[REPLY]
Det er helt vildt skønt, at modtage en hurtig pakke. Jeg vil gerne handle derind igen, når det er nødvendig og tid til det. Det er nogle hurtige service jeg modtager, det kunne aldrig blive bedre. Skulle købe en Phillips trimmer, det kostede 600 kr nede i byen, men jeg fandt den til 399 kr billigt !!! - Hjemmesiden er det værd at handle for.
Kan klart anbefale Postmeshave.
Billigste Braun barbermaskine.
Handel og levering lige efter bogen.
Top.
Postmeshave er et super sted at handle. Hurtige og til tiden. samt lave priser. Kan kun anbefales
Billige priser, nem bestilling, hurtig levering - what' not to like? :-)
Vil uden tvivl bestille der næste gang også.
De bestilte varer kom hurtigt. Desværre var der sket en pakkefejl, så der manglede en del af ordren. Jeg sendte en mail med beskrivelse af hvad der manglede og fik hurtigt et svar tilbage med en beklagelse, og de manglende varer blev sendt uden yderligere diskussion. Handler helt sikkert hos Postmeshave igen.
Det gik hurtig med levering, men pakken var gået i stykker men uden mangel, men ikke pænt indhold.
Hurtig levering... men alt for dyr forsendelse... betalte 30 kr. selvom brevet kun kostede 5,90,-
Ellers alt ok.
Barberblade er dyre i supermarkederne, men heldigvis kan man gå online.
Ingen problemer overhoved pakken blev sendt samme dag og 2 dage efter havde jeg den i hånden.
Tak til dig fordi du anbefalede dette køb.
Lader til at der endelig er noget der fungerer godt.
Nu går jeg sommeren barbenet i møde med velbehag !
Efter at have set anmeldelsen af postmeshave.dk, besluttede jeg at købe den hårklipper jeg har set på et stykke tid. Da den kom fik jeg pakket den ud og beskuet mit nye produkt. efter et døgns opladning blev den afprøvet, og resultatet er: Perfekt.
dog undrer det mig at indholdet ikke er helt det samme som på nettet, dvs en opevaringstaske til hårklipperen. Den manglede. Ellers et godt produkt.
Super priser, og hurtig levering af bestilte varer i forsvarlig emballage - Sådan
Hos mig er Postmeshave - Bookmarked
Fin service. Aftalte varer til aftalt tid og fin pris.
Har modtaget min skægtrimmer, bestilte den Mandag og modtog den Tirsdag.
Eneste ting jeg kan sætte en finger på er at på billedet var den krom, men den jeg modtog var sort.
Vi bestilte rensevæske til barbermaskinen hos Postmeshave da jeg havde googlet, at de havde den laveste pris. Og der er da også penge at spare på diverse tilbehør til barbering. Og så havde vi det mindre end 24 timer efter bestillingen.
Jeg har for første gang købt hos Postmeshave.dk - og det er helt sikkert ikke sidste gang! Fin overskuelig hjemmeside - Selvom udseendet 'lugter' lidt af discount, så er kvaliteten og priserne helt i top.
Leveringen er hurtig - Jeg fik min pakke dagen efter bestilling.
har også tidligere handlet hos postmeshave, og også denne gang kort mellem bestilling og effektiv levering. Og så har jeg endnu ikke fundet det billigere andre steder - selv ikke når man regner portoen med.
Jeg bestilte min vare en fredag kl. 15.30 via nettet og dagen efter kl. 9 stod posten med pakken udenfor min dør. Alt var som det skulle være, så jeg handler gerne igen.
Ingen slinger i valsen, originale varer i original emballage og til tiden.
Det er noget billigere at købe disse typer produkter på nettet, og i forhold til mit produktbehov var det PostMeShave, der var det billigste alternativ. Efter betaling var der forholdsvis hurtig levering.
Jeg bestilte min vare Torsdag aften, om Fredagen fik jeg en mail på at det var sendt og om Mandagen fik jeg min vare, det er bare hurtig og effektiv service, jeg takker.
Hurtigt, effektivt og til en fornuftig pris.
Handler gerne hos postme igen.
Super gode produkter til en billig penge, og så ankommer de mega hurtigt. Jeg køber helt sikkert derfra igen
Jeg bestilte 2xGillette Fusion Barberblade hos PostMeShave,da de var det billigste sted jeg kunne finde på nettet:-)
Ved betalingen kom jeg til at trykke min kort-kode forkert tre gange,så min ordre blev annulleret.Efter en hurtig samtale med deres support fandt vi en løsning,og jeg genbestilte orderen,og modtog varen 2-3dage efter.
Så deres support er også okay.
For første gang nogensinde må jeg indrømme at jeg er svært overrasket over virksomhedens formåen om at få mig, som kunde, til at føle mig velkommen fra start til slut.
- dejligt med en ordrebekræftigelse som ikke er så steril og anonym som alle andre.
- jeg fik min vare leveret allerede 2 kalenderdage efter min bestilling, og så var prisen oven i købet god :)
Simpelt og der var ingen problemer :D
Produkterne kender man jo og det hele levede op til forventningerne
Jeg bestilte varerne og de blev leveret som lovet. mere er der vel ikke at sige. :)