[REPLY]
Hvis du står og overvejer at tage kørekort lad mig på det varmeste anbefale Alliance Trafikskole.
Jeg og nogle venner har meldt os til en årlig begivenhed om at køre en bil fra England til Mongoliet (16.000 KM) for velgørenhed. Problemet var bare at jeg ikke havde kørekort!! Som i kan gætte var jeg derfor i lidt af en kattepine.
Udover ikke at have kørekort var der også det at jeg bor på Frederiksberg men arbejder i Odense hvilket vil sige at min mulighed for at være tilstede når deres skole var åbent var meget små. Jeg tog kontakt til Alliance som fra start til slut var billedet af proffessionalisme. Alliance var med til at udarbejde en teori plan som var perfekt til mine skæve tider og de satte mig i kontakt med en kørelærer som kunne køre om aftenen.
Medhi min kørelærer var fantastisk. og var medvirkende til at jeg bestød min køreprøve med glans på første forsøg. Han kan forekomme kritisk men dette er kun med til at styrke din vide og chance for at klare det på første forsøg.
Alliance, fra først til sidste dag, får min højeste anbefaling for deres engagement og proffessionalisme.
Tag kontakt til dem i idag og se hvordan de kan hjælpe dig!!
Fra det første øjeblik hvor man træder ind af døren på skolen, begynder man at føle sig velkommen - Og det varer ved hele vejen igennem forløbet.
Køre lærerne er alle meget engageret i deres arbejde og er samtidig utroligt hjælpsomme. Har man et problem, spørgsmål, eller andet, så tager de sig god tid til at snakke med dig.
Amir har været min køre lærer, og fra det første øjeblik og helt frem til det sidste øjeblik, har det været fantastisk at køre med ham, hvor jeg både har lært en masse, og samtidig kunne snakke om alverdens ting og sager.
Jeg bestod Teori- og køreprøven første gang, og det kan jeg kun takke deres hjælpsomme lærer for.
De får mine bedste anbefalinger til de næste elever!!
Jeg valgte skolen af tre årsager. For det første havde de et billigt tilbud på lovpakken. For det andet kunne jeg tage teoriundervisning, når det passede mig, og jeg kunne også få mine køretimer om dagen, når det passede mig. Og for det tredje var det den eneste trafikskole, jeg ringede til, hvor kørelæreren virkelig tog sig tid til at snakke med mig, inden jeg tilmeldte mig.
Den her skole drives af to unge mænd, der går rigtig meget op i deres arbejde, og det smitter af på hele ånden omkring skolen.
Sarfaraz har været min kørelærer, og det har været både sjovt og lærerigt at køre med ham. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at færdes i trafikken nu, og jeg vil give skolen mine bedste anbefalinger.
Alliance-trafikskoles motto er "sammen når vi målet". Og det levede såvel firmaet som min kørelærer op til.
Jeg valgte skolen da det var muligt at tage teoriundervisning individuelt og dermed følge sit eget tempo og også have mulgiheden for at udeblive fra teori undervisning, hvis der skulle dukke overarbejde op på ens arbejdsplads.
Det var en yderst fornuftig ordning, der samtidig gav mulighed for at stille dagens underviser spørgsmål. Man var altså ikke helt alene.
Den kørelærer jeg fik tildelt var Amir. Det var fedt at vide at, hvis jeg havde synes vi ikke kunne sammen, var der mulighed for at skifte til en anden. Men Amir var super som lærer. Havde en god balance mellem at "presse" lidt på, i forhold til ting man skulle huske, og færdigheder man skulle øve sig på, uden at være alt for læreragtig.
Amir var ærlig med at vurdere forholdet mellem kundskaber og timer der skulle til for at opnå et niveau, hvor beståelse var meget sandsynlig. (den er jo aldrig garanteret) Efter syv lektioner ud over lovpakken bestod jeg i første hug, såvel teori som praktisk kørsel, og jeg følte at vi sammen havde været til prøven. Sådan Amir. Tak for støtten og feedbacken gennem månederne.
Jeg kan varmt anbefale skolen til alle der gerne vil en mere selvstændig vej igennem det at tage kørekortet. Hvis man er til levende undervisning i små hold i klasselokaler tror jeg ikke det er vejen frem. Til gengæld bliver det jo så nok dyrere.
Jeg ønsker skolen og dens øvrige lærere alt godt fremover.
Jeg faldt over Alliance Trafikskole pga. deres billige lovpakke, samt den fleksible teoriundervisning, der passede godt til mig da jeg har travlt med gymnasiet.
Jeg har haft fornøjelsen af at have Gøkhan som kørelærer. Jeg har været meget tilfreds med forløbet, som har varet cirka 3 måneder.
Meget professionelt og høj service. Jeg kom hurtigt til på både manøvrebane, førstehjælp, glatbane, teori- samt køreprøve.
Jeg bestod teoriprøve og køreprøve første gang!
Ros til Gøkhan for at have været tålmodig, positiv og altid at få mig til at føle sig godt tilpas. Den bedste kørelærer man kunne tænke sig!
Jeg kan varmt anbefale Alliance Trafikskole.
Vh. Amalie – Brøndby elev
Alliance trafikskole er en fantastisk køreskole.
Jeg har taget mit kørekort der og skolen kan kun beskrives som positivt.
Både prismæssigt og servicen.
Kørelærerne er dygtige og har styr på både teorien og det praktiske.
De dukker altid op til tide til det praktiske, og derfor skal man ikke bekymre sig om at man mister noget af sin køretid.
Jeg har både bestået teori- og køretesten efter første gang og derfor kan jeg anbefale denne trafikskole.
Kan kun varmt anbefale Alliance Trafikskole. Har hørt mange historier fra venner og bekendte, der har været utilfredse med deres køreskole eller lærer etc. Det har jeg på INGEN måde været. Folk er søde og rare. Ekstremt professionelle og rigtig gode til at lære fra sig. Der er plads til fejl, men også til ros! Det skal være rart at køre bil og det er det her! De er også gode til at styrke en mentalt (som jo er super vigtigt!) Har netop bestået min køreprøve i dag! Fik en lille peptalk inden prøven og det gik lige som det skulle. Både teori og praktisk bestod jeg første gang. Og det var jeg heller ikke i tvivl om at jeg ville. Følte mig i rigtig trygge hænder der. Har haft Sarfaraz som kørelærer og det var været vildt sjovt og meget lærerigt. Han er bare super!
Han sendte en glad nyudklækket bilist ud i trafikken i dag :D! YAY!
Jeg kan helt sikkert anbefale Alliance Trafikskole !
Kørekort kan godt virke uoverskueligt, hvis man i forvejen har en presset hverdag, men på Alliance trafikskole er teoriundervisningen så fleksibel, at det sagtens kan lade sig gøre, og det var en kæmpe hjælp for mig .
Samtidig er der altid god stemning på køreskolen, og jeg kommer helt sikkert til at kigge forbi en gang imellem for at sige hej, selvom jeg nu er færdig, og står med et lækkert kørekort i hånden !
Alle kørelærerne er rigtig søde og hjælpsomme. Jeg havde selv Sarfaraz som kørelærer, som jeg fik en masse hyggelige snakke med undervejs. Han var tålmodig og ikke mindst meget grundig ! Det gjorde, at jeg umuligt kunne blive i tvivl om noget i nogen situationer, og jeg følte mig dermed meget tryg til prøven.
Ligeså snart jeg følte mig klar til en prøve, blev den bestilt med det samme, og derefter gik der næsten ingen tid, før jeg kunne gå op til prøven. Det var rigtig dejligt, at man ikke skulle gå og vente, men at man kunne gå op til prøven lige så snart, man følte sig klar.
Rigtig hyggelig atmosfære, og erfarne kørelærere, jeg har følt mig meget tryk gennem hele forløbet.
Leder du efter en køreskole med engagerede og dygtige lærere, vil jeg helt sikkert anbefale dig at tage dit kort på Alliance Trafikskole.
Her bliver du godt klædt på til prøven.
Jeg takker i hvert fald for hjælpen !
Mange hilsner Amalie
SUPER TRAFIKSKOLE! Utrolig god service og undervisning...Al undervisning er godt tilrettelagt, hvad angår teori og praktisk undervisning. Alliance køreskole har rigtige gode kørelærer i Gøkhan og Safraz...:-) Jeg bestod 1.gang i teori og 1. gang til køreprøve, takket være den perfekte undervisning!...................Så folkens vælg rigtigt 1. gang, vælg ALLIANCE KØRESKOLE...
ridouan.
Hos Alliance-Trafikskole var jeg aldrig i tvivl om, at jeg ville bestå nogenlunde hurtigt og smertefrit.
Gökhan, min kørelærer, var særdeles god til at opbygge selvtillid, når jeg kørte, men samtidig fik jeg at vide, når der var nogle punkter jeg var nødt til at læse op på.
Super fleksibel teoriundervisning, hvilket gør, at selvom man har en meget travlt hverdag som mig selv, er det muligt at komme nogenlunde hurtigt igennem teorien - og selvfølgelig super hurtigt, hvis det er det man vil.
Selvom man er koncentreret og nervøs, når man er ude og køre i bilen, var Gökhan god til at gøre det sjovt, og dermed mere afslappet.
Varmeste anbefalinger!!
airmaxtnskosalg ritiene questo giudizio utile
Før jeg valgte Alliance Trafikskole, var jeg virkelig i tvivl om hvilken køreskole jeg skulle vælge. Jeg havde ingen erfaring fra andre elever, og jeg kunne heller ikke bare vælge ud fra prisen.
Det var her inde på Trustpilot at jeg stødte ind på de vidunderlige anmeldelser om Alliance Trafikskole, og om ikke jeg fik mig selv overtalt til at tage derhen!!
Introduktionen gik som smurt og bestilling af manøvrebane, førstehjælpskursus o.l. blev hurtigt trådt i kraft, og allerede den næste dag begyndte teoriundervisningen.
Jeg kan kun takke denne køreskole for dens gode indsats fra alle kørelærerne, både teoretisk og praktisk. De var søde, venlige og kompetente, og havde ikke noget imod at svare på mærkelige spørgsmål fra deres elever.
Jeg var aldrig i tvivl om, hvad jeg skulle gøre senere, og jeg fik forklaret proceduren til punkt og prikke. Jeg følte mig altid så afklaret og så hjemme, når jeg var på skolen og i slutningen af min teoriundervisning følte jeg et stik af savn ved udsigten til ikke at kunne være på skolen længere.
Min kørelærer, Sarfaraz, var en rigtig god lærer; tålmodig, venlig og havde masser af gode historier og oplevelser gemt væk i lommen. Jeg lærte at køre bil og jeg bestod både teori- og praktisk prøve første gang og det alt sammen takket være denne fantastiske skole, som jeg varmt anbefaler ;)
Noget af det gode ved denne her køreskole er, at prisen ligger på bordet lige foran dig, omkostningerne bliver nævnt alle sammen og man bliver ikke snydt for noget som helst. Derudover er lærerne virkelig venlige, og tonen er aldrig formel på skolen.
Jeg anbefaler den, igen og igen og igen, og som en pige, der lige har fået sit kørekort, er det her virkelig super!
Mange tak Alliance Trafikskole, og mange tak kørelærere, og mange tak Sarfaraz for sådan en god indsats og nogle gode timer :D Jeg har virkelig følt at jeg fik alt det, jeg havde brug for og mere oven på XD
Tvivl aldrig når I vælger Alliance Trafikskole. Den skole er perfekt :)
Alliance Trafikskole kan varmt anbefales! Jeg tog kørekortet i afdelingen på Åboulevarden. Teoriundervisningen foregår digitalt hvilket giver en enorm fleksibilitet, så man selv kan tilrettelægge undervisningsforløbet i en ellers travl hverdag. Kørerlærerne er alle kompetente og igennem hele forløbet har jeg haft følelsen af at være velinformeret om det næste skridt på vejen. Det praktiske forløb har været behageligt og jeg har haft følelsen af, at vi nåede igennem pensum, men samtidig havde overskud til at fokusere på de punkter, hvor jeg var usikker. Min kørelærer var Sarfaraz og jeg vil gerne takke for super god service og effektivitet, blandt andet i forbindelse med hurtigt at finde en teori - og en praktisk prøve. Stemningen på skolen og til de praktiske timer er glad og let, men professionel - jeg anbefaler på det kraftigste at tage kørekortet hos Alliance Trafikskole! :)
Hilsen Ronja
Min forløb var langt og med mange skufelser ind til, at min veninde anbefaler Aliance køreskole. Der har jeg mødt forståelse for min situation, og hurtig danne tillid. Min kørelærere var meget pligt opfølgende og tallomodig. Han støtter mig i alle situationer og give mig rigtig mod på, ved mine nederlæge. I dag har jeg kørekort, selv det var HÅRD takker Gøkhan og Aliance.
MINE HJERTLIGE ANBEFALINGER.
Jeg tog et lynkursus på 3 uger. Bestod teori og køreprøve i første forsøg, og jeg var 34. Da jeg tog kørekortet arbejde jeg i Odense, så jeg havde brug for en flexibel køreskole. -Og det var min kørelærer i den grad. Alle mine køretimer blev lagt så det passede ind i mine planer. Det var super professionelt samtidig med der var plads til sjov og spas i bilen. Kan kun anbefale det varmt til alle. De er gode til at lære fra sig, der er dejlig uformel stemning på køreskolen, alle er super hjælpsomme, og de er top professionelle. Min kørelærer var Safaraz. Tak Safaraz, fra en gammel elev sidste år, bedre sent end aldrig ;-)
jeg synes at det simpelthen har været en kanon oplevelse at starte på kørekort hos Alliance traffikskole fordi at alle medarbejderne som jeg har snakket med har været så super gode til at forklare om de forskellige ting mht til teori osv, og så er de også smilende og man føler sig tryg når man er henne på kørerskolen, jeg ville helt klart kunne anbefale jer derude at tage kørekort her især også fordi jeg har bestået alt første gang og så er det en billig pris da jeg har set det meget dyrere andre steder, ps min kørerlærer var Sarfaraz
Hilsen:
Sohail
For snart to år siden tog jeg mit MC kort. Alt fungerede bare perfekt og professionelt. Og det var derfor helt uden problemer at bestå både teori- og praktisk køreprøve.
I år var det bilkørekort jeg skulle have, og igen fungerede alt helt perfekt. Jeg følte mig tryk og sikker allerede i løbet af første kørelektion. Min kørelærer Sarfaraz formåede meget hurtigt at give mig den ro og det overblik der skal til for at bestå en køreprøve - og selvfølgelig første gang!
Jeg kan varmt anbefale Alliance Trafikskole.
Hilsen Ulrik
Fik kørekortet i sidste uge, og er glad for at jeg valgte Alliance Trafikskole. De er både de billigste, men jeg syntes at services hos dem har været rigtig. De kørelærere som har været til teoriundervisningen, syntes jeg har været gode til at forklare hvis der var noget man var i tvivl om.
Jeg havde fornøjelsen af at have Sarfaraz som min kørelære. Han er rigtig god til at forklare og lære fra sig og stadigvæk gøre det på en sjov og hyggelig måde. Han har været meget fleksibel og kan takke ham for at jeg fik kørekortet på under 7 uger.
Alliance Trafikskole er klart den bedste. Jeg kan varmt anbefale det til alle jer derude. Alle kører lærer på skolen har været imødekommende, profetionel og leveret et rigtig godt service.
Jeg har haft Gøkhan som Kørerlærer, han har været alletiders lærer. Sød, super venlig, fleksibel, bestemt og meget profetionel.
Nu har jeg fået mit Kørekort og kan kun Takke min tygtig Kørelærer Gøkhan mange gange og ønsker ham alt det bedst fremover.
Mvh Zohra
Alliance trafikskole kan jeg trygt anbefale til alle som skal i gang med at tage kørekort. Prisen er god og overkommelig, samt servicen fra alle kørelærerne til teori timerne har været god. Jeg har haft Sarfaraz som kørelære han har været sjov og hyggelig samt meget professionel at køre med. Alliance-trafikskole var helt klart det rette valg til at bestå første gang
Mvh. Daniel
Jeg har for nyligt formået at bestå min køreprøve og er nu til at finde på de danske veje. Der er ingen tvivl om at beslutningen om at tage et kørekort er præget af mange forhold herunder omkostninger, tidsforbrug samt samlet udbytte. Det var således nogle overvejelser jeg gjorde mig inden valget af min køreskole faldt på Alliance Trafikskole. Incitamentet for at vælge denne køreskole var blandt andet dets positive omdømme, kompetencer samt prisniveau set i forhold til deres nærmeste konkurrenter indenfor geografisk rækkevide. Igennem hele forløbet har jeg oplevet en køreskole som formår at værdsætte det enkelte individ og dets behov hvilket i sidste ende skaber en kvalitetsbestemt ydelse.
Når snakken omhandler Alliance Trafikskole kan man ikke komme udenom den charmerende, ansvarsbevidste, humoristiske, kompetencerig samt omsorgsfulde kørelærer Gøkhan. Jeg havde fornøjelsen af at have ham som min kørelærer og han formåede at guide mig igennem hele forløbet på en yderst poisitiv måde.
Vi som mennesker er ligesom et hav hvis skum svarer til alle de følelser vi rummer men som i sidste ende er utællelige og ubeskrivelige. Vi som mennesker har hver især valgt vores tilgang til livet og hvordan vi ønsker at indrette vores liv. Vi som mennesker er hele tiden udsat for at træffe en række beslutninger nogle vigtigere end andre. Så nu er tiden inde til at du tager beslutningen om at din dyrebare tid ikke skal gå til spilde i form af køretimer med inkompetente kørelærer men derimod skal din menneskelig tilværelse forbedres ved at have et kørekort i hånden. Så nu er beslutningen inde til at du tager din telefon i hånden og giver Alliance Trafikskole et kald så det endelig kør for dig.
Alliance trafikskole kan helt klart anbefales til jer derude, som skal igang med kørekortet.. Ikke nok med det er billigt, så har levere de også en rigtig god service.. Min kørelærer Sarfraz, har under hele mit forløb være fleksibel samt sjov. Køreskolen har også en god placering.
Bedste hilsner..
Lavdrim Camili
Alliance Trafik Skole : Først og fremmest ligger skolen i byen, og det er nemt at komme der ind hvilket er praktisk og super nyttigt. Man får en introduktion som man kan både forstå og hvor man får al den nyttige information man skal bruge, og man får altid svar på sine spørgesmål. Til selve undervisningen i teori har man nogle teori CD'er som man sidder og studere enten på egen hånd eller sammen med en ven. Der er 'checkpoints' undervejs hvor man sammen med en kørelære bliver stillet nogle spørgsmål som man så får svar på, det er en god lærings måde. Der er også en hel masse teori prøver som man går igennem og øver sig på, til gengæld er de ret kedelige og kan blive gentagende.
Gøkhan Mor: Gøkhan var en god lære for mig. Han var både sød, og sjov når det var muligt men striks og bestemmende når det var det der passede. For mig viste sig at det er ret vigtigt at man kan holde sin køre lære ud, især når man bruger så meget tid sammen.
Alliance Trafikskole er den helt rigtige køreskole hvis man vil have det sjovt og hyggeligt, samtidig med at man lærer!
Jeg fortryder på intet tidspunkt at have valgt Alliance Trafikskole! Fra første introduktionsdag til den dag jeg fik mit kørekort, har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Både teoritimer og køretimer med min kørelærer Safaraz, har været en fornøjelse!
Alle kørerlærere på skolen er altid meget imødekommende og klar til at svare på spørgsmål og hjælpe hvis man er i tvivl om det mindste!
Derudover har det været rigtig fedt, at jeg selv har kunne bestemme tempoet i forløbet!
Kan kun anbefale Alliance Trafikskole til andre!!
Hilsen Emilie!
Jeg startede hos Trafikskolen i December måned, da det gik alt for langsomt i min tidligere køreskole og derfor valgte jeg så Alliance Trafikskole. Selvom jeg ikke har været der længe, gav køreskolen og kørelærerne det mest bedste indtryk man kunne få og har haft det vildt godt alt den tid jeg fik bragt med min kørerlærer Gökhan.Han er super venlig, hjælpsom og meget tålmodig. Jeg har nu på kort tid fået mit kørekort, og kan kun takke den super gode kørelærer Gökhan og ku ikke ønske mig én bedre.
Stoort Taaaak Til Gökhan
Ingen tvivl tag dit kørekort hos Alliance Trafikskole Den bedste af dem alle :)
Jeg blev smidt ud i kørekort af kommunen, de sendte mig til alliance køreskole.
Allerede første dag fik jeg et virkeligt godt indtryk af folkene på skolen, de taler ordentligt til en, giver sig gerne tiden til at forklere tingene på en forståelig måde og de har samtidig overskud nok til at tale om alt andet end kørekort med en.
Min kørelærer er Amir, han er super at køre med, går ikke amok over fej. Men spørger istedet ind til fejlen og finder ud af hvad årsagen til fejlen egentlig var, skidegod problembehandling!
startede i december måned har køreprøve d.25 januar - Tak :D
Hvis man vil have sit kørekort i et hug, er Alliance Trafikskole en klart anbefaler! For nogle måneder siden var jeg bare en vildt fortvivlet pige som ikke vidste hvilken køreskole jeg skulle vælge, der var jo så mange og så billige. Jeg besluttede derfor at tage til intro dagene, og den som vækkede mest interresse var Alliance Trafikskole. De tilbød mig et Lyn kursus, som bestød at jeg ville få mit kørekort indenfor nogle uger. Allerede på introdagen fik jeg i samarbejde med Sarfaraz lagt en plan over hele forløbet. Det hele var så strukturet og fleksibelt. Jeg bestod køreprøven første gang, og fra jeg startede til jeg havde kørekortet i hånden gik der 5 uger. Jeg takker meget for den gode service fra Sarfaraz, Gøkhan og min kørelære Mehmet.
Sidst men ikke mindst vil jeg klart anbefale Alliance Trafikskole til alle jer der er i tvivl om, hvilken køreskole i skal vælge.
Value for the money ;D
Det at tage kørekort kan virke uoverskueligt, krævende og stressende! Hvis man tager det hos Alliance Trafikskole er det bestemt ikke sådan!
Det har simpelthen kun været en god oplevelse midt i et stressende 3.g, hvor man kan se frem til teori og det hyggeligeste køretimer i hverdagen; der klæder en fuldstændig på til både teori og køreprøve.
Det har været så hyggeligt med min kørelærer Safaraz og savner faktisk køretimerne, hvor der altid er plads og tid til en god snak om lidt af hvert. Man kan altså ikke forestille sig en bedre køreskole end Alliance, hvor man ikke bare lærer tingene hurtigt og godt, men også har det smadderhyggeligt!
Det er billigt, fleksibelt og rigtig sjovt!
De varmeste hilsner fra Josephine
Jeg tog lynkursus på alliancetrafikskole og blev færdig på rekord tid. jeg var lidt nervøse for at jeg ikke kunne klare det så hurtigt, men min kørelære var god til at hjælpe mig hele vejen igennem. Når jeg lavet fejl var han god til at forklare mig, så jeg kunne forbedre min kørsel. der var altid en hyggelig stemning på køreskolen. jeg kan klart anbefale alliance-trafikskole og min køre lære Sarfaraz.
Hilsen Shuaib.
Hej med jer !
Jeg har taget mit kørekort hos "Alliance Trafikskole" :-) og skal hermed tilføje mine oplevelser;
- Super ærlige, flexible, venlige kørelærer!
- Rimelige priser
- Fremragende køreundervisning
Jeg havde et fantastisk forløb med min kørelærer, hvor det hele foregik i et roligt og overskueligt tempo så jeg hele tiden kunne følge med. Bestod begge prøver 1. gang !
Varme anbefalinger og mange hilsner herfra!
Jeanett...
Ja jeg troede ikke selv på det, men jeg fik mit kørekort.. jeg er en dame som er lidt op i alderen.. (der går rygter om at jo ældre man bliver, jo sværere bliver det at tage et kørekort til bil.)
ja det var sandelig også hårdt for mig, men takkede være min kørelærer og køreskolen kom jeg godt gennem det.
min kørelærer Gökhan troede på mig hele vejen igennem. selv da jeg dumpede min teori den ene gang, gav han mig stor selvtillid til at prøve igen. jeg kørte de x antal timer som min kørelærer anbefalede og det gav bonus. jeg bestod 1 gang til køreprøven.
jeg kan varm anbefale Alliance Trafikskole og Gökhan mor som kørelærer...
En lille hilsen til Gökhan moooor.... :-)
hilsen Anne-marie
Kan kun sige gode ting om alliance køreskole, og give de andre der har skrevet og givet gode anmeldelser ret i at det er en suværen køreskole, samt søde, sjove, imødekommende og ærlige kørelærere. Jeg havde den fornøjelseaf, at køre med Gøkhan Mor, og ikke nok med at han er en god kørelærer, så er han super sjov og flink og det gjorde kun mine køre timer meget sjovere. Vil skrive en hilsen til ham og resten af holdet, bliv ved med at være suværene og søde så skal i nok blive på toppen af Dks bedste køreskoler. Jeg fik mit kørekort og det skal Gøkhan Mor have tusinde tak for, tak fordi du troede på mig og var der hele vejen igennem... Hilsen Albina Fetai...
Alliance trafikskole virker meget familiær, hvilket er en dejlig atmosfære når man skal igennem alle de mange, træge, teoritimer. Skolen kan virke noget rodet, men der er masser af styr på det hele, og ingen dumme spørgsmål. Her får du et billigt kørekort med gode undervisere og gode kørelærere..ikke de sure gamle kørelærere man har hørt om.
Min kørelærer Mehdi har jeg både grinet og (næsten) grædt med, men mødt respekt og tålmodighed. Hvis man vil lære at køre bil så er det jo bare med at lytte, og her skal du nok få alt det at vide du har brug for, samt godt selskab.
Tak for denne gang
Christina
Jeg vil sige 1000 mange gange tak til Alliance trafikskole og især til min kørelærer Sameena.. Det har været en fornøjelse at tage mit kørekort hos Jer.
Jeg kan stærkt anbefale denne køreskole , da jeg er yderst tilfreds med alt! God service, billige priser, fleksibilitet og hjælpsomhed.
Derudover har jeg simpelthen haft den bedste kvindelige kørelærer man kunne tænke sig udover den super billige lovpakke , som køreskolen tilbyder.
Min kørelærer Sameena er fleksibel, meeget tålmodig og ikke mindst en super dygtig kørelærer, som er god til at lære fra sig.
Takket være Sameena , har jeg på meget kort tid fået mit kørekort, kører i min egen bil nu og er en god bilist :)
Hun er super venlig, hjælpsom, forstående og er meget nede på jorden.
Derudover har hun været en rigtig god støtte for mig til køreprøven.
Hun er blevet en meget speciel person for mig, som jeg virkelig respekterer og simpelthen er så taknemlig over for. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre kørelærer på nogen måde. Jeg savner virkelig mine køretimer , som Sameena gjorde såå gode og sjove.
Køreskolen kan 100% anbefales !!
1000 tak for alt Sameena :-)
Mvh Zahra
Jeg valgte Alliance Trafikskole pga. den meget billige lovpakke. Men jeg fik så utroligt meget mere, end jeg havde regnet med!
Min kørelærer, Sameena, fik mig til at slappe af og se frem til hver eneste køretime. Hun er altid glad og venlig. Hun snakker meget, hvilket har rustet mig til at køre med virkelige mennesker og postyr, og så er det også meget hyggeligere end at sidde i pinlig stilhed. Vi har haft det så godt sammen, at vi nu også ses privat, så udover at bestå teori og praktisk prøve i første forsøg har jeg også fået en ny veninde:)
På skolen er alle lærere søde og hjælpsomme, teorien er individuel og meget fleksibel og priserne som sagt billige.
Med andre ord kan jeg varmt anbefale denne køreskole til alle uanset køn, alder og temperament.
Mvh Line
Hey Allesammen..
Jeg vil bare starte med at sige tak til Alliance trafikskole og især til Sameena..
Jeg har virkelig haft den bedste kvindelig kørelærer, hun er sjov, frisk og meget forstående og ikke mindst tålmodig..Hvilket jeg sætter enormt pris på, Jeg har haft det rigtig svært i mit liv og Sameena har virkelig fået mig til at føle at jeg kan klare hvad som helst ved at, støtte mig og blive ved med at presse mig til ikke at bare give op.. Det er jeg hende evig taknemmelig for..
Bestod første gang til både teori og praktisk takket være mine seje kørelærer.
Jeg kan klart anbefale stedet og især den lille kvinde som bare besidder et kæmpe overskud og potientale..
Er ked af jeg nu ikke kan have flere hygge stunder og grin i min kørelærers dyt..
Altid god service uanset hvem der er på skolen.
Så stedet kan klart anbefales..
Tak for alt søde Sameena.
Venligst Kristine..
Hej allesammen
Jeg kan stærkt anbefale Alliance Trafikskole; søde mennesker, billige priser, fleksible teori- og køretimer, smil, samt søde mennesker.
Det har været en fornøjelse at tage mit kørekort hos Alliance og køre med min kørelære Sarfaraz. Han har været en god ven, været god til at vejlede og været den bedste støtte!
Derudover er Alliance hurtige til at finde tid til både glatbane, teoriprøve og køreprøve - hurtig og god service.
Det har været en fornøjelse at gå hos Alliance Trafikskole! Kan kun anbefales! :-)
Med venlig hilsen Stella
Jeg har haft den store fornøjelse at begynde mit kørekort ude hos Alliance trafikskole. Min kørelærer, Safaraz var med mig fra start helt til den dag jeg fik mit kørekort ( her igår YES). Sammen er lærerne derude med til at planlægge alting så det passer efter ens behov og de leverer fuldt ud hver eneste gang. Det er en virklig god pris især for studerende ;) og servicen er i topklasse. Det kan helt klart anbefales at tage sit kørekort ude hos Alliance trafik skole, for sammen sørger de får at dú når målet :)
Kh Mati
Hos Alliance Trafikskole er de rigtig søde og hjælpsomme med alt. Man bestemmer selv hvilke dage man vil læse teori og det er fedt med friheden!
Mange tak for nogle gode køreture Safaraz!
Kh. Luna
Hej med jer! Jeg kan klart andbefale Alliance Trafikskole. Der er god service og flinke mennesker!
Vh
Christoffer "Schumacher" Jørgensen
Da jeg startede på Alliance Trafikskole blev jeg lokket til pga. af den billige lovpakke.
I starten tænkte jeg "aaaah, der må da være en hage, når det er så billigt", men jeg må ærligt erkende at jeg ikke kan sætte en finger på den måde jeg har taget mit kørekort på.
Forløbet er kørt helt i mit tempo, hvilket har været rart, da jeg er meget travl i hverdagen.
Alliance Trafikskole tilbyder undervisning foran en skærm, som gør at du ikke er bundet til at skulle møde på skolen 1-2 gange om ugen.. du kan med andre ord gøre det når du vil.
Ud over den gode teoriundervisning, har jeg også haft et positivt indtryk under mine køretimer.
Man har hørt mange rygter om kørelærer der sidder og råber af eleverne, og har mere travlt med at snakke i telefon, end med at lære folk at køre bil.. Sådan har jeg helt sikker IKKE opfattet det hos Alliance.
Da jeg var klar til at tage min teoriprøve, fik der kun 14 dage før at de havde skaffet mig en, og blot en uge efter havde jeg en køreprøve. Så det må man sige at være hurtig service.
..... Nu virker det sikkert som om at de er seriøse i alt hvad de laver, det er de også, men de er det på en måde som gør at det er behageligt og sjovt at være der, og køre med dem. Man ser det faktisk bare som en god ven der sidder ved siden af og snakker, og ikke en lærer der skal hive dig i ørene.
Alliance Trafikskole er helt klart et sted som jeg vil vælge igen, hvis jeg skal udvide mit kørekort, eller have MC kort.
Jeg kan derfor varm anbefale http://www.alliance-trafikskole.dk/
Mange hilsner fra en tilfreds kunde..
Jon Larsen