We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (1.117)

Glimrende service

Mit største problem med at handle hos barney er jeg typisk ender med flere frø - og derfor planter - end jeg havde regnet med.

Super service, hurtig levering.

Hurtig

Bestilt mellem jul og nytår fik lide mail at han var hjemme og kunne hent tinge. Jeg tro at jeg skulle vent til det nye år.

Hurtig og nemt.

Opdate. Igen og igen. Det går rigtigt hurtigt hver gang har købet noget ved ham.
Rene

Bjarne's Frø og Planter v/Bjarne Højlund

god behandling og hurtig forsendelse

stort sortiment , fine varer , hurtig forsendelse , jeg handler her igen

Det gror bare!

Hurtig levering.
Fin hjemmeside med en masse spændende frø at vælge imellem.
Jeg ventede med anmeldelsen for at se, om de frø jeg havde købt, nu også kom op. Der var ingen problemer. Jeg vil tror, at cirka 75% af de såede frø spirede.

Bjarne's Frø og Planter v/Bjarne Højlund

Har åbenbart handlet hos barney.dk

Bestilte hos http://www.bh-froe.com/ da mine frø så kom ( efter en total forvirring da jeg har bestilt flere steder ) - fandt jeg så ud af at http://www.bh-froe.com/ og barney.dk er de samme. Nå men ret nu det navn der, 1 side. Alt for forvirrende for kunder at modtage fra forkerte sted når man bestiller hos en anden. (selvom de er de samme)

Det er en meget nem ting at gøre at overføre alle fra det ene domæne til det andet (er selv programmør så ved hvad jeg snakker om)

4 stjerner for forvirrende navne.

Dårlig - forkert frø

Forkert frø
Barney: Hrmm, kan godt se på bladene at de ikke ligner. Jeg tror (frygter) at frøene er fra en meget nært beslægtet plante i stedet – cardinal climber – blomsterne ligener , men bladene er anderledes.

Mange af de frø jeg har købt kom aldrig - så brugte kr. 862,00 - halvdelen af frøene kom - lidt dyrt - og nu må jeg se når tomaterne kommer om det er de rigtige.

Vi har købt 36 forskellige sorter (frø)

36 forskellige sorter (frø) sat til spiring

12 sorter (frø) der aldrig har spiret

Barney skriver om en tomat: Kan dog sige at Jeg har desværre hørt fra flere at der er lidt problemer med Flamingo tomaten – der vil jeg gerne sende en anden slags eller refundere hvis i er interesseret!

Vi meddelte, at vi ikke ville have nye frø - det var jo lidt sent - har herefter ikke hørt mere - har flere gange prøvet at anmelde Barney - med uden held - der går altid et eller andet galt.

Har lige anmeldt et køleskab - det gik igennem - så nu prøver jeg Barney igen

mvh
Hanne og Henrik

Dejlig hurtig levering

Jeg har bestilt flere gange. Varene kommer hurtig. Der er det man har bestilt og er man i tvivl omkring dyrkning af de forskellige planter er han hurtig til at svare på spørgsmål. Priserne er også yderst konkurencedygtige.
Jeg var så uheldig at have en reklamation, men det var heller intet problem, han sendte en erstatning med det samme. Så alt i alt kan jeg kun anbefale Barney.dk

Recensione da parte di un acquirente verificato

Har mange spændene frø andre ting til haven.

Hurtig og hjælpsom service

Hurtig ekspedition af bestilling.
God og hurtig response og rådgivning på efterfølgende spørgsmål vedr. såning af frø og brug af udstyr.
PS.

Recensione da parte di un acquirente verificato

God service , varene modtaget 2 dage efter bestillingen.

Tilfreds med varene, og ikke mindst at Bjarne stillede sig til rådighed med yderligere hjælp og information.

mange Fröer må man kysse

Barney´s Frö meget stort udvalg, rigtige gode priser..
God forklaring til hver enkel frö/plante på nettet...Et lille men.. ville rigtig gerne have det skrevet på poserne ( Så tid og vejledning) men kan godt se at det bliver lidt vanskeligt m de små fine poser ..:-) Nu skal jeg igang med at plante Hyg jer

Recensione da parte di un acquirente verificato

Spændende udvalg og FIN service :)

Jeg fandt dét, jeg ikke har fundet på mine alm. frøindkøb. Der var hurtig levering og super service, da et produkt manglede.

Har det du søger!

Dejligt udvalg, og sætter pris på frø-omsorgen :)
Vi ses igen!!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtig levering. God hjemmeside.

Hurtig levering. God hjemmeside.

Perfekt strakslevering

Alt fungerede perfekt, bortset fra, at der var kuk i ordrebekræftelserne (blev dog ordnet efter nogle få minutters e-postkorrespondance)

PS. Derimod er 'Trustpilot' noget underligt noget! For at indgive denne bedømmelse, vil de have, at man klikker på 'en knap' (blandet dansk og engelsk!), men der er INGEN knap, at klikke på!!! Der er kun en checkbox, hvor man skal oplyse sin e-postadresse og acceptere 'Vilkår og betingelser', som er formuleret så kryptisk og stort set umuligt at læse, at det kan være lige meget!!!

PPS. Jeg giver fem stjerner til leverandøren og 0 (nul) til 'trustpilot' ... Der er kun én grund til, at jeg sætter 'flueben' i checkboksen under "Please accept the terms and conditions" ... Den er, at det ikke skal gå ud over min leverandør, at Trustpilot er 'untrustworthy'...

Stedet for have-elskere

Super sted at handle, meget hurtig ekspedition, og intet at lægge en finger på. Handler der meget gerne igen. Super service og meget imødekommende :)

Recensione da parte di un acquirente verificato

inget at utsette på service

Rask levering!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super udvalg, rigtig god service

Fik præcist hvad jeg havde bestilt, super hurtigt og fik svar på alle spørgsmål med venlighed.

Super god betjening.

Den vare jeg bestilte blev hurtigt leveret og var fuldt ud tilfredsstillende.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Rask levert, nå gjenstår det å se om det spirer!

Rask levert, nå gjenstår det å se om det spirer!

kanon service

jeg bestilte nogle tomat frø og jeg fik dem ca tre dage senere ... de var pakket ind så de under ingen omstændigheder kunne blive skadet eller noget.... bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der

Recensione da parte di un acquirente verificato

God service og hurtig levering!

Der er et meget stort udvalg og beskrivelserne er udmærkede. Savner dog en bedre styrkebeskrivelse i chili sektionen og mulighed for sortering efter styrke.
Ellers er der kun godt at sige om Barney's - God bestilling, gode betalingsmuligheder og virkelig hurtig levering.

perfekt

har fundet en masse spændende frø, glæder mig til at se resultatet i sommerens løb

Perfekt Sted

jeg har nu handlet med bjarne nogle gange og det er hurtig og god behandling man får det sted,jeg kom til at lave en fejl med forsendelsen men fik mine vare aligevel mod efter krav (perfekt)

God netbutik

Jeg har handlet her et par gange og varerne kommer som lovet.
De har et bredt udvalg

Recensione da parte di un acquirente verificato

hurtigt, men hele ordren ikke færdigbehandlet

Jeg har forudbetalt gødning, men fik bagefter at vide, da ordren blev delvist modtaget, at det ikke må sendes til Grønland. (Det der kom, kom meget hurtigt - tak for det.
Hvad med mit tilgodehavende.?
Das det er et ret lille beløb er det måske nemmest bare at sende nogle interessante frø.

Recensione da parte di un acquirente verificato

De har stort udvalg og mange specielle frø til rimelige priser. Har handlet der flere gange med god service.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Jeg kan kun være tilfreds!

Hurtig levering, fint indpakkede frø - og rigeligt af dem :)

Formidabel

Købt frø her to gange. Behageligt og sikkert sted at handle.
Hurtig levering - 1 til 2 dage.
Perfekt.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Spændende udvalg, god og hurtig service

Overskriften siger det hele

Barney elsker chili. Jeg elsker chili. Alt er godt

Det eneste der er at sætte en finger på er at frøene ikke altid spirer. Jeg ved ikke om Bjarne blander frøene (istedet for kun at tage ti frø fra samme frugt) og dermed forøge spiringsprocenten - men det kunne måske gøre en forskel.

Hurtig og personlig betjening

Forsendelsen var billig, og den blev ikke højere af, at ordren kom i flere omgange, den sidste fra Tyskland.

Recensione da parte di un acquirente verificato

super service, stort udvalg i spændende planter

Super service, stort udvalg i spændende varekatalog, hurtig betjening

hurtig og professionel behandling

Et firma, jeg vil vende tilbage til

Super hurtig levering.

Fantastisk service

Jeg har igennem flere år bestilt frø hos Bjarne. Det har altid været en super oplevelse med spændende frø og ultra kort leveringstid. Der er rigeligt med frø i pakkerne så kæmpe thumbs up herfra.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super service og hurtig levering

Ikke andet end roser herfra. Super stort og spændende udvalg på hjemmesiden, nærmest øjeblikkelig levering, gode vejledninger på hjemmesiden, og manden svarer hurtigt på spørgsmål via mail eller FB... Så super biks, der klart kan anbefales til alle plante/havenørder.

Fra nettet til krukken

Det fungere bare :-)))

Recensione da parte di un acquirente verificato

Den rigtige pris og OK levering

Købte en el-opvarmet spirekasse. Prisen var i orden og købet leveret inden for et par overskuelige hverdage.

troværdig service

Jeg fik en meget god service og produktoplysning så det er absolut motiverende at handle hos Barney.