We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (466)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtig levering og god service.

Bestilte telefonen onsdag kl. 14 op til en helligdag og fik efterfølgende mobilen i døgnboksen fredag formiddag. Rigtig flinkt personale da jeg ringede for at sikre mig, at varen var på lager.
Yderst godt tilfreds med jeres service. Rart med en god oplevelse efter at have bestilt samme mobil hos et andet firma, som absolut ikke levede op til en god service. Ingen mobil og ingen tilbagemelding:'(

VI ER BLEVET HACKET

KÆRE KUNDER.

VI ER BLEVET HACKET OG DERFOR KUNNE VI IKKE SENDE ORDRE TIL NOGEN, VORES BANKKONTO VAR BLEVET HACKET OG VI HAVDE INGEN ADGANG TIL DEN I OVER 1 MÅNED, ALLE VORES PENGE VAR BLEVET SPÆRRET. NU HAR VI FÅET DET HELE PÅ PLADS OG VI ER OPPE OG KØRER IGEN . OG NU LOVER VI AT ALLE KOMMER TIL AT MODTAGE DE ORDRE DE HAVDE BESTILT. OG VI UNDSKYLDER ULEJLIGHEDEN VI HAR IKKE HAFT HENSIGT I AT SNYDE NOGEN OVERHOVED.

MED VENLIG HILSEN

MOBILONE.DK

Modtog aldrig min ordre.

Valgte efter 14 dage at afbestille min ordre.

SVINDELFIRMA, HOLDT JER LANGT VÆK

Hold jer langt langt væk fra dette firma, det er svindel fra ende til anden.
Har købt en iphone 5 fra dette firma, de har hævet pengene på dankortet men har ikke sendt varen og de svarer ikke på telefonen og når man forsøger at maile til dem kommer mailen tilbage med besked om at deres mailboks er overfyldt, det er ren svindel, HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Holder ikke hvad de lover

Leverede telefon med adaptor uegnet i Danmark. Har nu to gange lovet at levere en korrekt, men jeg venter stadig - på 4. uge

Mobil never More

Bestilte en telefon mandag d. 25 marts, - onsdag modtog jeg besked om at de ingen bankforbindelse havde: "Vi må desværre meddele om et problem som er opstået i vores virksomhed. Vi har lige pt. ingen mulighed for at kunne sende telefoner ud til vores kunder, da vores bankkonto midlertidigt er lukket. Vi er selvfølgelig igang med at løse problemet, og håber hurtigst muligt på en løsning så vi kan få sendt telefonerne afsted til kunderne."
Har bedt om at handelen bliver ophævet - har ikke tid til at vente på at de får afklaret deres bank problem - det eneste jeg ønsker er en bekræftelse på at de har ophævet handelen!!

Skandaløst

Havde bestilt varen, efter 5 dagen stadig ingen info, annulerede ordren samme dag som jeg modtog mail hvori der stod at banken havde lukket firmaets konto :-(

Alt spillede

Ingen problemer, levering som lovet og bedste pris, som jeg kunne finde på nettet.

Køb ikke hos Mobilone!

Jeg bestilte en Samsung Galaxy s ll og havde forventet en levering inden påske, eftersom jeg bestilte lørdag den 23.3 2013 og der var lovet 1-2 dages leveringstid. Jeg modtager ordrebekræftelse, men hører intet før en mail onsdag den 27.3 2013: banken har spærret Mobilones konti og de beder kunder om at være tålmodige, indtil det er bragt i orden og de kan ekspedere ordrer igen! Jeg skriver en mail og hvor jeg anfører, at desværre ikke kan være tålmodig og beder om at min ordre annulleres. Jeg hører intet og ringer senere samme dag til Mobilone, som lover, at de vi behandle min mail. Jeg modtager senere på dagen en mail om at de har modtaget min mail og vil besvare den hurtigst muligt!!!!!
Men min ordre er stadig IKKE annulleret og jeg tør ikke rigtig bestille en telefon et andet sted.

Dårlig oplevelse

Bestilte 1 telefon med 1-3 dages leveringstid, og udover ordrebekræftelsen hører jeg intet før på 3. dagen, hvor jeg får en mail med oplysning om, at der er problemer med bankkontoen, så det er ikke muligt at sende telefonen.

Meget mistænkeligt

Ville hente telefonen efter betaling over nettet og fik beskeden at deres bank havde lukket for kontoen og de ikke kunne trække penge. Jeg blev bedt om at betale kontakt for telefonen og det synes jeg virker meget mistænkeligt når jeg havde betalt via nettet. Nægtede modtagelsen af telefonen og bad dem få styr på deres bank. Pengene er pt. endnu ikke trukket, men alligevel..

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hvor blir min telefon af?

Har endnu ikke set skyggen af den mobiltelefon jeg har bestilt for 1 uge siden så jeg ved faktisk ikke hvad jeg skal mene om Mobilone. Jeg har dog modtaget en mail om at der er problemer med deres bank, så jeg er da glad for at der ihvertfald ikke er hævet penge på min konto!!!

Ingen information

Jeg bestilte en iPhone 5 torsdag, og fik en bekræftelse på mail med det samme. Men mandag havde jeg stadig intet hørt og ringede til butikken, hvor der ikke blev svaret før tredje gang jeg prøvede.. Men de havde ikke mobilen på lager, selvom jeg ikke havde fået besked om det.. Så jeg afbestilte over telefonen, men måtte ringe igen til butikken for at få en bekræftigelse på det.

Fantastisk

Brug dem endelig, det fortryder du ikke :)

Recensione da parte di un acquirente verificato

For sen levering og en oplader med engelsk oplader. . .

Bestilt iPhone 5 der ikke leveres indenfor de lovede 1-3 dage, og da den så kom var det med engelsk oplader. . . og dansk omformer

Recensione da parte di un acquirente verificato

iPhone billigst og til tiden

Telefonen, som jeg via pricerunner fandt billigst her, havde jeg to dage efter bestilling og der var ingen problemer.

Brug ALDRIG mobilone.dk

Jeg bestilte tlf over nettet. Da jeg kom ind for at hente den, havde de den ikke på lager. De havde ikke meddelt mig forinden, at jeg ville gå forgæves. Telefonen skulle bruges til en fødselsdag dagen efter. MEGET dårlig service og dybt uprofessionelt

Dårlig information

Jeg havde købt en Samsung Galaxy S3, som også blev leveret rigtig hurtigt. Men da den så kom, var den desværre simlåst, derfor blev jeg nødt til at sende telefonen tilbage til Mobilone, med et løfte om at den ville blive sendt tilbage hurtigste muligt og at jeg ville holdt informeret hele vejen. Nu har jeg 12 dage efter stadig ikke modtaget min telefon, og det eneste information jeg har modtaget fra Mobilone, er når jeg selv har kontaktet dem.

Så krydser fingre for, at jeg snart modtager min telefon.

Indpakning

Varen, en IPhone, burde have været pakket bedre ind (boblefolie).

Recensione da parte di un acquirente verificato

Alt var perfekt og jeg er yderst tilfreds.

Er firma jeg helt sikkert vil anvende igen. Billige produkter, varerne kom til tiden som lovet og jeg var godt orienteret undervejs. Jeg købte det billigste på markedet ved at tjekke hos Price runner først.

Uacceptabel leveringstid

Jeg har bestilt en HTC telefon for 8 dage siden hvor der er lovet leveringstid på 1-3 dage. Jeg havde ellers brugt trustpilot og set en del kunder der har været tilfredse.
Nu her 8 dage senere har jeg intet hørt omkring leveringen og kan ikke komme i telefonisk kontakt med virksomheden. Det eneste jeg har hørt fra virksomheden er en mail hvor de beder om vurdering af deres kundeservice!.
Overvejer kraftigt at ophæve købet :-(

Langsom levering - ingen kommunikation

Måske har jeg altid været heldig når jeg tidligere har handlet på nettet, men jeg plejer at modtage min forsendelse dagen efter eller senest 2 dage efter når jeg har bestilt en LAGERvare som i dette tilfælde. Ellers plejer der at komme en meddelelse fra firmaet som siger at varen er forsinket og vil blive leveret om x-antal dage.
Hos Mobilone kom forsendelsen på 5. dagen uden forudgående meddelse selvom firmaet havde lovet en leveringstid på 1-3 dage.
Mobilone tilbyder "GRATIS" levering med GLS, og det plejer at virke fint de andre gange jeg har handlet på nettet. Jeg har fået min vare leveret gratis og lige til døren - også med GLS.
Da jeg klikkede på gratis levering ved bestilling hos Mobilone, dukkede der en række afhentningssteder op - ALLE i Viborg!? Jeg har små 100 km. til Viborg, og lige så langt hjem igen. Hvad har det med "gratis" levering at gøre at man skal rejse en halv dag frem og tilbage til Viborg for at få sin vare? Jeg valgte så at betale de 50 kr til Post DK, og fik min vare leveret uden problemer med dem. Men alligevel.
Jeg plejer at kunne komme i forbindelse med det firma jeg handler med uden problemer..
Mobilone skriver vedr. deres kundeservice, at mails bliver besvaret indenfor 24 timer. Jeg sendte 2 forespørgsler til kundeservice, men fik aldrig svar på nogen af dem.

1-3 dages levering = ?

Idag er er det 7 dage siden jeg bestilte en mobil hos mobilone, som reklamere med levering 1-3 dage. Har stadig ikker hørt hvornår jeg får mobilen, selvom jeg har efterspugt den pr. mail :-( Surt

Dårlig service, dårlig levering og tysk telefon

Jeg købte en samsung galaxy xcover hos mobilone. Først var den 2 uger forsinket, da den første gik tabt i posten og den anden glemte de at afsende. Da jeg så endelig får den var den på TYSK. Det står der intet om i deres såkaldte "Vilkår". Føj.

Philip Mølsted Kanstrup e Lone Staunsbjerg ritiene questo recensione utile

dårlig service - ingen information

Bestilt telefon for 1 uge siden -lev.tid ifl. hj.side 1-3 dage - angivet på lager . Hører intet fra jer - ringer 4 dage efter - får at vide at tlf. IKKE er på lager - ligegyldig medarbejder der gir en sludder for en sladder.
Får endelig tilsendt tracknummer 21.3. i dag 22.3. findes ingen oplysn. på tracknummer - hvad synes I selv?????

Philip Mølsted Kanstrup, Christian Thers Strue-Nielsen e Lone Staunsbjerg ritiene questo recensione utile

Amatør

Manglende fokus og uhøflig service.

Recensione da parte di un acquirente verificato

dårligste service jeg nogensinde har oplevet.

Jeg bestilte min tlf mandag, der stod 1-3 dages levering, fredag havde jeg stadig ikke set noget til telefonen. Jeg skriver 2 mail til Mobilone og får kun en besked om at de behandler min sag, 9 dage efter jeg har bestilt telefonen, får jeg besked om at de har problemer med deres leverandør, og at de gerne vil annullere orden??? men når man søger på pricerunner, så har de den mærkeligt nok stadig på lager..

Dårlig levering

For dårligt at jeg selv skulle hente pakken på posthuset,da jeg har betalt for levering.

Christian Thers Strue-Nielsen ritiene questo recensione utile

Recensione da parte di un acquirente verificato

Lige som det skulle være..!!

Det kørte på skinner, jeg fik min telefon dagen efter bestilling..
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger mobilone.. Glad og tilfreds..:)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Alt forløb som det skulle.

Recensione da parte di un acquirente verificato

hurtig og god levering, lige som lovet

Jeg anbefaler Mobilone til jer der tænkerpå at købe mobil

Nemt og billigt

Det tog 7 dage før jeg fik min htc desire. havde regnet med 2 - 3 dage. Ellers ingen problemer.

For langsomt og sjusket

Min Iphone 5 kom - men først efter 4 dage, hvor I havde skrevet 1-3 dage. Der gik tydeligvis to dage, før bestillingen blev effektueret.
- og så fik jeg den i sort, selv om jeg faktisk havde bestilt den i hvid.

Jesper Brandt

Philip Mølsted Kanstrup e Christian Thers Strue-Nielsen ritiene questo recensione utile

Det virkede bare fint!

Jeg manglede bare I gav besked om den model farve, jeg havde ønsket var i restordre, så man ikke ventede i 3 dage, og selv måtte ringe og spørge til hvad der skete! og hvorfor den ikke var afsendt!?

MVH
Evan Thomsen

Recensione da parte di un acquirente verificato

Varen er ikke kommet endnu

Hold nu op et skod firma, de lever slet ikke op til det de lover!!

UK oplader til iPhone

Overrasket - og ærgerlig - over at modtage en iPhone med UK oplader. Adapter medfulgte, men det er en meget klodset løsning...

Utilfredsstillende

Bestilte en iPhone 4S den 05-03-2013. Fik en ordrebekræftelse, hvor der stod: Din ordre er nu sendt!. Fredag d. 8. marts havde jeg ikke modtaget varen og ringede. Fik den besked, at jeg fik den tirsdag. Ringede igen onsdag, da jeg endnu intet havde modtaget og fik at vide, at den ankom torsdag - det gjorden den også. Forløbet er for mig utilfredsstillende.
Efter et utilfredsstillende forløb modtog jeg en defekt telefon. Det er naturligvis ikke mobilones's skyld og det senere forløb har været tilfredsstillende og jeg modtager en ny iPhone i morgen (er lovet), Pæn og ordentlig betjening i telefonen.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Venter stadigvæk på min telefon...

Synes det er lidt sjovt at jeg bliver bedt om at vurdere min oplevelse hos mobilone, INDEN jeg overhovedet har modtaget min mobiltelefon.
Jeg bestilte natten til fredag for 1 uge siden. Fredag blev jeg ringet op og fik at vide den først ville komme onsdag. Det synes jeg faktisk var ok, og rigtig fint at de informerede om det. I går (onsdag) havde jeg stadigvæk ikke hørt noget, eller fået en mail med track and trace fra GLS. Jeg ringede ind til mobilone, og de har så ikke modtaget telefonen fra deres bestillingssted endnu, men det ville de senere på dagen (onsdag), herefter ville de sende den med GLS, og jeg ville få et track and trace nummer fra GLS. Da jeg spurgte til hvornår jeg ville modtage telefonen, fik jeg at vide at det ville jeg torsdag eller fredag. Jeg har stadigvæk ikke fået noget track and trace nummer fra GLS, så tror ikke rigtig på at jeg får den hverken i dag eller i morgen. Uanset var beskeden om at jeg ville få den torsdag eller fredag, i stedet for onsdag, meget skuffende, da jeg var blevet lovet at jeg ville få den onsdag.
Det er nemmere at acceptere de ekstra dages forsinkelse hvis de havde sagt i slutningen af næste uge - senest fredag (eller hvilken dag det ender med), da de ringede for at fortælle at forsendelsen ville blive forsinket.

Jeg håber snart jeg hører fra GLS og pakkeshoppen.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Nemt, hurtigt og billigt.

Det hele forløb som det skulle, og der var ikke noget at komme efter. og varen blev leveret som aftalt. ingen anmærkninger herfra.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Flot levering, til tiden og i orden

Helt som det skulle være