We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (114)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Manglende service - men produktet kom

De lover produkter indenfor 6-9 dage, men det kom først ~3 uger efter bestilling.
Der er dog ingen måde at få kontakt til firmaet.
Eller jo, du kan skrive til dem på mail, men man får intet svar.
(Det gjorde jeg da ihvertfald ikke.)

Man får produktet, og det er i god kvalitet.

Note:
Det er nu cirka en uge siden jeg fik mit cover.
Printet er super lækkert, desværre tabte jeg det på gulvet en enkelt gang.
Nu sidder det en smule løst, og når man griber om det, kan man mærke at man presser det mod coveret.

Plasticen som man får sit print på er ikke ret stærkt, men som sagt længere nede er det fordi Coolskins gerne vil have dem så tynde som muligt.
Dog ville jeg ikke have noget imod, at have fået et lidt tykkere cover, og så få lidt mere beskyttelse.

Alt er perfekt.

Intet at klage over. fik det efter 5 dage.

Lækker kvalitet!

Har hørt om mange Covers a la dem fra Coolskins, hvor billedet er i dårligt kvalitet. Men Coolskins covers er i utrolig lækker kvalitet! I det hele taget elsker jeg coveret, men dog er jeg lidt utilfreds med, hvordan billedet sidder. Havde designet det, så billederne gik helt ud til kanten, men da jeg modtog det, sidder de ens som designet, men bare i midten, og går desværre ikke ud til kanten. Men ellers rigtig lækkert cover, i god kvalitet.

Elendig service

3 uger om at levere, og intet svar når man skriver til jer.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse.

Langsom levering

Efter bestilling kom der en mail med levering inden for 9 dage - hvilket jeg syntes er langsomt for en std. varer

Tager i pis på mig?

Uden at lyde for negativ, vil jeg sige til Cool Skins, at i sender mig en mail, hvor i beder mig bedømme jer på Trustpilot... Tager i pis på mig?

Jeg har d. 27 januar, bestilt et skin til min iPhone.

Jeres hjemmeside er god og overskuelig, dog skriver i til sidst i bestillingen, at jeg får gratis fragt, hvis jeg liker jer på Facebook.... Not! Det virker ikke, og jeg tænker fuck det. (Mit nye skin er vel det værd alligevel) Men sørg for det virker når i skriver det.

Jeg modtager en ordrebekræftelse hvori i skriver, at jeg vil modtage mine ordre indenfor 9 dage.

Jeg vælger efter 10 dage, at skrive jer en fin mail, hvori jeg spørger om i har glemt mig.

Jeg har dog endnu ikke modtaget hverken svar eller ordre.

Til min store overraskelse modtager jeg idag en mail fra jer. Jeg tænker: fedt! Så er der svar.

Men.... Her beder i mig skrive en ærlig anmeldelse, så værsgo'

Hilsen Marie

super

god kvalitet.
der var dog længere leveringtid ud over det der står. Vi modtog ingen mail om at jeres maskiner var gået i stykker.

Uacceptabelt

Det vildt.. Jeg køber et cover og så ti dage efter (jeg har læst der gik maks ni dage) får jeg en mail om at jeg får det mandag og ALLER senest tirsdag efter 2 uger.. Ja, så venter jeg til onsdag to uger efter hvor jeg så får en mail igen om at det kommer onsdag i næste uge. Og det er her stadig ikke!

Hej Allan

Tak for din kommentar.

Vi har haft lidt bølgegang med vores maskine, der indfarver vores covers. Det er desværre ikke en hyldevare vi kan tage fra lageret - men et unikt produkt vi laver i hånden.
Modsat andre, så smider vi ikke bare coveret i en printer - men vi omhyggeligt indfarver plastikken med designet og coater bagefter med en beskyttende lak.

Jeg beklager, hvis du har misforstået vores mail. Vi skrev den kommende uge i søndags - derved mente vi denne uge.

Din bestilling er blevet afsendt i dag. Så du vil modtage det i morgen, afsendt som almindeligt brev. Derved behøver du ikke at skulle forbi posthuset.

Vi kan kun beklage forsinkelsen og jeg håber, at kompensationen nævnt i tidligere mail vil være et plaster.

Dårlig serivice

Jeg har kontakt jer mange gang. Og i har ikke svarede på min mail i har fået!!!

Da jeg har bestil en cover til iPhone 4's . Betalt 274,- kroner. Jeg har ikke fået noget i nu?!!

er meget tilfreds

Anbefaler til alle

god service

Har bestilt cover til htc one x til kæresten og hun blev meget positivt overrasket. Ventetid var 6 dage. Håber flere telefon modeller kan bruges i fremtid

lang leveringstid

det gik egentlig meget nemt og det var sjovt at designe mit eget cover, og det var også nemt at gennemføre bestilling og betaling...
der gik over 14 dage som skyldes bestilling lørdag og travlhed efter jul... ja ja men vi forventede jo en noget kortere leveringstid så kilde til stor irritation.
skal dog tilføjes at coolskins har kompenceret med et gavekort - det letter sagen

Super juleservice

Nemt at bestille og nemt selv at designe cover.
Jeg kom til at glemme at bestille ekstraudstyr. Mailede og fik straks svar tilbage, at det ikke var noget problem og at jeg i øvrigt ville få det glemte gratis med, da det nu var jul. Og det hele kom i samlet pakke kort efter.

OK, men ikke det bedste

Trods jeg har sendt et godt og klart billede ind, så syntes jeg ikke at kvaliteten er den bedste på coveret. Det er OK, men prisen er for dyr i forhold til det jeg fik.

Børnene fik deres vilje.

Vi bestilte et cover til Niels (far) hvor der skulle være et billed på af alle børnene. Det var utroligt nemt at bestille over nettet og vi fik hurtigt coveret med posten. Jeg syntes dog prisen var alt for høj, men børnene ønskede at give deres far coveret i julegave, så det fik de lov til.

Fantastisk service

God kvalitet og fantastisk service.
Coversne holder virkelig (dem man selv laver)

beklager!!!

Hej coolskins! Jeg har modtaget et SÅ flot cover til min iPhone, at jeg har været nødt til at anbefale jer til alle dem jeg kender... På forhånd vil jeg da gerne beklage al den travlhed i får på grund af mig! :-)
PÅ GENSYN!!!!!!!!

Recensione da parte di un acquirente verificato

Nemt, Godt og så til en fair pris

Nem opsætning og tilretning
Hurtig levering
Fair pris
Kun positivt herfra!!!

maja b. jabcobsen ritiene questo recensione utile

Skuffende

Snart tre uger siden jeg bestilte min varer. Jeg har ikke modtaget noget endnu. De siger at jeg skulle have modtaget dem, men har ikke modtaget noget som helst. Det er rigtig surt når man skal bruge dem til julegaver. Forstår ikke hvorfor pengene trækkes så hurtigt når varer ikke leveres. Må desværre nok ud og købe nye gaver.

Smukt arbejde

Coolskins har været utrolig dygtige til at lave mit produkt. Det levede fuldstændig op til mine forventninger, hvis ikke mere! Det var til en julegave det jeg bestilte, så glæder mig rigtig meget til at se ansigsudtrykket på min søster, når hun får et cover med et billede af hendes højt elskede hund på!

maja b. jabcobsen ritiene questo recensione utile

Kritik

Under alt kritik. Jeg har ikke modtaget min vare som jeg brude have modtaget for over 1 måned siden, virkelig under alt kritisk. Synes det er så uprofessionelt.

Marie ritiene questo recensione utile

Kære Camilla

Vi har været i dialog igennem flere mails.

Den 11. november bestiller du et iPad cover.

Da vi først finder ud af, at dit iPad cover er forsinket fremgår det hos os, at det er et spørgsmål om få dage. Vi tilbyder en rabatkode for dit næste køb.
Det går op for os efterfølgende, at vores lager af rå iPad covers er tomt og vores nyligt implementeret ordresystem bliver desværre ikke opdateret korrekt. Ordren ser ud til at køre som forventet.
Vi får desværre informeret dig forkert om forløbet til også vores egen frustration.

Vi oplever, at dine mails bliver gradvis mere aggressive og truende med politianmeldelse og tyveri.

Efter 17 dages ventetid, så tilbyder vi et valgfrit gratis produkt som kompensation for ventetiden.

Da vælger du at misbruge rabatkoden for at bestille for 2.500 kr produkter.

Da vi venligst minder dig på, at koden var ment til 1 valgfrit produkt, bestiller du igen en serie produkter til en værdi af 700 kr. med begrundelsen, at det synes du, at du har fortjent.

Efter vi afviser sådan en bestilling får vi igen en trussel om politianmeldelse.

Der bliver det ligesom nok for os.
Vi er blot en hobby virksomhed, kundetilfredshed betyder alt for os og vi bruger vores fritid på Coolskins for at gøre folk glade. Vi tager kritik meget personligt, men sætter også grænser.

D. 3. december refunderer vi dine penge og annullerer alle handler. Vi beklager, hvis du stadig afventer din bestilling.

De to bestillinger går ind i vores ordresystem og bliver produceret og giver os derfra et betydeligt tab på estimeret 2.000 kr. før vi når at stoppe det. Det ser vi bort fra i håb om en ordentlig løsning.

Det er naturligvis uheldigt, at din bestilling kommer i et sort hul i vores ordresystem. Vi forsøger at rette op ved først tilbyde en rabatkode og derefter et valgfrit produkt mens vi vil starte en genproduktion.
Den aggressive tone berør os naturligt og vi forsøger at behandle problemet på en ordentlig måde mens det intensive julesalg står på.

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Det er ikke vores hensigt og formålnved Coolskins, tværtimod.

Flot design, lang leveringstid

Hvis du er villig til at betale prisen for at lave dit eget skin, så er Coolskins.dk helt klart hjemmesiden til dig. Det er nemt at lave dit design ved at uploade dit billede, minuset er dog den, specielt her op til julen, lange leveringstid, så bestil i god tid.

Hej Christian

Det er jo glædeligt, men vi er blevet overraskende presset på vores produktion af julesalget. Vi laver vores produkter omhyggeligt i hånden, så der er naturlige begrænsninger.

Vi lover, at bestillinger inden 12. december vil komme frem inden jul.

Vi håber, at du bliver glad for dit skin.

Coolskins

flotte cover

regtig flodt cover i har lavet til mig men skal blive bedre til at sende dem så det ikke tager 3 uger at få dem

Modtager ikke varen.

det er i dag en måned siden at jeg bestilte 2 iphone covers på siden men har kun modtaget det ene af de to covers.

lad vær med at bestille jeres ordre her, men fin en af de mange andre hjemmesider som tilbydere samme service.

Hej Alexander

Det er naturligvis helt urimeligt, at du skal vente så længe. Der er sket en fejl hos os.
Vi er glade for din kommentar her på Trustpilot. Det er et vigtigt værktøj for os for at sikre den kundetilfredshed, der betyder alt for os.

Vi har kontaktet dig på mail og Facebook - lad mig sikre, at du får dit cover i hånden ASAP!
Vi vil meget gerne genvinde din tillid til vores service og produkt.

Fantastisk

Jeg syntes at coolskins har været mega godt der er ikke så meget pis med det hele og du man få flere bilder på dit cover alm mange af de andre hjemme sider kan

IC Enterprises S.e.n.c.

Dårlig levering og skuffelse!

Bestilte et skin til MBP omkring d. 4 oktober, og modtog odrebekræftelse, den blev dog først modtaget efter en lang mailkorrespondance, semi-langsom behandling er klagen over jeg aldrig modtog produktet til den lovede dato, det tog knap en måned om at modtage produktet omkring d. 27 okt. Og jeg kan se pakken først blev sendt d. 25 okt.

Der blev lovet et ekstra skin lidt over en uges tid før jeg modtog pakken, men efter at have sagt ja til det ekstra skin hørte jeg aldrig fra dem igen. Dårlig service til prisen.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Meget hurtig levering efter klage.

Efter manglende respons, og manglende vare, på grund af en overset mail, kan jeg kun tage hatten af for efterfølgende behandling! På 2 dage fra kontakt blev cover modtaget. Super fin cover, og en yderst kompetent behandling af min klage. Jeg kan herfra kun anbefale coolskins. Tak, Peter, for fin service.

Hej Pernille

Tak for din kommentar.
Desværre, så blev din mail i mandags overset og fik ikke den "stjerne" i mailboksen som haster, da jeg kom tilbage fra efterårsferie.

Der er vist sket en kommunikationsfejl i ferien og vi undersøger med det samme. Vi skal have bragt orden i tingene.

Som skrevet i vores mail til dig, så vil vi gerne tilbyde dig et gratis produkt som undskyldning, mens vi hastigt får din oprindelige bestilling frem til dig.

Det er vigtigt for os at understrege, at sådan her er Coolskins ikke. Vi laver vores produkter omhyggeligt i hånden og en sjælden gang kan der ske en fejl.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Service og kvalitet helt i top

Jeg fik meget fin service hos coolskins, bl.a til godt design. Levering og kvalitet var perfekt. Kan anbefales uden forbehold.

Awesome skins:D

Jeg har kun positive ord og det virker....

Fin kvalitet

Fin kvalitet, og lækkert materiale, dog syntes jeg at det var lang tid om at blive sendt til min dør, fik det 9 dage efter bestilling, hvor jeg har trukket weekenden fra, og 11 dage med weekend.

God servise

Nem og overskuelig side. God og fleksibel servise.

IC Enterprises S.e.n.c.

Fin betjening - efter uheldigt produkt

Jeg købte 2 covers til Iphone 4s. Det var nemt at sætte billede på osv. Varen blev også leveret hurtigt, så her er ikke noget at klage på.

Desværre er begge covers nu defekte - materialet er ikke godt nok. Begge covers er knækket samme sted - åbenbart en svaghed de har.

De er købt den 29/3 2012, og taget i brug med det samme efter modtagelsen. Så knapt 4 mdr. levetid - ikke ok til den pris.

Med venlig hilsen

Michael

14.8.2012:

Efter at have skrevet min anmeldelse her på Trustpilot, oplevede jeg en fin service. Jeg har fået begge covers byttet, så må siget at være ok.

Når jeg ikke henvendte mig hos firmaet i første omgang, skyldes det at det var et udenlandsk firma - så jeg have sådan set opgivet lidt på forhånd.

Men efter anmeldesen her, blev jeg kontaktet på dansk. Firmaet har en dansker ansat, så kan kun anbefales herfra.

Med venlig hilsen

Michael

Hej Michael

Tak for din kommentar.
Vi forsøger at lave vores covers så tynde som muligt for at ikke gøre din iPhone stor og klodset, når coveret er på. Vi bruger den samme type plastik, man bruger til terninger og toiletbræt. Det er et stærkt plastik materiale og giver en god styrke. Men ulempen er, at materialet også bliver en smule "sprødt" af det. Det kan knække.

Men det er ikke vores mening, at produkterne skal gå i stykker efter 4 måneder ved almindeligt brug. Det er meget uheldigt.

Vil du ikke kontakte os på sales@coolskins.dk , så vi kan få arrangeret at få sendt dig et par nye covers.

Topp

Rask Levering, Flot tryk. Anbefales. Kul bagrund bliver det også

excellent

Jeg har fået et super smart cover til min Iphone 4, og det gik også hurtigt med at få det. Det virkede bare og de er professionelle med det de producerer.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Levering som lovet ved bestilling

mangler lige en enkel stjerne for manglende fleksibilitet omkring betaling hvis man vil gemme sin bestilling og så betaling senere. Det fungerede desværre ikke, da vi var uheldige med et netværks nedbrud da der skulle laves betaling. Men omvendt så med en henvendelse på mail til firmaet så blev ordren sat i gang. så 4½ stjerne :-)

Fantastisk

Først og fremmest var hjemmesiden meget uoverskueligt. Man kunne sagtens finde rundt i det og der var mange gode valgmuligheder. Dejligt!
Prisen lyder fornuftigt, og leveringstiden er til at overkomme. Nu er det her mit første produkt, men det er ikke sidste gang jeg køber her.
Samlet er det et fantastisk sted at handle!

TAK - DET VAR FANTASTISK

Fantastisk service!!!

Jeg har oplevet en helt igennem fantastisk service hos Coolskins.dk, da jeg skulle bestille et cover til min søns Iphone. Da jeg ikke er så dygtig til opsætning mv, da det skulle specialdesignes, så fik jeg en fantastisk hjælp hos Peter. Fik returneret en mail med opsætningen, så det var lige til at gå til. Da det så viste sig, at jeg havde bestilt det forkerte cover, så var der en helt ufattelig god service idét, at de genbestilte det rigtig cover - også specialdesignet - uden beregning. Så mine varmeste anbefalinger herfra.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Ok, men havde større forventninger.

Jeg har nu købt hos Coolskins.dk 2 gange - i november, og i april. købet i november var jeg 100% tilfreds med, det var super! Men her anden gang jeg købte en cover til IPhone 4s, var coverdesignet blevet ændret en smule. Forskellen var at kanten - på det nye - ikke går en smule ud over skærmen, altså at den ikke rigtig beskytter skærmen ved tab.
Det andet er så de billeder jeg havde valgt på coveret. Da jeg designede det, var der et lille ikon om at billedet muligvis kunne blive sløret. Jeg minimerede billede så ikonet forsvandt, men har da oplevet at ét af mine billeder er blevet mørkere, og meget svært at se :-(

Jeg har været meget tilfreds med coolskins.dk's levering, og i det hele taget deres hjemmeside. Den er bare meget overskuelig, og det er let at finde tingene. Udover det overstående, har hele forløbet fra køb til modtagelse, været perfekt! Man får noget for pengene, og det er generelt god kvalitet.
Kan anbefales til andre! :-)

Skøn gaveidé

Købte et cover, som en gave til en veninde og det er super flot! Ville ønske jeg selv kunne beholde det :-)
Det er dog lidt mørkere end jeg havde håbet på, men kvaliteten af billederne og coveret er VIRKELIG godt!