[REPLY]
Som bekendt hedder Canal Plus nu C More. Under C More profilen er det ikke mugligt at lægge indlæg op, de dukker ganske enkelt ikke op så andre kan se dem, så derfor smider jeg den ind under deres gamle Canal Plus profil.
Anmeldelse af hjemmesiden cmore.dk :
Yderst ringe lavet. Jeg ved godt at der står Beta om den, men den er værre end deres gamle hjemmeside.
Det er ikke længere mugligt at se hvad de viser samlet af film. Der mangler ganske enkelt den gamle A til Å liste over deres film med detaljeret info om hvornår de vises.
Man er tvunget til at se deres samlede program oversigt igennem for at finde ud af hvad de viser af film og hvornår, hvilket er yderst ringe.
Generelt har hjemmesiden også et mere rodet udseende end deres gamle hjemmeside.
Billede kvalitet hos Yousee :
Meget ringe. På den ene HD kanal man har fået lov til få, kaldet C More Film HD, her er der komprimerings fejl. Specielt galt er det med de mørke farver i billedet. Hvis der er aften eller nat sekvenser i filmene er den særligt gal, her er der tydelige komprimerings fejl i billedet.
Gns. målt bitrate for den kanal er ca. 8.8 Mbit/s
Billede kvaliteten på SD kanalerne er heller ikke særligt god. Billedet på hver af kanalerne er kornet og kvalitets missigt lavere end DVD. Man har det egentlig som om man sidder og ser film i VHS kvalitet. Desuden er gns. målt bitrate også meget lav, den kommer aldrig over 3 Mbit/s på nogen som helst af SD kanalerne.
Claus ritiene questo recensione utile
Betalte 179 kr for at se tre kampe på deres søster side, den blev afbrudt 38 min i første halveg. Firmaet svarer ikke på mine mails og har lukket min konto. Jeg har bedt min bank om at tilbageføre beløbet.
Lad være med at spilde tid på deres side.
Impara a conoscere i tuoi clienti.
Rivendica la tua azienda adesso. Accresci la comprensione dei tuoi clienti e rispondi alle recensioni. Gratis.