We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Abakomp giudizi

Abakomp Logo
È consigliabile comprare qui? - Vedi cosa pensano i clienti di Abakomp e aggiungi il tuo parere su Abakomp 27
Eccellente
9.4 su 10

27 recensioni
Valuta l´azienda
  • GIUDIZI (27)

Giudizi pubblicati su Abakomp

De bedste anbefalinger

Jeg flyttede til Abakomp, da mit tidligere webhotel beklagede sig over mit site og dets pladsforbrug.

Abakomp gav mig nogle tips til, hvad der kunne være galt. Pga. deres fantastiske hjælp, har jeg nu et website, der kører i bedste velgående.

Abakomps super-service ligger jo blot udover det, som de egentlig udbyder - webhosting. Det kører bare, ikke en finger at sætte her!

Jeg kan kun give Abakomp de bedste anbefalinger. De yder mere, end du kan forvente.

Super service - Bedste support

Abakomp har uden tvivl den bedste support man som kunde kan ønske sig. Hvad enten det er telefonisk eller via chat support funktionen.

Abakomps kompetente teknikere løser problemer du ikke selv ville kunne løse, hurtigt og effektivt, og altid med statusopdateringer enten telefonisk eller via mail.

Jeg har aldrig oplevet bedre service.

Excelent Support

Ved enhver henvendelse til abakomp har vi Simpelthen kun oplevet 100% perfekt support.
F.eks under en server opdatering fik vi en mysql fejl og vi kunne ikke selv finde en løsning. Vi kontakter Abakomp support de løser problemet på under 5 minuter hvilket spare os for en total rekonstruktion af serveren.

Simpelthen bare 100% excelent support

Klart et firma at anbefale

Vi handler trygt med Abakomp

God service og hurtig reaktionstid :-)

Service i Verdensklasse

Ifbm et projekt henvendte jeg mig til abakomp for at få en dedikeret server, og helt fra start af fik jeg den rådgivning jeg havde behov. Nu er serveren online og der har ikke været nogen problemmer. De gange jeg har henvendt mig til supporten er svarene kommet hurtigt.

Super kundeservice

Super kundeservice og support. Vil til enhver tid anbefale Abakomp til folk der søger en server hosting provider.

Abakomp

Kanon service og fantastisk pris

Vi kontaktede ABAKOMP i forbindelse med et projekt, der krævede en dedikeret server - og det har vi aldrig fortrudt.

Vi havde forinden undersøgt markedet godt og grundigt og bemærkede at der rigtigt mange steder, skulle betales en formue for trafikken (ud over selve hostingen). Hos ABAKOMP skulle vi ikke tænke over dette problem, da der incl. i den i forvejen lave pris for hosting, var inkluderet nok trafik til at hoste selv en af de større hjemmesider på nettet.

Vi har aldrig haft problemer med vores server, der har været et par enkelte gange, hvor den er gået ned, efter vi har foretaget en fejlopdatering af softwaren o.lign. men med deres døgnbemandede vagttelefon, så har det aldrig været et større problem. (behøver jeg nævne, at deres døgnbemandede fejlmelding også er inkl. i prisen?)

Derud over er deres kundeservice i topklasse, har man problemer af den ene eller anden slags, så er de altid til at få fat i og yderst kompetente, man kan virkeligt mærke, at det ikke er en skoledreng i et fritidsjob man får fat i, men derimod specialister der ved hvad de snakker om.

De har mine varmeste anbefalinger.

Abakomp

Good hassle free service at a fair price

We have been using Abakomp for more than a year and we are generally pleased with the easy and customer oriented service provided. When we need a new server we call them and talk to a very skilled technician, not a sales person mind you, and get sound advice on what configuration suites us best.
If we have any questions, need special support or help, we just call them, and they help us. We find the service valuable as we need very little own resources and hence save money overall. At the same time we have access to critical services and support if we experience problems.

Ekstrem kundevenlig

Vi er som kunde blevet modtaget af en yderst hjælpsom og professionel kundeservice.
Vi føler os sikre og tilfredse med at ligge vores informationer på Abakomp's dedikerede server og kan kun anbefale andre at gøre det samme.

Utroligt professionelt

Sjældent oplever man så god service som her. Altid til at få fat på og behjælpelige døgnet rundt.

Abakomp

Vi kan kun anbefale Abakomp til alle jer der forventer en god og stabil service.

vi har fra dag 1. anvendt Abakomp services og været fuldt ud tilfreds. De har serviceret os mere end vi har forventet af dem, og stået til rådighed med viden der strækker sig ud over de produkter de tilbyder.

I vores søgen på en god, stabil og imødekommende host, er vi absolut ikke i tvivl om vores valg.

BB /Sunweb

Abakomp

Abakomp proveides most personal and superior service!

In all my 15 years of being a web developer, having had more than 50 websites constructed, I have never had such a personal, friendly and expert support as with Abakomp. They have gone out of their way to help me get started and setup the dedicated server, which has been custimized too meet our high demands for specialized software. Abakomp is now the only provider I recommned to anyone.

Best regards,
Carsten Lind
Web Developer

Super flot kundeservice!

Vi valgte ikke Abakomp til www.OpAfSofaen.dk, men derimod en anden virksomhed, som passede lidt bedre til firmaets behov. På trods af det hjalp Abakomp os faktisk med at finde et firma, som passede lidt bedre til det, vi søgte. Utrolig flot! Og lige hvad man har brug for som iværksætter. God, saglig og utrolig venlig kundeservice.

Abakomp

Abakomp is always one step ahead

Low price, brilliant service, what more can you ask?
John Petersen, Association for Community Colleges

Abakomp

Proffesionelt og fleksibelt hosting firma og med kanon support!

Vi har været hostet forskellige steder, men ingen har kunne levere bedre muligheder for at få de løsninger der lige passe til ens behov. De er utrolig nemme at snakke med, og de har ekspertisen til at guide en igennem de valg man må have.

Vi har kun oplevet suveren oppetid! Det skal siges at vi flittigt har gjort brug af deres online support har været helt og aldeles upåklagelig!!

Der er ingen tvivl om at vi vil vælge Abakomp som vores hosting partner fremover, og kan kun give dem vores varmeste anbefalinger derfor får de 5/5 for en samlet service vi ikke har oplevet andre steder.

Service i top...

Jeg giver hermed Abakomp mine varmste anbefalinger.. De har virkelig hjulpet mig hele vejen igennem en større server flytning med over 100 Domains-databaser osv...

Flot arbejde både fra sælger og support...

Peter Kriegbaum

Super kundeservice

Da vi valgte Abakomp var det egentlig ud fra, at de havde markedets klart laveste pris på den server og de services, vi havde brug for - men vi er blevet mindst lige så positivt overraskede over gode og personlige kundeservice.
Kan varmt anbefales

Abakomp

God og kompetent service hele vejen.

Vi har brugt ABAKOMP i snart 5 år som serverleverandør og har kun gode erfaringer. Hurtigt support, og altid kompetente personer i røret eller på chatten. De bedste anbefalinger herfra.

God og personlig service

Vi har benyttet Abakomp gennem snart 2 år og har altid fået hurtig og effektiv hjælp, hvis vi har haft brug for det. Serverne har kørt stabilt og sikkert.

Abakomp

Uovertruffen reaktionstid og service!

Vi benytter Abakomp til hosting af flere af vores virksomheds projekter.
Abakomp levere stabilitet og oppetid som vi aldrig har oplevet det før, deres responstid på såvel E-Mail som på Support Chat er unik og vi har aldrig haft grund til at klage eller rykke dem! - Dette gælder både ved deres managed og unmanaged servere, ved hjælp vedr. mail opsætning, DNS problemer samt flytning af domæner og restore af FTP indhold.

Klart top karakter herfra og et firma jeg ikke ville have den mindste tvivl omkring at anbefale til andre!

Abakomp

Fremragende service der ikke er i vejen

Kan også kun anbefale Abakomp, vi har benyttet dem til "tung" backend trafik igennem 5 år, uden et eneste service nedbrud. Ved behov for hjælp har der været superhurtig service, og personlig hjælp igennem hele forløbet. Det er proffesionelle der står bag, og det mærkes hver dag. Der kører til den aftalte pris, og med fremragende service. Mine varmeste anbefalinger.

Abakomp

Meget hælpsome med de ting der er svære, men også med de ting der er simple. Har fået stor, og hurtig, hjælp hver gang jeg var i tvivl om det mindste. Og de ansatte ved hvad de snakker om.

Og så er priserne jo utroligt lave i forhold til alle andre udbydere.

Kan klart anbefale dem til alle folk der mangler en server host.

Ekseptionel service..

Excellent

Vi har tidligere været serverkunde hos 2 af "de store" hostingfirmaer.
Vi besluttede at flytte vores ting til Abakomp, da service og pris hos vores gamle udbyder ikke rigtig harmonerede - efter vores mening.
Det var en befrielse, og en rigtig god oplevelse at komme til Abakomp. Der er fokus på kunde/leverandør-forholdet mere end på "lad os flå kunden". Vi har gennem de sidste par år fået hvad vi bestilte, til den pris vi havde aftalt - og aldrig blevet overrasket over en pludselig "ikke-aftalt" regning. Stor var vores overraskelse, da teknikeren - af sig selv - en dag sendte en email om, at han gerne lige ville genstarte en server, for der var kommet en opdatering til softwaren. Det har vi aldrig oplevet i de 5-6 år vi har været kunde hos "de store", der har vi måttet slås for at få dem til at lave noget - og kun til en høj timepris.
Abakomp er altid fair - nej, mere end fair - med deres priser, og de er altid til at tale med, hvis man har spørgsmål eller problemer. - De kan herfra klart anbefales!

Kanon service!

Vi har brugt ABAKOMP som udbyder i mange år. Især er vi glade for den gode personlige service. De er virkelig dygtige hos ABAKOMP. Når vi ringer, får vi straks kompetente svar på vores spørgsmål, uanset hvem vi får fat på. Og vi har aldrig haft problemer med at få opfyldt specielle ønsker. Vi kunne ikke have valgt bedre.

Abakomp

Super service og kvalitet!

Jeg er skiftet til Abakomp efter at have prøvet diverse udbydere i DK og USA. Ingen havde kapaciteten til at drive min side til en rimelig fornuftig pris. Jeg har ekstrem trafik på mit site, som i starten også var et problem hos Abakomp. Men de lagde rigtig meget tid for at finde den rigtige løsning for mig, hvilket de gjorde og til en rigtig fair pris.
Har kun gode ord at sige om Abakomp og deres service!!! Kan absolut anbefales! Min hjemmeside har aldrig kørt så godt som nu!
Mvh.
Henrik Nielsen
www.hyggestedet.dk

Det virker bare!

Jeg har aldrig oplevet problemer med Abakomp, har kun positive ting.
Altid god support, gode servere, næsten intet nedetid.

trova utile questo giudizio. Sei d'accordo??

Grazie per la sua recensione.

Per garantire che tutte che le recensioni su Trustpilot siano scritte da persone reali, è necessario verificare la sua e-mail prima di poter pubblicare la sua recensione online. Ha appena ricevuto un'e-mail con un link che verificherà la sua e-mail.

Chiudi