[REPLY]
Ik heb net een Bresser scoop gekocht (National Geographic). Voor wat ik nu nog gezien heb, ben ik er erg blij mee. Voor een beginnend vogelaar is dit een prima keuze.
Weerstation gekocht.
Volgens de site zat er een netstroomadapter bij, maar dat ondersteunt ie helemaal niet. Dat vermoedde ik van tevoren al dus hield ik al rekening mee bij aanschaf, maar goed de productomschrijving was dus niet helemaal perfect.
Door toedoen van de fabrikant ontbrak de handleiding, maar deze winkel heeft me die op verzoek toegemaild.
Voor de rest alles prima, snelle levering, prettige correspondentie etc..
De Bresser camera-adapter-de-luxe is een goedkope oplossing als je met een gewone digitale camera foto's wil nemen door een telescoop. Het enige bezwaar is dat de opstelling nogal windgevoelig is, zodat je een snelle sluitertijd moet kiezen.
De bestel- en bezorgprocedure verliep snel en vlekkeloos.
in de late avond besteld, in de ochtend erop volgend 1 x contact via e-mail ivm betalingswijze, onmiddellijk overgeschreven en 2 dagen later geleverd, prachtig
Un petit bémol cependant : la communication en français devrait être améliorée ...
Produits bien emballés et possibilité de suivre le parcours de la commande.
Très bon service !
Y. BAYET
Telefonisch informatie ingewonnen over dit product en daarbij goed geïnformeerd. Na de bestelling via internet een zeer snelle levering ontvangen via de post en zijn zeer tevreden over het product en de levering.
Geweldige service, en meedenken met de klant.
Een microscoop via internet bestellen is altijd gewaagd. Zeker gezien het om vrij gevoelige techniek bestaat. De verpakking was er alleszins aan aangepast met voldoende luchtkussens om de hele doos te laten "zweven". Het toestel zelf ( de Bresser Microscoop 3.5 Inch LCD 40x - 1600x) werd uiteraard dadelijk uitgetest en goed werkzaam bevonden. De kwaliteit kan natuurlijk niet tippen aan mijn professionele Olympus-microscoop, maar tegen het gebruiksgemak op verplaatsing én kunnen documenteren van staalnames via hoge resolutiefoto's en video's kan mijn Olympus-opstelling dan weer niet op. Prijs-kwaliteit zeker een goede aankoop!
nog niet mogelijk omdat het een verjaardagscadeau is, we hebben het nog niet uitgepakt. alles lijkt wel in orde. levering was stipt en correct. verpakking was intact.
heb voor de eerste keer wat betelt en de levering en afhandeling was super
kwalieteit uitmuntend, dus zeker een aanrader
zal het zo weer doen
Fijne website en meteen zichtbaar of het artikel op voorraad is. Ook telefonisch makkelijk bereikbaar. Al met al ben ik zeer tevreden en heb pas 1 maal een artikel via de website besteld. Vandaar dat ik ook niet direct met 5 sterren kan beoordelen.
Goed van alles op de hoogte gehouden. | Snelle service.
Het selecteren van het gewenste artikel en het bestellen op deze website zijn eenvoudig en snel.Ik was eveneens verwonderd op de extra snelle levering van de bestelde artkels.
pakje is goed toegekomen.wel werden we veel te laat verwittigd van het uur en de dag van het leveren aan huis van de zending.het pakje kwam via onze overbuur bij ons eindelijk terecht.email van delevering va,de zending was dus overtijd.
De National Geographic 11.5cm Newton telescoop op Dobson montering is echt een prachtig instrument met een mooie uitstraling. Ziet er allemaal een goed uit en staat prachtig bij me op zolder. Ik kan hem aan iedereen aanraden die een behoorlijke telescoop wil hebben voor een schrappelijke prijs.
1 keer bellen en direct de juiste persoon aan de lijn, deskundig en uitgebreid advies gekregen om een microscoop aan te schaffen. Na wat bedenktijd heb ik hem op internet besteld, en werd de volgende dag netjes via Upc bezorgd.
Ik ben super tevreden over het contact en de snelle levering.
Een bestelling van een junior microscoop is vlot en snel verlopen. Kwaliteit van het product is zonder meer uitstekend ! Handleiding is ok, maar kan misschien nog wat toegankelijker gemaakt worden voor een 9-jarige. Uren wetenschapsplezier zijn in ieder geval verzekerd !
deze webshop is een aanrader. telefonisch bereikbaar, deskundig en bovendien een snelle levering.
Ik ben zeer tevreden hoe alles vlot en correct verlopen is
Prima produkt,de handleiding is te klein en niet in het nederlands,de nederlandse
is te downlosden via de site bresser-online.nl.
De uitleeswaarden zijn lastig te veranderen,kom mischien nog wel eens langs.
Vr.grt.
Wij hebben er ook een testsetje met garnalenkweek bijbesteld. Op internet was niet duidelijk in hoeverre hetgeen in koffer bij de microscoop werd bijgeleverd ook gedoubleerd werd in het experimenteersetje. Jammer. Ook jammer dat ik paar dagen later tot conclusie kwam dat alles is afgeprijsd. Nog wel de hele bruto prijs moeten betalen.
Goede overzichtelijke website, gemakkelijk bestelproces, snelle aflevering door UPS,veilige betaalmogelijkheden en bij technische vragen krijg je een goede en vlotte ondersteuning.
Op de service valt niets aan te merken. De levering was op tijd en de bezorger was zo vriendelijk om het redelijk zware pakket voor ons via de trap naar de tweede etage te dragen. Aan het papierwerk en het produkt mankeert ook niets, dus zijn wij alles bij elkaar erg tevreden over onze online aankoop bij Bresser. Een vervolgaankoop bij deze leverancier zouden wij in de toekomst op precies dezelfde online-manier uitvoeren.
Snelle levering en een 'foutje' in mijn voordeel maakten dit een aangename site om op te bestellen
--De "Bestelling plaatsen" kunt verbeteren.
--De "Klanten-service" zijn tot nu toe, snelle vriendelijke helper, gebleken.
--Het "Produkt" is helaas, niet aanvaardbar, in de ontvangende toestand, maar het kan nog opgelost worden.
--De "Klanten-tevredenheidsservice" is te vroeg
--Het {voorloopige} "Resultaat" : Vandaag heb ik voor het eerst de produkt-fout vermeld.
Effe afwachten en kijken, hoe het verhaal afloopt
1- goed + 2 halve = 2 sterren
Het bestelde product heb ik correct op tijd ontvangen. Of het product inderdaad voldoet aan mijn verwachting is nog even afwachten. Gelukkig heb ik 14 dagen de tijd om te experimenteren en heb wel de verwachting dat het resultaat positief is.
Absolute aanrader
website aan te bevelen voor assortiment en zeer vlugge levering.
Ook telefonisch met raad en daad.
Veilig en vertrouwd adres.
Vlotte afhandeling en correcte levering, op tijd.
Was geleverd zoals stond aangegeven. Compleet netjes dus gewoon goed.
Lekker vlot geleverd. Niets meer en niets minder. Verder geen opmerkingen .
Dit instrument overstijgt mijn verwachtingen, de optische prestaties zijn bovengemiddeld en de uitvoering zou ik 'robuust' willen noemen. Een heel complete microscoop voor een scherpe prijs.
Ik kan de Trino Bio Researcher iedereen aanbevelen, en in het bijzonder als je wilt filmen of fotograferen
Bedrijf doet wat ze beloven kon ook nagaan waar pakket bleef, na twee dagen huis
Bestelling geplaats, ik kreeg via e-mail gelijk een bevestiging met een kopie van de factuur. Bestelling was de volgende dag al geleverd, compleet netjes ingepakt. In de tussentijd ook nog een melding ontvangen dat mijn bestelling onderweg was en diezelfde dag geleverd zou worden. Kunnen vele webwinkels een voorbeeld aan nemen.
Afgeleverd volgens afspraak op de juiste plek.
Heb nog niet echt gebruik van gemaakt.