We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (9.420)

Bra service!

Är jättenöjd med Eran snabba leverans, och att det är enkelt att returnera varor om de inte passar!

Bien

Bien bien bien

Prima en snelle service

Goedkoper dan webshops uit Nederland, geen transport of retourkosten en snelle levering. Ik ben zeer tevreden!

Sublim service

Har ik noget at sige, for så godt er det,

Snabb leverans!

Vi beställde varor från Boozt och två dagar senare fick vi besked om att de var på väg och tre dagar efter beställning kunde vi hämta ut paketet! Riktigt trevligt att slippa vänta så länge på sina grejer!

Mycket bra företag

Bra urval av kläder till bra priser med snabb leverans

Enkelt, snabbt och billigt

Enkelt, snabbt och billigt

PERFECT

A very fine deal, and fine item, I can recommend BOOZT FOR ALL. And fast skipping, thank you.

hyvät valikoimat, näppärä palautus

Käyttö on helppoa ja säästää aikaa. Perheenäitinä en ehdi kaupoille kovin usein. Kuvat hyviä, monipuolisia. Palautussysteemi toimii erittäin hyvin!

Superbable :-)

In no time I got the t-shirts, I ordered. The quality of the t-shirts are fine fine and fine.
This is the last time I spend my money in the boozt.com store.

Goed

Goede service qua beantwoorden in emails...

Beste Rika,

Bedankt voor uw recensie! Wij waarderen het enorm als klanten een review plaatsen over onze service. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de wijze waarop wij uw emails hebben beantwoord. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten altijd binnen 24 uur antwoord krijgen op hun vragen, zodat we hen kunnen helpen bij het doen van bestellingen en hen bij kunnen staan zodra er onduidelijkheden zijn omtrent bestellingen.

Daarnaast hopen wij dat u tevreden bent met uw aankoop en er nog veel plezier aan zult beleven in de toekomst. Als u nog vragen heeft over onze producten of over uw aankoop dan horen wij graag van u.

Ik hoop dat ik u zo heb kunnen informeren en als u nog vragen of opmerkingen heeft hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet,

Bobbie

Uw Boozt.com Team
00800 2669 8266

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtig levering og god service

Jeg havde bestilt 2 vare men desværre kunne jeg passe skoen og tasken var ikke der jeg regnede med. Men det er ikke BOOZT.com skyld. Jeg kan godt lide hurtig levering og samt man kunne levere det tilbage uden problemer.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Das perfekte Kauferlebnis,top Qualität,sehr zu empfehlen.

Das etwas andere Angebot mit super Auswahl und top Qualität.Mein Teil habe ich in ganz Deutschland nicht erhalten können,bei Amazon war der Shop " Boozt.com" als Empfehlung drinnn und ich bin fündig geworden.Sehr zu empfehlen.Schnelle Lieferung mit UPS.

Veldig kjapp levering! Og topp produkt

Veldig kjapp levering! Og topp produkt

Recensione da parte di un acquirente verificato

Nopeaa ja erinomaista palvelua!

Boozt.comilla kaikki toimii mainiosti, niin palautus kuin tilausten nopea toimittaminen! Ainoa asia josta voi antaa kritiikkiä on tuotteiden korkeat hinnat, mutta muuten mahtava ostosten tekopaikka!

Helt i top

Fik hvad jeg bestilte og til tiden. Ikke meget at klage over.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Palautus todella selkeä ja helppo!!!!

Vähän ongelmia palautuksen rahanopalautuksen kanssa, mutta sujui kuitenkin hyvin! :) Pakkaus ja palautus postiin tehty todella helpoksi!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Ett stort urval av snygga kläder!

Lättillgänglig websida; lätt att betala online och snabb leverans av min beställning (3-4 dagar).

Very quick delivery :-)

I ordered sunday evening and my package was ready for pickup tuesday!

Riktigt nöjd!

Detta är min första gång jag har beställt från hemsidan bootz och måste säga att jag att riktigt nöjd både med mitt köp och den service jag fått! Bra priser, snabb leverans och trovärdig kommunikation via mail samt riktigt nöjd med produkten jag beställde. Jag kommer definitivt att beställa från boozt igen, bara positivt från min sida!

Bare positivt å si !

Rask levering og veldig fornøyd med varene:-)

Rask levering

Veldig fornøyd med handelen :-)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Great products and excellent service

Have bought twice and will certainly repeat!

Helnöjd!

Snabb, pålitlig, fr frakt...vad mer kan man önska?

Rask levering , god service

Raske levering og god service

Veldig bra

Veldig bra service, og varer

Great, as expected

Package arrived on time (4 working days) though I live in Belgium.
Delivery at my neighbour's so that I didn't have to wait til the next day.
Sizes fitted (but I already knew the brands)
GREAT possibilty to follow my order via USP code, very accurate and often updated.

snelle levering zonder problemen

Op dinsdagmiddag besteld en vrijdag morgen al bezorgd .Keurig zoals vermeld op de site en geen beschadigingen aan de kleding of aan de verpakking.
Zou hier zo nog eens wat gaan bestellen.

Snabb leverans ++++++

Snabb leverans ++++++

Recensione da parte di un acquirente verificato

Bra vara, supersnabb leverans!

Jag är jättenöjd, varan matchade beskrivningen och levererades snabbt!

Snabb och smidig leverans

Snabb och bra leverans, inget krångel alls.

Meget fornøyd kunde.

Var litt spent på klærne jeg bestilte,men ble positivt overrasket.Størrelsen var passelig og kvaliteten likeså..Det blir nok flere bestillinger fra meg.:)

PERFECT

VARENE ER PERFECT OG JEG ER MEGET FORNØYD MED DET..

Boozt.com

This review has been reported to customer service by the company for only being about the product.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

Recensione da parte di un acquirente verificato

God vareoversikt, lett å navigere på siden, passelig bildestørrelse og bra vareinfo

Adressutmaningen

Hej,
jag har gått miste om min leverans för att jag inte kunde ändra leveransadress från den adress till den jag är skriven på till den där jag faktiskt befinner mig. Jag har hört av mig till UPS som envisas med att leverera till den adress som ju inte gick att ändra på via Boozt, och först när UPS har ringt på utan att nå kunden så får man höra av sig och uppge "den nya adressen", och på så sätt har vi jagat varandra... och nu är mitt paket snart tillbaka i slutdestinationen Ängelholm :( Samtliga parter har i alla fall varit tillmötesgående och trevliga.

Hej Jana.

Tack för ditt omdöme, din åsikt betyder mycket för oss.

Vi beklagar att du är besviken över att adressändringen inte kunde genomföras.
Dessvärre kan vi inte ändra din adress efter att ditt paket har packats, det är då fraktbolaget tar hand om din order och behöver meddelas gällande en adressändring.

Jag har vidarebefordrat din feedback till vårt management för att vi ska kunna göra en förbättring.

När du lägger en order får du välja att få din beställning levererat via Schenker(ombud), UPS (hemleverans) eller Posten (ombud).

Vi hoppas att få hälsa dig välkommen åter!

Ha en solig dag!

Med vänliga hälsningar
Marnie, ditt Boozt.com team

Recensione da parte di un acquirente verificato

Easy to use, customer-friendly site

Straightforward, easy navigation between pages and filters. Would be good to see photos of clothes on models to see "real" fit

Recensione da parte di un acquirente verificato

Flott opplevelse å kunne handle hos dere:-)

Hei

Jeg har bestilt en kjole hos Dere for ikke så lenge siden. Kjolen var ikke til meg selv men moren min. Kvaliteten på kjolen var veldig fin, bildet av varen forespeilet selve varen veldig bra. Utfyllende informasjon om kvaliteten, størrelser og tilgjengeligheten. Jeg likte også hastigheten på deres nettbutikken - sider - en stor pluss her, også. Varen ble sendt til meg veldig fort, med en faktura som kom i forveien. Jeg ble veldig positivt innstilt til å handle hos Dere, og vet at jeg kommer til å gjenta dette, mange ganger:-)
Hilsen Monika

Rask frakt!!

Det gikk utrolig raskt fra jeg bestilte til jeg hadde varene på posten.