[REPLY]
telefonisch gesprek was aangenaam, goed geholpen.
Kabel voldoet uitstekend. Is intussen in gebruik. De informatie en levering waren up to date.
Ik kan verder nog geen beoordeling geven want ik heb het kabeltje nog niet aangesloten . Ik heb er nog geen tijd voor gehad druk,druk,druk.
Maar ik denk dat het goed gaat komen.
Nog bedankt en tot ziens.
Razendsnel en keurig volgens de bestelling.
Ik kan jullie mededelen dat dit echt een top site is!. Heel eerlijk had ik er nooit van gehoord maar was op zoek naar een HDMI kabel en een koptelefoonsplitter. Uit ervaring weet ik dat deze producten veel geld kosten dus ben ik maar via google gaan zoeken en kwam ik hier terecht. Ik ben helemaal weg van deze site heb het meteen aan mijn vrienden en familieleden door verteld. Heb zelfs op een dag twee bestellingen gedaan en er komen er zeker nog wel meer. Fantastische prijzen en een geweldige service!!
Ik ben dik tevreden met jullie en bedank jullie daar ook voor!
Liefs,
Naasiha
Dit is niet de eerste keer dat ik iets bestel en ondanks dat er een jaar tussen zat bleek het aanbod nog altijd zeer groot te zijn en de prijs nog altijd behorende tot de laagste.
Uiteraard is snelle en correcte verzending een absolute must en dat is wederom goed gegaan.
Hier kom ik zeker terug.
Mijn bestelling was perfect afgehandeld
De kabel was goed verpakt
Makkelijk te bestellen, lage verzendkosten en snel binnen.
Top, perfect. Bedankt voor de complete service!
Kabel is snel bezorgd, geen problemen ondervonden. Tijdvak van levering was wel vrij ruim (zeg maar de hele dag, >12 uur), maar in mijn geval geen probleem.
Dit is de eerste maal dat ik via deze site bestelde.
Uitmuntend !!
Alles prima kunnen bestellen en zoals beloofd binnen de 3dgn thuis geleverd.
Zalig om op deze manier mijn aankopen te kunnen doen.
Doe zo verder !!
mvg
Verbeeck Marco
Tot heden driemaal een bestelling geplaatst.
Werd geleverd, zoals besteld en bezorging op volgende werkdag.
Verpakking ook adequaat, dus in een woord "tevreden".
De batterij voor mijn oude looptelefoon AT& T 5100, was niet meer in de winkel te koop. jaren geleden had een ijzerhandel in de buurt er nog een. Bij KPN of de Primafoon winkel was dit toen al onmogelijk. Geluidstechnisch is deze telefoon geweldig en ik had erg veel moeite om er afstand van te doen.
Ik heb op mijn computer/internet de naam van de batterij in getikt en op deze wijze kwam ik aan jullie bedrijf. Super, want de batterij was nog leverbaar.
Voordat ik hem bestelde, heb ik nog telefonisch contact opgenomen, om zekerheid te krijgen of het wel de juiste batterij was die ik had gevonden. Ik werd uiterd vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag had ik de batterij al in mijn brievenbus.
Ik ben er ontzettend blij mee! Mijn complimenten voor de wijze waarop ik te woord werd gestaan en de super snelle verzending. Echt heel erg fijn, vooral omdat er tegenwoordig nauwelijks nog aandacht wordt besteed aan iets wat nog goed is en alleen een nieuwe batterij nodig heeft. Hiervoor wil ik U hartelijke bedanken.
Deze firma is een van de weinige die zo correct handelt ,ik zal in de toekomst voor u bedrijf reclame maken
Bedankt
Een ruim assortiment aan kabels en tevens een snelle verzending (naar België) voor een niet al te dure vergoeding. Een aanrader!
Na wat zoekwerk op Google op deze site aangeland.
Gevonden wat ik nodig had.
Bestelling geplaatst en betaling gedaan.
Snel mijn bestelling ontvangen.
besteld,en 24 uur later ontvangen,alleen ophalen is sneller.G.J.
Prima goed zaken mee te doen.
Ik ben zeer tevreden over de levering van mijn bestelling. Als ik nog meer kabels nodig heb zal dit hoogstwaarschijnlijk ook weer via allekabels zijn. Ruime keus voor een prima prijs.
Supersnel!
Nadat ik mijn bestelling opende stond ik verbaast van de stevige kwaliteit van o.a. de usb3 hub en usb kabel die zonder enige problemen door Windows 8 automatisch werd geinstalleerd.
Ik had eerder van andere leveranciers problemen met een hub voor usb3 in W8.
Ga zo door jullie van allekabels.nl
MVG
Joe!!
Zo als ik gewend ben, weer prima voor elkaar Snelle levering en goed verpakt.
Bedankt
Beslist 5 sterren waard.
Ik heb eerst gekeken of het op voorraad was.
Besteld op vrijdag en op zaterdag in huis.
Dus wat kan ik nog meer zegen goed geregeld.
Als ik weer wat nodig heb zal ik zeker op jullie
site eerst kijken
Mvg Ben Aanen
Een verkeerde kabel hoefde niet meteen teruggestuurdt te worden (met kosten van verzending). Gezien de geringe kosten van het artikel kreeg ik gewoon een korting op volgende bestelling. Service die dus verder gaat dan alleen maar verkopen en het scheelt een hoop moeite.
De eerste zaak die levert naar wat ze beloven en supersnel.
Ik had snel een kabeltje nodig. In de winkel waren deze erg duus (minimaal 25 euro). Op kabels.nl vond ik een dergelijke kabel voor ongeveer 8 euro. Dat scheelt nogal. Ik was bang dat er misschien teveel tijd overheen zou gaan vordat ik de kabel in huis had, maar een dag later viel het al door de brievenbus. Heeft mijn verwachting overtroffen. Ook handig dat ik de factuurgegevens makkelijk op naam van mijn bedrijf kon zetten. Kortom: een zeer tevreden klant.
Het artikel is snel en goed geleverd
Snelle levering, product komt overeen met verwachting
de laagste prijs voor een snelle leverantie, correct, volledig.
Wat wil je nog meer
Ik had een glasvezel kabel nodig om mijn smart tv aan te sluiten op home cinema set.
Tja winkels dicht dan maar internet, en na even zoeken gevonden wat ik zocht.
Ben tevreden over de afhandeling en indien weer nodig zal ik zeker weer gebruik maken van jullie service top !!!
Na de aankoop van een 3D Blue-ray dvd speler op zoek naar een 1.4 HDMI kabel. Al snel kwam ik erachter dat de goedkoopste kabel net zo goed werkt. Via Google kwam ik bij allekabels.nl terecht. Voor 1,50 had ik een 1,5 meter HDMI kabel. Hoe korter hoe beter had ik gelezen. Kabel werkt perfect en wij kunnen heerlijk van een filmpje genieten!
Wat een snelhied. De bestelling geplaatst, betaald en even later snel en correct bezorgd!
Niets op aan te merken, prima service.
De HDMI kabels die ik had besteld bij allekabels.nl waren op tijd geleverd, goed verpakt, en voldoen voor de rest aan alle verwachtingen. Niks mis mee.
kan altijd beter, zou alleen niet weten hoe.... prijs... maar die is al de laagste van wat ik kan vinden....
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop,