[REPLY]
Un site sobre, agréable tout comme la marque !
Site simple d'utilisation, bon service clientèle, grand choix de vêtements, envoie du colis très vite et en moins d'une semaine.
Jeg bestilte en pung d.23/2 inde på burberry.com - og allerede dagen efter fik jeg en mail om at min ordre var sendt afsted. Modtog allerede min super lækre pung 4 dage efter.
Hjemmesiden har et lækkert udseende, og er nem og hurtig at finde rundt på. Deres online shop er hurtig, og ikke til at tage fejl af.
Kan bestemt anbefale andre til at handle hos dem, især hvis man ikke har mulighed for at tage til deres forretning!
Havde bestilt en super fed trench coat via. deres hjemmeside, som var utrolig nemt at finde rundt i, (er man i tvivl om størrelse, er der en detaljeret vejledning at finde på siden) fine billeder og god information om produkterne.
Jakken blev leveret efter 4 dage, og kvaliteten er jo i top!
Det er ikke sidste gang jeg handler der...
Synes de har en rigtig god og overskuelig hjemmeside med god information om produkterne og gode detaljebilleder. Bestilte en taske på siden og fik bekræftelse med det samme. Fik også besked om at tasken var afsendt, med besked om 3-5 dages levering. Efter 4 dage modtog jeg tasken. Meget fint emballeret i neutral ydre indpakning, og pakket ind i både papkasse, lækker Burberry shopping-bag, støvpose og med kvitteringen pakket i lille kuvert. Meget samme oplevelse som hvis tasken var købt i en forretning. Anbefales varmt.
Jeg bestilte en taske derinde. Jeg skrev en del med kundeservice, før jeg bestilte den, da jeg ikke kunne bestille den via deres hjemmeside. De var meget venlige, men det forefik på engelsk. Kan være et minus, hvis ens engelske ikke er så godt... Så jeg skulle bestille den via telefon, skulle ringe til London, og bestille den således. Endnu et minus. Normalt kan produkterne bestilles via deres site, men ikke lige dette produkt.
Tasken kom en uge efter, og på hjemmesiden stod der, at det ville gå 5-7 arbejdsdage. Pengene blev trukket dagen før, jeg modtog den.
Alt i alt: en god oplevelse.
- Kan anbefales.
Impara a conoscere i tuoi clienti.
Rivendica la tua azienda adesso. Accresci la comprensione dei tuoi clienti e rispondi alle recensioni. Gratis.