We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (1.424)

lige efter bogen

meget hurtig levering og en pris der er inkl. forsendelse.

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

Alt i orden

Ingen problemer med bestilling eller forsendelsen. Jeg har handlet her flere gange og det er en af de hjemmesider, jeg tjekker først, når jeg mangler noget baby-relateret

hurtig levering

god og hurtig service, får hvad man bestiller

hurtigt og nemt

vi kunne hente pakken dagen efter vi bestilte. Hurtigt og nemt.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Gratis fragt og hurtig levering

Hvor er det bare dejligt, at ens bestilling og handel afsluttet så hurtig hvor levering sker indenfor meget kort tid.
Sættet stor pris på fri fragt, da man også kan købe små og billige ting uden at tænker over dens omkostning af fragt

Hurtigt og troværdigt

Det bedste og største udvalg samlet på én overskuelig side.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Intet at sætte en finger på!

Intet at sætte en finger på!

perfekt

Nemt og hurtigt. Alt var som det skulle være

Recensione da parte di un acquirente verificato

Jeg vil anbefale babygear.dk til alle

Jeg har kun godt at sige om babygear.dk. Meget god service og hurtig levering:) jeg havde et par spørgsmål vedrørende betalning og fragt og fik meget hurtigt svar:) tak for denne gang, jeg kommer helt sikkert til at bestille igen og vil anbefale babygear til alle:)

Perfekt

Fint og god hjemmeside. Absolut ingen problemer med forsendelse.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Lidt uoverskuelig hjemmeside - ellers alt andet i top

Hjemmesiden er lidt svær at finde rundt på, og jeg synes ikke rigtig søgefunktionen virker.
Når det så er sagt, var der absolut ingenting at sætte fingeren på. Hurtig betjening, gode priser, og så er det fantastisk når e-butikker tilbyder gratis fragt med GLS eller PostDanmark til afhentning.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Overskuelig side, hurtig levering, hjælpsom mht indpakning

Ikke så meget at sige. Alt var som det skulle være, hurtigt afsendt og fik tingene pakket ind sammen inkl et lille kort og en fin familiekalender.

Stort udvalg, gode priser. Kan kun anbefale at handle hos babygear.dk

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtig levering og god service!

Hurtig levering og god service!

Hurtig levering

Hurtig levering. Alt var som det skulle være.

middelmådigt serviceniveau

Jeg fik varerne ni dage efter bestillingen og måtte selv henvende mig til først Babygear og derefter GLS for at få fat i mine varer. Da varerne ankom, manglede den gave, jeg var lovet af Babygear. Jeg ringede til Babygear og fik at vide, at gaven kunne sendes straks. Jeg ønskede den sendt et par uger senere pga. ferie. For at det kunne lade sig gøre, blev jeg bedt om at skrive en mail igen efter ferien - "da vi har travlt", som der blev sagt. Det kalder jeg et middelmådigt serviceniveau... Derudover var der vævefejl og næsten hul i en babybody.

Hej Anna Louise,

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at du ikke er tilfreds med vores serviceniveau. Vi vil jo gerne have at alle vores kunder er super tilfredse.

Jeg har lige kigget vores ekspeditionsproces igennem for at se, hvad forløbet har været på din bestilling og hvad vi kan gøre bedre.

Jeg kan se at vi har modtaget din bestilling fredag den 5/4 samt at vi har afsendt dine varer førstkommende hverdag, mandag den 8/4. Her er der også blevet sendt en leverings e-mail til dig med et sporingslink, så du kan følge forsendelsen.

Kopi af GLS tracking:
08.04.2013 15:49:38 - Outbound (Små pakke)
08.04.2013 15:51:35 - Inbound
09.04.2013 05:31:55 - Out for delivery
09.04.2013 09:59:13 - Delivered (Anmeldt)
11.04.2013 14:57:45 - Inbound
12.04.2013 05:34:25 - Out for delivery
12.04.2013 08:24:15 - Delivered (FM171037)
16.04.2013 19:55:15 - Delivered (Underskrift på papir)

Ifølge Track & Trace har GLS har forsøgt at levere forsendelsen tirsdag den 9/4 uden at der har været nogen til at tage imod pakken. Proceduren for GLS er at de sender en adviseringsseddel, hvor de beder dig kontakte dem for at aftale et nyt tidspunkt for, hvornår og evt. hvor du ønsker pakken leveret. GLS har forsøgt at levere pakken to hverdage efter du bestilte dine varer.

Da du ikke modtager dine levering er vi glade for at du kontakter vores kundeservice. De sidder klar ved telefonerne alle hverdage kl 9-17 - klar til at hjælpe.

Jeg kan se at du har snakket med Therese Rasmussen. Vi beklager at der er sket en pakkefejl så gaven ikke er blevet pakket med i din forsendelse. Jeg er glad for at høre at Therese tilbyder at eftersende gaven til dig med det samme.

Vi beklager at der er vævefejl på en body. Den hurtigste måde at ekspedere reklamationen er, hvis du sender sender et billed af fejlen til kundeservice, så vil de tage sig af det.

Hurtig og rart.

Vi fik vores varer hurtigt og ud over en gratis familiekalender var der en lille pakke stempler med og det var en dejlig overraskelse.

Desværre synes jeg det allerede er lidt sent på året til en familiekalender, da de første 4 mdr snart er gået.

Hej Stine,

Tak for din anmeldelse

Det er dejligt at høre at du er godt tilfreds med vores serviceniveau.

Jeg beklager at du ikke er tilfreds med den Special Day kalender vi gratis har vedlagt din levering til en værdi af 198,- . Gaven kan altid fravælges i indkøbskurven.

Generelt har det været en gave som vores kunder er blevet rigtigt glade og efter vi ikke længere tilbyder denne som gave, får vi stadigvæk henvendelser fra kunder som gerne vil købe Special Day kalenderen - jeg synes personligt også de to piger fra Special Day har lavet en rigtig flot kalender.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Fin vare, hurtig levering.

Super fin vare, og meget hurtig levering. Er meget tilfreds.

Hurtig levering

Super oplevelse med babygear.dk. Fik godt nok en madkasse i en forkert farve, men det gik først op for mig da jeg havde pillet klistermærket af :)
Meget (!!) hurtig levering, og 5 stjerner herfra :)

Perfekt handel

Bestil-betal og varen er leveret 2 dage efter

Super internetforretning!

Jeg kan på det varmeste anbefale BabyGear! De har en kæmpe udvalg, mange nedsatte varer og de sender selv den mindste ordre GRATIS med GLS. Jeg har allerede lavet en ny ordre og venter spændt på min pakke :-)

babyGear.dk

Nemt, hurtigt og tillidsvækkende.

Bestilte min autostol (som i øvrigt var 400.- billigere end andre steder)
Det var en lørdagaften, så regnede ikke med betjening før til om mandagen.
Allerede tirsdag formiddag stod pakken ved min dør.
Alle vejledninger var med, pakken i pænt og forsvarligt indpakket.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Babygear (nemt, billigt og ansvarsfuld service)

SUPER HELE VEJEN

Jeg bestilte nogle madkasser og bøtter og navnestempel . Og indenfor få dage var alt ankommet og var rigtig fint:-)

Super

Bestilte mine varer og to dage senere havde jeg dem, så det kunne ikke være bedre :)

Super

Super hurtig levering :) kan varmt anbefales.

babyGear.dk

Super side med gode priser samt hurtig levering.

Ledte efter den billigste pris på en specifik cykel til min søn. Fandt frem til Babygear.dk. De leverede 2 dage efter bestilling.

Super hurtig levering!

Fin webshop og jeg fik varerne leveret meget hurtigt efter bestilling.

Fuld tilfreds

Ikke noget at sætte en finger på :) god service

Virkelig god service

Er virkelig serviceminded og taler rent ud af posen. Man føler sig godt og fair behandlet.

• Copenhagen, DK
  • 14 Recensioni

Fint indtil ens varer ee mærkelig

Jamen de er hurtige med fragten og skøn den er gratis og syntes der er et godt udvalg af varer dog har prøvet st søge efter en varer vis alder men alligevel viste den ting hvor aldereb ik er der.
Jeg købte baby skeer som blevet meget grimme og fik afvide at jeg kunne betale fragten og sende dem ind men de mente jeg ikke ville få noget af det så mu sidder jeg bare med grimme skeer som er misfarvet af mad som jeg ikke har laver eks ting med karry eller andre madvarer der farver.. Hmm
Syntes det er mærkeligt at man betale for ay få tjekket er produkt og har ikke prøvet der før andre steder..
Om jeg vil handle der igen??? Det ved jeg sku ik helt da jeg ville være bange for hvis der skete noget med mine produkter jeg skulle betale for at få "set" på dem.

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse.

Skeerne fra Nuby er lavet af silicone. Silicone er et porøst materiale som kan modtage farveafsmitning fra madvarer med pigment. Det samme som du kan opleve med f.eks. hvide skærebrætter. Hvis du læser brugsanvisningen der er pakket sammen med skeerne i blisterpakningen fra Nuby er der også skrevet at..."spoons may discolour after a while because of the food. This is not harmful and gives no odour or taste off". Det er ikke en fejl på produktet og vi har som sagt heller aldrig før haft reklamationer på dette til trods for at det er en af vores mest populære babyskeer.

Bløde skeer er rigtigt rare for børnene at spise af, men der kan ske farveafsmitning. Alternativt kan du anvende hårde skeer lavet af f.eks. PP eller melamin. Her vil du ikke opleve farveafsmitning, til gengæld er de ikke så rare for baby at spise af.

I første omgang har vi modtaget et billed fra dig af skeerne og vi vurderede ikke at der var tale om en reklamationsberettiget mangel, derfor er du selvfølgelig altid velkommen til at sende skeerne ind til os alligevel. Det er helt normal praksis i forbindelse med reklamationer at køber betaler udlæg for fragt i forbindelse med indsendelse af reklamationer. Hvis reklamationen er berettiget refunderes fragt beløbet. Vi følger blot branchen, de almindelige regler i købeloven samt E-mærkets retningslinier.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Meget fin og overskuelig hjemmeside

Har kun rosende ord at sige til babyer.dk

Handel uden problemer

Intet at bemærke og handlen gik helt efter bogen.

Nemt og hurtig hande :)

Jeg er meget tilfrds med både varerne og leveringstiden. Handler sikkert her igen.

Nemt og hurtigt

Jeg bestilte varerne og kunne hente dem dagen efter, genialt!

hurtig og billigt

Rart med fri fragt og hurtig betjening. Gode tilbud

Hurtig som altid...

... Endnu engang hurtig og fejlfri levering af gode produkter :-) Helt sikkert den foretrukne webshop, hvor service er i top, produkterne gode og levering hurtig!

Billig og hurtig levering

Stort udvalg med hurtig og billig levering.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtig levering - varen er som forventet

Solskærm til bilen, som er nemme at montere og uden at koste en formue.

Super godt og hurtigt

Det er en vanedannene hjemmeside med hurtig levering og gode produkter!