We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (302)

Recensione da parte di un acquirente verificato

Billig men har ikke helt styr på tingene

Jeg havde bestilt nogle energi produkter som skulle bruges i Harzen en uge før jeg skulle afsted. Jeg fik et opkald at ikke alle ting var på lager, men blev forsikret om at de nok skulle nå frem inden jeg skulle af sted.
Ordren blev så først afsendt samme dag de skulle bruges og samtidig var nogle af produkterne forkerte smagsvarianter.

Kludder i informationen

Bestilte styrfitting, fik mail om at de først fik den på lager tidligst 31 maj. Bad dem annullere ordren da jeg ikke kunne vente. Købte styrfittingen et andet sted, men modtog så min styrfitting 2 dage senere. De havde åbenbart ikke annulleret ordren.
Man kan sige det var hurtig service, men ved ikke rigtig hvad jeg skal bruge den til nu. Gider ikke bøvlet med fragten, så nu har jeg vel bare en ekstra.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Elendig service!! Handel der aldrig!

Forkert levering, cyclingpower overlader det til kunden at videresende fejlforsendelsen til en anden kunde!! - burde straks ha' fremsendt rigtige varer, så kunden hurtigt modtager Betalte varer

Recensione da parte di un acquirente verificato

God service og proff vejledning

Bestilte noget cykeltøj til min mand, måtte ringe og spørge om str, og de vejledte mig godt og gik en str ned...og det passede. Vindvesten var der ikke i det mærke jeg havde bestilt så fik en dyere vest ( faktisk 200 kr dyere ) til samme pris. Vil klart anbefale cyclingpower :-)

Dårlig service...

Bestilte nogler cykelkabler d. 23.04.2013.. Har d.d. ikke modtaget noget eller hørt fra dem..
Har både skrevet mail og ringet, men ingen svar.
Ellers fin og overskuelig hjemmeside, men syntes ikke de lever op til dette.. De har sågar online chat, men er de online?? NEJ..

De har fornuftige priser, men skal man bruge tingene hurtigt, som i mit tilfælde, så vil jeg ikke anbefale dem...

Recensione da parte di un acquirente verificato

Alt som aftalt og hurtigere end stillet i udsigt.

Brug dem endeligt - det kan ikke gøres meget bedre.

Cyclingpower

Dårlig service ved retur vare!

Jeg har oplevet hurtig service omkring ekspedition i forhold til en bestilling på 2 varer, som bliver fremsendt den første gang for et par uger siden. I den forbindelse lod jeg en af varerne gå retur, men kan ikke overhovedet få kontakt til Cycling Power for at få bekræftet om de har modtaget varen retur. Har heller ikke fået mine penge endnu. Dette efter 8 dage.... Jeg venter stadig. Har desværre i mellemtiden været så modig at bestille igen. Igen hurtigt ekspedition - troede jeg - men selvom varen er anmeldt med et track og trace nummer i onsdags og vi nu skriver mandag, så er der intet at finde på det nummer på Post Danmarks hjemmeside.... bluff?? Men pengene er trukket på min konto. Og firmaet hverken tager tlf. eller svarer deres mails..... Så måske er jeg blevet snydt. Vogt jer for det :-(

Kåre Nordahl Larsen ritiene questo recensione utile

Super service

Kan klart anbefales. God hurtig service :)

Ingen problemer

Jeg bestilte varerene og de kom... bum. Alt var ok, jeg kunne måske ønske, at man fik en mail når varen var afsendt, men det kunne jeg jo så se i min netbank,. Der står, på hjemmesiden, at de hæver pengene når varen er afsendt.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Gode priser, nemt at bestille, god information.

Jeg fandt tilfældigvis hjemmesiden ifm. behovet for en Thule cykelholder til bilen. Da prisen var yderst attraktiv var sagen klar. At der så også vare gode priser på andet cykeludstyr, herunder cykeltøj gjorde det til et endnu lettere valg. Jeg endte med at købe mere end en cykelholder. Vil helt sikkert handle der igen :-)

Super levering

Super service og hurtig levering

fremragende

God hjemmeside
Effektiv ordrebehandling
Havde varen under 48 timer efter bestilling

Hurtig og præcis betjening

Nemt at bestille og hurtig, præcis leverance

• Danmark, DK
  • 9 Recensioni

Hurtig levering

Har ikke snakket med deres kundeservice, men jeg fik min vare 2 dage efter jeg bestilte

god hurtig service

Hurtigt nemt og behagelig service

Cyclingpower

Fint udvalg - lidt problemer med logistikken

Shppen har et rigtigt godt udvalg indenfor mange kategorier. Jeg stod og skulle bruge en ny vinterjakke akut, da den gamle var gået i stykker. Jeg lægger derfor vægt på at netshoppen angav levering indenfor 1-3 dage på min vare.
Der gik imidlertid tre hverdage før jeg fik en email om at min pakke nu var afsendt. Emailen indeholdt track and trace til Postdanmark. Men PostDanmark kendte ikke noget til min pakke.
Da jeg dagen efter emailer om dette til Cyclingpower og beder dem om at bekræfte at pakken er afsendt, så går der få timer før jeg påny får en email om at pakken (nu) er afsendt. Denne gang er det rigtigt. Track and trace virker, og pakken ankommer dagen efter - 5 hverdage efter bestilling - 2 hverdage senere end lovet.

Egentlig ville jeg normalt synes at 5 hverdage er en acceptabel leveringstid (svarer til udenlandske webshops). LIge i dette tilfælde var den lovede leveringstid dog vigtig for mig, og derfor har det været utilfredsstillende at netshppen lover noget, som man ikke kan holde.

Jeg kan se her på Trustpillot, at folk generelt ikke har dette problem, men at enkelte har oplevet disse falske "pakken er afsendt"-beskeder.

Cyclingpower ser i øvrigt ud til at være en rigtigt god netshop med et godt udvalg og fornuftige priser. Derfor ærgeligt, at man sjusker med logistikken / eller med informationen om leveringstid. Denne anmeldelse kunne have været femstjernet . Nu bliver det kun til en lille firer på grund af skuffede forventninger om hurtig levering.

Hurtig levering !

bestilte mine vare 3 slanger 2 foldedæk
inden kl 12 og næste dag var de på posthuset. (Der mangler dog at være afhentning på posthuset som en mulighed)

men varene lå og ventede dagen efter på posthuset

Cyclingpower

Dårlig, utroværdig og løgnagtig firma.

Bestilte først i december en cykelhjelm fra Catlike hos CyclingPower.
Efter næsten 14 dages ventetid, modtager jeg en anden hjelm, end den jeg har bestilt. Det er en julegave og da vi er meget tæt på jul, kan jeg ikke nå at reagere før mellem jul og nytår, Jeg ringer til Cyclingpower og de lover at sende den rigtige hjelm, så jeg derefter kan returnere den forkerte. Den 7. januar modtager jeg en mail, hvor der står, at nu har Cyclingpower afsendt hjelmen og jeg får endda et "Track & Trace" nummer.
Der sker bare ikke noget og hos "Post Danmark" eksisterer pakkens nummer heller ikke. Jeg forsøger, flere gange, at kontakte Cyclingpower, uden respons. D. 17. januar modtager jeg så en mail fra Lene Alm, hvor hun skriver at, nu har hun fået svar fra deres leverandør der siger at hjelmen vil være på lager i slutningen af den følgende uge.(Det undrer mig, når jeg 10 dage forinden har fået en besked fra dem om at de har sendt mig hjelmen!!) Glad, venter jeg!
Den 31, januar kommer så en ny mail fra Lene Alm, hvor hun skriver at nu har de endeligt fået svar fra leverandøren og at den hjelm jeg har bestilt desværre er udsolgt!!!
Hun skriver at jeg bare kan sende den forkerte hjelm tilbage og få pengene retur.
Fint nok! Jeg har bare fået en rigtig dårlig mavefornemmelse m.h.t. CyclingPower, så jeg skriver til Lene Alm, at jeg gerne vil returnere hjelmen, men pga. det uheldige sagsforløb, vil jeg gerne have pengene retur før jeg sender den forkerte hjelm tilbage!! Som forudset, får jeg intet svar! vi har nu d. 14.februar og jeg har endnu intet hørt fra CyclingPower. Faktisk har jeg på intet tidspunkt i forløbet fået respons på nogle af mine henvendelser, hverken på telefon eller mail! Jeg tillader mig at betvivle alle de positive anmeldelser på trustpilot, da jeg bestemt ikke kan genkende disse!
Som ende på forløbet, har jeg fundet et andet firma " Børkop cykler", der har været så venlige, uden beregning, at bytte min hjelm.
Hos Cyclingpower handler jeg bestemt aldrig mere og kan også kraftigt fraråde andre at gøre det!!!!
Hilsen
Rikke Friis Petersen

Dårlig service, dårlig kommunikation

Returnerede varer ifølge aftale, har nu 3 uger efter endnu ikke modtaget pengene retur. Får kun intetsigende mail svar fra dem, så må derfor fraråde andre at handle der.

Risposta da Cyclingpower

3 uger er lang tid, pengene var efter ønske overført til et kontonummer, og et eller andet er gået galt i den transaktion, nu er der imidlertid fundet en løsning, Claus har sine penge retur, og vi eftersøger hvor de andre er.

Peder Alm

Recensione da parte di un acquirente verificato

Leverer hurtigt og kun kvalitetsprodukter til en god pris

Jeg bestiller udelukkende mine energiprodukter fra cyclingpower.dk

Nemt-Hurtigt og billigt

Købte et par XL racer skærmer, nem hjemmeside, 2 dage efter stod "Postmand Per" med produktet som levede fuldstændig levede op til beskrivelsen af både udseende og kvalitet.

Meget hurtig levering

De er rigtig gode og hurtige, skide godt

God service

Der er bare god kundeservice og hurtigere levering end oplyst. Super god oplevelse. Tak

Superbutik.

Jeg har handlet her flere gange. Altid hurtig og korrekt betjening.

hurtigt og nemt

perfekt fremsendelse af det rigtige og til tiden

Fantastisk og ærlig service

Sjælden udbudt og hurtig service - har netop modtaget mine varer med en flot undskyldning og endda helt omkostningsfrit efter blot at have gjort opmærksom på, i første omgang, at have modtaget et andet mærke end det bestilte.

En god rigtig gestus der vil blive gengæld med forhåbentlig flere køb og ikke mindst en klar anbefaling herfra.

Udemærket oplevelse

Bestilling og levering gik nemt pg hurtigt.
Eneste minus var den manglende besked om at varen var afsendt.

Hurtig og effektiv

Alt fungerede fint, så jeg kan kun anbefale dem til andre.

Meget tilfreds!

Hurtig og fejlfri levering og et produkt, der lever op til mine forventninger... :-)

hurtig levering

intet at klage over

Recensione da parte di un acquirente verificato

Hurtig levering og fine priser

Gid og meget hurtig levering. Kan absolut anbefales.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Cyclingpower holder ikke helt, hvad de lover

Jeg bestilte nogle ørevarmere fra Cyclingpower til min cykelhjelm. Da de ikke var kommet et par uger efter bestillingen (der stod at forventet levering ville være 3-4 dage, mener jeg) og jeg havde skrevet til kundeservice uden at få svar, skrev jeg på deres Facebook-væg, hvorefter de ringede til mig.

De ville så sende et nyt sæt, som lige er dukket op. Varen er rigtig fin, men det er for dårligt, at varen ikke kom i første omgang og selv hvis det er Post Danmark, der har klokket i det, kunne de jo have svaret på den mail, jeg sendte til kundeservice. Så havde jeg været langt mere forstående.

Ikke ret god service.

Alt i orden

Alt gik hurtigt og smertefrit.
Jeg havde email-kontakt med virksomheden før mit køb og fik i den forbindelse hurtigt og brugbart svar.
Jeg fik en energibar med min vare, det var da rart.

Recensione da parte di un acquirente verificato

Det gik fint - selvom postvæsenet ikke sendte meddelelse om, at pakken var kommet til byen.
En lille uge efter jeg havde fået mail om, at pakken var afsendt, gik jeg ind på post.dk og fandt historiken. Derefter skrev jeg siden ud og kørte hen på posthuset. Jeg fik pakken uden problemer.
OK herfra
Hilsen Knud-Erik Bornhardt

Recensione da parte di un acquirente verificato

Man kan kommunikere med firmaet

Firmaet sende mig en mail om, at pakken nu var sendt, spurgte jeg med return mail, om man havde længere bytningsgaranti i december, svarede de hurtigt tilbage. Dejligt, at man kan kommunikere med et firma, når man har bestilt noget. Og ja, der er længere bygningsgaranti i december.

Super hurtig levering

Og varer der lever op til forventningen.

Cyclingpower

lang leverings tid af cykeltøj

21. oktober 2012 bestilte jeg Xtreme cykel tøj hos Cyclingpower.dk og selvom hjemmesiden anviste 3-4 dages leveringstid, så blev jeg kontaktet skriftligt dagen efter om varerne desværre var i restordre fra Xtreme ( jakken skulle komme på lager ca. uge 44 og bukserne ca. uge 46). Jeg accepterede dog lidt uforstående, at vente på varerne, da det jo ikke er så koldt endnu. Onsdag den 21. november fik jeg så langt om længe en mail om, at varerne nu var afsendt med et tracking nummer fra Post Danmark og sørme om der ikke også kom en ny mail med et andet tracking nummer den 23. november - begge numrene virker ikke "Der er ikke fundet oplysninger om forsendelsen" (det viste sig at det er PostDK der er skyld i denne fejl). Her tirsdag den 27. november er tøjet langt om længe kommet og Peder viste sig at være yderst professionel. Tak for en god handel selvom leveringsfristen var lang.

Super

Der er kun godt at sige om dem

Nemt og hurtigt

Det har været problemfrit, nemt og hurtigt at handle med Cyclingpower

Glimrende web-shop.

Har handlet et par gange hos Cyclingpower. Priserne er fine uden det går ud over service. Jeg har ikke oplevet problemer af nogen art. Alt var pakket perfekt og rigtigt og blev leveret til den tid der blev oplyst på sitet ved varen.