[REPLY]
Der er god service, og kan kun anbefale at handle der. med venlig hilsen Majbritt
Super hurtige og mine børn elsker hvad de har fået.
Der er ikke så meget at skrive. De bestilte varer blev leveret så hurtig, som man nu kan forvente af post Danmark. Kvaliteten af tøjet indfriede fuldt ud forventningerne.
De ringede inden forsendelse (dagen efter bestilling) og spurgte til en note jeg havde lavet til levering, for at være HELT sikre på, pakken nåede frem.
Dagen efter modtog jeg min ordre, så alt i alt en god oplevelse.
Jeg er fuldt ud tilfreds med tøjet jeg købte - kan varmt anbefale folk at handle her på siden.
Godt sted at shoppe.. Handlen forløb helt uden problemer.
betjeningsnem hjemmeside, hurtig levering. Ingen problemer bare lige efter bogen :-)
En E-butik hvor der er et stort udvalg og en hurtig og professionel levering
Det har været en god oplevelse at handle hos Børneunivers. De er effektive og har fine varer. Det kan anbefales..
Jeg kom til at bestille tøjet i forkert størrelse og sendte det tilbage igen (med en retur seddel fyldt med en, typisk for mig, lang forklaring af problemet) og der gik én dag før jeg fik svar at tøjet var modtaget, det nye sendt afsted, og differencen overført til mit betalingskort.
Fantastisk!
....og tak :-)
Havde problemer med leveringen pga. post DK. Kundeservicen svarede på spørgsmål i weekenderne og var så søde og behjælpelige og sendte pakken en ekstra gang uden beregninger
Varen blev fundet til super billig pris, nåede frem til min postkasse lynhurtigt, men kostede desværre 39,- i fragt, hvilket er ærgerlige penge for en A4 plastic-samlemappe, der koster 49,95,-.
Super sted. Godt udvalg. Jeg sender store tak herfra.
Super,hurtig og god netbutik. Hurtig levering.
hurtig ekspedition og fik hvad jeg havde bestilt
Jeg var meget tilfreds med at handle hos Børns univers. Varene blev leveret hurtigt, og da jeg var i tvivl, ang noget omkring leveringen, var de meget hjælpsomme. Jeg vil klart anbefale Børns univers..
Jeg handlede lørdag og havde mine varer allerede tirsdag, følte mig godt behandlet samt det er en nem og overskuelig webshop
Atl var som det skulle være, kan kun anbefales
Godt produkt og tilmed billigt - hurtig levering. Ingenting at sætte på dette køb, udover at jeg gerne handler her igen.
Børnesunivers lover en masse på deres side, og de holder faktisk alt hvad de lover og pakken kom rigtig hurtigt.
Hurtig forsendelser og perfekt handel. Kan kun anbefales
Nemt og hurtig overblik når jeg skulle bestille. Hurtig og effektiv selvom det lige havde været påske. Sød til at skrive tilbage på min lille personlige bemærkning jeg havde skrevet omkring hvem leveringen var til. Mine børnebørn og deres forældre blev utrolige glade for pakken. Alt i alt et effektiv firma
Bestilte billigt mærketøj, hurtig ekspedition, da de desværre havde en vare udsolgt fik jeg hurtig svar mhp. Annullering. Godt sted. Fin service.
Myyjä vastasi kyselyihin, tilaus hoidettiin hienosti ja paketti tuli perille melko ripeästi.
Super god oplevelse, hurtig levering og fine priser.
Et rigtig godt tilbud og hurtig levering.
Jeg bestilte en John Deere Siku traktor søndag d. 11/03, forklarede, at vi skulle bruge den senest torsdag d. 15/03, hvor den skulle gives til en lille dreng i fødselsdagsgave. Allerede næste dag modtog jeg en e-mail og en opringning fra boernsunivers.dk, som bare lige ville forsikre mig om, at ordren var modtaget, behandlet og afsendt - det kalder jeg god service! Jeg modtog pakken onsdag formiddag, så det var helt perfekt. Da jeg ikke kunne finde trak&trace id'et (så jeg kunne følge pakken), skrev jeg til boernsunivers.dk, som straks sendte mig en e-mail med id'et. Desuden var pakken klart det største hit den dag, da fødselsdagsbarnet ikke ville lege med andet hele dagen. Jeg vil klart anbefale andre at handle på boernsunivers.dk.
Jeg kan klart anbefale at bruge Boernsunivers.dk da jeg lige har handlet med dem De er rigtig hurtige til at sende varerne og kommunikationen er i top
Den er bare rigtig fin, og servicen helt i top
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering - lige som det bør være! Kan klart anbefales.
Alt levede op til mine forventninger ;)
Jeg bestilte varerne som blev fint pakket ind og leveret. Og da pakken desværre blev forsinket i posten gjorde Børns Univers hvad de kunne for at hjælpe. Jeg vil helt sikkert bruge denne hjemmeside igen :o)
Jeg havde bestilt 2 fødselsdagstog med lys som skulle bruges til gave til tvillinge-barnedåb. Desværre var det de forkerte lys jeg havde bestilt. Fra boerns univers gjorde man sig store anstrengelseer foe at komme i kontakt med mig på min mobiltlf. så fejlen kunne blive rettet. Da jeg p.g.a. mit arbejde ikke kunne svare på min mobil tlf. tog firmaet en rask beslutning lagde besked på min tlf. og og sendte de korrekte lys..Fin og super god service.
Jeg bestilte en børnejakke online. Allerede 2 dage efter modtog vi den pr post. alt fungerede fint. Første gang jeg har handlet i børneuniverset men ikke sidste :-)
Har bestilt hos jer for første gang og det var en meget positiv oplevelse. Blev dagen efter bestillingen ringet op at et par af de varer jeg havde bestilt desværre ikke længere fandtes i den ønskede størrelse. Adskillige alternativer blev foreslået - meget professionelt. Og tak for de ekstra ting der var lagt i pakken - det gør det endnu mere hyggeligt at åbne en pakke :-)
Eneste grund til at det ikke bliver 5 stjerner er den manglende mulighed for at kunne søge på varer i en bestemt størrelse på jeres hjemmeside - det ville have gjort oplevelsen perfekt.
nem, overskuelig og god side! Hurtig levering og super god service. En side jeg kommet til at handle på igen.
fine produkter, god betjening, og hurtig levering. og så ikke mere
Super fint udvalg af tøj. Ville dog ønske, man kunne søge på størrelse :) Men ellers super fin butik! Tøjet blev afleveret dagen efter.....