[REPLY]
Købte et par stave til stavgang. De er behagelige at bruge. Der var også hurtig levering.
Meget snarrådig og den hurtigste handel endnu oplevet i en netshop , - fra dag til dag, - med den korrekte forventede vare. Bravo + + + + + + + +
Alt fungerede perfekt. Vil helt sikkert handle her en anden gang og du kan roligt gøre det samme
Hurtig levering og varen i perfekt stand.
10% rabat på næste køb, hvis man køber inden for 3 måneder.
Bestilte en bestikkurv torsdag omkring kl. 15, mindre end 24 timer efter er den nu sat i opvaskeren og klar til brug, dælme i orden leveringstid:-)
Jeg bestilte min pakke omkring middagstid og formiddagen efter havde jeg den i hånden.
Firmaet responderede hurtig på spørgsmål om vare før køb.
Efterfølgende køb fik jeg hurtig varen.
Jeg har ikke prøvet varen endnu, så denne anmeldelse går udelukkende på selve servicen.
var kommet i tidnød med en gave , men det klarere Nicolai med en hurtig afsendelse.
flot
mvh leif
Følgende email blev sendt til FNEBS, som svar på deres kluntede og langsomme ordreAFkræftelse (når de alligevel ikke kan finde ud af sende varen en uge efter, at de har trukket pengene)
********
Hej Kenneth
Jeg må indrømme, at jeg undrer mig over jeres forretningsprocedurer og forretningsetik - herunder overholdelse af dansk lovgivning for internethandel
1. For det første lover I forsendelse samme dag, hvis en ordre er afgivet inden kl. 1630. Jeg afgiver en ordre onsdag d. 10. april om morgenen og forventer hermed at modtage nogle varer torsdag. Torsdag kigger jeg dybt i postkassen - ingen varer. Fredag middag modtager jeg en email, hvori der står, at en af varerne alligevel ikke er på lager. Her lever I på ingen måde på til jeres leverings- og forsendelsesbetingelser. Samtidig har I tilsyneladende ikke styr på jeres lagerbeholdning, selv om varen var på lager ved bestillingen.
2. Jeg ringer fredag til for at høre, hvordan situationen er, da jeg står og er på vej på ferie. Et børnesæt (jeg har bestilt 2 + flere varer) er i restordre. Nå, men jeg skal afsted på ferie, og skal rent faktisk bruge disse varer, så vi aftaler, at I fjerner denne varer fra ordren og vil sende resten af ordren som brevpost, for at få omdeling om lørdagen, nu da jeg netop skal på ferie. Jeg modtager efterfølgende fredag en email, hvori der står, at ordren er afsendt. Perfekt.
Lørdag dukker intet op med posten. Jeg kunne godt skrive, hvad jeg tænker om jer lørdag, men jeg vil spare dig for den farverige beskrivelse.
3. Nu efter ferien, er der stadig intet dukket op. Nu har jeg så modtaget en mail (den efterfølgende onsdag) om, at endnu en varer er i restordre og at I har annulleret ordren. Samtidig kan jeg se, at pengene for den tilpassede ordre uden det ene børnesæt, er trukket på min konto. Dvs. at I har faktureret mig, inden af varerne er afsendt. Det er absolut ulovligt efter gældende dansk lov om internethandel. Og så beder I mig oven i købet om at sende mine konto oplysninger i en ukrypteret email, så jeg skal tilsidesætte basale regler for internetsikkerhed. Det er seriøst for ringe.
Alt i alt - brud på aftale (indgået i telefonen), brud på lovgivning, brud på egne forretningsbetingelser, tilsidesættelse af forbrugerens internetsikkerhed.
Og værst af alt, jeg fik ingen dykkersæt med på ferie, fordi jeg stolede på den forkerte leverandør. Tror du mine børn var skuffede på ferien, når jeg nu havde sagt, at farmand havde bestilt dykkermasker til hele familien!!??
Tak for en himmelråbende ringe behandling!!!
mvh
Ulrich
Rigtig godt produkt, som virker lige så fint som de dyre rensetabletter man kan købe til espresso maskiner.
Køber helt sikkert her igen !
Hurtig og nem bestilling. Fin kvalitet.
Eneste minus, er den skal hentes på posthus, hvor der så bliver valgt det posthus der er længst væk....?
Konkurrence dygtige priser og hurtig levering, så er målet nået,
når vi taler nethandel!
Jeg købte 2 slags iso/multistik til min bil, ingen af dem passede til min.Billedet viser to stik til multistik og to iso stik i den anden ende.Stikkene i min bil havde også to stik så---, men ingen passede.
Jeg har før arbejdet på et bilværksted, men har ikke før set så store iso stik.Fik tilbudt at sende det retur, men det koster desværre mere
end jeg har betalt.
Jeg er meget positiv overfor den måde min ordre er behandlet på.
Fik meget hurtig tilbage melding om at ordren var modtaget, og nogle timer senere fik jeg besked om at ordren var afsendt, og jeg fik pakkenr. så jeg kunne følge pakken.
Helt igennem en handel der er taklet professionelt og troværdigt, så det er da et firma jeg vil anbefale dig at bruge også.
Jeg har købt en pladespiller så jeg kan overspille mine plader til PC én og kvaliteten er i top.
Venligst
Erik Neergaard
Dejlig oplevelse fra nem bestilling af mine varer til de kom med posten.
Firmaet var hurtigt og effektivt ude med en opfølgelse om leveringen og forventningerne var gået efter planen, hvilket jeg kun kunne bekræfte.
Min vare ankom hurtigt men ØV uden brugsanvisning, hvilket er pænt irriterende, når man ikke aner, hvordan det virker, og det er vist heller ikke helt efter reglerne at sende en vare uden brugsanvisning.
Endvidere har jeg efterfølgende set samme vare andre steder til langt under den halve pris:-( Så se dig omkring før du handler her, der kan være penge at spare.
Bestilte halogenpære onsdag aften modtog dem fredag
kanon levering og service kan anbefales
Leveret til tiden (inkl. løbende opdateringer), til aftalt pris, og på den rigtige adresse.
Bestilte en sort luplampe til hobbybrug. Den kom hurtigt, men pæren var defekt. Jeg kontaktede Fnebs og fik besked på at jeg kunne bare smide den ud, og de ville straks sende en ny.. Der kom en ny, men det var en anden model, i en anden farve end den som jeg havde bestilt.. Jeg kontakte Fnebs igen, som beklagede fejlen og lovede de straks vil sende den rigtige og en returlabel. Der skete intet.. Jeg kontakte dem igen og spurgte om pakkenummeret på den pakke der skulle være på vej, jeg fik så udleveret nummeret på den pakke jeg allerede havde fået, med den forkerte lampe i.
Jeg kontakte Fnebs igen, men ingen svar.. Prøvede igen nogle dage efter, men stadig ingen svar.. Så nu må jeg trække pengene tilbage igennem min bank.
Opdatering d. 21-03-2013:
Banken opfordrede mig til at sende en sidste mail til butikken for at gøre opmærksom på at pengene vil blive trukket tilbage.. Så fik jeg pludselig svar.. og en undskyldning, og der kom en ny lampe som jeg havde bestilt. Super... Meen glæden var kort. Den nye lampe var også defekt, så nu har jeg sendt det hele tilbage, og bedt om at få pengene igen.. Så det bliver spændende hvordan det ender...
Opdatering d. 23-03-2013:
Pengene er kommet tilbage uden problemer og sagen er afsluttet. Jeg retter derfor min vurdering til 2 stjerner..
Jeg bestilte varene om eftermiddagen, og næste dag blev de leveret på min adresse.
HURTIGT OG FEJLFRIT, SÅDAN!!
Bestilte, og varen kom i løbet af 2 dage. Det var både en god pris, og for engang skyld en butik, som ikke scorer kassen på en høj pris på levering.
Alt i alt, en god oplevelse.
Jeg bestilte noget fra FNEBS.com og næsten en time efter jeg havde bestilt var det afsendt, det kan man kalde hurtigt :) Fik også varen dagen efter og er super tilfreds med det jeg har bestilt. Alt i alt en rigtig god oplevelse med FNEBS.com.
Kan varmt anbefale siden til andre.