We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (1.790)

supper binnen 24 uur gelevert te gek voor woorden

bij mij 9 waart alleen de garantie en de adres op pakbon zal handig zijn ,MAAR de levering en hoe het verpakking is is netjes alleen een kleine tip zorg dat jullie een volder
bij de doos indoen om reclame te maken en aanbiedingen voor vrienden en bekennen

m.v.g. l. J.Smit

Prima service

Snelle levering, gebruiksvriendelijke site, en tot nu toe goede ervaringen met de CD-R's!

E-Bizz Gmbh

Levering vindt plaats zonder problemen. Het bestelde wordt ook geleverd.
Ook aan de afhaalbalie wordt je vriendelijk te woord gestaan.

Jammer vanwege wetgeving dat er geen DVD's meer aan huis geleverd kunnen worden.

Desalniettemin prima winkel.

Prima service!

Helaas begaf de controller van mijn LED strip het na ca 4 maanden trouwe dienst... vervelend maar na 1 telefoontje naar de Cdrwinkel per koerier gratis een nieuwe ontvangen; Prima service!

Uitstekend

Zoals alle andere bestellingen, zeer snel geleverd degelijk verpakt en doen wat er gevraagd word, kortom een zaak waar je van op aan kunt.

Een aanrader.

good job

snelle afhandeling en goede prijs voor de artikelen

Service

Goede en snelle behandeling van aanvraag. Vriendelijkheid en bereidwilligheid zijn ook jullie troeven.Hulp bieden en technische adviezen worden zonder problemen gegeven. De moeite waard om een ritje naar Duitsland te maken vanuit Belgie.

Super webshop

Snelle service, kunt het gewoon afhalen. Even vooraf zeggen wanneer. Goede kwaliteit.

snelle behandeling

ik heb mijn bestelling donderdag om 16u geplaatst,
de dag erna s`middags had ik het al,
je word ook mooi op de hoogte gehouden met het verloop van je bestelling,

ben echt zeer tevreden hierover,

E-Bizz Gmbh

Snel geleverd, goede service!

Ik had cdrwinklel.com ontdekt via Fok!-forum als goedkoopste leverancier van MKM-003-00 Verbatim Dual Layer dvd's en heb hier dan ook besteld, nadat er met mijn bestelling wat mis was gegaan werd er snel en correct gereageerd op mijn klacht en had de volgende dag mijn goede bestelling in huis!

Ook de manier waarvan je op de hoogte word gehouden van het leveren van je bestelling was dik in orde, verder was het heel netjes in bubbelplastic en stevig tape verpakt. Aanbeveling voor iedereen :)

Super!

prima levering

bestellen was makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je de bestelling kunt verwachten.

goede tip

goede tip

als je spullen gaat afhalen in magazijn , pas betalen als je de spullen in handen hebt
ik heb vandaag mijn dochter gestuurd om een bestelling op te halen en ze geeft netjes de bestelbon samen met het geld af en vervolgens moet ze betalen en word in alle toonaarden ontkent dat ze geld heeft gegeven, camara beelden kunnen ze ineens niet laten zien dus 115 euro betaald voor 200 dvd's

mvg harrie zeelen

E-Bizz Gmbh

Beste in hun genre, en tevens super snel !

Blijven indrukwekkend snel met leveren ! Donderdag nacht besteld en Zaterdag ochtend in huis. Zo kan het dus ook.
Naar mijn mening de beste in hun genre.

E-Bizz Gmbh

Snel en zonder beschadigingen ontvangen.

Erg Tevreden over de manier van betalen en het vertrouwen.
BEDANKT!!!!

Aanrader,perfect

Zeer vriendelijk en supersnel geleverd,perfect zo.
Dank je wel

goede en snelle bezorging

De dvd doosjes zijn snel bezorgd. Het was wel jammer dat de dvd's niet besteld konden worden, ik heb deze elders moeten bestellen.

bezorging

Besteling gedaan na 3 dagen was het al in huis erge snelle bezorging erg fijn en goed verpakt.
Mijn dochter vond de snoepjes ook erg lekker en wij moesten er ook wel om lachen.

Superservice

Naast een snelle en opvolgbare bestelling en levering zijn ook de producten zoals deze afgeleverd worden steeds van onberispelijke kwaliteit.
Echt een aanrader!

Betrouwbaar en eerlijk

al verschillende bestellingen gedaan,steeds correct en op tijd behandeld geweest Zelfs bij eventuele twijfel een belleke of mailke doen en alles wordt correct opgelost Meest beste winkel die ik op t internet ken Proficiat cdrwinkel doe zo verder You are the best

Perfect geholpen

Doordat mijn Canon IP4200 het had begeven, heb ik aan Cdrwinkel gevraagd om de inktcartridges die ik nog op voorraad had om te ruilen voor inktcartridges die in de nieuwe Canon printer kunnen.

Dit heeft Cdrwinkel zonder probleem geregeld, perfect geregeld waarvoor nogmaals dank.

Pieter

Correcte levering, goed verpakt

Bestelling voor het weekend geplaatst, twee dagen na het weekend ontvangen

E-Bizz Gmbh

Snelle levering en correcte afhandeling

Altijd correcte leveringen, degelijk verpakt, factuur in pdf formaat etc. en snelle levering, dus zeer tevreden tot nu toe ! Doe zo verder CDR team !

E-Bizz Gmbh

Prima bedrijf met goede service

Door de goed ingerichte site waar duidelijk te zien is wat op voorraad is zijn bestellingen altijd prima verlopen. Altijs daags na bestelling geleverd. Prima ga zo door!

Een aanrader dus.

Prima bedrijf

Bestelling was simpel, snel en de medewerkers zijn zeer vriendelijk bij afhandeling.

Hele goeie service

Mijn bestelling heb ik in goede aarde ontvangen en ook nog is heel snel.
Ik ben er zeer tevreden over.

Uitstekende service, snelle levering

Zondagavond besteld, dinsdagavond geleverd aan huis. Fantastisch gewoon. De artikelen zijn zeer goed en veilig verpakt en de prijzen zijn scherp.
Heel tevreden. Tot de volgende bestelling :)

5 sterren - as usual

Tot nog toe verloopt iedere bestelling en de daaropvolgende levering vlot. Het is heel fijn werken op deze manier. Keep up the good work :o)

super !

rien à dire, tout était super, le délai de livraison, l'emballage (top !) et les produits qui correspondent à mes souhaits. A refaire !

E-Bizz Gmbh

Rapport Qualité / Prix avantageux.

Simple et facile d'accès.
Nombreuses références et produits disponibles immédiatement.
Frais d'envoi peu onéreux.
Prix attractifs sur les DVD "Blue Ray", même si je regrette le rayon DVD qui a disparu.
Je commande depuis des années, sans problème.
A visiter sans hésiter...

Perfect!

Zeer snelle en correcte service. Heel degelijk product! Er volgen zeker nog bestellingen!

Gewoon prima service

Ik had een WiFi adapter besteld, snel geleverd, werkt perfect, mee op vakantie. Schijnt dat ik niet goed gelezen heb - werk niet voor een Mac. Drie weken later thuisgekomen en teruggestuurd. No problems - een paar dagen later de Mac versie in huis gekregen. Perfecte service!

E-Bizz Gmbh

Snelle levering, goede prijs ! Aanrader.
Toch een kleine opmerking. Weinig informatie bij de LED lampen.
het aantal lummen en de kleur ontbreken soms, of niet volledig juist. Dit is toch belangrijk om de juiste keuze te maken.

E-Bizz Gmbh

Supersnel en altijd een aardigheidje erbij

Bestellingen worden over het algemeen zeer snel uitgeleverd en wat ik zo leuk vind is dat men er altijd een aardigheidje bij doet, vaak een zakje snoep.
Klasse!.