[REPLY]
Jeg bestilte mit kabel kl14, og pakken lå i min postkasse før kl 12 dagen efter! Online chat og hjælp stort plus!
Jeg har som ny kunde brugt av-cables 2 gange i juli måned 2011 med stor fornøjelse.
Hjemmesiden er overskuelig og let at finde rundt på, bestilling og betaling fungerer effektivt.
Sidst - men ikke mindst - jeg har kablet allerede næste dag med Posten.
De må selv være stolte hos av-cables over det, de laver.
Bjarne Nybo Jensen
Vedbæk
Klaus M., Dan, Michael Andersen, Simon Pedersen, Jesper Bagger, Andreas e Klaus Riisberg ritiene questo giudizio utile
Nem bestilling og hurtig og sikker levering :) Kommer gerne igen.
God beskrivelse af produkterne og ikke mindst hurtig levering.
Alt hos Av-Cables fungerer som det skal.
Eneste malurt i bægeret er Post Danmark, som formår at levere om mandagen, hvad der er bestillt onsdagen før.
Hurtig leverede varer til den rigtige pris :-)
Var i tvivel om ophængs beslag til led tv, fik hurtig og god råd om hvad der passede og havde en fornuftig pris, blev leveret dagen efter bestilling.
Jeg bestilte mine varer om mandagen lidt i lukketid og fik mine varer med morgenposten den næste dag, fanatisk service. Tak
Bestil og det kommer til døren... det er min føste gang jeg har købt ting her og det bliver ikke den sidste! 5 stjerner er fuldt fortjent, bla. også fro det meget bruger venlige webside!
Super hurtig levering - god hjemmeside - overskuelig
Gode Cat6 udtag til en god pris og med dag til dag levering. Det var første gang, men ikke sidste.
nemt at finde det man leder efter på siden og modtager lyn hurtig det man har bestilt
Jeg fik levret det bestilte hurtigt og der virkede...
Jeg bestilte en masse små komponenter, samt flere ting jeg skulle bruge til en studietur senere på måneden. Der var ingen problemer med handlen, pakken kom en dag senere end forventet, men i sidste ende smertefrit og uden problemer, og jeg kunne bruge det bestilte med det samme.
Som en nethandel altid bør være.
Har altid brugt dem som kabel pusher og har aldrig haft nogen problemer
Jeg fik de bestilte kabler indenfor 2 dage, til en rigtig god pris.
Hurtig levering og godt produkt
Kan sagtens anbefale AV-Cales.dk
Har handlet der nogle gange nu og der har aldrig været problemer med det bestilte.
Leverings tiden er perfekt!
Kvaliteten er endu mere perfekt!
Priserene er overkommenlige!
Hvad er der mere at sige end at jeg kommer igen:)
Mvh Powerdisco
Købet gik godt og varerne kom hurtigt derefter. Meget tilfreds.
Jeg bestilte et Headset som jeg efter 2 dage fik med posten. Desværre var venstre højtaler ikke optimal, og jeg skrev til supporten. 2 dage efter var der endnu en pakke med same headset i. jeg skulle ikke returnere den defekte vare, og var i stand på kun 4 dage at opdage fejl, rapportere og bruge mit apperat!
Det er det jeg kalder god kundeservice!
Hurtig levering og super udvalg.
Alt fungerede som det skulle og varen leveret til tiden. Perfekt!
Gode priser, hurtig fragt, enkelt og ligetil. Jeg er meget tilfreds med mine varer. Stort udvalg af stort set alt. Jeg anbefaler at købe hos av-cables.
Jeg har handlet her op til flere gange og varene er altid kommet til tiden og uden problemer.. og priserne er gode.. så kan kun give top karakter her fra :)
altid lynhurtig og pro service og levering ! kan varmt anbefales
Sjældent har jeg oplevet en så hurtig og korrekt betjening- Modtog kablet (i fin kvalitet) allerede dagen efter handlen. Køber meget gerne igen hos AV.
Jeg var på udkig efter en forlængerledning til et minijack-stik (så jeg kan se fjernsyn når andre støjer i samme rum), og AV-cables slår alle andre på priserne, både på produktet og på levering.
Min fulde anbefaling!
som altid en meget nem hjemsidegodt udvalg med problemfri ekspedition af varer til tid og uden smerter.
Fandt hurtigt de tre stumper jeg manglede. Bestilling og betaling gik smertefrit, og varerne kom som forventet efter to dage. Alt sammen til fornuftige priser. Vil uden tøven bruge av-cables igen.
Nem overskuelig hjemmeside. Varen levede fuldt op til mine forventninger. God pris.
Det har været fint, men et af mine produkter(1 x F-connector 7,3 mm - 10 stk SB1-2 / 51855 - 7,3 - 10) virkede ikke og det kunne ikke betales sig for mig at sende det retur, så hvis denne have været ok var der blevet til et SUPER i en sætning