[REPLY]
Min første børnetøjshandel på nettet. Jeg har ikke handlet på nettet før, da jeg synes den personlige betjening, man får i butikker er skøn. Men åbenbart får man også personlig og skøn betjening på nettet, når man handler på CASARA.DK. Med min levering var en sød, håndskreven besked, og det lyder måske ikke af meget, men det er ikke mange, der tager sig tiden til at skrive en venlig hilsen. Det elskede jeg, og jeg kommer til at handle mere hos CASARA. Tøjet var lige som det skulle være, leveringen hurtig, og jeg har ikke noget at sætte en finger på.
Jeg vil HELT KLART handle hos CASARA igen.
Tak for en dejlig oplevelse, og fordi du gør det personligt at handle på nettet :-)
Jeg bestilte søndag den 3. marts - tirsdag den 5. marts havde jeg varen. En fin sove/køredragt fra Joha. Der var en lille personlig besked med varen :-)
Jeg har kun godt at sige om Casara.dk. Den eneste anke er at der var et par dages forsinkelse på besvarelse på en mail jeg sendte til dem. Man får heller ingen besked når varen afsendes eller lign.
Ellers ingen problemer :-)
Bestilte 3 slags varer 18/1.
Spurgte via mail 30/1 om, hvornår varerne ville blive afsendt.
Spurgte igen 13/2 og fik svar 14/2 om, at nogle varer var i restordre.
Blev tilbudt gratis fragt som kompensation og modtog varer inden for et par dage, dog ikke dem, der var i restordre. Sælger havde desuden vedlagt et par ekstra ting som gave :-)
Kunne dog godt tænke mig at have fået en bekræftelse på at varen var afsendt. Men ellers en fin købs-oplevelse og handler gerne på denne hjemmeside igen :o)
... bestilte nogle dejlige Joha-ting (de har nok nettets største udvalg), fik en ordrebekræftelse med hørte ikke yderligere... Da jeg ringede til dem, fik jeg at vide at nogle af de tinge jeg havde bestilt ikke var på lager, men ville komme det samme dag. Derfor ville jeg modtage pakken dagen efter. Det gjorde jeg også! Men det var de forkerte undertrøjer, så nu returnerer jeg dem, så må vi se...
Og så ville jeg bare lige tjekke kontants oplysninger igår og slog ned på denne butik. de får da 5 stjerner.
så kan vi jo se om der nogen der reagerer.
Hvis du bestiller det sikre så er casara en fin butik men hvis du måske vil returnere så er det ikke her du skal handle.
Jeg købte et regnsæt og en masse andre varer. Regnsættet var utæt ved første gang min søn havde det på. Returnerede det så med beskrivelse men hørte intet og har ikke fået pengene retur.
Det er fandme for ringe :(
jeg har købt 4 stk.(ninna) kanin bamser til min søn.. De er så søde og i rigtig god kvalitet, hurtigt levering og rigtigt god service, og meget fint med den personlige hilsen.. kan kun anbefale casara.dk og har allerede gjort det:)
Jeg har handlet rigtig meget på nettet, og jeg har aldrig været udsat for den behandling!
Jeg bestilte for et rimelig stort beløb efter at have tjekket de gode anmeldelser herinde.
Jeg modtog med det samme en ordrebekræftelse, og alt var tilsyneladende fint. Casara reklamerer med de pakker og afsender samme dag, hvis man bestiller inden kl 14.
Jeg bestilte en søndag, så det er fair nok de først gør det mandag.
Og mandag trækker de ganske rigtigt pengene, men jeg får ingen bekræftelse på det er afsendt.
Da der er gået et par dage skriver jeg får at høre om det er afsendt.
Intet svar.
Jeg skriver igen.
Intet svar.
Jeg skriver så jeg vil anullere min ordre, grundet manglende bekræftelse på afsendelser og ingen svar fra dem, selv om de havde hævet pengene med det samme.
Så får jeg et svar. De havde været på kursus, men nu skulle de tjekke op på det, det skulle være afsendt. Her er der så gået en uge. Okay, tænker jeg og venter. Så får jeg mail om at de have problemer med postdanmark. (Det har jeg aldrig været ude for før, på trods af utallige handler over nettet).
Jeg giver dem tvivlen til gode og venter. Der er nu gået 14 dage.
Jeg får mail om at de har fået pakken retur og de vil overføre pengene til mig snarest. Fint tænker jeg.
Der går en uge.
Jeg skriver hvor bliver de af?
Jeg får svar; de havde nogle problemer med at tilbageføre pengene, kunne jeg give dem mit kontonummer.
Okay, så, det får de.
Det er nu 14 dage siden.
De svarer ikke længere på mine mails.
Bedøm selv; Er det særlig troværdigt??!!
Så: GØR DET IKKE! Find en anden butik, der er til at stole på!
Det er godt nok ved at være noget tid siden at jeg handlede hos jer men begge gange har været en fin oplevelse.
Jeg købte først et par bodyer og ville gerne have i andre størrelser som straks blev bestilt hjem til mig :)
Handlede igen senere og igen fin pris og service.
Vi bestilte noget tøj, og da det dukkede op, så var der en fejl på tøjet. Det er jo hvad der kan ske.
Vi sendte derefter en mail, og den har vi så ikke fået svar på endnu og det er 3 dage siden. Da jeg ringede til dem, så fik jeg at vide, at deres edb system ikke virkede.
For mig virker det som om det er en virksomhed, der har travlt med at få tingene ud af huset, men ikke rigtig kan håndtere fejlsituationerne.. Man kun da som det mindste bare sende en mail om, at de ser på sagen. Men det er jeg jo bange for, at de ikke gør :(
Update 17/2. I dag har vi fået svar, og der er heldigvis ingen problemer med at få situationen ordnet. Desværre kunne vi ikke få byttet tøjet fordi de ikke har flere, men det kan de jo ikke gøre for. De sender en fragtpose, så de betaler også fragten, hvilket jo er fantastisk
Giver dem en stjerne mere, men stadig kun 3 stjerner for alt for langsom kommunikation. Det ligger måske på grænsen til 4, men informations-flowet for mig er bare så vigtigt når man køber over nettet, at jeg vælger kun at give dem 3.
Det er første, men ikke sidste gang jeg handler hos Casara. Jeg bestilte varer mandag og havde det med posten tirsdag morgen!
Det kan da ikke gøres hurtigere :-)
Det lille håndskrevet kort gør det bare mere personligt.
Tak for en rigtig god handel.
Lavede en ordre på nogle tilbudsvarer som så viste sig at være udsolgt. Vi aftalte pr tlf at ordren ville blive sendt i august når de fik varerne hjem igen. Jeg har 2 gange kontaktet dem pr mail uden at få svar. Varerne er ikke dukket op, og det er idag d. 31/8. For dårligt
Edit: Jeg kan se de 3 ud af 5 varer stadig er til salg i shoppen
Kun de bedste anbefalinger herfra. Jeg havde fundet et par gode tilbud, jeg bare måtte have til mine tvillinger, og så ringede de selv fra firmaet og tilbød 10% i tvillingerabat.
Handler selv sikkert hos Casara igen og anbefaler gerne hjemmesiden til andre.
- Gitte.
Har intet at klage over, skulle vente lidt på min bestilling, men det var pga. tekniske problemer og ejerskifte.
Synes at jeg blev behandlet rigtig godt som kunde og handler her gerne igen.
Vil klart anbefale siden til andre.
Virkelig fin service og nogle rigtig gode varer til en god pris. Vi købte en jakke som er helt i top og stempelmærket til tøj kan også virkelig anbefales. Vi fik vores varer hurtigt og med en sød hilsen ved siden af. Vil helt sikkert handle på casara.dk igen!
Jeg havde et spørgsmål til Casara omkring størrelse, jeg sendte dem en mail - og fik hurtigt svar. I svaret stod også, at jeg kunne sende mit nummer, så ville de med glæde ringe og fortælle mere detaljeret omkring det:) Dét kundeservice!
Jeg bestilte min pakke og fik ordrebekræftelse samme dag og dagen efter var pakken, hvor den skulle være. Super fin stand og dejligt tøj til BILLIGE penge (dog smadder ærgerligt, at det koster så meget for fragt :( ) I pakken lå også en ordrebekræftelse med personlig hilsen! :D
Jeg vil anbefale denne sidde til alle
Rigtig god service og skønt tøj til super priser! Fik allerede pakken dagen efter bestilling - endda med lille håndskreven hilsen! Skal helt sikkert handle mere på www.casara.dk !
Tak for en masse fint tøj til ungerne.
Det bedste var næsten at du skrev der måske gik en dag mere pga. udsalg på hjemmesiden.
Pakken kom næste dag, til stor glæde for ungerne.
Er der den eneste tvivl så ringer de op og spørger for en god ordens skyld. De er meget søde og hjælpsomme.
Varene lever op til forventningen, fornuftige priser, dejlig overskuelig hjemmeside.
Fantastisk kundeservice, hurtig levering, lækre varer og måtte straks bestille mere :).
Mvh
Christina
Det er nu anden gang jeg handler hos Casara, og det har begge gange været en ren fornøjelse. Jeg er meget overvældet over deres super kundeservice (de er bare så søde), og jeg vil helt sikkert handle der igen.
Casara kan varmt anbefales !!!! :)
Utrolig god, og i øvrigt hurtig, service og kommunikation. Modtog hurtigt efter min bestilling en mail med svar på et spørgsmål, jeg havde stillet. Ligesom jeg også blev kontaktet vedrørende en vare, der var udsolgt.
Super imødekommenhed og hurtig forsendelse. Modtog varerne med posten allerede dagen efter bestilling.
Tak for handlen!
Venlige hilsner
Tanja Kristensen, Tjæreborg
Super kanon service - 1.gang handlet hos casara.dk og ikke sidste gang.
Servicen er i top - den efterspurgte varer var ikke på lageret, men blev holdt opdateret pr. mail fra casara.dk om hvornår varen kom hjem.
Fik bestilt tirsdag inden Kr. Himmelfartsdag, og havde slet ikke forventet at få varen så hurtigt især fordi der var helligdag, så vi var meget positive og rigtige glæde da vi modtog varen dagen efter bestillingen, kanon service og varen lever op til forventningen.
Vores barn spilde meget til måltiderne, derfor kan vi varmt anbefalde Pippi lang hagesmæk, de bedste hagesmæk på markedet.
Tak casara.dk!
Gabriella og Rune
Dag til dag levering jo det bedste og det giver Casara.dk! Varerne lever op til forventningerne og servicen er i top. Fuldt hus fra mig. :)
Fantastisk butik, rigtig god service, bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos jer!
Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler hos Casara.dk.
Bestilte nogle varer, fortrød dog noget af købet, men nåede at sende en hilsen for at rette varen til noget andet og fik meget hurtigt svar.
Varerne blev hurtigt leveret sammen med en håndskrevet hilsen, det er da ikke til at stå for :-)
Det viser virkeligt overskud at have tid til at sende en håndskrevet hilsen til sine kunder, tusind tak for en god handel og på gensyn snart igen :-)
Casara.dk er blevet en fast web-shop til vores familie, når der skal handles tøj til guldklumperne på Nettet. Og der er 2 ganske gode grunde til det, først og fremmest synes vi at udvalg er varierende, for det andet får man HVER GANG super service og hurtig levering.
Bestilte i weekenden en hel masse lækkert tøj og allerede tirsdag formiddag stod postdamen ved vores dør med en TUNG KASSE....alt det fine tøj var flot pakket ind i silkepapir med håndskrevet hilsen som altid og det viser jo at alt er godt gennemtænkt og man virkelig vil give kunderne en god handle oplevelse og dermed vender "vi" jo tilbage igen og igen og igen :o)
Jeg tror, det kræver mere end 2 hænder at tælle det antal gange, jeg har shoppet børnetøj hos Casara.dk
Og jeg er aldrig blevet skuffet.
Der har altid været super service, hensynsfuld betjening og ikke mindst hurtig levering.
Jeg kigger ofte forbi Casara.dk for at se, om der skulle være nogle gode tilbud eller nye spændende varer. Og jeg gør det uden tvivl snart igen...
Bestilte vaskeklude lørdag og allerede tirsdag lå der brev i postkassen om at jeg kunne hente min pakke på posthuset!!!
Dejligt med flere leveringsmuligheder i forskellige prisklasser :-)
Hurtig betjening, fejlfri levering, og så er det altid dejligt med en personlig hilsen med pakken. Tak for den gode service!
Bestilte lidt børnetøj på udsalg og trods det gode tilbud kom det hurtigt frem. I pakken var en hyggelig personlig hilsen og lidt godt til ganen. Bestikkelse er ALTID velkommen :D
Jeg havde ledt i mange butikker efter badebukser men de havde kun til lidt ældre babyer. Da jeg skulle til at starte babysvømning var det vigtigt jeg fik fat i et par.
Så huskede jeg en lille babybutik jeg havde passeret engang imellem som altid havde "lukket". Jeg så så at det var en net butik og tog hjem og kiggede hvad de havde. Da fandt jeg hvad jeg ledte efter og nogle andre ting som jeg så også syntes jeg lige manglede ;-)
Servicen var ret hurtig og jeg havde ingen grund til at klage, da alt jeg fik var præcis hvad jeg havde bestilt og godt pakket ind. Der lå også en personlig hilsen som jeg syntes var det sødeste nogensinde; det er ikke noget jeg forventede fra en "net butik".
Jeg føler faktisk at jeg fik bedre og mere omsorgsfuld service fra jer end mange babybutikker jeg har været i. Man kan se i har gjort jer umage for at kunden stilles tilfreds med ikke kun produktet men også servicen.
Jeg har helt sikkert tænkt mig at bruge jer igen.
Jeg købte en masse gode tilbud på pigebabytøj.
Fantastisk hurtig levering og en sød hilsen med. Jeg havde et spørgsmål til Casara, og der var svar få timer efter, jeg havde stillet det pr. e-mail.
Informationsniveauet er fint. Hvis der stod mål på tøjet, ville det være helt perfekt.
Brugervenligheden på hjemmesiden er god. Dog kunne man godt ønske sig en hurtigere måde at handle videre på, når man har lagt en vare i indkøbskurven. Hvis man skulle vælge størrelse og farve på varen, skal man klikke to gange for at komme tilbage til listen. Hvorfor føres man ikke automatisk tilbage til listen, når man klikker "handle videre"?
Jeg har ikke haft grund til at klage.