We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (15)

Botten

Hur kan man välja bort kundservice? Att man skall behöva sitta och försöka chatta med någon för att få hjälp? Dem som inte har data kan inte få hjälp. Riktigt uselt...
Och att inte kunna hjälpa till att skicka en pappersfaktura ens!? Erbjöd extra betalt för faktura och vart lovad detta flera månader innan vi fick nog och böt operatör

37 MINUTER TILL TRUSTPILOT MED COMVIQ MOBILA KONTANTKORTS BREDBAND

Jag hade en hel del att skriva om detta SUPERSKRÄPP till bredband. Men orkar fa. iiinte sskriva en radd till innan jagg får et nervsammmanbrott.

Comviq

Akta er för Comviq mobilt bredband

På tok för mycket strul med det mobila bredbandet! Händer väldigt ofta att det stängs ner med felkod 819 tror jag det är. Kan få vänta upp till timmar innan man får igång det igen. Om möjligt välj annat! Ibland kan kundservice upplevas som nonchalanta när man ringer dem. Ibland sitta i kö uppåt en ½ timme, ej acceptabelt!

Comviq

Sålt internet för en nästan 80 årig dement....

Comviq borde verkligen ta sig i kragen och kolla upp deras hemförsäljarmetoder...Min snart 80 åriga granne som är dement och vet inte ens vad internet är för något och har aldrig ägt en dator,blev övertalad av att skriva under ett mobilt internetkontrakt!!!Sen när räkningarna började komma och deras son ringde upp bolaget fick han svaret: tyvärr har kontraktet inte blivit uppsagd i tid.Fast varken modem eller annan utrustning blev uthämtad från posten ville dem ta betalt.Tur i oturen att sonen jobbar som reporter så när de fick veta det blev det genast en ursäkt och avslut på kontraktet...Men vad händer om man inte har någon som hjälper en??Det är under all kritik...

Comviq

Håller inte vad dom lovar.

Comviq's webbutik eller förlåt...Brightpoint är en sådan butik som man har eller får mardrömmar av. En sån butik där ingen tar tag i sitt ansvar och alla skyller på varandra.

"Supersnabba leveranser" - Webbutiker i Hong Kong är bättre och snabbare!

Edit: Jag är förvirrad, ringer till Comviq webbutik och där blir man hänvisad (och ger skulden på Comviq/Tele2 angående "supersnabba leveranser")... vänta, ringde jag inte dit nyss?

Deras s.k. webbutik är det mest oseriösa jag någonsin stött på i Sverige.

Edit 2: Makulerade min beställning då Brightpoints representativ ljög rakt upp i ansiktet på mig om att telefonens leveranstid var 1-3 dagar, men när jag frågade efter varför min hade 1-2 veckor leveranstid så ändrade dom historia... *suck*

Enkelt!

Det är så enkelt att navigera på siten och det finns det mesta jag behöver där.
Bra kund support och väldigt bra priser.
Synd bara att Comviq inte kan leverera bredband där jag bor.

Värdelös täckning

Det räcker inte att ha täckning bara kring storstäder och inte alls på landsbygden i norra Sverige.

lång väntetid i telefonkö

Ville ångra ett köp som gjordes i påskas.
Fick sitta i telefonkö i 20 minuter för att bli vidarekopplad och vänta ytterligare 10 minuter innan jag gav upp och la på.

tog mig ytterligare 2 dagar och många telefonsamtal med mycket väntan innan jag fick tag i rätt person att prata med.

Känns oseriöst.

Inget händer

Har nu gått nästan en månad sen jag beställde kontantkort med nummerflytt. Ringde Comviq kundtjänst som inte hade en aning när det blir fixat och hänvisar till webbutiken.

Ringer webbutiken som inte heller vet något och hänvisar till Brightpoint som har hand om nummerflytten. Kontaktar Brightpoint som hänvisar mig tillbaka till Comviq kundtjänst och cirkeln är sluten

Suck..

Victor ritiene questo recensione utile

Svårbegriplig hemsida

Kontakt-info och länkar fungerar ej bra.

Stabilt

En av de bästa aktörerna inom telefoni. Trots strul med "min sidor" på internet ger jag dem 5 stjärnor då jag tycker de har rakt igen ärlig och sjyst marknadsföring. stort plus till deras olika prisklasser gällande mobil påladdning.

MYCKET BRA!

Mycket bra service från kundtjänst med informativt svar. Lätt att beställa och snabb leverans, tog 1-2 dagar efter att jag beställt varan. Mycket nöjd med mitt köp! Kan rekommendera.

Håller vad ni lovar

Måste bara få berömma er. Tack för att ni ger mig och andra chansen till verkligt billigt och bra utbud. Själv håller jag bättre koll på vart pengarna tar vägen. Ni är verkligen billigare än andra.

Telefonköp

Håller inte vad dom lovar i annonsen. Beställde och betalade en mobiltelefon ( 1100 :- ) via nätet. Leveranstiden skulle vara 3-5 arb. dagar. Efter fem arbetdagar och några telefonsamtal, får jag ett mail om att telefonerna kommer in först om ca. två veckor. Efter ytterliga några samtal ang. varför dom lovar en sak i annonsen och som inte stämmer med verkligheten, så får jag ett nytt mail om att jag kan ångra köpet om jag vill. Klart jag vill det om det inte hade kostat mig någonting, men det kostar 25-50 kr. att lösa ut värdechecken. Så helt plötsligt har den bra affaren inte blitt så bra pluss att det har krävt en massa telefonsamtal och tid för mig.

Undrar hur många som råkade ut för samma som jag?
Hur mycket tjänade Comviq på våra pengar, under denna tid ?

KÖP ALDRIG NÅGOT FRÅN COMVIQ Konkurenterna har samma produkter till samma pris och bättre service......

Comviq è la tua azienda?

Impara a conoscere i tuoi clienti.
Rivendica la tua azienda adesso. Accresci la comprensione dei tuoi clienti e rispondi alle recensioni. Gratis.