[REPLY]
Nemt at handle på siden og hurtig betjening
Nemt og hurtigt.
Super service og meget hjælpsomme. Handler her meget gerne igen en anden gang :)
Ingen problemer...hurtig levering. Og god service på nettet. ..
Gode produkter til super pris.
God service og hurtig levering :)
Nem bestilling, hurtig levering... Alt fungerer!
Efter en lang telefonsamtale om produktet, modtog jeg varen dagen efter og ALT er som det skal være. Dejligt at der er netvirksomheder der gider at betjene kunderne personligt over telefone!
Vil helt klart anbefale Babadut til andre
Er positiv overrasket over frugtnettet:-) rigtig god opfindelse ;-)
Produkterna som jag ville ha gick smidigt att beställa och levererades snabbt
Rigtig god rådgivning af produkterne... Bestilte sent en aften og havde varerne 2 dage senere... Ikke noget at klage ovre fra mig :)
Der gik 24 fra jeg afgav bestilling til jeg stod med pakken i hånden
Et firma der holder hvad de lover, jeg bliver holdt opdateret med hensyn til levering.
Jeg kan tydelig se hvordan jeg skal forholde mig. Hvis der er fejl eller problemer. Dejligt nemt.
Det var være skønt at handle på babadut.dk, super hurtig levering og da jeg havde spørgsmål til min vare efter jeg havde modtaget den, var kunderservice også uden problemer..;)
Nem at finde det man skal bruge - Fik leveret korrekte varer - tror allerede det var dagen efter. Og så elsker jeg bare, at de har kravle-knæ-beskyttere, som også ser rigtig smarte ud :-)
Nem og overskuelig hjemmeside med mange spændende ting til rimelige priser. Hurtig levering. Lige til døren. Helt problemfrit.
jeg har for første gang handlet hos Babardut . Hurtig lavering , lidt træls at pakken ikke kunne leveres hos mig , men jeg skulle hente pakken ved en butik i en anden by .
God hjemmeside som er gode til at vise sine produkter på alle leder og kanter. Også var det nemt og hurtigt med levering.
Fremragende service. Søde mennesker bag firmaet. Køb trygt hos Babadut
Kan anbefales.
Vil helt klar handle hos babadut igen. :-)
For pokker da, de er effektive. Det var nemt og enkelt at bestille, og allerede dagen efter havde jeg varerne i hånden - helt i orden og som jeg havde bestilt dem.
Det er godt nok perfekt :-)
Fik min ordre dagen efter :-) fantatisk kvalitet
Jeg bestiller div ting til min søn online. Håber på hurtig levering. 2 dage senere ligger de på lokalt posthus. Det er sgu da hurtigt og iøvrigt nemt....... Svarer iøvrigt præcist til beskrivelsen. Anbefaler kraftigt
Alt fungerer som det skal og der er hurtig levering.
Hurtig og problemfrit - vil helt klart handle hos Babadut en anden gang :)
Hurtig levering efter fin korrespondance. Varer var som forventet.
En af de bedste internetforretninger jeg har oplevet.
Meget overskuelig opbygning - og meget fin orientering om hvor langt varen var i systemet.
Varerne blev afsendt samme dag som bestilling og alt fungerede
Hjemmesiden er super enkel og overskuelig. Gode mængde-rabatter. Og så kom varerne hjem til mig super hurtigt. Det var en rigtig fin oplevelse at handle med dem!
Dejligt at Babadut skrev til mig i mail og forhørte hvornår jeg ville modtage min pakke. Jeg havde bestilt høreværn til børn og de kom uden problemer ;-)
Dejlig butik, virkelig hurtig leverens og menneskelige priser. Vi har købt at rejsepotte, pg glæder os til at bruge den!
Hurtigt betjening og levering der er ikke noget at klage over:)
Fantastisk service. Bestilte diverse madpakker og plasticbokse langfredag og havde varerne allerede tirsdag efter påske! De har ikke holdt påsken helt fri:-) Varerne lever helt op til mine forventninger! Dejligt!