We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bennike El giudizi

Bennike El Logo
È consigliabile comprare qui? - Vedi cosa pensano i clienti di Bennike El e aggiungi il tuo parere su Bennike El 1
Sufficiente
6.1 su 10

Valuta l´azienda
  • GIUDIZI (1)
Bennike El

Virkeligt dårligt behandlet!

Brug aldrig Bennike El. Jeg ringede for at forhøre mig om en pris på et varmelægme til en ovn. Han ville ringe når han hørte mere. 14 dage efter da jeg allerede havde købt ny ovn ringer han og oplyser at varmelægmet er kommet.
Jeg siger at jeg bestemt ikke bestilte et varmelægme bare forhørte mig om prisen blev ham meget sur og mente at jeg skulle betale! Jeg prøvede at overbevise ham om at det må være en fejl og han måtte sende det retur. Så blev ham sur og smed røret på! Virkelig god argumentation!!

Jeg ringede op igen og prøvede at forklare ham at jeg havde ringet rundt til flere for at forhøre mig. Men ham blev sur og mente at jeg skulle betale. Så nu må vi se hvad der sker!

Virkelig dårlig service..
Andreas.

Bennike El è la tua azienda?

1.600.000 utenti inviano le loro valutazioni ogni mese su Trustpilot.it!

Promuovi anche tu un'immagine affidabile e professionale della tua azienda!

Clicca qui
trova utile questo giudizio. Sei d'accordo??

Grazie per la sua recensione.

Per garantire che tutte che le recensioni su Trustpilot siano scritte da persone reali, è necessario verificare la sua e-mail prima di poter pubblicare la sua recensione online. Ha appena ricevuto un'e-mail con un link che verificherà la sua e-mail.

Chiudi