We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (355)

Hurtig levering!

Bestilte kl. 15 tirsdag og fik min vare kl. 9 næste dag. Perfekt.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Levede fuldt op til forventningerne

Fine varer. Hurtig levering og super elegant indpakning :0)

Super service

Super service og hurtig levering

Recensione da parte di un acquirente verificato

Lækker indpakning, gurtig forsedelse, fantastisk service

Prøv at tjekke Byflou ud, de har mange lækre varer og leverer en fantastisk service.

Som sædvanlig god service

Det er oplevelsen af luksus internethandel, god kvalitet og god service. Jeg skulle bytte en fødselsdagsgave, som var kommet i luksusindpakning. Da den var for stor måtte jeg returnere den, og købte en anden t-shirt. Intet af det var forbundet med gener. Og selv om jeg bestilte genbrugsindpakning, var den stadig pakket fint ind:)

Bedre end perfekt!

Supert udvalg, super hurtig levering, nemt at bytte, personlig kundekontakt! Ialt udover almindeligt god oplevelse!!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Total luxus og udsøgt service i hele jeres koncept!

Jeg vil varmt anbefale Byflou.com - Online til alle mine venner og familie.
Man får en super service og pakken er så fint pakket ind, som jeg aldrig har oplevet hos noget andet internet firma!
Webshoppen er udsøgt med de lækreste tøjmærker, så man nemt finder et perfekt og tjekket sæt tøj eller enkelt dele.
Jeg har kun positive ting at sige om Byflou.com-Online.

Overmiddel

Det hele var meget fint, god kvalitet på papir og så videre, pænt layout både på hjemmesiden og returseddel osv.

Super nemt med fri retur! Virkelig lækkert, da jeg ellers havde ventet med at købe det til en dag, hvor jeg var i Århus.

Det eneste var jeg ret skuffet over, var at få leveret en kasse, som havde en kæmpe flænge midt i. Jeg ved simpelthen ikke, hvordan det kunne lykkes for PostDanmark at smadre den så meget fra Hobro til Mariager! Men ellers var det hele jo super fint, så tak for det. :-)

Nemt, hurtigt og professionelt

Varerne er pakket rigtig fint ind og med nem retur label.
Tøjet er af høj kvalitet.
Jeg kan roligt anbefale denne hjemmeside til andre.

Fantastisk service, snabb leverans

Blev så glad när jag fick det fina paketet. Toppen service och snabb leverans. Rekommenderas varmt!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super handel jeg kommer igen

Alt var som det skulle være...jeg vil både anbefale siden til mine venner og komme igen for at handle :-)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Alt igennem en super oplevelse at handle hos jer:)

Hej
Jeg er yderst tilfreds med alt fra jer. Hurtig levering, lækker indpakning. Mine bukser passede perfekt, men skulle de mod forventning sendes retur, var der også taget højde for det. En flot sort kuvert med returlabels osv. Jeg handler gerne med jer igen.
Jeg ville gerne give seks stjerner.
Hilsen Jonna

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super handel og god betjening

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at handle hos Byflou.. Det er en super flot hjemmeside og overskuelig, og varen kom 2 dage efter i rigitg flot indpakning.

"Perfekt":-)

Bestilte en top på tilbud og hvilken kvalitet... Det er det bedste køb til dags dato og er 120% at det bliver årets mest brugte stykke lækrer tøj i min garderobe:-)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super hurtig levering og mange lækkerier at vælge imellem. Kan varmt anbefales herfra.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Super service selv ved retur forsendelse

Jeg kan klart anbefale køb hos byflow

Perfekt

Hurtig levering - alt levede op til forventningerne. Jeg vil klart anbefale hjemmesiden.

Meget tilfreds.

Jeg har bestilt en kjole hos By Flou. Kendte ikke siden, men fik en meget positiv oplevelse - Dog var transporten ret dyr. Jeg fik min vare meget hurtig og i fin indpakning. Kommunikation fra By Flou var rigtig god. Kjolen var ret billig, de forstår hvad udsalg er. Det er ikke sidste gang jeg vil købe på denne side.

Jakke fra Malene Birger

Flot vare - flot indpakning og rigtig god service

Hurtigt og nemt

Har netop handlet hos Byflou.dk. Jeg modtog pakken dagen efter jeg bestilte. Super flot pakket ind.Kan klart anbefale andre at handle hos Byflou.dk

Super service - hurtig forsendelse - Kundeservice i top

Købte en Malene Birger skjorte på udsalg, men skjorten klædte mig ikke og jeg sendte den derfor retur. Den vedlagte returlabel gjorde det meget nemt for mig at returnere, og jeg modtog en mail fra Byflou.com dagen efter om at min returvare var modtaget. Rigtig god kundeservice og jeg vil helt klart handle hos Byflou.com igen.

Bedst ,bedst,bedst

bedst bland 14 forskelligt som jeg har prøvet.

Anbefaling herfra!

Kan varmt anbefale at handle hos Byflou!

Super

Super hurtig levering lækker indpakning...

Super flot indpakning

Jeg har handlet flere gange på Byflou, og jeg glæder mig hver gang til pakken kommer. Den er altid elegant indpakket...og så er der hurtig levering :o)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Den bedste hjemme side jeg handler i ...

Jeg handler meget på nettet, og generelt synes jeg service er ok hos alle. Men Byflou kan mere end de andre. Deres produkter er top kvalitet, jeg har aldrig nogen sinde haft problemer med service, det jeg har købt ... Mine pakker er altid kommet til tiden, de har aldrig lavet et fejl med størrelserne, at det jeg har bestilt eller noget andet.
Faktisk handler jeg tit også hos Desingers Remix hjemmeside, og jeg kan ikke sige det samme om dem. De har to gange på sammen måned solgt noget til mig, som de ikke havde på lageret mere. Og jeg havde ikke fundet ud af det, hvis jeg ikke havde ringet for at spørge om, hvor mine produkter var ... :( det er meget trist, fordi deres tøj, bælter og tasker. er super smart :)!

Så jeg har kun ros til Byflou indtil nu !!!
Kh,
Nat. :)

Alt er tip top

Nem og overskuelig hjemmeside, der gør det nemt at se den vare man er interesseret i. Hurtig levering, og fantastisk med indpakning i silkepapir og fin sort æske - det giver virkelig den ekstra gode oplevelse - det er bestemt ikke sidste gang, jeg har købet tøj på byflou.dk

Recensione da parte di un acquirente verificato

Flot udvalg og hurtig levering

Byflou.com har altid haft et stort og flot udvalg. Dejligt!! Leveringen sker hurtigt og uden problemer.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtigt, troværdigt og nemt - god kvalitet

Bestillingen gik nemt - pakken ankom efter et par dage i flot indpakning :) Det er ikke sidste gang jeg handler hos Byflou.com.

Mvh. Mia

Super service

Super flot leveret

Recensione da parte di un acquirente verificato

Flot indpakning - men lidt forvirrende levering...

Byflou sendte pakken helt planmæssigt + en mail til mig om afsendelsen, men jeg gik og ventede på en besked om, at pakken var ankommet til posthuset. Det viste sig, at jeg kunne hente pakken kun med mit sygesikringskort. Det vidste jeg ikke...

Recensione da parte di un acquirente verificato

God service, troværdige billeder, lækker indpakning!

Jeg bestilte et par sko som dog skulle byttes til en anden størrelse. Ingen problemer med at få byttet skoene overhovedet. Derudover kan jeg fortælle at skoenes udseende og kvalitet lever op til det indtryk jeg fik af dem på hjemmesiden. Hvis jeg skal komme med nogen konstruktiv kritik ville det være at udvalget godt kunne være større.

Super positivt

Altid hurtig levering, god service og lækre styles samt flot indpakning.

Ekstremt tilfreds kunde

Jeg købte en dyr kjole fra By Malene Birger. Jeg foretog handlen onsdag eftermiddag og modtog allerede kjolen torsdag. Den lå i den lækreste sorte æske, med sort silkepapir og kvittering og fakture i en stor sort konvolut - alt i alt en super lækker indpakning. Kjolen passede dog ikke og jeg sendte den derfor retur. 2 dage efter modtager jeg en mail hvori der står at beløbet for kjolen vil blive krediteret og indsat på min konto. Pengene var indsat allerede samme dag! Jeg har kun ros at give og har hele vejen igennem denne handel, følt mig tryg :)

Wauw!!

Jeg bestilte om søndagen en lækker jakke fra Modström, tirsdag havde jeg allerede min super flot og eksklusivt indpakkede vare;-)!
Jeg kan på det varmeste anbefale byflou til alle og vil til hver en tid handle der igen;0)!

Camilla Søfelt.

Fantastisk

Det er et rigtig godt firma har ikke oplevet et bedre end jeres firma alt var på plads og som det skulle være fortsæt med det..:-)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Gode tilbud og rask levering!!

Alt fungerte etter forventning og kan varmt anbefales. Gode mærker helt etter min smak!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtig levering, eksklusiv indpakning og lille gave!

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Byflou.com. Leveringen var super hurtig og selvom der er tale om nethandel betyder det ikke, varen bare skal sendes hurtigt afsted - der var kræset om indpakningen!

Hurtig levering, god service

Hurtig levering. Varen var smukt pakket ind. God service