[REPLY]
Ikke noe vondt å si om Euroclinix, men varene leveres med UPS, som er forferdelige å ha med å gjøre. Medisinen kom til norge 2.januar, og helst ville jeg ha hentet den selv dagen etter, men det gikk ikke. Jeg fikk ikke lov til å avtale selvhenting før de hadde førsøkt å levere pakken hjem til meg. UPS kjørte så rundt med den i bilen sin i nesten en uke og utførte i denne tiden 2 falske leveranseforsøk. (Det sto på nettet av pakken var forsøkt levert. Det merket jeg ikke noe til, på tross av at jeg var hjemme hele dagen begge dager da de "prøvde å levere", og hadde telefonen på hele tiden i fall de ringte) Jeg ringte tilslutt UPS og fikk aller nådigst lov til å hente pakken selv på deres terminal. Det burde vært mulig å avtale selvhenting allerede ved bestilling, eventuelt burde euroclinix vurdere å bytte speditør. Jeg kvier meg for å bestille fra Euroclinix igjen på grunn av den elendige servicen UPS gir.
tok litt lang tid sist va litt problemer med tollen men ellers veldig bra :=) har bestilt på nytt detsamme
sikker og rask levering samt trygt og handle hos dere
Alltid skeptisk til legemidler på nett, men denne siden virket troverdig med en gang. Har benyttet den ved et par anledninger og det har fungert lytefritt. Har imidlertid hørt om et tilfelle der pakken ble stoppet i toll, og det påløp et relativt stort gebyr for å få den frigitt igjen.
Meget god service og pålitelighet. Har altid fått varene som bestilt. Om noe er uklart så ringer de deg og spør. Og de leveres det de lover. Ganske enkelt og veldig bra.
Rask levering og behandling. Lett å få kontakt, og få svar på det en evt lurer på.
My order was processed with no unexpected problems arising and I was pleasantly surprised by the speed of the service
Utrulig god virkning med calis og veldig rask levering
Utrolig rask levering og svært positivt at det ikke lenger stoppes i tollen. Det skjedde nemlig en gang og prisen, som på forhånd er høy nok, ble nesten fordoblet.
Mvh. Kjell
Kun en tollstopp som trekker ned, men det ble ordnet ved neste sending.
Rask behandlig og rask levering.
Ingen negative ting å sette fingeren på
alt gikk veldig bra, det eneste er at jeg ventet nesten tre uker på pakke men jeg antar at det var den norske posten sin skyld.Dere kan innføre å sende til kunde kolinummer slik en kan spore pakke underveis.Jeg anbefaler butikken til alle.
Jag har valt att flytta utomlands och har därför svårt att skaffa P-piller. Men nu är det inte längre ett problem. Jag kan beställa hem dom P-pillrerna jag har använt i Sverige i flera år helt utan problem. Jag är mer än nöjd!
Anbefaler å bruke euroClinix. Jeg har handlet der flere ganger. Rask levering, bra service og ingen tvil om at produktene er bra.
Alt i alt en grei nettbutikk.
Jeg er meget fornøyd med mine kjøp ved euroClinix.no. De leverer varene raskt og ved diskret innpakning, noe som er veldig fint når man tar i mot post på et postkontor. Er det noe man ønsker svar på, er det enkelt å komme i kontakt med mennesker som er hyggelige og behjelpelig når det måtte være. Meget fornøyd!
Bra erfaring, høy kvalitet og sikkerhet.
Fikk ekstra regning på fortolling nesten tilsvarende kjøpssummen...