[REPLY]
Bestilte søndag aften, og allerede mandag var pakken i postkassen. Det kan vist ikke gøres hurtigere :-)
Jeg bestilte klokken 21 onsdag aften. Min pakke kom med posten torsdag. Det var rigtig fint!
Som tidligere, har jeg igen gennemgået en hurtig og nem handel. Varerne er hurtigt leveret, hjemmesiden er god og overskuelig, helt igennem en god handel
Det var super nemt at bestille de test og vitaminer, jeg skulle bruge, og det bedste var, at de blev leveret første hverdag og i en pakning, der kom kunne komme i postkassen, så det var ikke noget med at skulle på posthuset - Lækkert!
Vi skulle sende en varer retur og det skete uden problemer. Pengene blev sat ind på min konto og sagen afsluttet. Ligeledes fik vi varen hurtigt leveret ved ordre og det var ikke produktet eller virksomhedens skyld at vi måtte returnere, men andre omstændigheder. Så kan godt anbefale firmaet.
Jeg kan kun anbefale billige-teste.dk
Har prøvet dem et par gange nu og har fået mine varer til tiden og testene har været pålidelige hver gang.
Perfekt service, hurtige svar på spørgsmål og ALTID hurtig levering! Har tit bestilt teste herfra, da det er billigt, nemt og diskret! Kan varmt anbefales til ALLE! :-)
God, overskuelig hjemmeside. Fantastisk hurtig levering! Alt var som det skulle være.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved at handle på denne hjemmeside. Min bestilling lå i postkassen allerede dagen efter jeg havde bestilt det.
Det bestilte ankom uden problemer og meget hurtigt. Ville bestille derfra igen.
Hurtig og effektiv service og levering. Nu håber vi bare det har den ønskede virkning ...
Pakken kom før tid uden problemer og helt diskret.
Det går hurtigt med levering og er til en god pris
Har handlet flere gange ved billige-teste.dk. Der er altid hurtig ekspedition og neutral indpakning, hvilket er dejligt, når nu ikke andre behøver vide at vi prøver at lave en baby. :-)
Min pakke var helt krøllet da den endelig ankom. Jeg fik ikke pakken i færste omgang hvilket delvist var min egen skyld, da jeg havde glemt at skrive etage på. Men de sendte den hurtigt igen..
Vil absolut benytte mig af billig-test.dk igen.
jeg har ikke noget dårligt at sige om siden :)
Nem og overskuelig hjemmeside, super service og ekstrem hurtig levering :-)
Er super godt tilfreds - hurtig levering. Kan anbefales
Har bestilt på siden flere gange og har altid fået leveret produkterne dagen efter. Jeg har god erfaring med graviditets strimmeltest, som fungerer upåklageligt og er meget billige!
Jeg bestilte mine varer kl 20 fredag aften og kl. 12 lørdag formiddag bankede posten på med dem. Hurtigere kan det vist ikke gå - super ;-)
Alle produkter, god pris og modtog pakken dagen efter
Nemt, hurtigt og billigt. Forsendelsen lå i postkassen dagen efter, i diskret kuvert... Og produktet virkede som håbet :))
Testene virker og er nemme at bruge..
jeg er meget godt tilfreds med min handel hos jer. bestilte mine varer. og bum dagen efter var de i postkassen. det er sådan det skal være.
og at pakken så også er diskret, er også en super god service :)
alt i alt meget godt tilfreds
Har ikke noget at sætte en finger på. Er godt tilfreds med den betjening jeg har fået.
Vil helt sikker anbefale Billig-teste til andre. :-)
Billige-teste sender altid afsted samme dag som man bestiller, varen er indtakt og det er super produkter
Det er nemt og billigt på billige teste og der går ikke flere dage, før du har testen(e) med posten. Der er gode tilbud i pakker, så man ikke skal betale for porto (flere gange). Kan varmt anbefales!
Hurtig levering og super kvalitet.
Annbefalerer dere videre til mine venter! Og kommer nok til å handle mere hos dere, neste gang jeg planlegger å bli gravid! For tok testen jeg fikk av dere her om dagen og den viste gravid! :D
Fik min vare dagen efter bestilling, så intet at sætte på servicen, jeg er en tilbagevendende kunde og har anbefalet siden til andre.
Dag til dag levering, gode priser og god service! Hvad mere kan man be om?
Jeg kjøper bare her inne når jeg trenger noe! Det er veldige billige varer og raskt levering :-D SUPERT!!