We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (8)
Brønshøj Kloak ApS.

hurtigt, venligt og super håndværk

Man skulle ikke tro, at der har været en gravemaskine i forhaven.
Ikke en plante led nød, men rotten døde!

Brønshøj Kloak ApS.

Omlægning af kloak og etablering af faskine

Arbejde og efterfølgende oprydning er udført rigtig pænt, hurtigt og til tiden/aftalte pris. Service både før, under og efter har været fremragende. Jeg vil til enhver tid anbefale Brønshøj kloak til venner og bekendte.

dræn mv.

Har fået isoleriet kælderydervæg og lagt dræn - godt, hurtigt og professionelt arbejde

Professionelle og servicemindede medarbejdere

Vores udmærkede VVS mand, Kim, fra KBHVVS konstaterede større problemer med vores kloak og fik tilkaldt Brønshøj Kloak. De kom kort tid efter og gennemså hele kloaksystemet med TV.
Forsikringen gav hurtigt OK på baggrund af TV rapporten og hele kloakken var repareret på to dage.
Michael og hans folk fra Brønshøj Kloak var meget professionelle og efterlod vores indkørsel i fornem stand efter opgravningsarbejdet; selv brændestablen var pænt stablet igen, efter de havde måtte flytte den.

Brønshøj Kloak ApS.

Godt og professionelt arbejde.

Har fået fjernet køkkenbrønd og repereret defekte kloakrør efter rotteangreb.
Alt er udført meget professionelt. Tilbud, tidsplan, selve arbejdet, oprydning og reetablering lever fuldt ud op til mine forventninger og jeg vil til enhver tid anvende Michael og Brønshøj Kloak igen.

Flot arbejde

Udskiftet defekt tagbrød og lavet omfangsdræn. Og det er gjort rigtig godt. Vi vender gerne tilbage, hvis det skulle blive nødvendigt.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super professionelle, meget behagelige og tjenstvillige medarbejdere og ledelse.

Det har været en god oplevelse at have Michael og hans medarbejdere på besøg.
Jeg vil til enhver tid anbefale firmaet til andre.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super service - godt håndværk :-)

Vi har haft rigtig gode erfaringer med Brønshøj Kloak. Aftalerne er blevet holdt, arbejdet har været særdeles omhyggeligt, og alt er blevet reetableret forrygende flot.