We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (978)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Prima advisering en snelle levering.

Omdat ik twijfelde over wat de beste keuze zou zijn heb ik gebeld met het bedrijf. Ik werd goed en deskundig te woord gestaan. Daarna heb ik de bestelling via internet gedaan. Prettig dat er ook op zaterdag kon worden bezorgd. De produkten zitten goed verpakt en bij het uitpakken zag alles er zo uit als op de site.

Prima service

Telefonisch advies was helder. De allergeenvrije hoezen waren snel geleverd, binnen 1 dag na de bestelling. Gelukkig werken ze ook goed en sindsdien kan ik 's nachts weer goed slapen zonder niezen en hoesten. Fijn ook dat de korting met de zorgverzekeraar wordt geregeld zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.

Jammer van de ritssluiting

Beste,
Op aanraden van een vriend een anti-allergiehoes aangeschaft. Of dat werkt blijkt natuurlijk pas op termijn, het is allereerst een preventieve maatregel. Was nog een hele klus (gelijk weer benauwd) om in m'n eentje de hoes om de zware matras te doen. Past goed, alleen brak de trekker van de ritssluiting op het laatste moment af. Laat maar even zitten; ik zie over een half jaar wel weer dacht ik. Stof voelt prettig koel aan..

Recensione da parte di un acquirente verificato

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit.

Wij hebben twee matrashoezen gekocht en deze voldoen uitstekend. Ook de snelheid van het verwerken van de order is prima verlopen.

prima service!

Snelle service, netjes verpakt, gewoon zoals het hoort.

• 3 Recensioni

perfecte service

Niets op aan te merken, prima service, snelle levering, goed product voor zover ik nu kan inschatten.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Prima webwinkel met goed assortiment.

Prima webwinkel met goed assortiment. Snelle afhandeling en klantgericht.

• Apeldoorn, NL
  • 4 Recensioni

Tevreden!

Snelle levering! Ik heb 2 kussens en 2 kussenhoezen besteld, bevallen prima. Goede kwaliteit.

Airfree p150

Levering was in 2 werkdagen. Airfree P150 lijkt het goed te doen. Twijfel alleen een beetje aan opgegeven capaciteit

Recensione da parte di un acquirente verificato

Snelle service en goede prijs

zeer goed aan te bevelen als u van uw allergie af wilt, ze hebben alles wat men wenst en een zeer snelle levering en goede kwaliteit / prijs verhouding.

Toppie

Perfect

Snelle service!

Goed.

Snelle en goede service en levering!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Keurige levering, goede producten!

Na betaling werden de bestelde spullen binnen 2 dagen geleverd. Duidelijke handleiding/adviezen.

Recensione da parte di un acquirente verificato

zoals de vorige keer gewoon goed!

echt nix mis mee.

Snel en goed geleverd.

Weinig over te melden. Gewoon prima, binnen 2 dagen en de goed spullen netjes afgeleverd.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Na de bestelling een klacht/opmerrking gemaild, tot op heden nog geen enkele reactie terug gehad.

Erg jammer dat ze niets doen als je ze mailt met betrekking tot de postbezorging wat niet goed is gegaan,

Risposta da Allergiezorg BV

Dag mevrouw Jessica,
We hebben gezocht maar geen mail van u kunnen vinden, kunt u ons aub nogmaals de mail verzenden aan info@allergiezorg.nl
We zullen er dan op reageren.
Mvgr.
Allergiezorg.nl

Recensione da parte di un acquirente verificato

Snelle service, product nog geen plezier van gehad. Namelijk erg verkouden.

Kussen ligt fijn, weet niet of het helpt voor allergie omdat ik vanaf kussen in gebruik keihard aan het snotterden ben en last van spieren in nek enzo heb.

Prima performance

Heldere site, eenvoudige bestel en betaal procedure, supersnelle levering in goed te volgen tijdsblokken.

Top service!!!

Ben zeer tevreden over de service en de adequate afhandeling van mijn bestellingen en over de kwaliteit van de bestelde producten .

Top quality service

Very good contact by phone and email with customer service.
I ordered Sharp KC-A50EUW air purifier. I'm very happy of this product which is just fantastic and that i ordered in good price in this web shop.

Recensione da parte di un acquirente verificato

bestelling snel en correct afgehandeld!

product (dekbedhoes) lijkt de allergieklachten te verminderen.
eindelijk weer de hele nacht doorslapen, zonder naar neussprays te hoeven grijpen.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Overzichtelijke site, prima producten en snelle afwikkeling.

Een overzichtelijke en prettige website en erg prettig dat de korting via de zorgverzekeraar al gelijk via de site snel en makkelijk wordt berekend en je hier verder achteraf geen extra handelingen voor hoeft te verrichten. Ook de betalingsafwikkeling verloopt snel en eenvoudig en zo ook de bezorging. Prima producten die hun werking wat mijn betreft zeker bewezen hebben. Ik gebruik zelf in verband met ernstige hooikoorts- en allergieklachten al jaren de Medinose en ook de speciale dekbedden die allergeen en huisstofmijtdicht zijn. Al met een heel betrouwbaar en prettige website met zeer hoogwaardige producten.

Helemaal top

Alles was top

vlot en netjes

Website is duidelijk en overzichtelijk .
De bestelling wordt vlot en netjes afgeleverd

Snelle en correcte levering

Goede betrouwbare partij. Snelle en correcte levering

goed geregeld

De bestelling was keurig verzorgd en in orde. Ik werd alleen 1 dag van te voren gebeld, dat er bezorgd zou worden. Gelukkig was ik toen thuis, dus dat was geen enkel probleem en toen ontving ik alles in 1 keer.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Snelle levering, gewoon zoals je verwacht.

Zonder twijfel zal ik hier opnieuw een bestelling plaatsen zodra ik wat nodig ben. Heerlijk vlot geleverd en even zo vlot een track en trace via de mail.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Snelle service, goede producten, kantoor telefonisch niet bereikbaar

Snelle service, goede producten, voor vragen aantal keer telefonisch contact met het kantoor gezocht, maar geen gehoor.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Communicatie goed maar wel reactief

Mijn bestelde Sharp luchtreiniger was niet op voorraad, ik werd goed te woord gestaan maar ik moest wel zelf bellen voor updates. Ook omdat ik de unit wilde afhalen en contant wilde betalen moest ik zelf contact opnemen en kreeg ik niet vanuit Allergiezorg een bericht dat de unit binnen was en opgehaald kon worden.
Voor de rest was alles goed.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Correcte afhandeling zowel de internet site als per telefoon

Correcte informatie en suppurt snelle levering.

uniek en snel geleverd

Eerst via een andere webshop besteld, die annuleerde de bestelling aangezien hun leverancier niet meer leverde. Toen deze gevonden en deze werd meteen de volgende dag geleverd. Slaapzak is lekker warm en bevalt goed.

Recensione da parte di un acquirente verificato

snelle levering en goed verzorgd

binnen 2 dagen had ik het binnen en het pakje was heel zorgvuldig verpakt

Snel, correct goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden

Recensione da parte di un acquirente verificato

Snelle service en levert wat beloofd wordt

Ik had mijn medinose erg snel in huis. De website is erg gebruiksvriendelijk en de bestelling werd correct afgehandeld. Ik zou hier zo weer een bestelling plaatsen.

Keurige snelle verzorging

Telefonische en per internet keurige snelle verzorging/bezorging

fantastisch

kussen en dekbedsloop tegen huismijtallergie aangeschaft. Geen verstopte neus meer. Zalig.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Goede producten, snelle levering!

De slaapzakken zijn van een goede kwaliteit.
Het hoeslaken ziet er degelijk uit.
Dit moet de vakantie een stuk aangenamer maken, zonder last van huisstofmijt!

Recensione da parte di un acquirente verificato

fijne snelle en duidelijke service

Ik zou allergiezorg aanbevelen, een duidelijke site met veel keuzes. En een super snelle service, ik heb hem in het weekend besteld en had hem dinsdags al in huis!

Gewoon goed

Keurige afhandeling, korting via ziektekosten verzekeraar werd meteen verwerkt, levering was snel, artikelen klopte.