[REPLY]
Voor mijn 1e kleinkind het bestek van Nijntje besteld. Op zondagmiddag. Dinsdag had ik het al in huis. Gegraveerd (naam en geboortedatum) en als kado verpakt. Helemaal tevreden. Ouders van mijn kleinkind waren er erg blij mee, evenals wij als grootouders!
Nadat ik de winkel had gebeld voor advies via de site besteld en de volgende dag een mooi manicuresetje in huis!
Helemaal tevreden. Ik had op zondag een bestelling geplaatst via internet, en op dinsdag werd het keurig verpakt bezorgd. De behandeling was klantvriendelijk. Als ik weer wat nieuws nodig heb in de keuken, zal ik zeker weer een kijkje nemen bij meesterslijpers.
Dit product, (babij bestek,) is perfect verzonden en de gevraagde opschriften zijn uitstekend uitgevoerd.
Het geheel in geschenkverpakking aangeleverd, werd door ons zeer op prijs gesteld.
Wat een mooi setje. Had deze site aanbevolen gekregen van mijn zus. Zou dit iedereen aanraden. Mijn dochter was heel blij met dit bestelde voor haar kleine mannetje Sven.
Gegeven als "doop" presentje. Een prachtige herinnering voor haar en hem aan deze gebeurtenis.
Gr. Tr. Tas
Mijn bestelling was al mooi ingepakt dus ik kon het meteen cadeau geven. Top!
Zonde meer Klasse materiaal en perfecte levering Top.
hallo Meesterslijpers,
Jullie site is mooi en overzichtelijk met een breed assortiment. De bestelling is makkelijk te doen en daarna wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Levering is zoals beloofd en mooi ingepakt met een hand geschreven kaart. Helaas is de gravering vrij oppervlakkig en is de gravering op het mes van het kinderbestek wat ik had besteld niet op het handvat maar op het lemmet.
Gunstige aanbieding messenset en netjes gegraveerd.
En een snelle levering, in het (pinkster)weekend besteld en dinsdag al in huis.
Zeker een aanrader.
De bestelling is in goede orde ontvangen.
Vlot en zeer goed ingepakt.
De service van inpakken en een kaartje erbij is echt geweldig!!
Groet Karin G.
Wij zijn positief verrast door de goede kwaliteit, persoonlijke service en levering van onze bestelling. Bij twijfel over het graveren van het bestekje werd er contact met ons opgenomen en kwam Meesterslijpers zelf met alternatieven. Ik heb het resultaat niet zelf gezien maar volgens 'de ontvanger' ziet het er heel mooi uit. Veel dank!
Ik heb voor mijn tweeling en voor een nichtje Nijntje bestek online besteld met gravering en inpakservice. Supersnelle levering volgde met mooi ingepakte cadeautjes, gepersonaliseerd door een handgeschreven kaartje met felicitaties. Ik kan niet anders zeggen dan geweldig!
Met vr. gr.
Debra Meulendijk
Ik zou zonder twijfel nog eens bij Meesterslijpers bestellen als ik weer eens wat nodig heb.
Direct na het plaatsen van mijn order werd ik al op de hoogte gehouden , telefonisch, van de te verwachten levertijd! Snelle service!
Top service . Vandaag besteld morgen in huis is echt waar.
Als je wat nodig hebt ga eens kijken op de site meesterslijpers.nl. Ze hebben snelle levering en product voldoet aan verwachting
Ik kende deze winkel vanuit de tijd dat ik nog in Amsterdam woonde, de goede service en uitleg die ik kreeg in de winkel, heeft ervoor gezorgd dat ik de winkel ook nog online bezoek en ben nog steeds zeer tevreden.
Om misverstanden te voorkomen werd ik gebeld voor dat de bestelling werd doorgevoerd.
Omdat ik nog wat wilde toevoegen kon dit zodat er geen extra portokosten werden gemaakt.
Bestelling netjes op tijd ontvangen.
pakketje netjes en op tijd afgeleverd
Ik vond het erg leuk dat het als een kado al verpakt zat dus heb het nog niet verder opengemaakt,nu ligt het hier ingepakt nog op de logeerkamer ,waar Fiene altijd slaapt,het setje is voor haar eerste verjaardag en iedere keer als ik ze uit bed haal dan wil ze het pakketje al open maken,ze reikt. Er naar en vind de kleurtjes natuurlijk erg mooi van het papier.ik neem gewoon aan dat het setje er ook goed uitziet,het blijft ingepakt tot 16juni,dan wordt ze 1jaar.hartelijk bedankt ervoor.ga zeker nog eens op de site kijken voor een ander kado,tje .mvgr Marijke de Bruijn.
Super artikel gekocht, goed verpakt en leuk ingepakt met handgeschreven kaartje! Snelle levering!
Ik heb microplaine raspen besteld. (Die overigens geweldig zijn) Kreeg gelijk een bevestiging hievan en het pakketje werd ook gelijk verstuurd.
Tevens werd er een link meegestuurd om mijn pakket te volgen tot het bij mij thuis werd afgeleverd. Netjes in kadoverpakking en met felicitatiekaart!!!
Wij hadden een mes besteld als cadeau. wij zagen dat er een naam ingegraveerd kon worden en dat leek ons wel leuk. Helaas bestelden wij het mes wat kort dag, maar 2 dagen later hadden wij het mes al binnen! Dus konden we het nog geven als cadeau op de dag zelf!
Kopen via internet blíjft altijd even afwachten hoe het gaat.
Maar bij Meesterslijpers kunt u gerust iets bestellen, je snijd je niet in je vinger.
Ik had de bestelling op internet gemaakt (een product wat gegrafeerd werd) en nog dezelfde dag werd ik gebeld dat het klaar was!
Ik heb twee keer besteld en de artikel snel geleverd gekregen. Ook bij het retourneren van een zending weer snel de juiste artikelen geleverd gekregen. Dit geeft het gevoel met een betrouwbare leverancier zaken te doen! Een aanrader.
onlangs telefonisch contact met meesterslijpers gehad,na een verhelderend gesprek,overgegaan tot koop, volgende dag in huis, hoe meesterlijk wil je het hebben?
ben al weer bezig met een volgende aankoop,vertrouwen gewonnen
Werd gelijk geholpen via de chat op de site, over mijn vraag hoeveel letters er op het kinderbestek gegraveerd konden worden (dat word geheel kosteloos gedaan!!)Hij ging na mijn betaling er gelijk mee aan de slag.
De volgende dag hadden we het mooi ingepakte doosje al in huis. Het was/is echt super mooie bestek, dat ook in de vaatwasser mooi blijft. Alles was super mooi gegraveerd. Het is nu voor onze kleine meid, een feest aan tafel om met zulk mooi persoonlijk bestek te kunnen eten!!!
Bij toeval ben ik bij Meesterslijpers.nl terecht gekomen vanwege de opvallende prijsstelling voor de Minosharp plus 3. Ik ging er altijd vanuit dat knivesandtools de goedkoopste zouden zijn, maar bij meesterslijpers was hij toch echt dik € 20 goedkoper + gratis verzending, dus de keuze was snel gemaakt. Ik ben nog in de beginfase met het ontwikkelen van een obsessie voor scherpe messen, dus binnenkort ga ik hier waarschijnlijk een Japans juweeltje aanschaffen voor in de keuken, het scherp maken gaat probleemloos met de minosharp, hoewel het aantal bewegingen zoals voorgeschreven aan de lage kant is. Tot slot: supersnelle levering en netjes verpakt en daarom dus in totaal 5 sterren waard. Nu vergeet ik ook nog te vermelden dat de chatfunctie ook daadwerkelijk werkt haha en dan bedoel ik niet met een robot maar met een mens, erg handig!
Na een snelle levering mijn bestelling netjes ingepakt en voorzien van een kaartje ontvangen! En voor een scherpe prijs! zou hier zeker nog eens wat bestellen.
Bij meesterslijpers doen ze wat ze beloven, binnen 1 dag in huis wat ik uit die ruime keuze had uitgezocht!! En dan ook nog een mailtje om te bevestigen en feliciteren met mijn net geboren nichtjes!
Had het mes nodig om de dag na bezorgen bij het opstaan kado te geven. Belofte over bezorging is waargemaakt.
Erg prettig zoals ze met je mee willen denken, snelle levering, s 'middags besteld en de volgende dag in huis.
En daarbij nog goede prijzen, het kan dus wel.............
We hebben bij meesterslijpers twee egg-perfects besteld.
De service was super en snel. al binnen 3 dagen hadden we de bestelling binnen!