[REPLY]
Har bestilt to gange herfra og er yderst tilfreds :D
Utrolig hurtig levering. Alt fungerede perfekt. Også en rimlig handel.
Varen kpm dagen efter jeg havde bestilt
har handlet der et par gange altid hurtig levering
Min vare var fremme dagen efter at jeg bestilte den, så det var hurtig ekspedition
Gode priser, bredt udvalg og service. Jeg havde en række spørgsmål til et produkt, de svarede hurtigt og jeg fik svar på det jeg var i tvivl om.
Jeg havde et problem med en leverance (fejlen var hos Post Danmark), men fik en både hurtig, venlig og kompetent service, da jeg henvendte mig til supporten.
Helt klart en god oplevelse.
Bestilt kl 19.00, og modtaget varen næste dag med posten. Ingen grund til at købe mobil tilbehør hos Fona etc, når man kan købe det her til halv pris eller mindre.
let og nemt - ja og så hurtigt: dag til dag
Jeg kar købt et datakabel til en samsung telefon til i alt incl. forsendelse 58 kr. på andre sider skulle jeg give over 100 kr. uden porto.
En prisbillig side med hurtig levering som som alle kan ønske sig.
Super hurtig forsendelse, lave priser, alt OK
Bestilte Samsung batterioplader på nettet onsdag middag.
Kom med posten torsdag formiddag.
Og prisen har jeg ikke set lavere andre steder.
Super !!
Bestilte et cover til min Samsung Galaxy S2.
Bedste pris, hurtig levering og alt OK
Simple order procedure and I've got my item delivered next day. Awesome!
Bestilte batteri til mobiltelefon mandag som jeg ikke havde modtaget fredag, efter aftale med Cellshoppen, hvis ikke modtaget mandag en uge efter bestilding vilde de sende en ny, så vi ser til i morgen mandag.
Varen var som beskrevet , levering hurtig alt som det skal være.
Ps: kan kun anbefale forretningen.
fantastisk hurtig forsendelse og billig i forhold til andre forhandlere
kan kun anbefales
Meget positiv oplevelse, bestilte varen søndag eftermiddag, havde den mandag morgen, det har jeg lige godt aldrig oplevet før.
Jeg kan kun varmt anbefale Cellshoppen. Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Nem bestilling - fine priser og fragt
Bestilte vare med levering næste dag.
Kundeservice er også rigtig velvidende og professionel og man får hurtigt et meget fyldestgørende og klart svar på sine spørgsmål – også med kundeservicemedarbejderens egen erfaringer med produktet/produkterne man forespørger på. De finder også gerne varerne på deres lager og undersøger direkte på produktet, så man kan få svar på de spørgsmål man nu måtte have om produktet.
De svarer aldrig blot i én sætning, men her tages der virkelig tid til kunden og der bruges tid på at forklare kunden om produkterne og forskellen på disse, hvis man måtte være i tvivl om noget. Man føler virkelig, at der bliver taget hånd om ens forespørgelse og man føler derfor ikke, at man bare er "et nummer i køen" som man ellers kan opleve hos mange andre forhandlere. De virker meget professionelle og har bred viden om varerne. Jeg er meget imponeret! Virkeligt, virkeligt professionelt!
Deres varer er tilmed billige (og billigere end deres konkurrenter) og hvis der alligevel skulle være noget med som de ikke er billigst med, så har de også en prisgaranti. Men den blev der ikke brug for i mit tilfælde.
Deres portoomkostninger er også utroligt gode. Der tages ikke overpriser på portoen - man betaler kun de faktiske omkostninger. Super!
Der er ingen tvivl om, at jeg i cellshoppen.dk, har fundet min fremtidige mobiltilbehørs-leverandør :-)
Mit produkt var defekt da det ankom og de nægtede at betale fragt for returneringen.
jeg købte et nokia batteri med levering 9kr. det første batteri duede ikke . de sendte så et nyt med retur kuvert til det dårlige. denne forsendelse gik tabt med postdanmark, (sker nogle gange for mig) Da jeg sagde det ikke var nået frem sendte de endnu et batteri uden beregning ( som var efterprøvet)
dette batteri er rigtig godt holder 5 gange så længe som det gamle udslidte jeg havde
Jeg betilte et beskyttelses cover og film til min mobil. Coveret var ik på lager men vil blive sendt inden for 2-4 dage. Jeg bestilte den 5/12-11 og modtog varerne her til morgen den 8/12-11. Så det er fornemt. Mærker jo ik at varen er ik er på lager.
De fleste kan åbne en webshop, og begynde at sælge produkter. Det er først når man får problemer med det man har købt man finder ud af om det er det rigtige eller forkerte sted man han handlet. Jeg er ikke i tvivl om jeg har handlet det rigtige sted. Cellshoppen er yderst imødekommende og hjælpsomme, og bruger meget tid på at forklare og rådgive omkring det problem der for mig opstod. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Cellshoppen. Virkelig god service!
Jeg manglede en lader til min mobiltelefon, bestilte søndag morgen, samme (søndag!) eftermiddag var varen afsendt.
Bestilte holder LØRDAG kl. 19.08, modtog den MANDAG kl. 11.15!
Og den passede til min X8.
Godt nok imponerende hurtigt.
Ingen problemer. Købe et micro sd card til billige penge og fik det dagen efter. Intet at klage over.
Havde bestilt en HTC Desire bordlader (til gave) hos en anden internetbutik, de tog røv.. på mig, og jeg fik aldrig varen ,,, herefter fandt jeg cellshoppen, her var en særdeles overskulig hjemmeside, med nogle billige priser, jeg kontaktede dem på mail med tvivl spørgsmål, der var svar i løbet af få min. , og der var vedhæftet yderligere et billede for at hjælpe mig :-) , jeg bestilte varen tirsdag eftermiddag, og jeg havde den onsdag morgen :-) , ja der er nogen der kan få en til at smile endnu !!!, ved jeg skal bruge mere mobil udstyr inden jul, og gæt hvem der får den ordre :-) ....
Bestilte et datakabel til en gammel samsung. var i postkassen dagen efter. alt som det skal være
Bestilte skærbeskyttere til min telefon til denbilligste pris på nettet og modtog dem dagen efter bestilling , så super service ++++
Jeg købte en memory stick til min telefon, men først efter at have mailet dem et spørgsmål og fået svar inden for et par timer.
Jeg bor på Færøerne, og alligevel - og på trods af langsomt postvæsen og toldekspedition - havde jeg varen 2½ døgn efter bestillingen.
God og meget troværdig hjemmeside, bestilte en Nokia lyd adapter til kun 15 kr. Det var det billigste jeg så den til, så derfor søndag eftermiddag i sommerferien købte jeg den. Jeg modtog den mandag morgen, det kalder jeg fandedme service i højeste niveu. Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Bestilte mandag eftermiddag - Levering tirsdag morgen...
Pris 9,00 - Det kalder jeg service
gammel ordre fra 7 jan usb ladekabel til nokia og en htc 220v lader bestilt, begge fungerer upåklageligt og under 24 timers leveringstid :)
bestilte fredag og modtog varene lørdag og så er portoen ganske billig -varene fine og kommunikationen i topklasse
jeg bestilte igen mandag og kom til at bestille det forkerte ringede derfor derind og de ordnede fejlen med det sammen
så denne virksomhesd kan kun få de bedste anbefalinger med på vejen.
De har bare styr på deres virksomhed
mvh astrid
Flot hjemmeside, nem bestilling, hurtig levering - sådan ! Bestilte et cover og noget folie til en skærm - det kom dagen efter. Jeg kan kun anbefale det firma her og vil bestemt handle her igen.