[REPLY]
Jeg bestilte en vare gennem butikkens hjemmeside, men valgte at returnere den da postbuddet kom med den. Jeg skrev en besked om hvor via 6-butiks hjemmeside, men der kom aldrig noget svar. Jeg skrev sidenhen en mail, ringede og lagde flere telefonbeskeder - men har aldrig fået svar. Jeg har nu været på livesupporten 2 gange i dag, og skrevet til Jesper, som ejer firmaet - uden at han dog svarede. Han har derfor blokeret min IP-adresse så jeg ikke længere kan forsøge at kontakte ham gennem hans livesupport. Han vil nu blive meldt overalt hvor det kan lade sig gøre. Fy for helvede for dårlig forretning.
Nu er det ikke for at starte en diskussion og gider ikke bruge mere tid på den her sag. En sag har altid to sider og for at gøre en lang historie kort. Så har vi aldrig modtaget den returnerede vare retur og sagen er hermed afslutte fra vores side af.
Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Super butik, modtog varen dagen efter den var bestilt, dejligt ;) :)
Har ikke rigtig fået prøvet de produkter jeg har bestilt, men nu kommer weekenden jo ;)
Men er også servicen jeg vil give karakter for, jeg havde lavet et lille fejlkøb, men det blev ordnet hurtigt og med den bedste service man kunne ønske så 5 stjerner herfra :D