We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (214)

Elendig oplevelse

Jeg bestilte min Roskilde Billet d. 31/5-2013, måtte igennem flere stadier i bookingen, hvor de konsekvent forsøgte at prække mig ekstra varer på jeg ikke ville have.
Efter det endelig er lykkedes at købe billetten modtager jeg en mail om der går op til 5 hverdage, før den bliver leveret - fair nok.
Men nu 10 dage senere (5 hverdage), kontakter jeg dem da den stadig ikke er kommet frem og får at vide, deres printer ikke virker for tiden, hvorfor billetten slet ikke er sendt.

De trak penge d. 3/6, de har *intet* kommunikeret ud om at billetten er forsinket - og kundeservice mente i øvrigt ikke at den kvittering man modtager er en indikation af at de har/er ved at afsende billetten, men at der kommer en mail ved afsendelse (som der ikke er nævnt noget om *nogen* steder).

Alt i alt en møgoplevelse at handle med dem.

Gebyrgribbe

Jeg har i går købt en endagsbillet til Roskilde Festival. Den ville jeg gerne printe selv for at spare forsendelsesgebyret på 25 kr. Det kunne jeg dog ikke vælge. Herefter får jeg min bekræftelsesmail, hvori der står "You have chosen to have the tickets delivered by mail. In Denmark, we will ship by Economy Mail". Frækt at skrive at jeg selv har valgt det, og endnu mere frækt at tage 25 kr. for at sende et brev med "Economy Mail".

Da jeg så havde betalt, stod der pludselig en anden pris, end der stod før betalingen. Der var blevet lagt et kortgebyr på. Den samlede pris var ikke oplyst før betalingen var gennemført, hvilket er ulovligt.

"Inden kunden har gennemført købet, skal kunden have oplyst den samlede pris, som kunden skal betale, inklusive leveringsomkostninger og kortgebyr".

Fra: http://www.forbrugerombudsmanden.dk/Nettjek/Foer-salget/Prisoplysninger

Jeg ville egentlig have givet billetligen.dk 2 stjerner, da siden fungerer fint, men eftersom loven ikke bliver overholdt, kan jeg kun give en.

Billetlugen

Skal virkelig få fikset deres billetsystem på hjemmesiden.

Det var et helvede at sidde og prøve at få indløst 2 fribiletter til FCK - SønderjyskE. Hver gang at man kom til at vælge en sektion som der var udsolgt sendte den en tilbage til der hvor man indtaster sin fribilletkode. Når man så tastede den ind igen står der "Denne kode er allerede i brug, hvis der ikke bliver lavet et køb bliver den låst op om 30 minutter" hvorefter man så skulle sidde og vente. Når den så endelig bliver låst op og man er i gang med at bestille og trykker "Fortsæt" sender den mig igen tilbage til indtastningssiden hvorefter jeg så skal vente en halv time igen. Tror det tog mig halvanden time at få bestilt 2 pladser. Sindssygt dårligt system.

Hej Sean.
Jeg beklager din oplevelse på vores hjemmeside ved køb af FCK billeter.
Vi arbejder løbende med at forbedre vores system, og vi vil selvfølgelig tage dine input til efterretning.

Dorte - Billetlugen.

Hurtig service

Bestile billetter om søndagen, havde dem om tirsdagen. Gebyret er dog lidt højt, men er ok sammenlignet med service :)

Billetlugen

Dårlig service, ansatte der intet fatter

Min kæreste og jeg bestilte billetter i januar til en koncert, der blev aflyst i februar. Jeg fik at vide at der ville gå højst 14 dage inden vi fik pengene refunderet. Her, mere end seks uger efter, har vi stadig ikke fået dem. Vi ringede flere gange, hvor de sagde at pengene var blevet refunderet, og i dag finder vi så ud af at det aldrig var blevet sat i gang. De har ikke kun beholdt vores penge, men også løjet for os flere gange. Synes det er fejt og uacceptabelt.

Billetlugen

Jeg så frem til en levering på op til fem arbejdsdage, men selvom jeg bestilte billetterne i weekenden er de allerede dumpet i postkassen i dag, tirsdag.

Jeg har ingen forbehold næste gang vi skal bestille billetter til et eller andet, og det er dejlig nemt (og åbenbart også hurtigt) at bruge Billetlugen.

Billetlugen

Gebyr-gribbe der ikke overholde dansk lov

Køber Sort Sol billet der kun kan modtages via post men ikke dukker op. Billetlugen anfører i kvitteringsemail dagen efter at det kan tage 5 hverdag før billetter er fremme pga. B-post. Henvender mig til dem pr. email 8 hverdage efter kvitteringsmail om at jeg aldrig modtog billet og de "tilbyder" mig at jeg kan betale 100 kr i genudskrivningsbegyr samt 20 kr i billetgebyr, ialt 120 kr, og så vil de med glæde gensende den billet jeg aldrig fik.

Jeg ringer til dem. Fortæller første medarbejder at sådan er reglerne ikke og de blot skal sende mig den billet som deres leverandør PostDanmark har smidt væk. Hun gentager historie om 120 kr fordi jeg er for sent ude med min reklamation. Jeg gentager reglerne på området - at det er deres problem og ikke mit at PostDanmark ikke har leveret min købt billet. Ingen lydhørhed. Beder om at tale med den pågældende chef. Får vedkommende i røret og det hele gentager sig.

Billetlugen pryder sig med et e-mærke og på e-mærket egen siden står (

"Fragt
Ansvar
Det er forhandler, der har det fulde ansvar for varen, indtil du modtager den. Også mens den er hos fragtfirmaet. Mister fragtfirmaet din vare, skal forhandler sende en ny og selv afslutte sagen med fragtfirmaet.

Manglende levering
Hvis du ikke modtager din vare indenfor den aftalte tidsfrist, kan du ophæve købet og kræve den fulde købesum retur. Forhandler har 30 dage til at betale, fra du meddeler, at købet er ophævet."

Om igen!

Kim S Hansen ritiene questo recensione utile

Billetlugen

Brugernemt, god kundeservice og stort udvalg

Jeg har brugt Billetlugen meget de seneste par år. Jeg har kun godt at sige om Billetlugen!

Ikke modtaget billetter til Kvamm og Hvam

Jeg har pr. 29/11-12 bestilt 2 billetter til en fødselsdagsgave, hvilket skulle have været afleveret d. 15/12-12. Jeg har aldrig fået billetterne, og efter et utal af henvendelser og klager, har jeg intet hørt fra dem. Vi har nu d. 18/12-12 og jeg er nødsat til at aflevere billetterne som julegave i stedet. (hvis billetterne overhoved kommer fra?)

Hvordan skal man gå videre med dette? Jeg har en far der er advokat, og har overvejet om det vil være en mulighed at gå denne vej igennem. Vil høre om nogle af jer, er interesseret i at støtte op, hvis det er måden jeg ønsker at gøre det på????

Hej Mathias

Vi er naturligvis kede af at dine billetter ikke kom frem med Post Danmark. Vi kan se i systemet at vi har forsøgt at sende billetterne med posten flere gange. Vær opmærksom på at dit navn skal stå på postkassen, ellers tager postbuddet, brevet med tilbage.

Vi kan også se at vi nu senest har sendt dig billetterne på en e-mail. Vi håber nu billetterne er modtaget. Og igen skal vi beklage at du ikke fik billetterne tids nok til at kunne give dem i gave.

Billetlugen.

Vildt højt gebyr!

Jeg købte forleden 7 billetter til Crazy Christmas Cabaret til mig og nogle kollegaer. Gebyret pr. billet er 20 kr. Så mit gebyr blev 140 kr.! Det synes jeg er vildt højt når man tænker på at jeg selv printede billetterne så Billetlugen skulle ingengang pakke dem ned i en konvolut og sende dem. Burde gebyret ikke være pr. køb (uanset hvor mange billetter man køber)? Håndteringen er vel den samme om det er 1 eller 7 billetter....

Tobias Skinbjerg Jensen ritiene questo recensione utile

Billetlugen

dårlig service og lang leveringstid

har prøvet at bestille billetter siden sidste søndag-tirsdag , hvor efter jeg ringer til jer og fortæller min ordre ikk kan gå igennem, i fortæller at betalingssytemet er nede , det kan jeg så forstå og venter til lidt senere med at bestille.2 timer efter går den igennem og utrolig nemt bestillings system i har, man bliver guidet igennem hele betalingen så pil op for det. Nu til lidt mere negativt , på min fakture står at hvis jeg ikke har modtaget billetter inden 5 dage bedes jeg ringe til jer. Jeg har nu ringet hvert 10 min i 2 timer hvor jeg bliver mødt at den samme dame der gentager sig selv ''alle vores medarbejdere er optaget prøv igen senere''

mvh tobias

Helt i orden!

Bestilte billetter til en koncert. Det hele var rimelig nemt at gå til. Valgte at få billetterne sendt hjem, i stedet for at bare få en e-mail. Det tog lidt under to uger. Så det gik ikke mega stærkt. Men da koncerten først er til næste år, klager jeg ikke.
Alt i alt god service!

Det virker bare!

Har intet at klage over. Nem og overskuelig side og print@home funktionen virker selvfølgelig prængende. Simpelt og perfekt!

Super!

Alt i tip top og har glat igennem fra bestilling til udprintning af billetter!

Hvor er kundeservice?

Når man har en server der ikke kan holde til at 300 mennesker logger på samtidig, så må man i det mindste have en kundeservice der kan kaperer indgående kald.

Det er ufatteligt at man kan have et så dårligt system. Har netop købt nogle billetter til JBs koncert, men min kvitteringsside melder, at Billetlugen ikke er i stand til at se om betalingen er gået igennem. Det regner jeg selvfølgelig med den er, men jeg ville gerne have en bekræftigelse på på at jeg rent faktisk har fået mine billetter som jeg har siddet 2 timer i kø efter !

Derfor har jeg forgæves forsøgt at ringe til kundeservice, men man bliver smidt af linjen efter 2 sekunder. Ansæt dog nole flere når I ved i har et ringe billetsystem !

Billetlugen

Vil have ekstra Penge fordi fordi deres billet aldrig nået frem

Jeg bestilte min Roskilde billet på billetlugen,dk og betalet endda penge for at få den leveret (i stedet for print selv). får en mail 4 dage efter at min bestilling om den er på vej. derfor tænker jeg det hele er i orden og jeg venter og venter og venter.

beslutter mig at skrive og spørger hvor den bliver af og får derefter en mail om den er sendt og jeg skal betale 100kr for at anullere den KØBTE og BETALT billet og 20kr mere for de printer en ny.

og nej den er ikke bare blevet smidt ud med raklamerne da vi ikke modtager dem :)

super ringe service

Billetlugen

Når billetterne kommer efter koncerten 2..

Fuldstændig samme situation som Owen Elkjær der skrev en kommentar længere nede på siden. Jeg bestilte 3 biletter til skrillex koncert en mandag formiddag, og koncerten starter lørdag aften. De skriver på deres side og på min odrebekrætigelse at der vil gå mellem 3-5 dage før billetterne bliver leveret. Jeg venter og venter i den gode tro at de nok skal dukke op senest lørdag formiddag. De dukker aldrig op, og jeg kan ikke komme i kontakt med dem fordi de har lukket i weekenden. Præcist som Owen siger så forstår jeg ikke hvorfor man vælger at have lukket lige i de dage hvor koncertene typisk finder sted. Jeg skriver dog en mail til dem og forklare min situation. Men får først svar tilbage mandag hvori de skriver at de håber jeg kom godt afsted til koncert osv..
Jeg ringer ind til deres kundeservice samme dag og får af vide at jeg ikke kan få refunderet billetterne, og at jeg bare kunne have ringet til deres kundeservice, og at det ikke er deres ansvar billetterne ikke er nået frem. Hvorfor sælger man overhovedet billetter hvor der er chance for de ikke når frem? syntes kun det er fair hvis jeg kan få lov til at sende billetterne retur og få mine penge tilbage.
Sidder tilbage med følesen af jeg har betalt for et produkt der reelt aldrig nåede frem. I hvert fald kom jeg aldrig til koncert.
Dårlig stil Billetlugen!

Hej David

Jeg er rigtig ked af at høre at du ikke kom til den koncert du havde glædet dig at overvære. Det er rigtig ærgerligt for både Billetlugen og billetkøberen, når PostDanmark ikke helt lever op til de forventninger vi har til deres effektivitet.

Vi har vurderet, at billetterne sagtens ville kunne når frem til dig, selvom de først blev købt lørdag. Når datoen for et arrangement nærmer sig, sørger vi naturligvis for at lukke ned for muligheden for at købe billetter der skal sendes med posten, og man kan i stedet købe dem i Fona eller som print@home-billetter.

Vores kundeservice holder åbent mandag til fredag fra 10-17, og håndterer dagligt henvendelser fra kunder hvis billetter er mistet i posten. I disse tilfælde fremsender vi naturligvis billetterne til kunden uden ekstra omkostninger eller gebyrer, da vi er helt enige I at det ikke skal være kundens problem hvis billetterne ikke når frem. Endvidere har vi, til langt de fleste arrangementer, personale tilstede ved koncerten, så gæsterne kan forevise ordrebekræftelse og få genudskrevet deres billetter umiddelbart inden koncerten. Vi har dog naturligvis kun mulighed for at hjælpe, hvis vi i vores åbningstid bliver gjort opmærksom på at billetterne ikke er nået frem.

I dit tilfælde vil vi gerne tilbyde at refundere dine billetter, da vi tilsyneladende ikke har besvaret din skriftlige henvendelse vedrørende den manglende billet. Vi besvarer eller så vidt muligt mails både helligdage og i weekender, men din er tilsyneladende blevet overset, hvilket jeg beklager. Hvis du fremsender dit ordrenummer til kundeservice@billetlugen.dk, skal vi hurtigst muligt sørge for at dine billetter bliver refunderet.

For dyrt i gebyr..

Billetlugen tilbyder sms som ekstra service, men det er ikke muligt at undgå forsendelse. Jeg vil helt klart foreslå at Billetlugen giver mulighed for blot at bruge PDF eller SMS som derved sænker omkostningerne og så lette lidt på gebyrerne..

Billetlugen

Når billetterne kommer efter koncerten

Jeg bestilte 2 billetter til Flux pavillion+ feed me en tirsdag eftermiddag, og koncerten forgår søndag aften. Jeg køber altså 2 billetter med der skal sendes med posten da det er bedst i mit tilfælde. Der står i min ordrebekræftelse at der vil gå 3-5 dage før brevet kommer. Der kommer aldrig noget brev før koncerten, og billetlugens kontorer har lukket i weekenden, så jeg kan ikke komme i kontakt med dem ud over at sende en mail og forklare mit problem. I mailen skriver jeg også at jeg er nødsaget til at købe 2 nye billetter fordi jeg har en udvekslingsstudent fra italien og jeg skal se koncerten med hans og mine venner. Vi tager hjem til en ven for at printe dem og taget til koncerten. Jeg appelerer i mailen til at det ville være rart og fair at jeg kunne få de billetter jeg nu har fået med posten efter koncerten refunderet, men Billetlugen svarer at jeg bare kunne have ringet til deres telefon og så kunne de have hjulpet mig og derfor ikke refunderer noget.
Hvor smart er det at have en telefon service når den ikke er åben i weekenderne hvor man typisk får sin billet. Jeg regnede ikke med de solgte billetter med muligheden for at billetten slet ikke kommer?
Uprofessionelt.
Jeg føler mig sat i en situation hvor jeg ikke kunne gøre andet end at købe billeterne 1 gang til og håbe på at billetlugen er anstændige nok til at refundere de 2 billetter der kostede 600 kr i alt. Det er altså en del penge for en Studerende.

Hej Owen

Tak for dit input.

Jeg kan se du har købt de første billetter tirsdag eftermiddag den 24. april. Du har derfor reelt ikke haft god tid til at rette henvendelse til os inden koncerten og jeg har vendt den med vores kundeservice og vi sørger for du får pengene tilbage for de 2 billetter, du ikke nåede at få med posten.

Vores telefoner er ganske rigtigt ikke åbne i weekender, vi tjekker dog mails så vi kan hjælpe billetkøbere der skal til koncert.

Jeg håber du også i fremtiden vil købe billetterne hos Billetlugen og være tryg ved at få dem sendt med posten.

Jeg skal beklage at vores kundeservice ikke sørgede for en refundering i første omgang. Det var for firkantet.

Billetlugen

Valg af billet fungerer dårligt!

Jeg skulle købe billet til Anoushka Shankar/DR koncertsal.
Var inde på billetlugens hjemmeside - valgte det sæde jeg gerne ville have - den bekræftede samtidig lige under, at det var det korrekte sæde der var valgt.

Men når man klikker "videre", så kan derefter slet ikke se hvad det er for et sæde man har valgt... det er jo ikke normal "stil" på nettet, når man køber noget - der kan man altid - hele vejen - se hvad det er for en vare man køber og især til sidst når man klikker på "OK knappen". OG mod al forventning, da jeg modtog bekræftelsen for købet på email + min print-home billet, så viste det sig at det slet ikke var den plads jeg havde valgt.

Jeg ringede til billetlugen og forklarede situationen og fik svaret, at det kunne de ikke gøre noget ved og blev efterfølgende sendt videre til DR, som så klarede ærterne, således at jeg fik den byttet til den oprindelige plads som jeg havde valgt - dog mod et ekstra gebyr på 40 kr.

Det er jo rent ud ikke særligt smart og bør snarest muligt rettes.

Hej John

Tak for dit input. Vi vil se vores købsproces igennem og se om der er steder hvor vi kan gøre det mere tydeligt hvad man har valgt af pladser.

Vores kundeservice burde have hjulpet dig uden omkostning, hvorfor du gerne må sende mig et reg. og kontonummer på kom@billetlugen.dk. Så skal jeg sørge for at vi dækker gebyret for ombytningen.
Jeg beklager at vores kundeservice ikke har behandlet din henvendelse bedre.

Manglende tilbagebetaling af gebyr

Jeg købte 2 billetter til håndboldkampen mellem AGK og Barcelona. Kampdatoen blev ændret, hvorfor jeg ønskede købet ophævet og at få mine indbetalte penge retur.

Billetlugen valgte IKKE at returnere det fulde beløb og beholdte kr. 42,50 (et såkaldt gebyr) uden at henvise til hvilken bestemmelse på deres hjemmeside eller i lovgivningen, der retfærdiggør denne selvbestaltede ret.

De informerede mig på intet tidspunkt om, at de havde beholdt beløbet. Det fandt jeg kun ud af, da jeg så mit kontoudtog.

De reagerede ikke ved skriftlig henvendelse, hvorfor jeg ringede til dem inden for normal åbningstid (kl.10-17), hvor jeg blev mødt af en telefonsvarer med ordene "Du har ringet uden for vores åbningstid, som er mellem kl. 10 og 17". Så heller ikke telefonisk var de til at komme i kontakt med.

Nu har jeg - efter at have skrevet til dem igen og efterfølgende ringet til dem - fået den samme besked, at de IKKE returner gebyrer i tilfælde af flytninger af arrangementer (kun hvis der er tale om et aflyst arrangement). Jeg ønskede at vide, hvor dette stod på deres hjemmeside, men det vidste de ikke... de vidste det bare.

I.f.m. købets gennemførelse blev der i de tilgængelige salgs- og leveringsbetingelser ikke oplyst om, at de frit kunne gøre dette i denne situation.

Så konklusionen må her være, at det er en røvervirksomhed, der laver deres egne "ikke tilgængelige regler" alt efter, hvad der passer dem bedst.

Jeg kan kun opfordre andre i lignende situationer til at sende jeres sag til:

Kontant (lkb@dr.dk):

Forbrugerklagenævnet:

Er der mange nok, er der mulighed for at de på et tidspunkt tager sagen op, så der kan blive gjort noget ved de røvere.

Hej ExplorerBob

Tak for dit indlæg. Jeg skal beklage at du ikke har fået held med at rette henvendelse til os. Vi har haft problemer med vores telefonsystem. Det har betydet at telefonerne er blevet lukket og åbnet ret tilfældigt. Det er der nu blevet rettet op på.

Ved køb af billetter på Billetlugen.dk kan du ikke gennemføre et billetkøb uden at acceptere salgs- og leveringsbetingelser, helt i tråd med hvordan forbrugerombudsmanden ønsker det gjort. Salgs- og leveringsbetingelserne er ligeledes tilgængelig på billetlugen.dk. Link i bunden af forsiden. Du kan også læse salgs- og leveringsbetingelser her: http://www.billetlugen.dk/om-os/salgoglevering/

Alt hvad Billetlugen foretager sig er i henhold til Dansk Lov og alle nye tiltag bliver tjekket med Forbrugerombudsmanden, da vi naturligvis ikke kan drive den forretning vi gør og samtidig bryde loven.

Billetlugen

Stillede et spørgsmål i vest - fik svar i øst

Jeg havde en billet til overs til DAD koncert. Så jeg skrev til Billetlugen og spurgte, hvad de mente med ´på venteliste´, da DAD koncerten fremstod med denne status.

De svarede tilbage, at det ikke havde noget med at gøre, at man kunne sælge sin billet tilbage - dagen efter koncerten.

Fint, skrev jeg tilbage - jeg fik også solgt min billet, men spurgte igen hvad udtrykket 'på venteliste' betyder.

Så fik jeg et svar tilbage fra EN SVENSKER, der skrev en sludder for en sladder, og at de ikke kunne hjælpe med min billet...

FLOT Billetlugen, at sætte en svensker til at besvare en mail, som vedkommende totalt misforstår og så svarer vedkommende tilbage på svensk.

Hej Rethe

Tak for din anmeldelse. Vi betræber os på at give svar tilbage på henvendelser, på samme sprog som henvendelserne er skrevet. Dog kan vi i travle perioder i vores danske kundeservice, gøre brug af vores svenske kollegaer, hvis dette er med til at give hurtigere svar - og svarene naturligvis samtidig giver mening.

Jeg sender din henvendelse videre til den ansvarlige for vores kundeservice så der bliver strammet op på hvem der giver svar på hvad.

I forhold til dit spørgsmål om ventelisten kan jeg oplyse at ventelisten er en måde hvorpå Billetlugen kan give arrangøren af et arrangement, et bedre billede af efterspørgslen efter billetter. Hermed kan arrangøren lettere træffe beslutning om en evt. ekstrakoncert eller en udvidelse af kapaciteten i salen.

Vi har ikke på nuværende tidspunkt en funktion der gør det muligt for Billetlugen at tilbagekøbe billetter og sælge dem til personer på ventelisten, men vi har det helt sikkert med i vores fremtidsplaner.

Aflysning af Linie 3 show den 8/4-12

Lilie 3 aflyser show dagen før. Man får penge tilbage, men de beholder gebyr på kr. 42,09. Der er for ringe, når man ikke er skyld i aflysningen. Og jeg ved godt at det står i deres betingelser, men det er tyveri når Linie 3 aflyser.

Hej John

Vi forstår udemærket din frustration over at du står tilbage med et tab du ikke selv er skyld i. Vi har arbejdet på forskellige løsninger for hvordan billetkøberen bliver holdt skadesløs i tilfælde af en aflysning. I tilfældet med Linie 3, var eneste mulighed en ombytning til en anden dato. Der havde du undgået tabet, men det havde så krævet at du havde mulighed for at se showet en anden dag.

Vi kommer senere på året med en løsning hvor billetkøbere kan undgå omkostninger i forbindelse med aflysninger.

god service

skidt: jeg valgte "bedste placering" til to voksne og to børn og fik nedre C i kasteskytsafstand fra Brøndby-fans og hvor alle i øvrigt står op... :(

ros: kunne ringe og ændre siddepladserne - god service.

4 stjerner pga høj service men ikke 5 stjerner da jeg ikke synes at "bedste placering" funktionen virker optimal...

Hej Morten

"Bedste pladser" vil aldrig ramme alle billetkøbere lige godt. Billetsystemet er pt. ikke gearet til at tage højde for persongrupperinger og adfærdsmønstre, men udelukkende udsigten til banen eller scenen. Vi er helt klar over problematikken til fodboldkampe, hvorfor vi naturligvis altid er klar til at hjælpe.

Ikke modtaget billetter.

Jeg har aldrig modtaget mine billetter. Pga. den såkaldte grænse på 7 dage, er overskredet (hvilket jeg overhovedet ikke gjorde mig nogle tanker om), skal jeg betale 160 kr. ekstra for allerede betalte tre billetter.

Hej Kasper

Tak for dit input.

Det er korrekt at vi har en periode på 7 dage efter dit billetkøb hvor du kan få genudskrevet og sendt dine billetter igen uden omkostning for dig. Herefter overgår risikoen til dig og der er derefter et gebyr for genudskrivningen.

Det er altid en god idé lige at tjekke salgs- og leveringsbetingelserne når du accepterer dem. De er ikke på 100 sider småt skrevet engelsk, så det tager kun et øjeblik og herefter var du helt klar på at billetterne bliver sendt fra Billetlugen med det samme og har du ikke fået dem inden for 7 hverdage skal du kontakte os.

Refundering af billetter købt til parken 11/3 2012

Hej
Jeg har korresponderet med en sød dame (Martina) vedr. refundering af billetter købt til kampem FCK-SJR 11/3 2012, som FCK valgte at gøre gratis. Jeg købte via nettet 2 billetter pr. 1/3 2012 (ialt kr. 291,74).
Jeg forventede naturligvis, at få beløbet automatisk refunderet til mit kortnummer. 12/3-2012 henvendte jeg mig pr. mail og fik svar 13/3, at
jeg naturligvis omgående ville få mine penge tilbage. Dette er ikke sket og derfor har jeg henvendt mig igen i dag og fået svar tilbage på, at det tager 14 dage med et visa/dankort og 28 dage med et mastercard.
Jeg finder det helt absurd, at i hæver pengene omgående og derefter
ligger inde med dem i op til en måned.
med venlig hilsen
sven sandholt

Hej Sven

Grunden til det tager 14 dage er primært at vi i visse tilfælde skal have pengene tilbage fra arrangøren inden vi kan tilbagebetale. De 14 dage er sat højt så vi er sikre på at kunne holde hvad vi lover.

De 28 dage for Mastercard må du tale med din bank om. Det er dem der kun afregner dit kort en gang hver 28. dag. Du har 28 dages kredit, så har de også 28 rentedage på penge du får den anden vej. Fair eller ikke fair - det må du som sagt tale med din bank om.

Stadig ingen penge

Vi har stadig ikke fået vores penge og overvejer seriøst at henvende os til Forbrugerrådet. Det er nu en uge siden vi fik brev hvor der stod at pengene var sendt - men vi har ikke set en bøjet 25 øre.

Dårlig service

Jeg har sendt nedenstående mail til Billetlugen for 9 dage siden, de har dog ikke ment at det var nødvendigt at kommentere den service, de har givet.
Følgende skete da jeg købte billetter hos Billetlugen.
Mandag den 20/2 bliver billetterne sat til salg til X-factor fredag den 24/2. Jeg køber 2 billetter mandag den 20/2. Tirsdag den 21/2 modtager jeg en mail om at billetterne vil blive sendt til mig og jeg vil have dem inden for 3-5 dage. Der er på det tidspunkt 3 dage til showet.
Jeg læser på Billetlugen.dk følgende:
”Billetterne sendes til dig med almindeligt til den adresse, du har oplyst ved købet. Billetterne sendes normalt med B-post, men er der kort tid til arrangementet, sendes brevet som A-post.”
Da jeg kommer hjem onsdag den 22/2 konstaterer jeg, at billetterne ikke er kommet. Jeg frygter derfor at billetterne er sendt med B-post. Jeg kontakter Billetlugen onsdag og fortæller dem om emailen siger 3-5 dage samt at vi tager fra Århus kl. 13.30 fredag, og vi når nok ikke at få posten inden vi tager afsted fredag. Jeg får besked om at Billetlugen naturligvis har sendt billetterne ud så folk kan nå at få dem inden arrangementet, og at de derfor ikke vil skrive nogen nye ud og sende med a-post til mig, som jeg kan have om torsdagen. I stedet skal jeg afvente og se om de ikke er der torsdag eller fredag og så kontakte billetlugen, hvis de ikke er.
Jeg konstaterer, at billetterne ikke er der torsdag da jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg kommer hjem efter kl. 17.00 om torsdagen, men ringer straks fredag kl. 10.00 til billetlugen og informerer dem om, at jeg ikke har modtaget mine billetter.
Jeg siger, at jeg naturligvis vil være 110 % sikker på, at jeg kan komme ind til arrangementet, ellers vil vi ikke tage fra Århus til København. I første omgang får jeg at vide at jeg kan komme ind ved at vise min email-bekræftelse samt billedelegitimation. Dog bliver jeg ringet op 5 minutter efter jeg fik denne besked af samme medarbejder, som i øvrigt virkede meget venlig og flink. Hun oplyste mig om, at hun ville kontakte DR for at høre om de kan ligge nogle billetter til os i receptionen. Hun ringer igen tilbage til os efter 20 minutter og oplyser os om at vi kan afhente billetterne i receptionen.
Vi ankommer til DR Byen kl. 16.30 om fredagen og vil afhente vores billetter. Det kender de absolut ingenting til i receptionen. Vi insisterer på at der er lagt nogle billetter til os, de kigger deres papirer igennem og kan ikke finde noget. De siger at vi skal gå over i billetsalget i publikumsforyen i en anden bygning som lukker kl. 17.00 så det kan vi lige nå. Vi går derover, men de har ej heller nogen billetter liggende. Hun slår det op i deres system og ser at der står de ligger i receptionen. Vi bliver bedt om at gå tilbage igen til receptionen, hvilket vi gør. Nu bliver hun lidt sur i receptionen og siger, at hun har forklaret os, at de ingen billetter har til os. Vi løber tilbage i et sidste håb til billetsalget i publikumsforyen og når det lige inden de lukker. De kender stadig intet til nogle erstatningsbilletter, men vælger i stedet at genudskrive dem – vi er nok lidt desperate på det tidspunkt men heldigvis lykkede det at få billetterne. Tænk hvis vi ikke havde været i så god tid til arrangementet, så havde de haft lukket i publikumsforyen siger vi til hiananden.
Da vi kommer hjem konstaterer vi, at Billetlugen har valgt at sende billetterne til os med b-post. Jeg undrer mig over, at der til et arrangement der ligger 3 dage ude i tiden, der vælger man at sende billetterne med b-post for at spare et par kroner fremfor a-post. Det synes jeg er dårlig kundeservice. Så læg hellere de par kroner på i billetgebyr, hvis det er de par kroner det drejer sig om, og send det som a-post. Det kunne have sparet os for en masse besvær og tlf-ventetid hvis det var gjort.
Det undrer os, at Billetlugen ikke vil udskrive nye billetter til os og sende med a-post om onsdagen så vi havde dem om torsdagen. Det havde været god service at gøre dette og havde sparet os for en masse besvær og tlf-ventetid.
Jeg synes på ingen måde, at det har været nogen god oplevelse at købe billetter via billetlugen.dk.

----

Desværre kan man ikke selv vælge hvor man kan købe sine billetter som en anden utilfreds kunde skriver også her på Trustpilot.

Kære J. Poulsen,
Tak for din henvendelse. Jeg er rigtig ked af at din optakt til X-factor Showet blev så stressende, og at du har oplevet Billetlugen som uprofessionelle i forhold til dit billetkøb. Du har naturligvis ret i, at billetterne skulle være fremsendt med a-post, som vi netop har skrevet til dig er standardprocedure når vi fremsender billetter til nært forestående begivenheder. At dine billetter er blevet fremsendt med b-post skyldes en menneskelig fejl, som jeg beklager meget.

Jeg er glad for at du har oplevet den medarbejder du har talt med, som imødekommende og serviceminded, og på det beskrevne forløb kan jeg se at vedkommende har gjort sit bedste for at assistere dig. Normalt er ordrebekræftelse og billedlegitimation rigeligt til at få adgang til showet, men vores medarbejder har derudover kontaktet Danmarks Radio, for at lave en særlig aftale om billetafhentning, i håb om at I så vil føle jeg endnu mere trygge ved at tage den lange vej til København. At den procedurer vores medarbejder har aftalt med DRs kundecenter ikke fungerer, er naturligvis rigtig ærgerligt, og resulterer i at I unødigt bliver dirigeret end del rundt på selve aftenen. Jeg videresender din henvendelse til vores kolleger hos Danmarks Radio, så de får mulighed for at undersøge hvad der er gået galt i den interne kommunikation.

Du har ret i, at man i de fleste tilfælde som billetkøber ikke har mulighed for at vælge et alternativ til en billetudbyder, men jeg håber at du ved dit næste køb af billetter vil opleve Billetlugen som den professionelle og servicemindede virksomhed vi ønsker at være, og få en god oplevelse med både billetkøb og en bedre start på en arrangementet. Jeg beklager igen den forkerte forsendelsestype, og understreger at mit personale er rigtig kede af den situation I har været i, men at de har gjort alt hvad de kunne for at hjælpe dig med at få en god oplevelse.

Maja Nielsen,
Kundecenterchef hos Billetlugen

Laaaaaang ventetid ved telefonen

Jeg bestilte billetter i efteråret, og over julen forliste jeg dem hjemme (de er nok forsvundet i juleoprydningen). Nå, jeg mailede mit problem til billetlugen, og fik kort efter et svar, om at jeg skulle ringe ind til jer. Der var rimeligt nok et gebyr, der for print selv delen synes at være noget højt. Så vidt så godt.........Men nu har jeg prøvet ringe til Billetlugen flere gange, og der kan man ikke komme igennem ! ! !.
27 min, 20 min og17 min
Hvad gør man så

Billetlugen

Super service (ifm. mistet billet)!

Jeg har brugt billetlugen 5 gange, til at købe diverse koncertbilletter og har egentligt kun oplevet, at det fungerer upåklageligt.

MEN, når vi pludseligt står 7 drenge på vej ind til koncert og 1 af os har mistet sin billet, så bliver man sgu lidt træt i hovedet.
Billetlugen reddede hele aftenen, ved at have personale på koncertstedet, der, med et smil på læben, blokerede den mistede billet, printede en ny - og så kunne vi ellers tage til koncerten som planlagt!
Det er jeg altså nødt til at give dem topkarakterer for!

Det skal måske lige bemærkes, at de naturligvis skulle se ID fra den, der havde købt billetterne. Og det er vel egentligt kun meget rimeligt. :-)

Manglende billetter :(

Jeg har den 6/2 bestilt billetter til James Morrison koncert. Selve at bestille billetterne gik fint og upåklageligt, men da jeg så betaler for at få billetterne sendt kommer de aldrig. Jeg ringer hermed ind til kundeservice flere gange og kommer aldrig igennem (dette havde været fint at vide hvad nummer i køen man er) jeg beslutter mig derfor 8 dage efter de er bestilt, at skrive ind til dem med mit problem. 4 dage efter får jeg svar, at dette er forsent og at jeg skal betale 100 kr for at de genprinter dem og yderligere 20 kr pr billet. Jeg synes dette er dårlig service at man som kunden ingen forsikring har for at billetterne når frem, og man ingen chance har for at komme igennem til kundeservice - jeg har igen skrevet der ind og hørt om jeg kan få dem sendt elektronisk så jeg selv kan printe dem. Jeg venter stadig på svar! og HVIS der bliver en anden gang hvor jeg skal handle med billetlugen, så printer jeg i hvert fald selv billetterne. ingen omkostninger og så er jeg da sikker på at have dem uden at skulle ende med at betale 180 kr ekstra ..

Hej Signe

Tak for dit input.

Det er naturligvis ikke i orden at afkræve dig gebyr for genudskrivning når du ikke har fået billetterne med posten og du har forsøgt at kontakte os.

Vi tager kun genudskrivningsgebyr hvis man selvforskyldt har smidt billetterne ud. Forsendelse med Post Danmark er ikke altid helt sikkert og det skal ikke gå ud over billetkøbere, hvorfor Billetlugen altid kvit og frit gensender billetter der er forsvundet i posten.

Vi har kontaktet dig og har gensendt billetterne til dig uden omkostning. Vi håber at du en anden gang vil bruge Billetlugen og ikke oplever det som en risiko at få tilsendt billetterne.

Mvh

Billetlugen

Om at stå på venteliste til et arrangement

Vi har i flere uger været på venteliste for at komme til koncert med Rasmus Seebach i lørdags inde i Scandinavisk Congrescenter i Århus. Da vi ikke havde hørt noget som helst i fredags i sidste uge, så ringede jeg til Billetlugen for at tjekke op på, om der stadig var en chance for at komme med. Damen jeg talte med var flink og venlig og sagde at jeg måske først ville få besked lørdag. Vi gik hele lørdagen og tjekkede mail og holdt øje med mobilen, for at være sikre på at vi kunne nå at gøre noget hvis vi hørte fra Billetlugen. Vi skulle afsted sammen med en anden familie og vi ringede sammen ca. kl. 17.15 og blev enige om, at det nok ikke ville lykkes, for jeg havde prøvet at ringe til billetlugen lørdag - men der er der ingen telefontid - så derfor skrev jeg også en mail til deres kundeservice - den fik jeg besked på, at der kunne gå flere dage inden jeg ville få svar på - så det var praktisk taget umuligt, at få at vide om det blev til noget, så man kunne have brugt sin dag til noget fornuftigt i stedet for bare at vente og vente. Men kl. 17.45 kom mailen heldigvis og det lykkedes at få de billetter vi så gerne ville have. Det er alt for sent at få besked om at man kommer med (2 timer før arrangementet starter) - det burde i nok kunne sende besked ud om meget tidligere. Hjemme hos os blev der total kaos da mailen kom, pga. vi ligesom var opsat på, at det ikke blev til noget. Men vi nåede det da i sidste minut - rigtig godt stressede. Men det var dog en super god koncert.

Elendig service

Jeg forsøgte at bestille 3 billetter hos billetlugen til et arrangement. Jeg kunne ikke bestille billetterne, da jeg var logget ind som kunde, derfor skrev jeg til dem for at få hjælp. Efter jeg havde prøvet flere gange at bestille disse billetter, lykkedes det endeligt, efter jeg havde ventet et stykke tid - der havde jeg så bare sendt mailen til dem. Jeg har i dag fået svar. De skriver, at grunden til, at jeg ikke kunne bestille billetter var, at der ikke var flere til det pågældende arrangement - men det var jo ikke sandt. Jeg havde jo fået billetter efter jeg havde skrevet til dem... Det var simpelthen blot en standard skrivelse jeg fik retur.

Det er så desværre ikke første gang jeg oplever denne manglende service. Før har jeg henvendt mig til dem, og fået skriftligt en aftale om, at de ville kontakte mig med oplysninger om hvornår billetter til et specielt arrangement ville blive sat til salg. Vi blev bare ikke kontaktet, med det resultat, at da vi fandt ud af hvornår arrangementet var, så var der udsolgt. Desværre kan man jo ikke selv bestemme hvilken billetudbyder man kan bruge.

Ved en senere lejlighed, har jeg sendt en mail til Billetlugen.dk med et meget konkret spørgsmål i forbindelse med Justin Biebers koncert i DK i 2013. Jeg spurgte som mor til et handicappet bar, der ikke sidder i kørestol om enkelte meget specifikke ting, men fik en mail retur med overskrifter "Kære Justin Bieber fan" og derefter en standart mail som på ingen måde besvarede de få spørgsmål jeg havde. Jeg fastholder min ene stjerne, for jeg er på ingen måde imponeret.

Hej Tina

Svaret fra kundeservice er kommet efter du har købt billetter og efter der er blevet udsolgt. Der er kun ganske få billetter til de enkelte rundvisninger og da vi har omtalt rundvisningerne i vores nyhedsbrev er salget gået relativt stærkt.

Så der er jo ikke noget forkert i dit svar fra kundeservice. Der var udsolgt - du havde bare fået billetter forinden. Det kunne kundekonsulenten have tjekket i systemet, men regnede med at din henvendelse stadig var aktuel og du ikke havde fået billetter. Det skal vi naturligvis beklage.

Vedr. information omkring start af billetsalg, kan vi udelukkende tilbyde at oplyse om salgsstart, hvis salget er offentliggjort på billetlugen.dk. Så kan man som interesseret billetkøber selv bestille en reminder om salgsstart. Vi får flere tusinde arrangementer i salg om året og vi har desværre ikke et system der sikrer at vi kan give besked om kommende arrangementer og hvornår salget starter. Hvis du er blevet lovet at få besked omkring billetsalg kan jeg kun beklage da det som sagt ikke er noget vi kan tilbyde.

Stor skuffelse over Billetlugen

Først; Man kan ikke anmelde anonymt (hvilket jeg heller ikke gør, jeg har jo logget på trustpilot med min e-mail og password) man skal indtaste et ordrenummer for at give en anmeldelse af billetlugen, det synes jeg røber at der må være en hel del utilfredse kunder, der ligesom jeg slet ikke har noget ordrenummer (jeg indtastede derfor blot 12345678)

Grunden til at jeg ikke har noget ordrenummer har jeg svært ved at forstå. Jeg ville i dag bestille billetter til Tenthouse på Skanderborg Festival, jeg viste at de blev sat til salg kl. 10.00 og sad derfor klar ved computeren og klikkede på bestil billet I SAMME ØJEBLIK som salget startede. Skuffelsen var stor da jeg så fik en meddelelse om at alle billetter var udsolgt! Jeg ringede til billetlugen (og kom igennem efter 15 minutter) og fik at vide at man kunne stille sig i kø til disse billetter, og at det skulle fremgå på billetlugens hjemmeside (jeg kan dog ikke se hvor), og derfor var alle billetter allerede udsolgt da salget startede :-(
Det er naturligvis ikke damen i kundeservice som skal have skylden, hun var hjælpsom og venlig, og jeg tror hun forstod min frustration.

Hej Martin

Tak for dit input.

Billetsalget af Tenthouse billetter til Smukfest 2012 startede klokken 10.00 mandag morgen.
Antallet af Tenthouse billetter i salg var meget begrænset og der var langt fra billetter til alle der ønskede billetter.
Der blev udsolgt i løbet af ganske få minutter, efter salget startede. Selv om du forsøgte at købe billetter præcis klokken 10.00 gjorde mange andre det samme og det var som sagt langt fra alle der var heldige at få billetter.

Så er jeg glad igen

Den flinke Alex hjalp mig og jeg fik byttet mine 2+1 billetter til 3 billetter ved siden af hinanden. Jeg takker mange gange for servicen.
I skal nok lige finde ud af, hvem det er der tager telefonen og siger, at intet kan lade sig gøre.
Tusind tak for hjælpe Alex!
Marianne Bitten Larsen

Hej Marianne

Vi forsøger altid i det omfang det er muligt, at hjælpe billetkøbere med at tilkøbe ekstra billetter og flytte rundt i salen, hvis de ønsker det. Dog har vi et overordnet krav fra vores arrangører om at vi ikke skal efterlade enkeltsæder i salen, da disse meget sjældent bliver solgt.
Vi kan derfor ikke flytte rundt på billetkøbere, hvis dette efterlader enkeltpladser i salen. Vi forsøger altid at finde en løsning og i langt de fleste tilfælde lykkes det heldigvis også.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få flyttet rundt så I kan komme til at opleve koncerten sammen. Du kan kontakte os på kom@billetlugen.dk med ordrenummer og telefonnummer. Så skal vi se om vi kan rykke rundt så alle er glade.

Selvbetjening der virker

Jeg har efterhånden købt flere billetter via billetlugen.dk og har aldrig haft problemer. - Hverken med "print-selv" eller fremsendelse af fysiske billetter.

Det nye kø-system har virket fremragende for mig, både ved køb af billetter til Rammstein og Metallica.

Jeg har endnu til gode at have behov for kundeservice, men det er jo også et tegn på at det virker!

Absoult uacceptabelt

Også jeg er en af dem der åbenbart betragtes som andenrangs af billetlugen / arrangøren. Vi købte vore billeter til forestillingen d. 16. juni 2012 tilbage i april 2011.
Den besked vi fik idag var så at der var nogle andre der skulle bruge vores billetter og at VI SELV skulle ringe for at få billetter til en anden forestilling. Først måtte vi vente næsten 5 minutter på at komme igennem til en sagesløs medarbejder der endte med at stille videre til chefen for kundeservice. Vi fik at vide at vi ikke kunne ganranteres lige så gode billetter og til sidst fik vi så at vide at vi kunne fastholde de billetter vi allerede havde købt.
Man kan åbenbart godt give vore billetter væk - men man kan åbenbart ikke tage nogle andres og give til os. Hvor er logikken???
Vi kommer bestemt ikke til at benytte billetlugeb hvis der på nogen måde findes alternativer!

Hej Steen

Tak for dit input.

Vi betragter ikke nogen som andenrangs kunder, men når en kunde gerne vil købe en hel sal vil vi naturligvis gerne forsøge at få det til at lykkes.

At en kunde vil købe en hel sal efter I har købt billetter skal naturligvis ikke stille Jer dårligere, hvorfor vi forsøger at finde andre dage og lige så gode billetter. Kan det ikke lade sig gøre kan I vælge at beholde billetterne som I har købt.
Jeg vil tale med arrangøren omkring Jeres utilfredshed og se hvad vi kan gøre så alle bliver glad og får en god oplevelse med Den Eneste Ene.

Derfor må du gerne sende mig en mail på kom@billetlugen.dk - så kontakter jeg dig når jeg har talt med arrangøren.

Mvh

• Kbh., DK
  • 1 Recensione

For dårligt

Jeg er normalt udemærket tilfreds med Billetlugen, men idag har jeg modtaget en mail og er blevet ringet op, med besked om at lige præcis den forestilling, som jeg har købt billet til 15 mdr. i forvejen er blevet solgt til et firma, så jeg må finde en anden dag og kan ikke få plads på forreste række, som ellers købt. Jeg brokkede mig kraftigt, og så kunne jeg faktisk godt alligevel beholde mine billetter. Det var bare ikke en mulighed jeg fik fremlagt fra starten og det er ikke i nærheden af i orden.
I mailen er der link til at anmelde Billetlugen. Det er så hermed gjort.

Hej Pia

Tak for dit input.

Arrangøren af forestillingen har fået mulighed for at sælge en hel sal til et firma som vil gøre brug af alle pladserne. Det er en unik mulighed og Billetlugen har sammen med arrangøren forsøgt at flytte de billetkøbere der havde købt billet til forestillingen evt. med kompensation.
Dette valgte vi at gøre, fordi forestillingen den pågældende dag, nu vil indeholde en række elementer som er meget relateret til det firma. Der vil være velkomst, præsentationer etc. Derfor ville Billetlugen gerne forsøge at få flyttet private billetkøbere til andre datoer så de får en god oplevelse til forestillingen, uden at skulle høre på firmating.

Du er i dine fulde ret til at komme til det pågældende show, men Billetlugen er af den opfattelse at din oplevelse med showet ikke vil være den samme som hvis vi sammen havde fundet en anden dato til dig.

Hvis du kontakter mig på kom@billetlugen.dk så vil jeg tale med arrangøren og finde ud af hvordan alle får en god oplevelse i Tivoli.

Mvh Alex , Billetlugen

Høflig Selvbetjening

Fungerer fint med selvbetjening fra computer, hvis man kan printe selv -
men ikke fra smart phone - og hvorfor skal en MMS billet koste en femmer?

Super service at tilbyde billig transport - 20 kr for en retur i StorKbh er go' valuta for ekspeditionsgebyret.

Hej Mikkel

Tak for dit input.

De 5 kr. for en MMS billet dækker udgiften til at sende MMS'en - det er ikke helt billigt. Resten går til at dække udviklingsomkostningerne på mobilsystemet.