[REPLY]
De har hos Nordkystens 4x4 en stor viden om biler med 4x4 og du kan få hjælp og svar på de fleste spørgsmål, og så kan de skaffe de vare du lige står og mangler............
jeg har intet negativt at sige om dette firma DOG en lille misforståelse ang. bil model. Alt i alt en god oplevelse at handle der igen
Det kalder jeg god service!!
Jeg har før bestilt stumper hos firmaet uden problemer. Og der er god telefonisk service når man ringer med spørgsmål osv.
Denne gang bestiller jeg komplet ny undervogn til bilen + snorkel hos nordkystens4x4.dk sent onsdag aften før skær torsdag.
Så tidlig torsdag morgen(og vi snakker altså helligdage her) tikker der en email ind omkring stumperne. Jeg havde først regnet med at få dem i løbet af ugen efter når vi var kommet over påsken, men Paul som er Manager i firmaet har alligevel lige en tur hen over fyn langfredag aften med en masse stumper, så han kunne lige komme forbi med mine.
Det tager jeg sgu hatten af for!
Jeg handler helt sikkert der igen næste gang!
Der handler jeg nok en anden gang
Har engang fået en forkert stump, men fik hurtigt den rigtige tilsendt og kunne selv vælge om jeg ville returnere den forkerte, hvad jeg dog gjorde.
Bestilte varen og havde den 2 dage efter.
Hurtig ordrebehandling og levering. Og alt passet og er glad for det :)
Købte flere ting og fik det hele til tiden og til en god pris
Købte General Grapper AT2 til min Suzuki Jimny for to år siden. Dækket kører perfekt hele året og meget høj slidstyrke. Dækket sidder nu på bilen der er tilsalg da jeg opstarter viksomhed til foråret. Det betyder at jeg skal have en større bil og igen med dæk til både on og off-road. Servicen var god da jeg handlede med firmaet. Så sandsynligvis vil jeg bruge dem igen. Dækstørrelsen er det største til en Jimny, nemlig 215, 75, R15 uden at der er hævesæt på bilen. Normalstørrelsen til bilen er 205, 70, R15.
Med venlig hilsen:
ATJ Træfældning (fra 1. april 2012)
Anders Toft Jensen, Aalborg
Jeg har ringet ind efter en set fælge, fik lov til at hente dem samme dag i selve virksomheden på et skæv tidspunk det helle med et smil!!! super service og vil helt sikkert handle der igen.
Har ofte handlet der. Dæk - fælge - undervogn.
Alt passer når det kommer frem. Har kun oplevet god service og vil
helt sikkert handle der igen.
I forbindelse med køb af dæk, opstod problem med levering. Nordkystens4x4 var hurtig med alternativ løsning, uden ekstra omk. for mig.
det er et godt sted at handel .
der er hurtig levering fra dem .
så ja jeg er meget godt tilfreds
ok priser og vare er også i orden så rigtig fin
En aftale blev ikke overholdt, og ringer ALDRIG igen
Varen er blevet annuleret.
Kan kun anbefale Nordkystens4X4. De havde det jeg manglede på lager og sendte det med det samme. Er super tilfreds med at handle hos Nordkystens4X4, er sikker på det ikke er sidste gang :-)
Prøvede at kontakte jer på telefon og mail uden at få svar tilbage.
Har modtaget delene så nu må vi se om de passer på bilen når vi når dertil.
veldig bra service, men skulle gjerne ha hatt med sporing av varene i en mail for oss som er veldig utålmodig og venter veldig veldig på pakken.
Meget godt køb, varen levede op til forventningerne og en usædvanlig god service.
En rigtigt god oplevelse - her handler jeg igen
Der er ikke så meget at sige. Varen blev leveret hurtigt og er som forventet.
Nordkystens4x4 besvarede hurtigt deres mail, og sendte varen så hurtigt som det kunne gøres. God oplevelse, vil helt sikkert handle her igen.
Blev imødekommet godt og fik varen til en god pris, og der var god og hurtig levering..
Hvis du skal bruge stumper til din LR, skal du prøve at tale 4X4 de plejer altid at have det du skal bruge, ellers prøver de med alle midler at fremskaffe det.
Gode priser, fin service ved montering af dæk.
har købt et nordic 24v spil til min bil rigtig god pris nem hjemme side og stort udvalg og altid en rigtig god kunde service :)
5 stjerner fra mig
Tak for den gode rådgivning dækene passer perfekt og er helt fantastiske nu kører jeg med vilje igennem et dybeste mudder
En velfungerende hjemmeside med udstyr der ikke er hyldevarer mange andre steder.
fik en mail den 6/12 at mine dæk var sendt. idag er det fredag d 9/12 og mine dæk ligger stadig i tyskland syntes det er sløserri fra glss side men det har været nemt at handle med nordkysten syntes bare det er synd i bruger sån et fragt firma det over skygger lidt jers gode være måde
Mvh Frants
jeg har være der en time før den aftalte tid .
og blev alevel ekspederd .
tak for det
mvh.mohamed bouloum
Forespørgsler bliver altid besvaret hurtigt.
Varer bliver altid leveret til tiden
Jeg er tryk ved at handle hos Nordkystens4x4.
siden er god og leveringen er hordigt
Jeres mail og telefonisk kontakt er bare i orden,
venlighed og profesional betjening.
Jeg kobte 4 dæk på et godt tilbud hos Nordkystens 4x4.Jeg sparede derfor ca. 2000, kr. De passede perfekt til min Suzuki Grand Vitara.2006. Så jeg er godt tilfreds.
lidt lang lev tid på skaffe vare men dejligt sted at handle og få råd og vejledning
Jeg manglede lige at få en mail med tracking nr. så jeg var klar over hvornår de blev afsendt og hvorlangt varen var kommet, men ellers intet dårligt at nævne.
Der gik omkring 22 timer fra bestilling til jeg havde varen i hånden.