We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Matrasaanhuis.nl giudizi

Matrasaanhuis.nl Logo
È consigliabile comprare qui? - Vedi cosa pensano i clienti di Matrasaanhuis.nl e aggiungi il tuo parere su Matrasaanhuis.nl 502
Eccellente
9.1 su 10

502 recensioni
Valuta l´azienda
  • GIUDIZI (502)

Perfecte levering

goede levering, juiste informatie, om de 3 maanden via mail erop worden geattendeerd om hem om te draaien. goede aankoop

Giudizi pubblicati su Matrasaanhuis.nl

• Haadee
  • Acquirente verificato

Prima service, bezorging conform afspraak

Geen gesleep met matrassen in je eigen auto of grote matrassen die je de trap niet op krijgt.
Matras arriveert opgerold. Boven en onderkant beetje moeilijk los te krijgen, maar daarna gaat het vanzelf. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Het enige dat ontbreekt is dat je niet even kunt proefliggen (wat ons betreft had de matras wat harder kunnen zijn).
Zeker een aanrader als je alleen een simpele matras nodig hebt.

Perfecte matrassen

Deze matrassen zijn heel goed en degelijk verpakt.
Zijn volgens toezegging geleverd en binnen zes uur in oorspronkelijke vorm terug gekeerd.
Liggen waanzinnig lekker, dus tegenwoordig weer uitgerust opstaan.
Heerlijk, echte aanraders

• kp

product goed, levering niet

Helaas werden de matrassen NIET op het aangegeven tijdstrip bezorgd (tijdstrip was een hele dag van 9.00 - 18.00 uur!), mijn vriend had du een hele dag voor niks vrij genomen. Ik had extra een telefoonnummer opgegeven, maar er werd niet eens gebeld. De contact met matrasaanhuis zelf was aardig, maar helpen konden ze ook niet. Jammer... De matrassen werden uiteindelijk de dag daarna geleverd en zijn wel zoals omschreven. Maar was zeker niet ideaal...

• R kolk

Goed leveringoptijd goede nazorg

Als je een goede matras wilt hebben tegen een goede prijs. Dan moet je hier zijn matrasaanhuis

• Roy

Belofte wordt nagekomen

Prima matras voor een eerlijke prijs

• neen

Ik vindt het geweldig

Kan niet anders zeggen dat je hier besteld bij een firma die zijn woord geeft , en houdt.

Bedankt voor goede service.

• Didi
  • Acquirente verificato

Heel blij mee! Goede en betrouwbare service.

Hartelijk dank voor jullie goede en betrouwbare service, ik ben er erg blij mee.

• wim
  • Acquirente verificato

perfecte matras voor een zeer concurerende prijs

binnen 1 dag geleverd

• Emmy
  • Acquirente verificato

Goed matras, snelle levering.

Voor twijfelaar van onze zoon van 4 matras 1 meter 20 nodig. Super matras voor goede prijs en snelle levering.

Matrasaanhuis.nl

Prima webwinkel, goede service, fijne matrassen!

Dik tevreden, kan het iedereen aanraden!

Matrasaanhuis.nl

Prima bedrijf, verzending op tijd, prima matras

Zeer goede service

• Wim
  • Acquirente verificato

Voldoet volledig aan alle verwachtingen.

Fijn matras, goede service, aanbevolen!

• R
  • Acquirente verificato

Prima matrassen, stipte levering, duidelijke afspraken.

Zeer goed en prima prijs-kwaliteitssverhouding.

• mh

Super matras

Super matras

Matrasaanhuis.nl

prima matras, goede prijs, snel geleverd!

prima matras, goede prijs, snel geleverd!

goed adres om te kopen

Heb een aantal maanden geleden een matras gekocht bij matras aan huis, kan niet anders zeggen dan dat alles goed is. Je besteld en binnen een paar dagen is het in huis en alles naar wens.

Matrasaanhuis.nl

Beloftes worden waar gemaakt.

Goede en zeer snelle levering na onze bestelling. Artikel keurig verpakt en tevreden over het geleverde product. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

• frans
  • 2 Giudizi
  • Acquirente verificato

op de webside staat niets wat ze niet gedaan hebben.

geleverd volgens de belofte. de matras is uitstekend geschikt voor waar ik hem voor kocht en de prijs kwalietijd verhouding een 10 met een griffel en een zoen van de juf!

• Johan

helemaal tevreden

Ik was opzoek naar een matras voor mijn twijfelaar en bij de lokale winkels niks kunnen vinden, maar bij matrasaanhuis.nl toch een geschikt matras kunnen vinden. Deze besteld en een leverdatum gekozen. Hier gelijk een compliment de bezorgservice is echt top. Ook het matras is van super kwaliteit en bevalt prima

• A

Toplevering!

Goede service en snelle levering van een goede matras.

Goede,snelle levering

Zeer tevreden

• Veroni
  • Acquirente verificato

Snelle levering, slim verpakt en betaalbaar

Het matras werd heel snel geleverd (na 2 dagen al) en was heel slim verpakt. Correspondentie verliep per e-mail (dus ook lekker snel) en allemaal heel netjes.

Matrasaanhuis.nl

Wat een genot, helemaal top!

Het matras slaapt heerlijk, niet te hard en niet te zacht.
EN..dat voor deze prijs!
De mensen daar zijn vriendelijk en geduldig.
Echt een aanrader.

Matrasaanhuis.nl

Snelle en correcte levering Matras maat 140 x 210 cm , Type: Favourite Orthopedic, Dikte: 21 cm

In maart dit matras besteld voor mijn zoon, jammer genoeg is dit matras iets te zacht voor hem waardoor hij last van zijn rug ondervindt.

Matrasaanhuis.nl

Goede dienstverlening, handige verpakking en perfect matras

levering was prima en vrij snel, verpakking ook (anders had ie niet in mijn auto gepast naar de camping) en de matras is lekker dik, maar niet te hard, kortom ligt heerlijk.

Super

Snelle service en slapen eerlijk!

Matrasaanhuis.nl

Super matras en snel geleverd

Een super matras gekocht bij dit bedrijf en was nog snel geleverd ook en voor een aantrekkelijke prijs. Wat wil je nog meer volgende keer zeker weer.

Alles verliep naar wens!

Lekkere matras, snelle levering. Geen reden tot klagen wat mij betreft. Goed zo, matrasaanhuis.nl! Ga zo door!

• Anita

geweldig !

Snelle levering en goed verzorgd,en verpakt
Matrassen zijn goed, en zien er netjes uit.
Matras aan huis kan ik iedereen adviseren.

alles was goed geregeld

ik ben zeer tevreden over de aflevering prima

• E.P.

Prima service, best product

Matras besteld, vlot in huis, ligt prima

• R

kwalliteit/prijs prima, bezorging dramatisch

Eenvoudig te bestellen, prijs zeer aantrekkelijk, kwaliteit naar verwachting.
Helaas kon men geen tijdsindicatie geven over de bezorging, omdat die door TNT (?) gedaan zou worden. Ik heb als moeder de hele dag tevergeefs op een vrijwel lege studentenkamer gezeten om te wachten op de matras. Uiteindelijk stond er 's avonds heel laat op internet dat het adres niet zou kloppen. Grote onzin. De dag erna gebeld met matras aan huis. zij zouden TNTde opdracht geven de matras opnieuw te bezorgen. Weer niet bezorgd. Pas de 3e dag werd het alsnog bezorgd. Jammer. We zijn wel erg tevreden met de matras zelf.

Matrasaanhuis.nl

goede kwaliteit tegen scherpe prijs

uitstekende matras, prima afleverservice.. een aanrader

• Paul
  • Acquirente verificato

Prima matras voor een goede prijs

2 matrassen besteld, vlot geleverd. Liggen voortreffelijk. Zacht en toch stevig.

Matrasaanhuis.nl

Kan niet anders zeggen dan GEWELDIG.

Wij hebben twee matrassen besteld en zijn nog steeds super tevreden. Onze volgende aankoop is weer bij Uw bedrijf.
Ga het ook zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Correcte bezorging.
Alles klopt precies zoals vermeld op de site.

Toppie

• x
  • Acquirente verificato

goede volledige informatie op de site

prijs kwaliteit is ok

Een goede samenwerking

Prima samenwerking

Matrasaanhuis.nl

uitstekende matras en service!!

van bestelling to levering is alles vlekkeloos verlopen. de matras zelf is van goede kwaliteit en voldoet aan alle verwachtingen

helemaal goed

Mijn dochter van 7 vindt de matras helemaal goed.

Zelf vind ik de matras een beetje zacht. Ligt goed, maar ik ben een beetje bang dat deze matras na 1 of 2 jaar te zacht wordt.

trova utile questo giudizio. Sei d'accordo??

Grazie per la sua recensione.

Per garantire che tutte che le recensioni su Trustpilot siano scritte da persone reali, è necessario verificare la sua e-mail prima di poter pubblicare la sua recensione online. Ha appena ricevuto un'e-mail con un link che verificherà la sua e-mail.

Chiudi