We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (3.164)

Top professionelt firma!

Jeg fik bestilt min pakke til en adresse som ikke var helt korrekt, og skrev derefter til dem for at få det ændret. De svarede ikke og jeg gjorde som jeg altid gør, jeg skrev en knap så venlig andmeldese om dem her. Det så resulteret i at jeg havde en email fra dem i løbet af ganske få timer. De kunne forklare mig at pakken stadig lå i postbutikken og at jeg derefter kunne hente den, jeg havde derfor pakken dagen efter de skrev. Stor respekt til dem! Jeg bestilte en pakke fra et andet firma og lavede den samme fejl med adressen, jeg har endnu ikke set min pakke på trods af jeg har betalt for en gang fragt mere! (Det var pakken fra det andet firma) selvom befro måske kun har fortjent 4 stjerner fordi de ikke svarede i første omgang vælger jeg alligevel at give dem 5! Jeg syntes de skal have det pga. de kan håndtere en irriterende kunde som mig. Jeg valgte at formulere mig en smule provokerende og på trods af det, så var Tobias fra befro rolig og svarede yderst professionelt tibage. Det er helt sikkert et sted jeg ville handle igen i fremtiden!

Perfekt

Tingene kom på den forventede dag og virker som de skal

super hurtig

Jeg fandt det jeg søgte og fik det super hurtigt.

Op af bakke

Jeg har tidligere handlet med Befro og været godt tilfreds, med den sidste handel, lang ventetid næsten 14 dage (5-7 dage i annoncen), og jeg har selv måttet søge oplysninger hvor når varen blev leveret.

Risposta da Befro.dk

Hej Bent

Vi er kede af din seneste købsoplevelse, det er ikke meningen der skal gå dobbbelt så lang tid som angivet på hjemmesiden.

Vi håber at se dig igen som kunde, så lover vi at forbedre din købsoplevelse.

Bedste hilsner
Befro ApS

god og hurtig behandling af køb og levering

god og hurtig behandling af køb og levering

God vejledning før køb.

Altid mulighed for at få en god og professionel vejledning.
Levering m.v. OK

Super Kundeservice og hurtig levering

Kundeservice ringede til mig for at høre om jeg havde ved en fejl i leveringsadressen siden den ikke stemte overens med regningsadressen. De ville sikre sig at alt var som det skulle være. Efter den behagelige samtale hvor jeg bekræftede de 2 adresser blev varen sendt straks. Det var kun pga. Grundlovsdagen at jeg ikke havde varen i løbet af 2 dage. Hurtigere kan det vel ikke nås.
Alt i alt en super oplevelse at handle her. Vil gør det igen når jeg har brug for det.
Jens Kranen
Catwizle Production

Recensione da parte di un acquirente verificato

Den rette vare til den rette pris.

Her var det jeg søgte, og jeg fandt det ikke meget billigere andet steds.
Rimelig hurtig reaktion, ok indpakning - alt som det skal være.
Udvalget inspirerede mig, og der var passende info at hente. Jeg vender helt sikkert tilbage denne webshop

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtig levering af en perfekt vare.

Kun +++++ herfra.

Super!!

Nemt og hurtigt. Kommer igen :-)

Det virker

Du bestiller og du modtager.

Helt OK

Fin hjemmeside, nem bestilling, vare kom dagen efter.

perfekt !

Hurtig og nemt
hvad skal jeg sige...

Befro.dk

Perfekt shop og fantastisk kundeservice!

Gode priser og dejlige mennesker i kundeservice med masser af erfaring.
Kan ikke klage over noget, så 5 stjerner! :)

Hurtig og præcis levering

Jeg fik de varer jeg havde bestilt. Mail med mulighed for pakkesporing fik jeg prompte da pakken var afsendt sammen med faktura i pdf format. Perfekt.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtig levering og gode priser

Intet negativt at sige om Befro!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Er du helt sikker på du har bestilt det rigtige?

Jeg ringede til Befro omkring middag en dag, da jeg havde nogle spørgsmål ang. leveringstidspunkt for forskellige varer. Jeg afgav senere på dagen en bestilling på Befros hjemmeside og blev umiddelbart herefter ringet op af en Befro-medarbejder. Han huskede mine spørgsmål i telefonen tidligere på dagen og sammenholdte dem med den bestilling jeg lige havde foretaget. Han ville blot være sikker på at jeg havde forstået de svar han gav mig i telefonen og bestilt det rigtige.
Det synes jeg var godt husket og en flot service fra Befro-medarbejderens side.

God service!

Der blev flot fulgt op på min ordre og jeg modtog den i løbet af kort tid.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Atter en sikker levering!

Det er anden gang, jeg benytter mig af Befro, og igen er jeg fuldt tilfreds med både varernes kvalitet, selve leveringen og den service, der udvises. Jeg kan kun anbefale dem på det varmeste!

Sådan!

Hurtig levering - 24 timer! Varen var nøjagtig som ønsket til en god pris!;)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Mere logistisk skarphed - så får I den 5. stjerne!

Jeg bestilte et Nikon objektiv bl.a. fordi det var en lagervare, som ville blive fremsendt indenfor 6-7 dage. Det passede fint med, at jeg skulle på ferie godt 14 dage efter. Efter ca. 10 dage kigger jeg igen på hjemmesiden og ser nu, at det ikke er lagervare og leveringstiden er ca. 30 dage. Jeg ringer til jer for at høre, om jeg er med i "6-7 dages puljen" eller i "ca. 30 dages puljen". Jeg hørte til den sidste "pulje". Lidt ærgerligt, idet jeg havde satset på at have det nye objektiv med på ferie. Men jeg "overlever" og ser frem til, at objektivet ligger der, når jeg kommer hjem :-)

I kunne evt. overveje, at når lagerbeholdningen af en vare når et bestemt niveau, popper der på en eller anden måde et "rødt flag" op, som tegn på at info på hjemmesiden skal justeres. På den måde kan I "overraske" en, der tror han er i "ca. 30 dages puljen" og undgå at "skuffe" en, der tror, han er i "6-7 dages puljen".

Alle andre forhold omkring det at handle med jer er ok.

alt klappede

ingen problemer, hurtig levering 5stk herfra

Lynhurtig levering

Ny printer ind af døren dagen efter bestilling. Sådan skal det gøres

Recensione da parte di un acquirente verificato

Quick delivery, best services, I am extremely satisfied

I ordered a few times from Befro, it is easy, cheaper, quicker and always satisfying services.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Der svigtede Befro's egenkontrol vist!!!

Jeg købte et sortiment af Lowepro Street and fields produkter.
I følge ordrestatus, var der ikke nogen af produkterne, jeg bestilte der var i restordre. De var alle på lager, og kunne levers indenfor maks 5 dage. Alligevel gik der 14 dage inden forsendelsen dukkede op.
Da posten så kom med forsendelsen var han meget betuttet. Det kan jeg godt forstå, for det var kun guds ære og held at pakken i det hele taget nåde frem uden mangler. Papkassen som det blev forsendt i, var så rådden, at den skiltes ad blot man kiggede på den. Posten var nød til at levere den med bunden i vejret, simpelthen fordi bunden ikke længer eksisterede i kassen. For en gang syld vil jeg rose Post Danmark for deres forsigtighed. Derimod, har Befro, som jeg ellers normalt kun har haft gode oplevelser med at handle med tidligere ingen grund til denne gang at sole sig i succes.

seriøse

Jeg bestilte et kamera og fik en mail om ordren og hvornår jeg ville modtage det. Da det ikke var modtaget til aftalte dato ringede jeg og ville spørge hvorfor. De løste problemet med det samme og jeg fik mit kamera.
Bo Mogensen
Bornholm

Super oplevelse!

Nemt og hurtig levering:-)

Super hurtig

Jeg bestilte e-bogslæser om formiddagen og fik (næsten) med det samme en besked om, at jeg kunne hente den samme eftermiddag. Super hurtig og venlig betjening ved afhentning gør ikke tilfredsheden mindre.

Perfekt handel

Let bestilling, betaling og levring

Recensione da parte di un acquirente verificato

God vejledning, gode priser og hurtig levering

Ingen problemer hurtig levering og god vejledning og så selfølgelig de bedste priser på markedet. Kan stærkt anbefales !

Perfekt

Hurtig levering og god kundeservice. Kan Varmt anbefales

Hurtig ekspedition.

Jeg er yderst tilfreds. Hurtig proces og en fornøjelse at handle med jer. Det gør jeg gerne igen.

positiv oplevelse

Nem bestilling fra hjemmesiden.
Absolut konkurrencedygtige priser.
Da jeg bor tæt på Befro valgte jeg selv at afhente i Højbjerg.
Let og behagelig udlevering.
Befro får mine bedste anbefalinger :)

Helt fint

Var lidt for kvik på knapperne, da jeg bestilte, så da billede ikke var overens med varen jeg bestilte kom en fejlleverance. Æv, men returnering og afsendelse af rette vare gik helt fint. Vil bestille der igen.

Godt, som håbet!

Min første ordre ved Befro.dk, gik præcist som jeg håbede på, ordren blev modtaget dagen efter, og hele forløbet var meget professionelt. Vil klart bruge dem fremover hvis jeg får muligheden.

Recensione da parte di un acquirente verificato

var ellers en glad stamkunde men...

måtte flere gange rykke efter status på min ordre, hvilket ikke er i orden - den blev ikke afsendt som der stod i ordre bekræftelsen & der var desværre radiotavshed fra Befro's side.
det var en træls oplevelse da jeg arbejder som fotograf & derfor ikke kunne undvære det bestilte sikkerhedsglas så længe, havde helt sikkert indkøbt hos en anden forhandler hvis jeg havde kendt tidsrammen da jeg placerede ordren.

er ikke sikker på jeg handler der igen...

Risposta da Befro.dk

Hej Bjørn Roa Bæhr-Larsen

Vi er kede af du ikke oplevede tilfredshed med denne handel og skal beklage den længere leveringstid på produktet.
Vi håber du dog er tilfreds med begge varer og håber du en anden gang har lyst til at give os en chance for at forbedre din købsoplevelse.

Bedste hilsner
Befro ApS

Super

Alt som aftalt.

Troværdigt firma

Jeg er altid lidt skeptisk, når jeg handler på nettet, så jeg er forsigtig. Her har vi et firma, der er troværdig. Jeg er fuldt tilfreds med forløbet, og kan varmt anbefale Befro til andre ud fra de oplevelser jeg har haft.

Superhurtig levering

Befro havde min bestilling i restordre, men alligevel lå det bestilte i postkassen efter 48 timer. Godt gået