We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (446)

1000 kr for 16 dage klagede fik 5 stjernet hotel - ikke bravo herfra

Vi købte en billig rejse i Marts til Rhodos, byen var lige begyndt at vågne, der var
Ikke mange restauranter åbne i den første uge, men det var såmænd ok, da vi ankom til hotellet var der meget beskidt, der var en gruppe der var meget utilfredse som ikke ville finde sig i den lejlighed de havde fået, de blev så flyttet, vi mødte dem senere i byen Lindos, hvor de kom hen til os os fortalte at de havde fået et 5 stjernet hotel i Rhodos by, og sørme ommde ikke havde fået inkluderet morgenmad, som et plaster på såret, vi spurgte hvor meget de havde betalt for rejsen, 1000 kr pr. person, vi gav 3500 pr. person, da blev jeg godt nok vred, vi er ikke typer der brokker os, vi fandt os i at vi kun fik varmt bad ( lunkent) i 3 dage ud af de 16 dage vi var der, vi skrev et brev til Bravotours og fik et standard brev retur,der kunne være forskellige årsager til at man blev flyttet bla bla bla, den eneste årsag vi kunne se var at de brokkede sig så meget at de skabte en dårlig stemning på hele hotellet, men det gjorde også at vi der var tilbage talte mere sammen, og de viste sig at de fleste ikke havde givet mere end 1000 1500 for de 16 dage, så vi føler os snydt.
HUSK hvis du rejser med Bravotours så lad være med at betale for meget for rejsen, og hvis du ikke er tilfreds så RÅB OP det BETALER SIG

Jeanne

Hej Jeanne.

Vi er kede af at høre, at der tilsyneladende har været noget i vejen på det hotel, I ankom til. Det vil vi gerne have mulighed for at undersøge nærmere og komme med en forklaring på.

Vi vil derfor opfordre dig til at kontakte vores kundeservice afdeling kundeservice@bravotours.dk. de vil gerne behandle en henvendelse fra dig.

Bravo Tours

Fantastisk pris, mad og Forum Beach på Rhodos fra 4 april til og med 20 april 2013

En fantastisk all includet ferie.

Det er første gang at vi, min veninde Gitte og jeg, prøvede det - og det bliver absolut ikke sidste gang.

Heller ikke sidste gang at vi rejser med Bravo Tours - hvis dejlige guider - især nordjydske Thomas (med "svensker-looket") gjorde ekstra ordinært meget for at opfylde vores særlige ønsker med bådture og jeep safari.

Hotel Forum Beach var ikke klar med udendørs rengøringen (grundet kæmpe uvejr dagen og natten før), men de kæmpede bravt alt imens vi gæster glade intog stolene i pool baren Hygge lige fra start af! Fantastiske drinks og søde bartendere fra diverse øst lande.

Og sikke en tålmodighed de guider havde!
- Der var nemlig nogen meget utilfredse og meget forkælede og utrolig uforskammede pensionister, som klagede over alt hvad de kunne finde på!
Det var så vi andre 300 gæster blev flove over deres urimelige krav og ikke mindst deres ubehøvlede optræden og truende opførsel!
Flot taklet af de unge guider - stor ROS til jer!

Jeg håber allerede senere i år igen at kunne gæste Rhodos og gerne på samme hotel, hvor både mad og betjening på alle leder er helt i top!

Tak til Bravo Tours og holet Forum Beach

Mark Malec ritiene questo recensione utile

Hej Kylle.

mange tak for din særdeles fine anmeldelse, som især glæder vores rejseledere, som tog imod jer på Forum Beach.

Det var rigtigt ærgerligt, at der havde væres uvejr natten inden jeres ankomst; men som du ganske rigtigt skriver, så gjorde hotellets personale alt hvad de kunne, for hurtigst muligt at få tingene bragt i orden. Desværre havde alle gæster ikke jeres overskud og tålmodighed, og det var en udfordring for vores rejseledere.

Vi glæder os til igen at kunne byde dig velkommen på Rhodos.

tur til tenerifa

det var rigtig god ferie på tenerifa på hotel castalia park et godt hotel men jeg tager ikke til hotellet igen med alt incl morgen mad var fin frokost kunne gå men aftens maden var meget dårlig der var ikke noget at vælge i mellem og der var ikke nok af kød det er det ringeste jeg har været med til . Elers var det en god ferie jeres tur til la comera var rigtig god og jeres guide er meget dygtige og flinke

Hej Asmus.

Du har fuldstændig ret i, at Tenerife er en dejlig ø, som byder på mange dejlige oplevelser.

Hotel Castalia Park er et af vores populære mellemklasse hoteller i vores kategori 3. Når man vælger et mellemklasse hotel med all inclusive, så må man også forvente, at maden følger hotellets standard. Vi ved, at der hver dag var et pænt udvalg af forskellige retter med tilbehør og salater og i rigelige mængder. Det er beklageligt, at det ikke levede op til jeres forventinger.

Service som udeblev

Vi er lige kommet tilbage fra ferien på Fuerteventura. Desværre ikke ret godt oplevelse. Maden på flyver var ret dårlig og når man tænker på prisen så er der svært at forstå at kvalitetet kan være så dårligt. Flyet var meget slidt indvendig, meget lidt plads til ben og når vi skal lande tjekker personalet meget overflødlig om alt er i orden, passagerer foran os har ikke indstillet deres sædder. På vej hjem var sikkerhed lidt bedre, men maden stadig elendig og ingen kolde drikke varer til mad, dem skulle man købe seperat selv om man har bestilt maden på forhånd, ingen mulighed for at vælge vegetar mad. På hotellet går det fint med at få værelset, men hotellet er lidt slidt og nogle ting er lidt i stykker og maden er ikke ret god, meget tung og fedet mad og ikke ret meget frisk grønsager og frugt. Det er meget støj på hotellet fra poolen og fra nogle spillemaskiner.
Udflugter er interessante, men prisen er ret høj og frokost på den ene tur er ikke ret godt, sammenlignet med hvad de andre gæster får på den samme restaurant. Guider er søde og rare på turen, men når det endelig gælder at få hjælp så har de desværre ikke kvalifikation nok til at håndtere krisesituationer. Min søn bliver syg lørdag aften med opkast og smerter i maven. Jeg ringer til guiden og få at vide at vi skal går til klinikken de samarbejder med, når vi dukker op på klinikken viser det sig at den er lukket, så jeg ringer til nummer som klinikken henviser til at få en læge til at komme, lægen snakker dårlig engelsk og er svært at forstå og sygeplejersken snakker slet ikke engelsk og klinikken reklamere med at de kan engelsk. Vi bliver sent til sygehuset til nærmere undersøgelse, på vej til sygehuset ringer guiden og spørger om jeg synes at hun skal komme eller klarer vi det selv. Om morgen skriver jeg til guiden at min søn er stadig indladt på sygehuset og at han kastet op på sit tøj og om hun ikke kom forbi med noget tøj til ham. Guiden ringer kl. 9 og siger at hun kunne måske komme forbi kl. 14. Da vi bliver udskrevet omkring 14, mener guiden ikke at det er nødvendig at komme med tøjet når vi skal hjem alligevel. Heldigvis så havde han jakke med så den fik han lige over så han behøvede ikke går kun med numse, jeg får også at vide at vi skal på klinikken og betale for besøg dagen før fordi vi har ikke udfyldt nogle papir. På klinikken viser det sig at de ikke anerkender den danske sygesikring, de skal have 72 timer til at bekræftelse at udgiften bliver dækket så jeg skal betale 120 euro. Jeg synes at det er for dårligt at vi får at vide i begyndelsen af rejsen at hvis der sker noget så skal vi på denne klinik fordi bravo tours samarbejder med dem men de alligevel ikke anerkender sygesikring. Jeg synes at hele håndtering af vores indlæggelse var dårligt og viser manglende evner af håndtere kritiske situationer, det er bravo tours ansvar at uddanne deres guider og giver dem kvalifikationer til at håndtere sådanne situationer og man skulle måske give lidt bedre information om forhold. Det var første gang vi var på charterferie og sidste gang med bravo tours, selv om Fuerteventura er rigtig dejlig sted, så synes jeg at hjælpen var der ikke når man havde brug for den.

Monica Nielsen ritiene questo recensione utile

Vi siger Bravo!

Anmeldelse af bravo tours

I marts rejste vi med Bravo Tours til Hurghada i Egypten.
Glade guider tog imod os i lufthavnen. Transporten til hotellet var behagelig og fyldt med informationer ligefra sol-faktor til egyptens historie.
Vi bestilte en heldagstur til Luxor, hvilket var en helt fantastisk tur! Super fedt, at der både var en engelsk og en dansk guide med (som virkelig kunne deres lektier!!). Vi anbefaler klart turen til Luxor.
Derudover bestilte vi en tur med halv-ubåd for at se livet under vandet (og uden at skulle dykke), det var også en super tur.

Alting har fungeret som det skulle. Ingen slinger i valsen!
Vi siger Bravo - for de har virkelig styr på tingene ;)

Monica Nielsen ritiene questo recensione utile

Hej Pernille.

Det er dejligt at høre, at I har haft en god ferie i Hurghada, Egypten. I har bestemt også valgt et godt rejsemål med gode hoteller og oplevelser for enhver smag. Det er også rart at vide, at vores rejseledere levede op til jeres forventninger.

Vi glæder os til at se jer igen på et af vores mange spændende rejsemål.

God ferie men vi kunne godt have undværet Bravo Tours

Hej vi rejste med bravo d 13feb til cheenay Bay beach resort, st croix . Vi var de eneste der havde betalt fuld pris ud af dem der var med på dette hotel, og vi var de eneste der havde bestilt morgen mad hvilket jeg syntes ,jeg blev presset til af jeres telefonsælgere. Den morgen mad var elendig, vi fik et bravo menu kort, de havde ikke alle menuerne på kortet, og det man bestilte fik man ikke altsammen af. Den sidste dag fik vi så hotellets menu kort hvor der var de samme menuer på. Der kunne vi så se hotellets priser på morgenmenuen. Bravo tours havde lagt minimum 40% oven i prisen hvilket jeg syntes groft!
Det bungalow baserede resort havde eget køkken i hytterne hvor vi lavede mad til alle andre måltider, men vi endte med at betale 400 kr pr dag for morgenmad til to voksne og to mindre skolebørn hvilket er helt ude af proportion med hvad man kan lave lækker morgenmad for selv, og så endda for en morgenmad som beskrevet. Enkelte gange ventede vi over en time på maden og måtte gå fra den for at nå vores planlagte tur.

En sådan slags rejse vil vi ikke kunne anbefale vores venner og familie.

Hilsen

Morten Vilmar

Hej Morten.

Mange tak for din henvendelse og din anmeldelse her på Trustpilot.

Det er rigtig ærgerligt at læse om jeres ferieoplevelser på De Dansk Vestindiske Øer. Det er noget som vores kunderservice meget gerne vil kommentere på. Det betyder rigtig meget for os at få feedback på vores gæsters oplevelser - Derfor kan jeg anbefale dig at henvende dig på tlf. 96 27 37 88 eller på kunderservice@bravotours.dk hurtigst muligt.

Jeg håber at I trods ovenstående oplevelser, ellers fik nogle gode indtryk med hjem fra De Dansk Vestindiske Øer.

Henrik, Bravo Tours

under al kretik

bravo tours rejser er normalt gode
Men djebba tunesien hotel sun club holder ikke en pind af det lovede
møjbeskidt sengetøj ingen skift af håndklæder bare hængt op våde vand over hele toiletet p.g.a utæt toielet
man bliver bare sendt ud og vente på en betalt tur men den var aflyst det fik man bare ikke at vide
klager på stedet, men der sker ingenting
Klager når man kommer hjem. men der bliver man bare grinet af at man er så dum og takken er en mulepose og raffelbæger

Hej Kjeld.

Mange tak for din anmeldelse.
Det er er rigtig ærgerligt at læse om jeres rejseoplevelser, som du beskriver her I din anmeldelse på Trustpilot, det vil jeg gerne beklage!

Jeg har været i tæt dialog med vores destinatioschef på Djerba og vores kundeserviceafdeling hele dagen - og jeg kan forstå at vores rejseledere var i tæt kontakt med jer i forhold til at løse hotelproblemerne under jeres rejse. Da du allerede har været i dialog med vores kundeservice, så vil jeg ikke kommentere yderliger på din rejseoplevelser - du er dog altid velkommen til at kontakte os på 70 10 10 77.

Jeg har dog allerede videresendt din anmeldelse til min kollega, som du talte med i går - således at hun er opmærksom på forløbet efter jeres samtale.

Vi tager alle henvendelser seriøst, og de bliver alle behandlet efter samme regler.

Henrik, Bravo Tours.

Fantastisk safari

Har lige være i kenya i 2 uger.Der var bare styr på alt fra Bravo Tours side.Super guider.Vi kommer til at rejse med Bravo igen.

Bravo for Hans Petersen!

Hej Hans,
mange tak for din dejlige anmeldelse. Det er bare dejligt at læse, at du har været tilfreds med vores arrangement af jeres rejse til Kenya.

Vi håber at du fik dig en oplevelse for livet, og at vi på et senere tidspunkt kan byde dig velkommen om bord igen :-)

De bedste hilsner fra

Fantastisk rejse til Royal Albatros Moderna, Sharm El Sheik

Pragtfuld ferie til Egypten med Bravo Tours. Super flinke og velkvalificerede guider, der havde styr på servicen.

Rejser gerne med Bravo Tours igen :)

Hej Ingrid.

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at få feedback fra vores gæster.

Det er enormt dejligt, at vores rejseledere har været med til at gøre din ferie bedre - dette er netop et punkt, som vi er rigtig glade for her i Bravo Tours.

vi glæder os til at byde dig velkommen om bord igen!

De bedste hilsner

Fine priser

Var på ferie sidste sommer med Bravo. Gode priser og fin service :-) THumbs up!

Hej Line.

Mange tak for din anmeldelse.

Service betyder rigtig meget for os, derfor er det ekstra lækkert at læse om din rejseoplevelse - du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal finde en god pris igen :-)

Dejlig vinterferie på St. Croix

Rigtig fin service, dygtige guider og gode udflugter på rejsemålet.
Boede på Divi Carina Bay, lækkert hotel med god havudsigt fra værelserne.

Vil med glæde anbefale Bravotours, og benytte dem igen.

Hej Kasper.

Hvor er det bare godt at læse, at I har haft en god rejse - det varme os alle sammen her inde på kontoret i det kolde Herning :-)

Og tak fordi du gerne vil rejse med os igen!

På forhåbentlig glædeligt gensyn.

God og stabil rejseleverandør

Vi har rejst med Bravo Tours - måske 15 gange. Og vi gør det stadig. Men ingen er perfekte, og der er naturligvig altid mulighed for at forbedre sig.
Har lige bestilt den næste rejse over nettet men der var store problemer med at få lov til at betale depositium. Det var galt med IT-afdelingen fik vi at vide af en sur og pågående rejsesælger da vi ringede ind. Det var som om at det da var vores problem...???

Da dette led er vigtig, men svagt for jer Bravo Tours - bør i starte med at luge ukrudt her.

Hej Mikael.

Tusind tak for din vurdering af dit køb. Det er dejligt at du som stamkunde hos Bravo Tours også giver dig tid til, at komme med vurderinger af vores service, både online og offline :-)

Det er helt sikkert noget, som bliver sendt videre til vores salgschef, så kan vi starte der!

Det er korrekt, at vi havde lidt it-problemer i forhold til betalinger på et tidspunkt - dette bør dog løses med et smil, frem for det du beskrive.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til, at ønske jer en rigtig god rejse - og sige mange tak fordi I endnu en gang valgt at rejse med Bravo.

Hvad siger man så? Vi siger BRAVO Mikael :-)

Dårligt forhåndsindtryk

Jer er utilfreds med at man forlanger 700 kr. ekstra for at få lov at sidde ved siden af hinanden i flyvet.Man skal ikke påstå det er flyselskabet, der kan finde på at sætte en i hver sin ende af flyet, når Bravo Tour selv kan reservere flysæder. Vi hørte også fra andre, der ikke havde betalt ekstra at de sad ved siden af hinanden. Iøvrigt er det jo ikke nogen billig tur til V.I. Ellers en pragtfuld tur.
[Private Data Removed]

Hej Inger.

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Det betyder meget for os.
Det er aldrig rart at læse om vores gæsters mindre gode oplevelser i forbindelser med rejsen. Vi har nogle retningslinjer over for flyselskaberne, som vi selvfølgelig er påkrævet at følge, det gælder også valg af flysæder. Du er meget velkommen til at skrive til os, da det er noget som vores kundeservice meget gerne vil kommentere på, du kan skrive til kundeservice@bravotours.dk.

Vi har lavet en aftale med nogle af flyselskaberne, således at vi kan tilbyde vores gæster at lave en såkaldt seating for dem - dette gør at vores gæster ikke selv skal i kontakt med flyselskabet!

Vi kan dog desværre ikke garantere at alle gæster kommer til at sidde sammen, med mindre de har bestilt bestemte sæder ved siden af hinanden.

Det glæder os dog at læse, at i havde en dejlig rejse - De Dansk Vestindiske Øer har virkelig meget at byde på.

De bedste hilsner fra
Bravo Tours

Eventyrlig ferie ( med tre gode tips )

Allerød d. 11 december 2012
Indesneede som vi er denne decemberdag , tænker min kone og jeg tilbage på den skønne tur vi havde til De vestindiske Øer ml. d.7 og 21 november . St.Croix's stille og rolige tempo skulle vi lige vænne os til , men vi kom hurtigt efter det . By og ø-rundtur med vores guide Søren , var eminente . Turen til Buck Island med snorkling m.m. var eventyrlig . Vi må lige sige : Guiderne på St.Croix var til ug med kryds og slange .
Holger Danske hotel var både pænt og nydeligt ; okay , morgenmaden var ikke noget at skrive hjem om . Til gengæld var stranden på Protestant Cay jo skøn - og så med Christiansvern som baggrund ! Ville det være for meget hvis 5-dollar båden er med i rejsens pris ? I det hele taget er det også et lille irritationsmoment når vi efter hvert måltid SKAL erlægge yderligere op til 20% på regningen . Det er vi ligesom ikke vant til hjemmefra .
Efter freden og roen på St.Croix , var det noget af en omvæltning at komme til St.Thomas . Sikke et liv / larm : Biler , busser og lastvogne i en larmende køren frem og tilbage . Masser af butikker af enhver slags . Nogen af os var begejstrede for St.Thomas , andre længtes tilbage til roen på St.Croix . Turen til St.John var skøn . Strandene på St. Thomas og St. John er jo de rene postkort . Øernes historie er noget barsk men , for os danske , yderst spændene .
Ja , nu sidder vi her og kikker på vores billeder og på brochurerne derovre fra og kunne næsten ikke ønske os en bedre og mere oplevelsesrig ferie . Dog vil vi da ikke undlade at give jer nogle tip til byrundturen i Charlotte Amalie .
Da vi besøgte Guvernørboligen , så vi en tavle med alle guvernørnavnene . Her opdagede vi en guvernør Fr. Schlegel og kom i tanke om at det jo var ham der blev gift med Søren Kierkegaard's forhenværende forlovede - Regine Olsen ! Den Regine Olsen , om hvem det siges hun bestandig var i S.Kierkegaard's tanker og derved har præget en stor del S.Kierkegaard's forfatterskab . Fr. Schlegel og Regine Olsen blev gift i 1847 og flytter til St.Thomas i 1855 , samme år som Søren Kierkegaard dør .
Ved siden af vores hotel Wind Ward Passage , ligger en boldbane opkaldt efter en meget værdsat og dygtig bokser , opført i Hall of Fame , Emilie Griffith . I starten af tresserne boksede han mod danske Christian Christensen ( Gentleman Chris ) og omkring 1970 , var det Tom Bogs det gik ud over . Griffith fødtes på St.Thomas i 1938 . Der er flere historier omkring Emilie Griffith - også en sørgelig . Det kan altsammen ses på nettet .
I selve Charlotte Amalie ligger flere markante bygninger . En af dem er A.H. Riise's apotekerbygning . På nettet kan man finde en del om hvem A.H.Riise var og forbindelsen mellem apoteket i Charlotte Amalie og St. Thomas apotek i Vejle !
Med venlig hilsen og god jul
Lis Wagner og Bjarne Ørgaard Jensen
Orchidevej 6 Lillerød
3450 Allerød

Hej Lis og Bjarne.

Først og fremmest tak for jeres anmeldelse af jeres ferie, samt tips & tricks til andre rejsende.

Vi er rigtig glade for, at vi har været en del af jeres rejse - vores danske rejseledere skal selvfølgelig have en stor del af jeres ros!

Vi tror at jeres anmeldelse, samt information kan være til stor gavn for andre, som overvejer at rejse til De Dansk Vestindiske Øer.

Vi ønsker jer en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Bravo Tours

Det værste jeg nogensinde har været udsat for!

Min veninde og jeg havde glædet os til en tur til Egypten med Bravo Tours. Vi havde købt hotel med All-inclusive og en udflugt til Cairo hjemmefra. Hotellet skulle være 4-stjernet og så på billederne rigtig lækert ud.
Her er nogen af de ting, som gik galt:
Hotellet var totalt totalt misligholdt og desuden virkede håndvasken og køleskabet på værelset ikke. Der var ikke noget vand at få, så det måtte man selv købe i en kiosk til 10 kroner flasken! På et All-inclusive hotel???
Der var ikke det antal restauranter på hotellet, som der var reklameret med og maden var sørgelig. Der blev ikke rigtig fyldt op i buffetten, så hvis man spiste lidt sent, måtte man jo tage, hvad der var tilbage. Der var beskidt og ulækkert på toiletterne og der var ikke noget papir. Strandbarene var lukket nogen af dagene.
Turen til Cairo var også lige en anden dag end det, der stod på vores billet. Det måtte vi selv finde ud af ved et tilfælde. Desuden var tur-programmet et andet end det, der var beskrevet på hjemmesiden. Bussen var ikke en komfortabel bus som lovet - men en lille minibus, der bumlede derud ad i 8 timer pr. vej, så vi blev rystet værre end i en rutsjebane. Guiderne lagde også lige en sejltur ind i programmet, som vi alle skulle betale ekstra for - hvilket resulterede i, at da vi kom til Sfinxen, var den lukket! (Selvom vi hele tiden havde pointeret, at det jo ligesom var for den og pyramiderne, at vi var der.) På vej hjem skulle vi også lige dele bagsæde med en dunk diesel-olie, som vi skulle smugle med tilbage til Sinai-halvøen, så det lugtede også rigtig "rart". Og høj sikkerhed må man sige...
Da vi kommer hjem fra vores døgns tur til Cairo, får vi at vide af de andre Bravo Tours gæster på hotellet, at de har fået en stor lækker gavekurv leveret på værelset, som undskyld for alt besværet på hotellet. Men det var åbenbart kun nogen gæster, at det var synd for, for vi havde ikke fået nogen.
Under hele forløbet har vi haft kontakt til guiderne og beklaget os over forholdene - men det skal også siges, at vi ikke har gidet at bruge hele vores ferie på at sidde i receptionen og skælde ud - som nogen andre gæster gjorde. Da vi kommer hjem sender vi naturligvis en klage til Bravo Tours, da vi ikke føler, at vi har fået den vare vi har betalt for.
De er 4 uger om at svare - og svaret er, at guiderne er af en anden opfattelse af forløbet og at vi skulle have reklameret på destinationen.
Ærligt talt! Skam jer! Gæsterne på hotellet stod i kø for at klage! Selvfølgelig har vi reklameret - der var ikke engang vand for pokker! Vi var godt nok ikke dem, der råbte højest - hvilket man åbenbart skal være. Der kommer jo åbenbart ikke noget godt ud af, at opføre sig ordentligt og civiliseret og give Bravo Tours en chance for at rette op på tingene. Og til guiderne [name removed], [name removed] og [name removed] - håber I har en dårlig smag i munden, når I (ifølge jeres kundeservice) benægter, at have kendskab til disse problemer!
Kan kun fraråde at rejse med Bravo Tours. Aldrig har jeg oplevet noget så useriøst. Det er muligt, at jeg har været uheldig, men så anerkend dog jeres fejl!
I har rent faktisk haft muligheden for at rette op på en dårlig oplevelse - men den spilder I bevidst ved at henvise til "det med småt" på billetten og påstand om, at vores udlægning af sagen ikke er sand.
Kan kun sige, at vi er mere end skuffet og derfor får I også denne anmeldelse.
Håber I det mindste, at der er nogen af de andre gæster, da har fået noget ud af, at spilde hele deres ferie i receptionen og på telefonen med jeres guider!

Janni Malmgren Lange ritiene questo recensione utile

Hej Dunia.

Det er korrekt, at vor kundeserviceafdeling har en svartid på op mod 4 uger. Det skyldes primært, at de undersøger alle sager omhyggeligt og indhenter oplysninger både fra rejselederne på destiantionen og fra hotellerne og andre relevante instanser. Dette tager tid, og det har vore gæster sædvanligvis forståelse for.

Er en rejse behæftet med fejl eller mangler, så får vore gæster også kompensation. Der kan dog være forskel på de forventninger en gæst har til tingene, og så den måde tingene reelt er på.

Det er vigtigt, at man retter henvendelse til rejselederne på stedet, så evt. fejl kan rettes. Undlader man at gøre det, så fratager man os muligheden for at rette en evt. fejl, og derfor mister man retten til senere at kræve erstatning. Det oplyser vi på alle billetter. Vore rejseledere fører hver dag logbog over de henvendelser, der har været, og derfor ved vi altid, hvilke gæster der har fundet det nødvendigt at rette henvendelse og om hvad.

Vi er kede af, at din rejse ikke levede op til dine forventninger.

Bravo Tours

Hvem, ved, hvad, om Kina?? .... Kenneth!

Havde en super - 9 dages tur til Beijing, Kina, med Bravo Tours.
Boede på Capital Hotel, midt i Beijing by, uden overhovedet man hørte eller følte det - dejligt hotel !
Havde en kanon guide, Kenneth Jakobsen, fra Nordjylland. Hvad han ikke vidste om Kina, og dette store lands historie, er næppe værd at vide!
Uden en så super, velforberedt og vidende guide, havde min kone og jeg, næppe fået en så dejlig og informativ tur.
Jo... man blev "slæbt rundt" - (på den gode måde) - og fik set, hørt og oplevet Beijing, som kun Kenneth (tror jeg) kan fortælle!
Tak til Kenneth og Evory (den kinesiske kvindelig guide).
(måske vi ses en dag, til den "store tur", rundt i Kina, som du også guider, Kenneth)??
Dorte og Bertel Bertelsen..

Hej Bertel.

Mange tak for din anmeldelse af din rejse til Kina.

Det er nogle dejlige kommentarer og roser, som vi sender videre med det samme :-)

Du er altid velkommen til at ringe til os, når I er parate til at rejse igen.

i kan som altid fange os på 70 10 10 77.

Glædelig jul fra Bravo Tours
Bravo Tours

Formidable og utrolig spændende rundrejse i Vietnam

2910-2012 til den 1211-2012
En uforglemmelig rejse med Bravo Tours. Der var funkede simpelthen det hele. Fine hoteller, god mad, spændende seværdigheder, en dygtig rejseleder - Johan, som Bravo Tours kan være stolt af. Man fik virkelig meget for rejsens pris, ja kort sagt - prøv det og du vil ikke fortryde det !! :
Hilsen Sonja

Hej Sonja.

Mange tak for din formidable og dejlige anmeldelse.
Det varmer rigtigt meget her i den kolde tid, at læse om jeres rejseoplevelser med Bravo Tours. Vi er også meget stolte af vores dygtige rejseledere - de kan deres kram :-)

Rigtig god dag.

De Dansk Vestindiske Øer - en fantastisk tur med Bravo Tours

Var med Bravo Tours til De Dansk Vestindiske Øer i perioden den 31. oktober - 15. november 2012. En helt igennem fantastisk god tur, hvor jeg især vil fremhæve:
- Med Comfort Class på flyet fik vi en rigtig god betjening og god mad.
- Flot velkomst af Bravo Tours guider på både St. Croix og St. Thomas
- Boede på Mariott Frenchmanns Reef på St. Thomas - et rigtigt flot og godt hotel, men en smule business-præget.
- Boede på The Buccaneer på St. Crox - det absolut bedste hotel vi nogensinde har oplevet - fantastisk service, meget venligt personale og en rigtig god hyggelig atmosfære.
- Bravo Tours guider er meget venlige, dygtige og imødekommende - specielt skal JULIA på St. Thomas fremhæves for sin faglige dygtighed, gode historier, venlighed og ikke mindst hendes humor og gode måde at behandle alle på. Et fantastisk aktiv for Bravo Tours!
- Turene på St. Thomas (byrundtur, ø-rundtur, St. John) var alle helt i top med masser af hygge, oplevelser og rigtig god information.
- Turene på St. Croix var lidt "tyndere" - ørundturen dog rigtig god, men solnedgangsturen i en katamaran var spild af tid.

Alt i alt en rigtig god tur, og kan bestemt anbefale Bravo Tours.

Hej Carsten.

Først og fremmest tak for din flotte anmeldelse. Det lyder til at I havde en god ferie.
Jeg er sikker på at der er rigtig mange gæster der kan få meget ud af, at læse denne anmeldelse, da du kommer med god feedback - Tak for det!

Vi håber at I fik mange dejlige oplevelser med hjem fra både St. Croix, St. Thomas og ikke mindst St. John.

Glædelig jul!

Bravo Tours

St Croix i starten af en sæson en speciel oplevelse

24.10.2012 gik vi ombord på det direkte fly fra Billund mod St Croix. Vi havde bestilt Comfort Class, et rigtigt godt valg.. God service og betjening undervejs både ud og hjem.
Ankomsten til Hotellet Hibiscus sent om aftenen med usædvanlig god velkomst og lidt koldt vin i strandkanten... så var vi solgt:-)
Vi var de eneste danskere på hotellet i starten og fik opmærksomhed på den gode måde, vores eneste daglige udfordring 10 ud af 14 dage var morgenmaden. Vi havde betalt for morgenmaden hjemmefra og guiderne gjorde virkeligt hvad de kunne x flere for at rette op på denne daglige udfordring. De sidste 4 dage fik vi tilbudt morgenmadsbuffet på hotellet ved siden af, det var tiltrængt. Priserne på vinen på hotellet varierede fra dag til dag, så vi fandt ud af, at kommentere herpå.. Hvilket gav positivt reslutat :-)
Ud over dette havde vi en supergod tur med masser af gode oplevelser også på turene med guiderne. Vi var så heldige at se de små skilpadder udklække og hjælpe dem til havs... det var en oplevelse for livet. Alt i alt en rigtig god tur, tak til Bravo Tours for denne oplevelse.

Hej Ulla.

Wow, det lyder godt nok også som en helt unik oplevelse, som I havde med skilpadderne - vi håber at I fik taget nogle gode billeder til feriealbummet :-)

Tak for jeres rosende ord i anmeldelsen, trods nogle daglige udfordringer lyder det virkelig til at I havde en skøn ferie - og at vores rejseledere kunne bidrage til den gode stemning.

Bravo Tours

HAKUNA MATATA! Bravo sikken en tur.

Vi er en familie på 5 personer (yngste søn på 11 år.) Lige hjemkommet fra en uges safari, 10 dages familiebesøg i Nyanza provinsen og fire dages badeferie i Mombasa. Ferien blev med udgangspunkt i vores ønsker og behov "strikket" af os selv i samarbejde med Bravo Tour som samarbejder med Horizon Travel i Kenya.
Efter at have fløjet hele natten mere eller mindre uden søvn, med en lang køretur til Mt. Kenya og med malariapillernes bivirkninger til følge, ville det set i bagklogskabens klare syn have været nyttigt med mere end en overnatning på den første lodge -Sweet Waters Tented Camp . Et iøvrigt helt fantastisk sted som burde være en fast destination på enhver safaritur.
Efter Lake Nakuru, Naivasha Sopa Lodge og Ashnil Mara Camp (en helt unik Lodge lige ned til Maraflodens bredder med bl.a. flodheste og krokodiller lige udenfor teltene) blev vi kørt til vores familie i en lille by ca. 60 km fra Kisii. Hvis vejene indtil nu havde været besværlige så var det ingenting i.f.t. denne sidste del af safarituren. Godt at Bravo anbefalede at vi ofrede et tillæg for at blive kørt i 4xWD Landcruiser! -Og godt at vores chauffør Mustaffa var så godt lokalkendt og iøvrigt også en rigtig dygtig naturguide.
Efter endt familiebesøg blev vi som lovet afhentet, af en ny chauffør, som kørte os tilbage til Masai Mara, hvorfra vi blev fløjet med et lille 12-personers fly til Mombasa. En rigtig god løsning som vi blev foreslået af Bravo Tours og aldrig før har prøvet. I Mombasa mødtes vi med Mohammed som vi kendte fra en tidligere tur til Mombasa og en yderst kompetent chauffør Rashid (trafikken i Mombasa er ikke for sarte sjæle). Vi boede på Diani Reef Beach Resort & Spa i betryggende ca. 30. km afstand fra centrum. Et perfekt sted til hvile, herlig afslapning og gode oplevelser, hvis man ønsker det og hvor alting foregår i et afrikansk tempo både blandt kunder og personale. Pole pole som de siger på de kanter.
Kun en ting gik lidt skævt. Vi blev hjemmefra anbefalet at pakke to tasker/små kufferter hver således, at den ene ville blive sendt direkte til Mombasa og den anden skulle følge os på safarituren. Den aftale havde de ikke hørt om i Nairobi da vi ankom så vi fik fyldt safaribilen med al bagagen, hvilket ikke var noget problem før vi skulle med det lille fly fra Ngerende Airstripe. Piloten kiggede skiftevis på os og bagagen som givetvis fyldte mere end hvad godt var. -Men vægten havde vi heldigvis sørget for at nedbringe forinden og da der på flyvepladsen ikke var så meget som en badevægt så fik vi stuvet den sidste taske ind i bagagerummet, lukket lågen og OP kom vi da.
De 5 fra Skælskør "og omegn"

Hej Ernst og Co.

Mange tak for din flotte og velskrevet anmeldelse - det er rigtig god læsning.
Det er altid rart at få god feedback - som jeg vil videresende til vores safariafdeling med det samme.

Efter at have læst om jeres safaritur, så får jeg helt lyst til selv at tage af sted igen :-)

Vi håber at I vil tænke på os igen, næste gang I skal have sammensat en ferie.

Glædelig jul til jer alle!

Henrik, Bravo Tours

Godferie

Helt igennem en god ferie supergod betjening på thai Airways alt i alt skide godt

Risposta da Bravo Tours

Sådan Thom Broe - det er vi glade for at høre.
Vi er glade for at høre, at I havde en dejlig ferie :-)
Bravo Tours

Super god ferie- Bravo for det!

14 dage , 1 uge på St.Thomas, 1 uge på St. Croix, fantastisk god ferie, super engagerede guider, der virkelig kunne deres "kram", Rigtig gode udflugter, tak for det, også til vores rejsefæller,"Ungdomsholdet"
Margit og Tom

Hej Margit.

Det lyder til at, I er klar til at rejse til De Dansk Vestindiske Øer igen :-)
Det er også et rigtig dejligt sted, som kan imødekomme de fleste personers forskellige feriebehov.

Bravo Tours til Dansk Vestindien og Retur

Læserrejse med "Berlingske Officin" 07. -22. november 2012 til "De Danskvestindiske Øer", arrangeret af Bravo Tours.

Hjemmeside meget informativ og struktureret opbygget.

Fin service og telefonisk betjening ved bestilling af rejse hos Bravo Tours ved Helle Bredkjær Andersen.

Da dette var en læserrejse, var det ikke muligt at bestille denne via nettet, derfor blev normalt ekspeditionsgebyr DKK 75,00 i første omgang ej heller opkrævet, men det blev senere tilføjet fakturaen, og trods indsigelse alligevel opkrævet uden nærmere forklaring, - ekstra fortjeneste til Bravo Tours DKK 75,00.

Læserrejsen indeholdt for 1 uge på St. Croix med morgenmad og 1 uge på St. Thomas med morgenmad, samt en del udflugter.

I ugen op til rejsen modtog vi imidlertid en mail, at Bravo Tours alligevel ikke kunne arrangere en velkomstmiddag, hvorfor Bravo Tours refunderede DKK 100,00 per person, ialt DKK 200,00. Det viste sig senere efter ankomsten til St. Croix , at Bravo Tours udbød og solgte en velkomstmiddag til USD 45,00 = DKK270,00 per person, - alt i alt en god fortjeneste for Bravo Tours for 2 personer DKK540,00 - DKK200,00 = DKK340,00 ekstra foruden de tidligere nævnte DKK75,00.

Idet vi gerne ville lade denne rejse blive en optimal oplevelse, valgte vi at tilkøbe Comfort Class til DKK 1,800,00 kr per person i alt 3,600,00 plus ekstra benplads DKK 350,00 per person per vej, række 02 sæderne J og L, ialt DKK 1400,00 plus de førnævnte 3.600,00 = totalt DKK 5,000,00 oven i selv rejsens grundpris på 16.988,00 for bedre flykomfortfort.

Denne tilkøbte ekstrakomfort skulle allerede inden afrejsen efter ombordstigningen vise sig at blive rejsens mest frygtelige rædsel, idet man har valgt at placere et par med en baby, som havde kolik, på række 03 J og L, både på ud og hjemrejsen. Til trods for at der på flyet var flere ledige sæder, havde man valgt IKKE at tildele et par med baby plads med et ekstra sæde. 2 x 10 timers mareridt var i vente for alle på Comfort Class. Et produkt, som af flere hurtigt blev omdøbt til "DIS-Comfort Class". Vi havde været bedre stillet med to pladser på Standard Class og yderligere kunne have sparet DKK 5000,00. Senere under flyrejsen indvilligede to andre gæster, som sad i midten med et tomt sæde mellem sig, at bytte plads med familien med babyen, men dette burde allerede have fundet sted under tildelingen af pladserne om bord, også for parrets skyld, som havde babyen med.

Igen en god ekstrafortjeneste til Bravo Tours på DKK 5000,00 foruden ovennævnte DKK 415,00, ialt DKK 5415,00.

På St. Croix blev vi modtaget af et veloplagt team fra Bravo Tours, og her kan vi strø om os med superlativer.

Vi fornemmede under hele opholdet på St. Croix en team-spirit Bravo Tours personalet imellem, og i denne forbinde vi vi i særdeleshed fremhæve SØREN, som var tilskrevet denne læserrejse. Søren førte os rundt, til fods på byrundgang, i bus på ø-rundtur, med en faktuel korrekt viden, foredrag og fortællelyst krydret med anekdoter, quizspørgsmål, humor, og ikke mindst opmærksomhed over for 4 juniorer for at også få dem til at være en del af denne gruppe, en sjælden evne, som ikke kan tilegnes, men som må være medfødt.

Et velforberedt informationsmøde med praktiske oplysninger og tips til, hvorledes man kunne få det største udbytte af opholdet.

Ligeledes, til Caribisk aften, den sidste aften på St. Croix, tog han sig af sin gruppe, og modsat sine kolleger, sad Søren og spiste sammen med sin gruppe og hos børnene i gruppen.

Sjældent har vi oplevet en så kompetent, beleven og underholdende rejseleder.

Sunset Cruise på St. Croix var en dejlig eftermiddagssejltur, eneste kommentar her er, at skipperen burde dreje båden 180 grader rundt så bagenden af båden peger mod solnedgangen, for at gæsterne alle, og ikke de 8, som på båden havde plads til forude, fuldt ud kan opleve selve solnedgangen over St. Croix bjergryg.

Udflugten fra St. Croix til Buck Island lød umiddelbar dyr: USD 90,00 per person, men den var fuldt ud alle pengene værd, og kan kun anbefales ikke at snyde sig selv for. En sejltur i en 65 fods katamaransejlbåd for fuld sejl til og fra Buck Island, tre bade- og to snorklestop, incl. gratis snorkeludstyr, og sidste badestop endvidere med inkluderet BBQ picnic i magroveskoven med Manguster og Eremitkrebs som tilskuere, og Rhumpunch på hjemturen efter BBQ'en - fuld valuta for pengene.

Holger Danske Hotel er et charmerende hyggeligt familiehotel med et dejligt lille privat poolområde oven på hotelrestauranten "Angry Nates" med direkte udsigt til "The Wharf", promenadebroen ved lystbådehavnen. Hotellet, der af Bravo Tours er tildelt kategori 3, kan godt tåle et + for sin venlighed, personalet imødekommenhed og charmerende beliggenhed..

Morgenmad var med i rejsens pris, og blev serveret i restaurant Angry Nates, hvor vi sad udendørs direkte på havnefronten. Her kunne vi nyde udsigten og vejret, mens vi indtog morgenmaden. Vi kunne ud fra et morgenmadsmenukort frit vælge mellem fem meget varierede morgenmadsanretninger.

Ved ankomsten til St. Thomas blev vi også mødt af Bravo Tours repræsentanter, der som det første ytrede, at de var langt bedre og dygtigere end kollegerne på St. Croix, - et udsagn, som det skulle vise sig, at de kom til at få svært ved at løfte grundet manglende og inkompetent viden om deres destination.

Vi kunne godt fornemme, at den rejsegruppe, der på St. Thomas fik tilskrevet David som leder, havde trukket det længste strå, og vi andre blev ladt i stikken.

Hotel Windward Passage, som af Bravo Tors er tildelt kategori 4+, har en gang været et flot hotel, dengang det tilhørte Holiday Inn kæden, men det er blevet træt og nedslidt.

Efter besøg til samme hotel for år tilbage, havde vi hjemmefra på rejsebeviset hos Bravo Tours ønsket værelse med Havnefront udsigt for atter at få et værelse med acceptabel udsigt. Vi endte imidlertid desværre op i sidefløjen med udsigt til et trappetårn.

Trods gentagne forsøg også mod ekstrabetaling på stedet og taget i betragtning af, at hotellet ikke en gang var halvt belagt, lod det sig ikke gøre at ændre værelse til et med udsigt: Hotellet oplyste, Bravo Tours udelukkende havde kontraheret værelser i sidefløjene, ikke på frontsiden mod havnen, ej heller mod tilkøb, en meget stor skuffelse.

For Windward Passage Hotel, Charlotte Amalie, St. Thomas, bør Bravo Tours overveje mulighed for tilkøb af værelse med udsigt til Havnefronten.

Morgenmad på Windward Passage var med i prisen: Voucheren viste "Full American Breakfast", som snarere lignede en "semi-continental breakfast", der blev serveret for nedrullede gardiner i et iskoldt sterilt konferencerum, som var ombygget til madsal. Her sendte vi tankerne tilbage til morgenmaden på "Angry Nates" på St. Croix, hvor vi nød udsigten og vejret under morgenmagen

Selv om selve restauranten stod gabende tom, blev vi nægtet adgang til denne for indtagelse af morgenmad, omend voucheren lød på: "Full American Breakfast
in The Windward Restaurant"

Præfabrikeret røræg, bacon og pølser, ingen mulighed for spejlæg eller omelet - ej heller mod tilkøb. Der var stillet pandekagesirup frem, men ingen pandekager. Mandag morgen kl. 07.15 (morgenmaden åbnede kl. 07:00) var røræg og bacon udsolgt og betjeningen oplyste: "Sorry we have no more!" . Min rejseledsager tog først fat i serveringspersonalet, så Duty Manager, derefter en Manager, og efter nogen diskussion og parlamenteren ude i køkkenet mellem Manager og personalet, kom der 5 minutter senere varme fade med allerede færdiglavet og tilberedt røræg og bacon. Et sådant optrin burde ikke forekomme.

Vi blev efterhånden derforuden vant til, at der hver dag altid manglede et eller andet element af de normalt tilstedeværende elementer på morgenbuffetten.

Tirsdag morgen blev der så pludselig også, som den eneste dag under hele opholdet, serveret amerikanske pandekager, og flere gæster takkede min rejseledsager for pandekagerne ihukommende den foregående dags hændelse.

Vi hørte allerede ved ankomsten til Windward Passage fra den gruppe, som samme dag skulle afrejse, at serviceniveauet efter deres eget udsagn under deres ophold kun var gået en vej:

Nedad.

I den foregående uge de første to dage havde en kok tilberedt morgenmad: omeletter med fyld efter ønske, spejlæg efter ønske, over åben ild, - så forsvandt han, derefter forsvandt omelet og spejlæg, og til sidst pandekagerne, og den følgende uge (vores uge) er allerede bekendt.

Hver morgen var en Bravo Tours guide til stede i receptionen inden afgang på udflugter, denne, og det var ikke altid den samme person, kom aldrig over til sine gæster under morgenmaden for at sige: "God morgen" og høre om alt var vel, men glimrede ved sin usynlighed.

Ydermere virkede hotelpersonalet og især restaurationspersonalet her, modsat på St. Croix,, arrogant og uengageret, ja til tider uforskammet. Receptionens service varierede meget i service og hjælpsomhed .

En mørkeblå sove-T-shirt forsvandt fra værelset med sengelinned, og blev trods gentagne henvendelser til Room Service og Reception aldrig tilvejebragt, - ensdige undskyldt bortkomsten.

Informationsmødet virkede uforberedt og mangelfuldt, endog med direkte forkerte oplysninger. Vi blev advaret mod til bevæge til til Frenchtown, som ligger langs havnefronten 5 minutters gang fra hotellet, hvor Charlotte Amalies bedste fiske- og steakrestauranter er beliggende.

Uden at kaste mere malurt i bægeret, blev vores gruppe på byvandringen i Charlotte Amalie sat sammen med yderligere en gruppe, og uden at være fordomsfuld, bevirkede dette, at tempoet blev sat ned til det halve, et resultat som bevirkede, at hovedparten, vi selv inklusive, faldt fra og gik egne veje under byrundgangens afvikling.

Informationsmængden om diverse seværdigheder under vejs var yderst minimal, pauserne mange og lange.

Ørundturen i bus, som var afsat til 6½ time, hvoraf de sidste 2½ time uden varsel var et stop og besøg i et shoppingcenter i gåafstand fra vort hotel, en sjofel turplanlægning og spild af betalt udflugtstid. Denne for vi gæster kostbare tid kunne i stedet have været bedre udnyttet med et strand- og badestop ved en af øens mange dejlige strande. St. Thomas og St. John er jo kendt for af besidde nogle af verdens bedste og skønneste tropestrande.

Turen til St. John, var en oplevelse, omend også her var informationsniveauet undervejs minimalt. Sammenholdt med, hvad Davids gruppe modtog af information under turens afvikling, ydermere skuffende. Dog skal vort frokost og bade/snorkle stop ved Trunk Bay med dets undervandssti man kan følge, mens man snorkler og læse, hvad man ser under vandet, fremhæves, i lighed med hvad man kunne ved Buck Island på St. Croix. Trunk Bay på St. John er af National Graphic kåret som verdens tredjebedste strand,

Turen til St. John var for vort vedkommende endvidere lagt på den, på St. Thomas for krydstogtskibe besøgsfrie søndag, hvor der er god plads på øen St. Thomas' mange dejlige og normalt fyldte og til tider overfyldte strande, samt gratis adgang til "Coral World", - en verden under havet, hvor der ugens øvrige dage er en entre på USD 17,00.

Særdeles dårlig timing og planlægning at lægge vores udflugt til St. John netop denne ugedag, da antallet af ankomster af krydstogtskibe styrer hele St. Thomas "åndedræt", - visse dage anløber op tii 6 krydstogtskibe med omkring 18.000 besøgende på én dag og giver pres på samtlige øens aktiviteter.

Alt i alt virker St. Croix og St. John med dets lokalbefolkninger venlige, rare og imødekommende, hvor man føler sig velkommen.

St. Thomas derimod virker meget hektisk, mere uvenlig og agressiv, På St. Thomas drejer det sig kun om en ting: at vride så mange dollar ud af hver eneste turist, som sætter foden på øen.

Der er mange fattige og hjemløse på begge øer. De er meget mere synlige og pågående på St. Thomas end på St. Croix.

Skal vi til Dansk Vestindien igen, bliver det 2 uger på St. Croix, nu vi har oplevet St. Thomas, dog med bemærkning at bo i Christianssted by, ikke isoleret på en resort med lang afstand til alting.

Alt i alt var transporten til og fra St. Croix for Comfort Class ikke de DKK 5.000,00 værd.

Måske burde Bravo Tours og Jetair på Comfort Class på langtursflyvningerne overveje, som Spies og Thomas Cook Scandinavia har indført på Royal Class på langtursflyvningerne, at indføre et forbud mod babyer på denne klasse. Dette kan i sig selv være et stiltiende salgsargument for at tilskynde salg af Comfort Class.

Bravo Tours team på St. Thomas nåede ikke Bravo Tours team på St. Croix til sokkeholderne.

Flytransport på Comfort Class: 2** stjerner
Ophold på St. Thomas: 2** stjerner
Ophold på St. Croix: 5*****+ stjerne med pil opad

I alt 9 stjerner delt med 3 enheder: 3*** stjerner

Hej Jesper.

Mange tak for din lange og omhyggelige anmeldelse af jeres ferie. Vi er sikker på at andre læsere, vil få stor fornøjelse af alle dine gode råd. Vi har læst det hele med interesse og taget de kritiske punkter til efterretning.

Hvis du ønsker uddybende kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte vor kundeservice afdeling pr. mail kundeservice@bravotours.dk.

turen til hurgarda

Tog til Hugarda d 1 nov 2012 fra Billund. Skulle flyve kl 7, fik så at vide flyet var forsinket 3 timer, æv vi var trætte. Men vi fik en spise billet til 75 kr mens vi ventede, fint nok. Kom endelig afsted kl 10. Da vi landede i Hugarda, fik tjekket ind skulle vi gå langt for at komme med bussen til hotellet, kl var blevet mange pga de 3 timer.vi kom så til hotellet Sea Star, dejligt hotel har været der før. Mig og drengene havde en rigtig god tur, med Safari og kamel bøf med chokolade souce, det skal prøves. Hjemad gik det igen galt stod og ventede på bussen, mindst 5 timers forsinkelse. Æv skulle være landet i Billund kl 18.35 og kl blev 1,30. Skal siges at de timer vi ventede på Sea Star i det dejlige vejr var stadig med all inc, det var jo flot. Kan varmt anbefale Sea Star, et rigtig godt hotel, tjeneren fra 2009 kunne kende mig, sikke en betjening vi fik..Ikke sidst gang med Bravo Tours. Det er også dejligt med danske guider.Har nu rejst med Bravo Tours flere gange og ikke sidste gang.

Hej Bente.

Mange tak for din flotte anmeldelse, trods jeres flyforsinkelser!

Hotellet er også rigtig populært blandt vores gæster, og det er ikke svært at forstår efter at have boet der.

Det lyder til at I havde nogle dejlige oplevelser, og fik mange gode ferieminder med hjem fra Egypten.

I er altid velkommen om bord hos Bravo Tours, næste gang I skal på ferie.

Fuerteventura med Bravo Tours for 6. gang

Det er efterhånden "et must" vi må til Fuerteventura når det bliver efterår og bo på Magic Life.
Bravo Tours guider tager som altid pænt imod i lufthavnen, og det var jo ikke guidens skyld, at bussen ( der var meget meget gammel) til hotellet brød sammen.
Lidt forsinket kom vi frem, og i tide til at spise frokost, og det i øvrigt sammen med nogle af de gæster, som vi tidligere har mødet der.
Nogle blandt personalet på Magic genkendte os og hilste pænt på.
En forandring som var synlig og mærkbart ...der var ikke så meget personale i den store spisesal, de havde meget travlt, så det kneb med borddækning / afrydning.
Både min mand og jeg blev syge, dog var hjælpen nær, da der er en lægekonsultation på hotellet og en engelsk talende læge. Da vi ikke havde mødt nogle af Bravo folkene et par dage, ringede en af guiderne til os på værelset, for at høre hvordan det gik og om vi havde brug for hjælp, det havde vi heldigvis ikke, ferien holdt vi bare i et lavere tempo, end vi ellers gør, så den blev ikke ødelagt af luftvejsinfektionen.
Til nytår snupper vi igen en tur med Bravo Tours, og håber ikke vi bliver syge på Gran Canaria.
Hilsen Ingelise Faursby

Hej Ingelise.

Det lyder til at I havde endnu en dejlig ferie på Fuerteventura, også selvom i var plaget af motorstop på bussen og sygdom :-(

Vi håber at jeres næste rejser til Bravo Tours bliver uden problemer, så I kan nyde jeres ferie som I plejer :-)

Vi glæder os til at tage ansvaret for jeres ferie igen.

Glædelig jul.

Fin familieferie

Var med hele familien, 5 voksne og 4 børn på hotel Turbo Club, i Maspalomas for at fejre farmors fødselsdag. Flyet var forsinket pga. modvind, men i receptionen fik vi besked på, at stille bagagen i et hjørne, så kunne vi lige nå frokosten, og så tjekke ind bagefter. Dejlige (slidte) værelser lige ud til pølen, godt for børnefamilier gode guider og fin betjening i reception og rest. Eneste anke er, at vi havde bestilt all - inclusiv, stod også på billetten, men det var all - incluciv licth på hotellet.
Overordnet, Alt ok. til prisen.
Fam. Jespersen

Hej Børge.

Mange tak for jeres anmeldelse af jeres rejse til Gran Canaria.

Det lyder til at I havde en skøn ferie, trods enkelte rejseproblemer.

Vi ønsker jer en dejlig jul :-)

En stor skuffelse

Vi var en uge i Egypten i starten af november 2012. Vi boede på Hotel Pyramisa i Sharm l Sheik.
Hotellet er kategoriseret som 4 stjerne og med all inclusive. Det var mildest talt forfærdeligt. Maden var uspidelig, hygiejnen og rengøringen forfærdelig. Hotellet var meget ramponeret og slidt. Den enest vandrutschebane ved poolen virkede ikke mens vi var der. idet hele taget var det langt under 4 stjerner og snarere.Det er fint, hvis det er det man har betalt for. Vi valgte imidlertid 4 stjerner da vi rejser med små børn. Men det var rent udsagt forfærdeligt. Alle danskere på hotellet klagede voldsomt og efter dette blev det klart bedre, men det ændrer ikke ved at de første 4 dage af vores ferie på 7 dage blev ødelagt. Jeg overvejer meget kraftigt at klage til BRAVO da jeg aldrig har været udsat for så kraftig en falsk varedeklaration som i dette tilfælde.
Ting sker og man kan som rejseselskab være uheldige med at ens samarbejdspartnere ikke leverer den kvalitet man har aftalt, men BRAVOs håndtering af sagen var utilfredsstillende, idet vi meer vi enten skulel have været flyttet til et hotel med den rette standard og ellers skal der ske en kompensation for at halvdelen af vores ferie blev ødelagt. Men BRAVO nægtede begge dele.

Hej Dorthe.

Vi er kede af at læse her, at jeres ferie har været en stor skuffelse. Du har mulighed for at klage og muligvis få kompensation, hvis du retter henvendelse til vor kundeservice afdeling pr. mail kundeservice@bravotours.dk

Super guider på Skt. Croix

November 2012

Vi boede 2 uger på Divi Carina. Hotel, beliggenhed på stranden samt forplejning Var OK. Koraller og fisk skal man svømme langt efter. Det koster $ 12 at blive transporteret
Til et supermarked. Guiderne var super, og tilpas vidende og servicemindede, især Thomas er enhver svigermors drøm selvom han er nordjyde og vandskræk.

Vi tar mé BRAVO igen i vinterferien 2013

Margit og Niels Jørgen Stjernholm, Vejle

Hej Margit og Niels.

Tak for jeres anmeldelse.

Vi håber og tror på at I havde en dejlig ferie på De Dansk Vestindiske Øer. Tak for jeres dejlige og sjov beskrivelse af Thomas :-)

Glædelig jul!

Genvalg af Gran Canaria

Da jeg skulle arrangere efterårets golftur for 4 ægtepar, blev der genvalg til Gran Canaria, hvor vi i øvrigt også holdt nytårsaften i en bungalow i Maspalomas Lagos og spillede lidt golf med andre venner på en tur arrangeret af Bravo Tours.
Denne gang besluttede vi at 'forkæle' os selv lidt mere og valgte at bo på Hotel Baobab i Meloneras - og det valg har vi ikke fortrudt.
Vejret var igen helt i top og golfbanerne i fin stand, men grunden til denne anmeldelse af rejsen er primært vore oplevelser ved at bo på Baobab.
Vi blev positivt overrasket over mange ting under hotelopholdet, så som serviceniveauet, rengøringsstandarden, værelsernes størrelse, de mange pools og ikke mindst forplejningen. Jeg tror aldrig vi på vore rejser har oplevet morgenmads- og aftenmåltider med så overdådigt og varieret udvalg ugen igennem - og vel at mærke lavet og anrettet meget indbydendende.
Jeg tror vi på et tidspunkt vender tilbage til Baobab, og hvis Daniel kan finde en fornuftig pris får Bravo Tours nok også lov at arrangere den næste rejse, da vores eneste kritikpunkt var en forsinkelse på flyveturen derned på ½ time på grund af modvind - og det skal Bravo Tours vist ikke bebrejdes for.

Mogens Jespersen

Hej Mogens.

Tak for din anmeldelse af jeres golfferie og ikke mindst det dejlige Hotel Baobab.

Det er også bare et skønt hotel, med et højt serviceniveau - det er sjældent at vores gæster kommer skuffet hjem er fra :-)

Glædelig jul fra Bravo Tours.

Vi siger ikke BRAVO

Vi vil gerne holde jul i Egypten og bestiller en 14 dages All inclusive rejse med hjemkomst den 25. december. Jeg bestiller i slutningen af oktober over nettet. Ved bestillingen kommer der en lille boks op som fortæller at hvis der er mere end 21 dage til afrejse skal du betale rejsens pris i løbet af 48 timer. Det samme står i Bravo Tours betingelser. Alligevel modtager jeg en mail næste morgen fra Bravo at rejsen var annulleret. Jeg ringer derind lige så snart de åbner kl. 09.00 og får at vide at det er på grund af manglende betaling at rejsen blev aflyst, og der nu var udsolgt. Jeg fortæller at det kan jeg ikke forstå, fordi der kom jo besked under bestillingen at der skal betales i løbet af 48. timer, men det var der ingen forståelse for.. Jeg er ret utilfreds med at der så er udsolgt, men jeg bliver så lovet at det bliver undersøgt om mine 2 pladser ikke stadig var reserverede. Efterfølgende bliver jeg ringet op og får at vide at vores pladser stadig er der, og der bliver igen lavet en billet til os, som jeg straks betaler. Fredag 15/11 - lidt over 3 uger før afrejse - bliver vi ringet op at flyet hjem d. 25. er aflyst, pga manglende salg af billetter. Vi bliver tilbudt 2 x 500 kr. i dispensation for at køre til Billund og tage flyet. Tjek indtid er kl. 05.00 !!!. 1000 kr. dækker ikke 2 x bro, benzin og parkering (parkering ikke nødvendig i kbh) Jeg spørger så om vi som kompensation kan blive opgraderet til et lidt bedre hotel, men nix - 1000 kr. eller få pengene retur og køb rejse et andet sted. Dette må BRAVO godt iht til deres betingelser hvis der er mere en 3 uger til afrejse, men hvor er det dog bare træls når man har sat næsen op efter en rejse som vi ikke på nuværende tidspunkt har kunnet finde andre steder, uden enten at komme for sent hjem (skal på arbejde d. 27/12) eller skulle betale 7.-8.000 mere for. Vi har ellers været glade for at rejse med BRAVO hvor alt har fungeret, men jeg vil nu nok overveje og finde andre rejseselskaber næste gang vi skal ud og rejse. Jeg har også hørt at andre er mere villige til at komme med en brugbar kompensation. Nu bliver vi nødt til at holde jul hjemme - ØV og ikke meget BRAVO over det.

Hej Irene.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med bestilling af din rejse. Vi har bedt vor IT afdeling kigge på problemet med den automatiske annullering.

Det var med stor beklagelse, vi måtte annullere vor flyvning fra Kastrup til Egypten pga manglende salg. Det er bestemt ikke en ønskværdig situation, hverken for vore gæster eller for os. Vi forsøgte at tilbyde andre afrejser, og det kunne en stor del af vore gæster heldigvis benytte sig af. Desværre ønskede I ikke at benytte afgangen fra Billund, og det har vi selvfølgelig forståelse for.

Vi har stadig ledige rejser i julen, og vore salgskonsulenter vil gerne hjælpe jer. De sidder klar på telefon 70101077.

Bravo Tours

En af vores drømmerejser startede den 25. september 2012 med en mail fra Bravo Tours omhandlende tilbud til De Vestindiske Øer.

Jeg ringede til Bravo Tours og fik kontakt med Morten Bertelsen Hertz. Han fortalte at tilbudet "kun" var gældende i de nævnte tidsintervaller. Da vi heller ville besøge både St. Croix og St thomas spurgte om et tilbud på de 2 øer - Morten svarede at det ville han undersøge og ringe tilbage om 5 min.
Han ringede faktisk i løbet af 5 min. og kom med et tilbud som vi ønskede - men da vi havde fået fortalt af nogle af vores venner - at det var dyrt at købe bla. mad - ville vi gerne have have den første uge i Bungalow - Morten snakkede vistnok med sin Chef og fik grønt lys til vores ønske - vi skulle have boet på en 3, men fik så en 3 plus i stedet for - men det var vi i første omgang ikke utilfreds med.
Samme eftermiddag mødes vi med Morten i Herning - vi bor også i Herning - hvor vi fik de sidste ting på plads - betalte og tog hjem.
Efter et par dage ringede Tinna Isik og spurgte om vi havde spørgsmål - for som hun sagde det var en "lidt" hektisk dag da vi bestilte - vi aftalte at vi ville kontakte Tinna om et par dage.
Vi fik en rigtig god dialog med Tinna og mange gode oplysninger om bla. mad, turoplevelser, venste kørsel m.m. og vi købte også Bravo Tours udflugtpakke bestående af 6 ture.
Den 24. oktober 2012 skulle vi rejse fra billund. vi mødte op i lufthavnen til nogle fantastiske hjælpsomme medarbejdere - lige fra tjek ind, tolderne og gate.
Efter at være kommet igennem tolden og var på indkøb opdagede vi at vores flysæde nr. på Bordingpasset ikke passede sammen med billetten - nu havde vi trods betalt 700.- ekstra for at sidde sammen - tilbage til tolderne der efter et tlf. opkald til tjek ind sagde at det ville bleve ordnet i gaten - Her skulle Bravo Tours måske have oplyst om, at det var et andet fly og sædenr. B fandtes ikke og det var C i stedet for? Efter kropvisitering og håndbagetjek inden gaten og ombordstigning fik vi vores 2 pladser. Det var et rimelig godt fly en Bogind 747-300 med god benplads - jeg er 1.75 cm. høj - der var også en god service un der hele turen - vi havde dog meget svært ved at høre hvad kaptajningen sagde.
Vi landede på St. Croix kl. som planlagt kl. 18.35 lokal tid og blev modtaget af en meget varm brise og nogle meget behagelig rejselederer. De der skulle videre til St. Thomas - der ville vi gerne have være med - fik naturligvis lov til at komme først igennem tolden hvor der blev taget billeder og fingeraftryk af alle - hvor lang tid mon de gemmer det?
Da alle var kommet igennem tolden blev vi henvist til vores respektive busser - igen af flinke rejseledere og kørt til Cheenay Bay hvor vi fik anvist vores bungalow som skulle være en kategori 3 plus.
Vi havde i Herning fået at vide at 3 plus var bedre standart en samme i f.eks. Gran Canaria. Bungalowen var for så vidt ganske almindelig - men der skal ikke ved indflytning mangle pærer både ved sengen og i badeværelset. Kogepladerne var et kapittel for sig selv - de var så rustne at de umuligt kunne have været gjort rent i længere tid og var næsten ubrugelige - det er bare ikke godt nok.
Efter udpakningen gik vi ned i resturanten for at købe en lille en - vi blev mødt af en sød tjener der spurgte om vi ikke have fået et gratis drinks kort i receptionen - det havde vi ikke - men hun tilbød alligevel en til os - jeg ville dag gerne have en øl i stedet for - men den måtte jeg betale for.
Næste dag kontaktede jeg receptionen og der kom en og så problemerne og var enige om at det ikke var godt nok - pærerne blev skiftet, men kogepladerne blev ikke rengjort. Næste dag skrabte jeg et ordentlig lag og lod rusten ligge på bordet og det blev så fjernet, men pladerne blev ikke rengjort og sådan skete det i 3 dage til pladerne blev rimelige.
Den første morgen gik vi ned i resturanten kl. 08.30 - vi kunne ikke få morgenmad før - for at købe morgenmad for vi havde ikke bestilt hjemmefra - ville jo selv lave, men kogepladerne var jo rustne, men det fortrød vi da vi så priserne.
Vores rejseleder nar heldigvis kommet - kan desværre ikke navnet - men han fik efter opkald til DK. og accept fra receptionen lavet så vi for 600.- pr. person havde morgenmad hele ugen. Det var trods alt billigere, men morgenmaden og servicen var slet ikke i orden. vi kunne som sagt ikke spise før kl. 08.30 og tjeneren kunne slet ikke finde ud af hvem der skulle have hvad - vi var 2 par der spiste sammen - selv om det var skrevet ned. Nogle dage var det kun et halv glas juice - så var der ikke mere bacon eller noget andet der manglede - og det var "kun" portionsanretning så vi kunne ikke få mere - selv om vi nogle gange godt kunne soise lidt mere.
Vi kontaktede rejselederen og han fik rettet lidt op på det og den mandlige tjener så vi ikke mere som tjener. Vores opfattelse var helt klar at de ikke var forberedt på at der kom gæster - ja det lyder faktisk mærkelig - men vi snakkede også med rejselederen om at de for de efterfølgende og Bravo Tours skyld skulle præsicere hvad det var gæsterne skulle have - det vidste sig så senere at de brugte et gammelt Bravo Tours morgen meny kort.
En morgen skulle vi på tur med Bravo Tours og ville blive hentet kl. 08.00 - derfor havde jeg snakket med rejselederen om at få morgen mad kl. 07.30 og så spise det på værelset - det var blevet godkendt af køkkenet. næste morgen kom jeg kl. 07.20 - for at være lidt i god tid - og sagde hvad jeg skulle, men fik at vide at der var morgen mad kl. 08.30 - fik forklaret at der var en aftale med køkkenet om afhentning kl. 07.30 - tjeneren kikke på uret og sagde at kl. "kun" var 07.2o - så sagde jeg at jeg ville vente. Hun gik så op til receptionen snakkede i tlf. - kom tilbage og begyndte at åbne køleskabe m.m. - tlf. ringede og hun snakkede og snakkede indtil kl. blev 07.40 - hvorefter jeg sagde at nu kunne hun godt glemme det og så gik jeg. Heldigvis havde vi et par skiver brød liggende som vi ristede.
Vi gik op til receptionen hvor vi ville blive afhentet og der stod Thomas som jeg forklarede situationen - han ville i løbet af dagen ringen til restauranten. Da vi stod og ventede på bussen - som var forsinket - kom de kl. 08.15 fra receptionen og sagde der var morgenmad til os - svarede jeg at nu var det ligemeget. Thomas snakkede med resturanten - som sagde de var kede af det, men vi fik ingen morgen mad - men at vi ville få en middag uden beregning den dag det passede os - det tog vi imod, men det var altså morgen maden vi savnede. I øvrigt rigtig godt gået af Thomas - som viste sig at være en fantastisk rejseleder hele ugen på ST. Croix - de andre var også behagelige - men Thomas var noget helt speciel efter vores mening.
Cheenay Bay er ellers et udmærket sted med en fantisk udsigt og en meget dejlig strand. Jeg var så heldig at jeg hver dag - indtil det blev stormvejr - at snorkle med op til flere havskildpadder hver dag.
P.g.a. af stormen kunne vi ikke bruge stranden de sidste dage, men så lå vi - når vi ikke var på tur - ved den unmærkede pol - og fantastiske udsigt og nød ferien - men det kan altså ikke være meningen at gæsterne selv skal rydde blade m.m. op af vandet -men der var ikke andre der gjorde det.
Efter 8 - trods alt gode dage - skulle vi videre til ST. Thomas.
Vi glædede os meget for nu skulle vi efter katalog og besked hjemmefra til Nyrestaureret Hotel med bla. - iflg. hjemmesiden - køleskab som jeg skulle bruge til medicin. Men, den øverste etage som vi boede på har aldrig været nyrestaureret - jeg har taget nogle billeder som i gerne må se - døren til badeværelset var revnet og svært at åbne og så smal at det er godt vi ikke var større. Bruserhåndtaget faldt af når vi skulle lukke for vandet. Der var som sagt ingen køleskab - fik dog en flamingo kasse til isterninger, men det er ikke godt når isen smelter.Der var heller ikke noget bord på terrassen - stranden var under al kritik og der var væsentlig mere end 400 meter til den gode strand i henhold til brocure - ja snare 1 km.
Næste dag kontaktede vi rejselederen og fortalte om fejl og mangler. Ang. Rejselederen på hotellet så var det ikke de bedste oplevelser vi havde. Vi købte bla. billetter til svævebanen, men så senere at vide at den kun kørte når der kom krydstogtskibe.Vi kikkede i bogen på hotellet og opdagede at det var en gammel side med hvornår de kom og spurgte næste morgen hvornår siden blev skiftet. Han svarede at den lige var kommet dagen før om aftenen og på forespørgsel om hvorfor han ikke havde den med ændrede han forklaring om at den først var kommet til morgen - jeg kan ikke respektere mennesker der lyver mig lige op i ansigtet - der gik i øvrigt flere dage før den blev udskiftet i bogen.
Det samme gælder terrasse bordet - der har jeg på skrift fra rejselederen at der ikke er borde på nogen balkoner - jeg ved ikke hvem der ikke fortæller sandheden - om det er hotellet eller rejselederen, men jeg har billede fra min nabos terrasse på hotellet og der er et bord??
Vi havde hjemmefra betalt for morgenmad på hotellet og vi glædede os for det kunne da ikke blive værre på ST Croix eller?
Det var dog ikke tallerken anretning, men der manglede forskellige ting hver dag f.eks.
Brød, juice, kaffe, bacon m.m. - men desværre også - kopper, tallerkener, bestik - de var tilsyneladende heller ikke klar til at modtage gæster.
En af de aftener hvor vi valgte at spise på hotellets restaurant bestilte vi den samme meny - i Danmark ville det ikke være noget problem!
men , de var efter vores mening så frække at komme med en portin og 2 tallerkener -for køkkkenet kunne ikke fæ¨ølge med - så skulle vi tage fra den ene portion og læsse over på tallerkenen - så ville der komme en portion mere senere. I dag har jeg fortrudt at vi ikke bare forlod restauranten.
Reatauranten lukkede iøvrig hver dag imellem kl. 10.00 og 15.00 - der var måske nogen der gerne ville have frokoste eller en drinks.
Men ligesom på St. Croix var det ikke bare negativ - vi havde trods alt en dejlig uge og det kan vi bla. takke rejselederen julie - hun var bare fantastisk.
Det er bla. for 2 så prægtige rejseledere som Thomas og julie i får 4 stjerner - og vi vil formentlig også rejse med Bravo Tours en anden gang - for vi er trods alt Stamkunde - men det får vi også at mærke på et tidspunkt eller?
Med venk
lig hilsen
Jonna & Erhard G. Rasmussen
Herning

Hej Jonna og Erhard.

Mange tak for jeres anmeldelse af jeres rejse til De Dansk Vestindiske Øer.

Det lyder til at I har fået nogle gode oplevelser med hjem, trods diverse problemer under opholdet. Dette er noget som vores kundeservice gerne vil kommentere på!

Vi er glade for at læse om jeres ros til vores rejseledere, det varmer her i vinterkulden.

Bravo Tours

Levede slet ikke op til forventningerne, og der var meget lidt guidekontakt, og turene var ikke med danske guider - trods jeres rejser på dansk reklame.

Meget af det lovede var lukket ned, da det var sidst på sæconen. Heriblandt restauranter og aktiviteter. Vi betalte for all inclusive ultra. Men der var bestemt intet ultra over det. Vores guide var der sjældent. Ikke engang på ankomstdagen. De to andre dage kom han meget for sent.Han kunne ikke svare på meget. Mange spørgsmål blev besvaret med: Det ved jeg ikke...
Turene var kun på dansk, hvis vi var flere end 8, og det var det antal danskere vi var på hotellet, så det kunne ikke lade sig gøre.

Hej Betty.

Det er ikke rart at læse om jeres rejseoplevelser. Det er noget som vores kundeservice gerne vil kommentere på, samt vide mere om - så vi kan gå i dybden med sagen.

God dag!

Bravo Tours

St. Croix 14 dage = 7 dage for meget ?

Vi købte rejsen pr. telefon ud fra et timetilbud. Der var udsolgt da vi ringede, men spurgte så på de rejser der kom på tilbud kl. 16.00, og som der var annonceret med.
Svaret var, at de allerede var udsolgt, højst overraskende når klokken kun var ca 14.30.
Et pludseligt afbud betød at vi fik 2 pladser i den dyrere ende af tilbuddet, men alligevel en ok pris.
Vi boardede rettidigt i Billund, men efterfølgende ventede vi 40 min. i flyet medens det blev tanket. Kaptajnen sagde der skulle fyldes efter, men den slags tager ikke 40 min.
Det er efter min mening højst kritisabelt, at man tanker med ca. 300 passagerer siddende i flyet. Dette accepteres ikke i mange selskaber! En lille eftertankning måske men ikke dette her.
Fin flyvetur med god service og forplejning undervejs.
Immigration tog ca 2½ time for os der kom igennem sidst. Ok i USA, og der blev taget hensyn til børnefamilier og gæster der skulle videre til St. Thomas med det samme.

Ok transfer til hotel, og ligeledes indkvartering på Tamarind. Dog fik vi værelse tæt på bar og swimmingpool, hvilket gav nogen forstyrrelse tidligt om morgenen når personalet mødte, og inden de sidste gæster forlod barområdet. En aften med høj jazzmusik var en direkte pestilens.
Fornuftigt hotel flinke medarbejdere. Det var ikke hver morgen der fandtes den morgenmad der var annonceret med. Der manglede stort set noget hver dag, men det kan man leve med. (sidste aften var der ingen gas til køkkenet, så de der havde valgt at spise på hotellet blev slemt skuffede. Ingen varm mad. 1 blev syg af mad der havde været i mikroovnen).
Hotellet ligger lidt uden for byen. Ingen transportmuligheder bortset fra taxi. Det ville være livsfarligt at gå langs hovedvejen. Lidt for isoleret. Ingen indkøbsmuligheder uden en taxi eller lejet bil.
På velkomstmødet fandt vi ud af at visse ture skulle have været booket hjemmefra. Vi bookede 2 arrangementer og forespurgte på at deltage i turen øen rundt. Guiden kunne ikke fortælle hvornår den blev gennemført hvor vi kunne deltage, men ville vende tilbage med besked. Det fik vi aldrig.
Nogle af guiderne virker lidt for "grønne" til et hovedsageligt modent publikum. Vi fik ikke altid konkrete svar på konkrete spørgsmål. F.eks. ved starten af et arrangement spurgte min kone om drikkevarer var inkluderet. Svaret fra den kvindelige guide var "det tror jeg nok". Det var de så ikke. Ikke noget problem, men forkert svar.
Et par guider syntes der skulle skåles meget og hurtigt, men det var altså ikke Ibiza, Sunny Beach eller det der er værre.
Efterfølgende lejede vi bil i en uges tid, og klarede derefter selv rundture osv.

På hjemrejsedagen skulle vi normalt være ude af værelserne kl. 11.00, men fik uden beregning lov til at beholde værelserne til kl. 15.00 uden beregning. Flot af hotellet og meget værdsat af alle.
Ved ankomst i lufthavnen var der kaos. Internettet havde været brudt ned siden om formiddagen, hvorfor bagagemærker skulle skrives ud manuelt i hånden. Ret kort inde i denne indcheckning gik bagebåndet også i stykker, hvorfor vi selv skulle slæbe kufferter osv videre ind i afgangshallen, men selvfølgelig ikke noget stort problem.
Større var problemet, at vi ventede i en lang kø i 2½ time i 30 graders varme. Flere blev utilpasse, og spurgte om de kunne få en af de flasker vand som guiderne havde stillet op til de nye gæster der skulle ankomme. Dette blev afvist med, at der vist nok var åbent i et cafeteria, hvor man måske kunne købe noget at drikke.
På forespørgsel til 2 kvindelige guider om dette her var normalt fik vi henholdende uklare svar, men det havde selvfølgelig ikke ændret noget med et klart svar.
Spurgte også om der var separat check ind af comfort class som i Billund. Svaret var "det tror jeg ikke"! Det må de da vide om der er eller ikke.

Vel gennem paskontrol og security startede boarding hurtigt. (vi var nogle af de sidste der blev checket ind). En kvindelig passager var så dårlig af dehydrering, at hun blev svimmel og måtte lægges på gulvet foran cocpitdøren til indtil kort før start.

Fin tur hjem fin betjening fin forplejning. Professionelt personale på flyet.

Konklusion: Vi synes vi har haft en god ferie med mange gode oplevelser, og vil trods visse skønhedspletter anbefale andre at tage derover. Efter 1 uge begynder man dog at kede sig lidt, medmindre man udelukkende er til sol med en en enkelt dukkert en gang imellem.
Guiderne var flinke og rare, men manglede for de fleste lige lidt ekstra erfaring og modet til at træde i karakter i enkelte situationer.
Bravo Tours og deres guider er meget velanskrevet på St. Croix fordi de bringer turister til området og for positiv optræden i gadebilledet, hvilket vi også kan bekræfte.
Udrejse 24.10.12 hjemrejse 07.11.12

Hej Henning.

Mange tak for din objektive og fyldestgørende anmeldelse af jeres tur til St. Croix. Du har gjort mange gode og nyttige observationer, som både vi og vore fremtidige gæster kan drage nytte af.

Vi har naturligvis taget dine kritikpunkter til efterretning og følger op på tingene.

Vi glæder os til igen at kunne betjene jer på et af vore mange spændende rejsemål.

Bravo Tours

Jungle park Hurghada. super ferie med bravo tours.

Bestilling mm. perfekt
Modtagelse, infomøde, guide service perfekt.
Hotel, all inclusive, rengøring, personale. perfekt
Vandland på Hotellet Også perfekt.
Lige et eksempel på den gode service. Vi havde bestilt en halvdags udflugt til 7 personer, den ene falder og slår sig dagen før, ved afgang siger vi til guiden at vi er 2 færre, han spørger hvordan det går mm. Om aftenen bliver vi ringet op af en guide fra bravo tours som vil høre hvordan det går og gøre os opmærksom at hvis vi får en erklæring fra lægen på hotellet kan vi få udflugtens pris refunderet. :-)
Jungle park er et super rejsemål .

Hej Allan.

Det er dejligt at læse om jeres super ferie i Hurghada.

Hurghada byder virkelig på oplevelser af enhver art, hvad enten man interesserer sig for kultur, landskab, dykning eller holder af at gøre en god handel på små lokale markeder. Pool, strand og lækkert badevand følger med, og når man så vælger et dejligt hotel som Jungle Park, ja, så har man alle ingredienser til en perfekt ferie.

Vi glæder os til at se jer igen på et af vore mange spændende rejsemål.

Bravo Tours

Bravotours igen? Først må tiden læge sår

Bestillingen fungerede ikke helt optimalt - de havde desværre glemt at trække det fulde beløb, og da der kun var tale om kr. 450,- sprang det ikke i vores øjne. Da vi da ej heller fik en kvittering for indbetaling eller billetten, troede vi alt var i sin skønneste orden, og at billetten nok bare kom få dage før. Vi kommer dog i kontakt med Bravotours, men ham vi havde korrespondance med, tager så på ferie, og sagen ligger der. Det ender dog med, at vi får de kr. 450,- i rabat - og vi fik en billet :-)
Desværre var hotellet ikke egnet til halvpension - som vi havde. Alle andre havde intet eller al incl.. og Bravotours havde ikke prøvet kunder med halvpension før...Så vi havde besvær med at få drikkevarer til vores mad - da hotellets personale selv var i tvivl om, hvorvidt fx. kaffe til morgenmaden var inkl. i halvpensionen. Også Bravotours guider var i tvivl! Dernæst var der tvivl om, hvad prisen for drikkevarer alternativt var. Der var ingen prissedler eller lign. Super træls oplevelse! Efter at blive ydmyget i restauranten, fik vi tilbudt al incl. UB - Ellers tak! Til gengæld fik vi lidt penge tilbage, da vi ønskede at stoppe vores halvpension. Dog svarede det ikke til de resterende måltider, hvis man så i forhold til prisen for halvpension.
Men der var rigtig mange gode restauranter i området til super gode priser.
Grundet vejret gik strømmen, og det var ikke muligt at få liv i elevatoren igen. Da jeg desværre var i kørestol (lejet igennem Bravotours til ca. 12 EUR pr. dag, og den gik i øvrigt i stykker...), måtte vi flytte værelse. Træls igen, men personalet tilbød at hjælpe :-)
Svømmelandet fik vi af vide hjemmefra kostede ca. dkr. 30 pr. dag, max. Det var ikke sandt - Det koster 10 EUR pr. dag pr. barn og 15 EUR pr. voksen! Man kunne købe ugebillet, hvilket vi gjorde. Desværre var svømmelandet ikke åbent hele ugen, og pengene delvis spildte.
Vi var meget uheldige - men Bravotours burde være bedre orienteret om deres hotel. Vi har dog ros til overs for den søde medhjælper, der endelig fik vores billet på plads efter meget besvær, ligesom vi oplevede en rigtig god behandling af den mandlige guide. Samtidig dejligt at kunne få en kørestol til at stå klar på hotellet. Hotellet var også pænt og rent. Men Bravotours igen? Tja - ikke lige nu!

Hej Line.

Vi er kede af at høre om jeres mange problemer. Vores kundeservice afdeling vil gerne have mulighed for at undersøge tingene nærmere, og derfor vil vi bede dig kontakte dem på mail kundeservice@bravotours.dk.

Super ferie med Bravo Tours til Bali

Vi er et midaldrende ægtepar, der ønskede en aktiv ferie,men også lidt afslapning i skønne omgivelser - og vi fik alt, hvad vi kunne tænke os på en to ugers ferie til Bali. En skøn ø med en masse aktivitet og pragtfulde hoteller. En utrolig sød og dygtig guide ARI, der var balineser, men kunne taleforståligt dansk. Også de rejsefæller, vi mødte var alle tiders - vi var 9 danskere (der ikke kendte hinanden i forvejen), der fulgtes ad på turen den første uge.Vejret og badevandet super skønt. Overalt 1. klasses service.
God vejledning fra Bravo Tour i Herning. Turen var lang, men vi gør det gerne igen.

Hej Marianne.

Det er altid dejligt at få tilbagemeldinger fra gæster, som har haft en ferie, der fuldt ud lever op til alle forventinger.

Bali er en vidunderlig ø - smuk natur, dejlige hoteller, venlige mennesker, fantastiske oplevelser og lækker mad - virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi glæder os til at se jer der igen.

Bravo Tours

Altid imødekommende personale både hjemme og på destinationen. Super!!!!!

Vi har altid følt os godt behandlet når vi rejser med Bravo Tours. God værdi for pengene og aldrig presseri til at købe ekstra tillæg, (udflugter mv.). Relevant information.

Hej Jens.

Tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du har følt dig godt behandlet - det er vigtigt at man kan være tryg og til pas når man rejser!

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, næste gang jeres ferie skal planlægges - Vi glæder os til at tage ansvaret for din ferie!

Haveudsigt

Vi var i Scharm El scheik. Vi boede på hotel Ama Sina Egegtlig et udmærket hotel,men men. Vi havde A.I. men hiis du ikke stod først i køen når de åbnede var der simpelt hen ikke mere tilbage udover lidt ris og pasta. Hvorfor at bravo yours skriver hotel med haveudsigt kan da kun være for at snyde folk. Vi havde læst som havudsigt og det var der også andre der havde.Haveudsigt havde vi nu heller ikke med mindre man kalder poolen for en have, men hvorfor ikke. Det er heller ikke første gang vi oplever Bravo tours omgåes sandheden (virkligheden) lidt lempfældig. Lad dog være med det, ellers ender det med at vi vil rejse med andre.

Hej Holger.

Vi er kede af, du mener, at vi omgås sandheden lidt lempfældigt. Vi gør os stor umage for at være objektive og sandfærdige med vore beskrivelser af hotellerne.

Vore rejsebeviser er faktuelle og tydelige, og vi noterer omhyggeligt alle tillæg. Det er beklageligt, at I har læst forkert og derfor troet, at I havde havudsigt, når der hele tiden har været tale om haveudsigt.

Hvis der er ting ved jeres rejse, der ikke lever op til forventingerne, er I altid velkomne til at kontakte vores kundeservice. De lytter til både ris og ros, og undersøger evt. sager helt til bunds, så de kan komme med et fyldestgørende og forhåbeltligt tilfredsstillende svar. Vores kundeservice kan kontaktes på kundeservice@bravotours.dk.

Fantastisk

Ikke en finger at sætte på noget. Der var styr på alt på hele rejsen så det var fantastik. Bravo Tours kan helt sikkert anbefales når der skal købes pakke rejser.. Fantastiske guider der har svar på stort set alt, når der er brug for det..

Tak for en super ferie i Sharm...:-)

Hej Jannik.

Der er heller ikke en finger at sætte på din flotte anmeldelse :-)

Mange tak for dine rosende ord, så fluks bliver sendt videre til vores rejseledere - det er fortjent efter deres indsats :-)
Vi er også rigtig glade for, at du vil anbefale os til andre, det betyder at vi har gjort vores arbejde rigtigt!

Rigtig god dag.

med venlig hilsen
Bravo Tours

Dejlig ferie men dårlig flyselskab

Havde en fantastisk ferie på Mallorca boede på Ivory Playa kan varmt anbefales, personalet var fantastisk og da vi ankom var der en dansker i receptionen og nogle af de andre ansatte talte også dansk. Rengøringen var helt i top og morgenmaden var et kapitel for sig selv der var så meget og en fantastisk service , kaffen blev serveret . Og alt personalet var " voksne" mennesker, der havde styr på det hele og de var utrolig glade hele tiden, trods deres lange lange arbejdsdag,vi rejser meget men har aldrig oplevet så fantastisk et hotel. Så til det der ikke var så godt, flyselskabet Primera air flyet var meget slidt huller i sædet. Bordet kunne ikke blive nede så vi måtte sætte noget i klemme,armlænet virkede ikke ,personalet sure og maden, nej hvor var det en skuffelse.

Hej Annelis.

Mange tak for din anmeldelse af jeres rejse til Alcudia.
Ivory Playa er et rigtig dejligt hotel, derfor er det også et af vores og vores gæsters favoritter!

De plejer altid at yde en god service... og så ligger det også dejlig tæt på stranden.

Med hensyn til dine kommentarer til flyselskabet, så videresender jeg lige dine oplevelser til min kollega, så vi kan gå videre med det!