We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (64)

Som forventet

Amentino var blandt de rimeligste, pakken ble hurtig levert, og varen var som forventet.

Skuffet! Treg levering/dårlig informasjon

5 uker tok det fra jeg mottok bestillingen (da etter flere purringer fra meg med spørsmål om hvorfor det tok så lang tid -hver gang fikk jeg vite at pakken var like ved å bli sendt).

Etter flere uker med mye mas fikk jeg endelig vite at noen av varene var forsinket fra lager. Hadde de informert meg om dette med en gang (det stod 6-8 dagers levering for de aktuelle varene da jeg bestilte, noe jeg greit kunne leve med) kunne jeg hatt muligheten til å kansellere de manglende varene eller bestille fra et annet sted. 5 uker er for lenge! Hadde jeg ikke mast på dem ville det antageligvis tatt enda lenger. Tydelig at ordresystemet og kommunikasjon med kundene ikke fungerer.

Skuffende service og er i tvil på om jeg skal handle herfra igjen.
Finner du varene du skal ha et annet sted vil jeg anbefale at dere holder dere borte fra Amentio.

Imponerende!

Raskeste levering jeg har opplevd med netthandel. 27t til midtnorge!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Utmerket service, rask levering, alt OK!

Rask levering, ingen forsinkelser, alt helt greit.

Topp effektivitet

Smidig effektuering og kjemperask levering

Recensione da parte di un acquirente verificato

Billigst og god levering.

Automatoversatt beskrivelser fra tysk er ikke helt heldig. Men ellers er deal.no amentio.no og søstrene ganske bra.

Bra men tar litt tid

Amentio er en plass der jeg vil bestandig kjøpe tingene mine til pc'en eller når jeg skal lage en pc igjen, bra service. men som sagt er leveringen litt treg men det tok ikke 3 uker i det minste :)
Anbefaler Amentio for lave priser!

excelent service

super prices,super delivery, i am super happy!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Lav pris og rask levering

Fant det jeg søkte etter på nettsiden til en lav pris, bestilte og samme dag var varen på vei, imponerende---

Recensione da parte di un acquirente verificato

Kjapt levert til markedets bedre priser!

Kjapt levert til markedets bedre priser!

Jeg er meget godt fornøyd med hele prosessen

Jeg er meget godt fornøyd med hele prosessen

Bra synes jeg

God service Hurtig levering

Rask levering

Netthandel via Amentia var slik som man forventer seg - rask levering av rigtig vare. Ikke noe kluss.

Missforståelse

Leveringa var helt ok men jeg fikk noe helt annet enn det jeg trodde jeg kjøpte..

Recensione da parte di un acquirente verificato

Stort utvalg, lave priser og ofte rask levering

Har handlet en del hos Amentio, er godt fornøyd.

Lureri

Dette firmaet har bare overtatt navnet til et tidligere firma. Det har ingenting med det gamle Amentio å gjøre, og enhver henvendelse om varer levert fra det gamle Amentio er nytteløst, selv om de sier på nettsiden sin at de gjerne hjelper til. I min bok er dette lureri. Jeg kommer ikke til å handle her.

Bra service til slutt!

Varen skulle sendes fra Amentio 10 dager etter bestilling, men det tok noen ekstra dager før varen var på lager. Men det var flott respons fra kundeservice, og varen kom over natten når den ble sent. Jeg må si at jeg ble fornøyd til slutt!

Amentio imponerer :)

Dette var min ordre 1 stk.Silverstone SST-TJ11B-W TemJin Big-Tower - black Window

1 stk. SST-CFP51B - Silverstone SST-CFP51B HDD Expansion Kit - black

pakken er nå sendt fra Amentio 1 dag før det som ble lovet da jeg bestilte så dette var veldig bra Amentio :)

Amentio har også glimrende kundesenter fikk god info derfra da jeg snakket med dem i går:) men åpningstider på kundesenteret kan bli bedre for pr i dag har jeg kun sett dem online på uliketider av dagen å ikke alle dager i uken. men sånn ellers topp kundebehanling stjerne i boka fra meg til dere på Amentio :)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Bra produkter til en god pris

Varene er det jeg trengt til riktig pris, men Amentio trenger en webside som er bedre enn det er. Produkt beskrivelser følger ikke den samme mønster for hver enkelt produkt og den søke funsjonen er dårlig.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Da trådløst Internett ble en glede

Har handlet en ASUS trådløs ruter hos Amentio - god pris og rask levering på døren. produktet er satt på plass og fungerer tilfredsstillende.

Enkelt og kjapt!

Bestilte to små Altec høytalere; de fungerer som de skal og bestilte dem okt 15., pakken ble sendt den 16. og jeg fikk hentemelding den 17., så det gikk kjapt!

Recensione da parte di un acquirente verificato

God service og rask levering.

god service og rask levering.

Veldig bra support

Veldig bra. Dessverre manglet minnekort som også var kjøpt, men dette kom i posten dagen etter at jeg meldte fra om det. Veldig bra!

Amentio leverer ikke varene 2

Har ventet i en måned nå på en vare, som hadde lagerstatus "4 stk på lager hos leverandør (Sendes fra oss 10 dager etter bestilling)" da jeg bestilte varen. Da den ikke kom, sendte jeg mail til kundeservice og fikk svar etter 4 dager at varen ble sendt fra Amentio om 2-3 dager. Det svaret kom 11.09.2012. Har fremdeles ikke fått varen per dags dato som er 20.09.2012.
Kommer til å bestille hos andre internettbutikker neste gang.

AMENTIO LEVERER IKKE VARENE

Jeg har ventet over 1 mnd. på varene jeg har bestilt og lurer selvfølgelig da på hva som er galt.Deres kundeservice er nede og de opplyser at det er p.g.a sykdom.Jeg anbefaler å være forsiktig med å handle med Amentio inntil det er klare opplysninger for hva som skjer med de.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Dette var nesten for lett!

Flott elektronisk service og oppfølging.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Produkt beskadiget og får ikke svar fra Amentio

Kjøpte og fikk et stilig kabinett, men når jeg pakket det opp så jeg at det var skadet. Kontaktet Amentio med en gang og ba om tilbakemelding på hvordan jeg skulle forholde meg. Nå er det fem dager siden og ingen svar, selv etter purring.

Har hatt bra erfaring med Amintio tidligere, men nå står kabinettet her uten at jeg kan bruke det...

Kjapt levert

Bestilte på søndag kveld og på tirsdagn kunne jeg hente pakken på posten!

Heilt topp!

Ein god handel kjapt effektuert. Godt nøgd.

Dette holder ikke!

Den 23.08 bestilte jeg noen varer hos Amentio og fikk beskjed om at det var 5-10 dager leveringstid på det som ikke var lagervare.
Jeg sendte medling til dem pr e-post fra nettsidene deres fordi chaten var stengt og har ikke hørt noe fra dem ennå. og har ui dag purret pr mail til salg@amentio.no og får en e-post tilbake med en bekreftelse.
Telefon er det ikke mulig å treffe dem på og chaten på nettsidene deres har vært stenkt hele uken.

Er de iferd med å gå konkurs igjen?

rask levering!

Bestilte harddisk, prisen var veldig konkurransedyktig (kun Pixmania var billegare), og den var plukka og sendt med Bring same dag.

Rask levering / Bra priser

Varene ble sendt samme dag. Bedre priser enn andre webbutikker.

Ingen info

Bestilte en bestillingsvare som skulle sendes 1-2 dager etter bestillings dato. Men en uke etter er varene fortsatt ikke sendt, og ikke noe info om pakken.

Rask levering!

Kan godt anbefale Amiento etter mitt kjøp der, det var god informasjon underveis og pakken ble sendt med en gang.

Levert fort og godt

Kjøpte en dreambox 800se hd siste utgave bra ting det ,men bruker snusk på norsk finner man ikke. Jeg er sikker på at de dem som legger fram det kommer til og øke salget på denne dingsen!!!!!

Totalt Uakseptabelt!

Tenkte jeg skulle gi det "nye" Amentio en sjanse til og tok og bestilte skjermkort ifra dem.
Da jeg bestilte så stod det at det var 5+ hos leverandør, ble normalt sendt ifra dem 10 dager etter bestilling.
Så langt, alt vel.
15 dager senere tok jeg kontakt og spurte hvor ting ble av.
Skjermkortet kom ikke til dem før midten av August sa dem. Ok tenkte jeg og ventet til midten av August. Tok da kontakt med dem igjen og fikk beskjedd om at skjermkortet mitt kom til dem tidligst i slutten av August.
Dette minner meg om gamle Amentio!
Jeg kommer ikke til å benytte meg av Amentio igjen.
Kunne jeg ha gitt 0 stjerner, så hadde jeg gjort det.
Kommunikasjonen ifra Amentio var overfladisk og unnvikende.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Rask levering, Alle i hht avtale

Kjøpte hode til parabol, og levert produkt ble mottatt i hht avtale. Kan anbefales.

Som på skinner

Både produktene jeg kjøpte og kundeservicen jeg etterspurte ble levert uten problemer, og jeg er derfor ganske fornøyd.

Til og med benyttelse av angrerett er ikke noe problem. :)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Kjempe bra side med gode priser og god leveringstid.

Jeg har aldri hatt noe problemer med Amentio og anbefaler det hver gang en venn skal handle noe på nettet.

Rask levering

Amentio har de beste prisene og leverer raskt