[REPLY]
Bestilte en cykel via net butikken, og kan kun varmt anbefalde cykeleksperten.. go og service minded.. 5 stjerner her fra :)
Jeg har lige købt min cykel hos cykelexperten vanløse, super fantastisk butik med stort udvalg af rigtig mange fede cykler og mærker. Søde ekspedienter og god og hurtig betjening..
Rigtig glad og tilfreds herfra, kan varmt anbefales
Jeg vidste hvilken cykel jeg ønskede mig: rollerbrakes for og bag, 7 shimano nexus gear, udstyret til daglig brug. Det blev en MBK, octane comfort.
Sparede over 1000 kr i forhold til den lokale cykelhandel.
Levering, betaling som forventet.
Købte et par cykellygter hvor den ene ikke havde lyst til at lyse. Nem og hurtig ombytning og ingen problemer siden.
Købte cykel over deres hjemmeside - kombineret med super rådgivning over telefonen! De tog sig ordentlig tid til at rådgive ordentligt pr telefon - jeg oplevede virkelig at være i centrum! Sej - og sjældent god kundeoplevelse!
Et super godt sted at handle, god service og hurtig levering betyder meget
Dem kan du godt handle med. De gav prof. vejledning i forbindelse med montering af en cykelanhænger på min cykel. Hurtig levering.
Alt i alt en super oplevelse.
Købte cykel over nettet.
Efter 1 dag fik jeg en mail om at status på ordren var blevet ændret, 20 min. senere en opringning hvor vi aftalte afhentning.
På aftalt tidspunkt var det hele som aftalt og kun ROS herfra til butikken.
Fandt to skønne cykler på nettet. Købte dem og fik efterfølgende rigtig god service. Hjælpsom og venlig behandling ved telefonisk kontakt ang. hjemtransport. Dog var det lidt svært at få fat på de folk jeg skulle aftale det med. Cyklerne er hjemme og vi er meget glad for at køre på dem, de er lige tilpas til os.
Jeg købte en cykel til min søn på deres netbutik, og havde små ændringer efter bestilling, og talte med butikken. Både via mail og telefon. Det var en god oplevelse.
Cyklen blev sendt til os, og den kom fuldt samlet og var meget forsvarligt pakket ind.
Det var alt i alt en rigtig god oplevelse, derfor får de også fuldt hus på stjernerne.:o)
Vi købte en cykel til vores søn i julegave. Da jeg ikke ved en pind om cykler ringede til dem og fik en utrolig venlig behandling. Da jeg heller ikke er så teknisk satte de bagagebærer, pedaler o.s.v på for mig uden mer pris. Hvis jeg skal købe cykel igen bliver det helt sikkert hos dem.
Cyklen blev leveret som aftalt og jeg blev løbende holdt orienteret om leverings status.
Vi startede en Idræts-linje på min skole i august. Vi har lige siden startet haft en brændene ønske om nogle cykler. Vi var så heldige da vi søgte en pulje i december at vi fik GO. Super og ikke mindst eleverne var vilde.
Så skulle der bestilles og det var da bare mega nemt. Jeg ringede lige ind for en sikkerheds skyld da det var en bestilling på 10 cykler.
Desværre havde vi et uheld med en af cyklerne ved første cykel tur. Vi ringede ind og da vi kom ind med den blev den fikset lige påstedet. SUPER.
Her er et link. http://www.slagelse.dk/CSU/Ungdomsuddannelse/STU-Erhverv/Nye+mountainbikes.htm
Vi er meget tilfredse og vil klart anbefale cykelexperten til andre.
Martin B. S.
Har for nyligt købt en mtb hos cykelexperten og syntes at servicen er helt i top så kan kun anbefale andre at handle der.
Jeg har lige købt en cykel hos cykelexperten online,og alt fungerede godt.
I forretningen i vanløse var de meget hjælpsomme da jeg kom og hentede cyklen.
Alt godt at sige om forløbet.
Jeg har nu købt tre cykler indenfor de sidste 2½ år hos cykelexperten, og der er en grund til jeg vender tilbage. Hvis (når) min avenue cykel bliver stjålet igen, vil jeg endnu en gang handle der igen.
Servicen er som den skal være. God og uden så mange dikkedarer. Cykelexperten har et fint udvalg af cykler til rimelige priser.
Jeg kan varmt anbefale dem (hvert fald dem i Vanløse, har endnu ikke prøvet dem i Glostrup) og vil helt sikkert handle der igen.
Jeg har for nylig købt en cykel til min søn hos cykelexperten.dk. Det gik ufattelig godt.
Simpelthen.
Har nu købt 3 cykler hos cykelexperten, en hverdagscykel og to racere. Og magen til service skal man lede længe efter. Kom som nybegynder til cykelsporten for nogle år siden, og fik fantastisk vejledning ang køb af min første "begynder" racer - fik med god vejledning prøver 3-4 cykler for at mærke forskel på både modellen og størrelsen - og set i bakspejlet fik jeg i den grad anbefalet en cykel der passede perfekt til mit behov, og ikke bare et forsøg på at mersælge. Flere år senere har jeg nu mere erfaring, og købte en carbon racer som også skulle bruges til Tri-stævner - og igen fik jeg fantastisk grundig og tålmodig service af hele teamet hos cykelexperten. I forhold til de ønsker og krav jeg havde, fik jeg sammensat en max lækker cykel, og endda til en meget konkurrencedygtig pris. De anbefalede mig endda komponenter såsom hjul mv, som de ikke pt. havde i sortimentet - hurtigt bestilt hjem og monteret. Er mega glad for min Giant racer, og Servicen hos cykelexperten er værd at komme tilbage efter. - THUMBS up herfra. ps. I modsætning til de andre store cykelhandlere i DK, er der en dejlig uformel stemning i butikken, og man føler at der er masser af plads til alle dumme spørgsmål, og en masse gode råd til mig som kunde - ikke med henblik på mersalg, men på at ramme mine behov. I'll be back ! :)
Jeg har op til flere gange købt cykler hos cykelexperten og hver gang har jeg fået en betjening / hjælp til mere end man kan forvente, de ved alt om alt og så lige lidt mere..
Jeg har også anbefalet alle i min omgangskreds at de skal handle cykler der, eller ihvertfald ligge vejen forbi så de kan få den rette expertise.
Så herfra skal kun lyde de varmeste og bedste anbefalinger. Og jeg køber helt sikkert min næste cykel der.
Efter lang tid søgen på nettet havde jeg fundet ud af hvad cykel jeg ville bruge alle mine sparepenge på og derfor været i alle cykelbutikker og undersøge priser og modeller men må sige at efter et par gange i cykelexperten.dk at det var dem der skulle levere min nye top racer cykel i Tour de france klassen. Måske var det ikk det billigste sted jeg vælger men syntes at servicen og deres tålmodighed med mig og mine mange spørgsmål og problem stillinger at det skulle være dem, for når man skal bruge så mange som jeg er igang med syntes jeg man skal ha stor tillid til dem der sælger mig noget og at jeg ikk bare skal være et nr i køen som er glemt det sek man vend ryggen.
M.v.h.
En meget tilfreds kunde.
Meget hurtig levering, modtog den allerede 3 dage efter bestilling.
Efter at have brugt længe på at finde en ny cykel på nettet endte jeg med at købe hos cykelexperten.dk - og det har jeg ikke fortrudt. Da jeg kom ned i butikken for at hente den, fulgte der en god vejledning med. Jeg har efterfølgende været forbi butikken med nogle spørgsmål, og de tager sig tid til at hjælpe én - og man føler ikke at ens spørgsmål opfattes som "dumme spørgsmål".
En af grundene til at jeg valgte cykelexperten.dk og købte en cykel der kostede lidt mere end jeg havde planlagt, var deres rentefri-lån. Det har gjort, at jeg har fået lidt ekstra lækre ting med - som jeg nok havde fravalgt hvis det ikke kunne betales over 12 måneder.
God oplevelse - handler der helt sikkert igen.
Hermed følger min oplevelse med køb af ny cykel hos cykelexperten.dk
Da min gamle og noget brugte cykel sagde stop, var jeg nødsaget til at købe en ny. Jeg har altid haft et godt øje for Avenue-cykler, da jeg synes de formår, at blande design og kvalitet på en fed måde. Så derfor begynder jeg at søge på google efter online danske cykelhandlere, da jeg er overbevist om, at jeg kan spare nogle penge ved at købe cyklen over nettet. Igennem min søgning finder jeg så frem til cykelexperten.dk, og finder en Avenue cykel der tiltaler mig. Den bliver bestilt, og jeg var klar over, at leveringstiden var 2-10 dage. Efter 10 dage har jeg stadig ikke hørt noget, og vælger at ringe til deres kundeservice. Her får jeg fat i Martin (håber du læser det her og får dig en lærestreg!!!), og han fortæller mig, at han havde sørme ikke lige fået printet min ordrer ud - det kunne han ikke lige forstå hvordan det kunne ske. Jeg spørger så meget chokeret hvordan fanden sådan noget kan ske, hvortil han svarer "Jamen, du må forstå, at vi (cykelexperten.dk) har rigtig rigtig mange ordrer hver dag, og derfor kan det være svært at holde styr på alle". Jeg er selvfølgelig i chok over den forklaring, da jeg er af den klare overbevisning, at virksomhedens indtægtskilde er deres kunde, hvorfor det også er dem der betaler deres løn. Jeg synes det enten vidner om 1) cykelexperten.dk har for mange kunder i forhold til deres medarbejderstabel 2) medarbejderne er ikke kvalificeret nok til deres job (jeg fik hvert fald bekræftet, at Martin ikke er)
Det skal siges, at jeg har fået min cykel, som jeg fik 2 dage efter min opringning til Martin, hvilket er grunden til at de får 2 stjerner. Men set i lyset af mine erfaringer med cykelexperten.dk, så vil jeg bestemt ikke anbefale jer, min famile, venner og bekendte at benytte cykelexperten.dk som jeres kommende cykelhandler.
Jeg har de seneste 1-2 uger været i kontakt med virksomheden Cykelexperten 3-4 gange for at få lidt vejledning omkring Avenues cykler samt for at få nærmere information omkring finansieringsmulighederne. Alle gange er jeg blevt velinformeret. Det resulterede i at jeg investerede i en Avenue Airbase XM Men Tiagra/Roller 9g '12. Cyklen ankom til min hoveddør dagen efter bestilling - og så lige op til jul:-)
(Cykelexperten var dog ved at charge mig for 399,- for meget, hvilket er grunden til at anmeldelsen, som jo er helhedsoplevelsen, "kun" er 4 stjerner. Vejledning + produkt ligger på 5 stjerner.)
Tak for en god handel.
Har netop købt en cykel via cykelexperten.dk og var positivt overrasket over den service som jeg blev mødt med. Jeg var i tvivl mht. stelstørrelse og enkelte komponenter, men særligt Martin tog sig virkelig god tid til at undersøge og give forklaring til mine spørgsmål. Da cyklen efterfølgende var leveret, og der trods forudgående undersøgelse af diverse størrelser alligevel var et problem med en enkelt komponent, så gav han sig tid til at finde en erstatning og vi slog halv skade på prisen. Jeg er godt tilfreds med denne webbutik og deres service. Kan derfor kun anbefales.
Har pr. 19. marts 2013 handlet ved cykelexperten.dk flere gange, og kan kun tilføje. Det er en upåklagelig service. Forsæt endelig i det spor!
Jeg har for første gang købt en ny cykel over nettet, efter den gamle blev stjålet, igen.
Jeg var en anelse betænkelig ved situationen, men valgte at forsøge mig med Cykelexperten.dk, da priserne er i særklasse og anmeldelserne her på sitet meget positive.
Det var simpelt og brugervenligt at bestille via hjemmesiden, og købe extra tilkøb: skærmsæt, støttefod med mere. Dette vælger jeg ikke at få monteret da dette også koster en anelse, og jeg kun har hvad forsikringen dækkede. Da jeg så modtager cyklen, kan jeg, til min store glæde og overraskelse, se at Cykelexperten.dk alligevel har monteret reservedelene. Dette synes jeg er service langt ud over, hvad man kan forlange og forvente.
Cykelexperten.dk bliver helt klart det første sted jeg kigger når jeg skal købe ny cykel igen.
Det er rart at møde løsningsorienteret og prof service når der er problemer med noget man har købt og ikke kun når der skal sælges nye varer. Det sidste er jo så nemt, så det sidste er der hvor jeg virkelig værdsætter at have handlet det rigtige sted!
Jeg købte en CAADX crosser til daglig pendling hos CykelXperten, også til vinter brug, så det er ikke en cykel i den dyre ende. Alligevel var jeg skuffet da sædespændets bolt knækkede da jeg skulle justere saddelhøjden her et par måneder efter køb.
Heldigvis gik cykelxpertens folk i Vanløse i gang med at skaffe en ny reservedel fra Cannondale Danmark, men da det ikke lige gik så hurtigt, så borede de bare bolten ud og lavede nyt gevind til en bolt af bedre kvalitet! SÅDAN..uden beregning og indenfor 4 dage,, det sætter jeg sgu pris på.. nu har jeg bagbremse og saddel der fungerer igen :-)
Så nu er jeg glad for jeg handlede pendler cykel lokalt i Danmark, og ikke på nettet i Tyskland eller lignende!
Kudos til CykelXperten for super service!
Har været i cykelexperten nogle gange og hvergang har de været meget rare og meget hjælpsomme. Har lige hentet min nye cykel og igen var der fantastisk service de tog sig tid til at forklare om den så jeg kom der fra med en fed cykel og en fantastisk oplevelse. Vil helt sikkert bruge dem igen.
Har lige købt ny Giant racer hos Cykelexperten i Vanløse og efter at have besøgt mange forhandlere, så var servicen her uden sammenligning den bedste. Viden om alle dele af produkterne var i top og jeg fik klart en fornemmelse at mine ønsker og behov kom i første række. I de første dage opstod der en mindre fejl på cyklen, men det løste de med det samme - super service.
Jeg kan klart anbefale at købe cykler her uanset ambitionsniveauet - de har et kæmpe udvalg.
Jeg brugte for første gang cykelexperten i vanløse slut 2011 og har lige siden været en flitig bruger af dem. Selvom det faktisk skal siges, at min cykel pt ikk er købt derfra, er hjælpen altid lige i nærheden. Ligemeget hvad for et problem du kommer med og hvor mange kunder der er i butikken, så tager de sig den tid der skal til, for at få klaret det problem man nu kommer ned, ligemeget om det er stort eller småt. Vil sige til de drenge der altid arbejder sten hårdt dernede, på at tilfredsstille, alle de mange kunder, at de gør et super godt arb og de bare skal forsætte på den måde. For så bliver jeg ved og mange andre med at smide vores penge hos jer. Står faktisk og skal til at anskaffe mig en ny dyr racercykel, mangler bare at finde ud af hvad det skal være for en, det eneste jeg ved er at den helt sikkert skal komme fra cykelexperten. Det er ikke kun pga. den ekstra ordinære service de giver det er også pga. de priser de kører dernede og det store smil der altid er i butikken. Til sidst vil jeg også rose deres store evne til at få alverdens ting hjem, selvom det er noget de ikke lige har eller fører selv i butikken....
DANMARKS BEDSTE CYKELBUTIK, KUN +++++++++ herfra.
Martin DC
Har lagt lidt over 20.000 kr for 2 cykler hos Cykelexperten i Vanløse, og jeg fortryder nu, at jeg ikke lagde dem andetsteds.
Først købte jeg en racer til min kone, og cyklen kunne komme med hjem samme dag. Da vi kommer hjem, opdager jeg at der i følge vores aftale er sat forkerte pedaler på, og jeg må dagen efter tilbage til butikken. De erkendte hurtigt fejlen, og de rigtige blev monteret. Et par dage senere skal min kone så endelig prøve sin nye cykel, og her viser det sig, at gearet ikke er indstillet, og det er derfor ikke muligt at cykle på den. Nå tilbage til butikken igen, og som tidligere fikser de problemet med det samme.
Det var en lidt trist start, men jeg lader mig ikke slå ud, og beslutter at købe en ny racer til mig selv. Jeg tager endnu engang ud til Vanløse, og efter en god snak med sælgeren, beslutter jeg mig for at købe en de reklamerer med på deres hjemmeside, men som ikke står i butikken. I følge hjemmesiden er den med fuld Ultrega, og jeg spørger ydermere sælgeren op til flere gange, og han bekræfter at alt på cyklen er Ultegra. Jeg køber cyklen, og da den skal afhentes erfarer jeg at det IKKE er fuld Ultegra, og jeg nævner naturligvis dette, og der bliver svaret, at det har han aldrig sagt. Nå påstand mod påstand. Jeg har ikke lyst til at starte en diskussion, og vælger at tage cyklen med hjem, og beslutter mig for ALDRIG at bruge flere penge hos dem.
Skæbnen vil så, at efter 2 ture på cyklen er bremseklodsen gået løs, og har derved lavet en revne rundt på hele bagdækket. Jeg tager nok en tur til Vanløse, og efter en lille snak bliver vi enige om at de i forbindelse med 2 mdr eftersynet også skifter dækket UB. Jeg ønsker dog at opgradere til en andet dæk, og betale for differencen, og det er helt fint med dem. Da cyklen skal afhentes, bliver jeg præsenteret for en regning på differencen + 120 kr for montering. Jeg synes det er lidt frækt, at jeg skal betale for montering ved reklamation, bare fordi jeg ønsker andet dæk på. Men sælgeren står fast, og jeg betaler. Nu er det i hvert fald sidste gang jeg sætter mine ben der.
Så kan ikke anbefale Cykelexperten. Køb din cykel et andet sted.
Købte i sidste måned en Avenue Airbase i butikken i Vanløse! Bliver hurtigt mødt at en frisk ung gut som yder en super service! Fik prøvet en cykel og bestilt den med lidt ekstra småudstyr. De lovede den klar til Lørdag, men den var alledere klar om fredagen! Kan klart anbefale Cykeleksperten til andre. De har cykler i ALLE prisklasser og alt kørte gnidningsfrit i forbindelse med salget!
Jeg stiftede første gang bekendtskab med Cykelexperten i starten af 2012, da jeg var på udkig efter en god full carbon - racer til en skarp pris! Efter længere tids søgen, viste det sig, at det så absolut bedste tilbud på en sådan fandt jeg hos Cykelexperten i Vanløse. Her købte jeg cyklen (mærket: GIANT med Shimano 105 komponenter, årgang: 2011) for sølle 11.500,-. Da de i tilgift er medlem af Forbugsforeningen, fik jeg 9% ekstra i rabat, så cyklen endte med at koste mindre end 10.500,-. Det kan man IKKE få billigere herhjemmei DK!! (ret mig, hvis jeg tager fejl, men det har jeg ikke kunne finde andre steder. Og jeg havde ledt længe!).
Min oplevelse af selve købsprocessen var ovenud god: Uanset hvilken ekspedient, jeg talte med, virkede vedkommende meget engageret, behagelig og fagligt stærkt, ikke mindst. Det ser man desværre ikke hos alle cykelforhandlere; så langt fra... De var i tilgift ærlige omkring, hvad der var "need to have", og hvad der kun var "nice to have". Det gjorde jo kun købsoplevelsen endnu bedre!
Som om ovenstående ikke var nok, så bør jeg også tilføje denne lille solstrålehistorie: En dag - dagen før jeg skulle deltage i et stort triathlon - var min cykel gået i stykker (fejlen var forårsaget af en anden cykelforhandler, Sjælør Cykler, og dermed IKKE Cykeleksperten). Jeg ringede til Cykelexperten en time inden lukketid i desperation for at høre, om de kunne være mig behjælpelig her og nu for at få fixet min cykel, da jeg i så fald ikke ville kunne stille til start (jeg havde trænet i månedsvis til dette triathlon, og spenderet store summer af penge på det). Jeg fik det svar, at der ikke var nogen problemer i det! Alt jeg skulle gøre var at komme forbi, hvorefter de ville reparere den. Og ganske rigtigt: Hvad Sjælør Cykler ikke magtede (på en time, som jeg i tilgift skulle betale for), klarede de på 10 min.. Og de forlangte sågar ikke én krone for anstrengelserne. Jeg var efterfølgende (og er stadig) MEGET taknemmelig for deres vilje og evne til at have hjulpet mig, hvor det mest af alt var nødvendigt. Som prikken over i'et, kom de også (tilstrækkeligt med) luft i dækkende. Der var ikke et øje tørt ;o)
Summa Summarum: Herfra skal lyde mine aller varmeste anbefalinger til Cykelexperten i Vanløse! Mine fremtidige cykler vil jeg købe her; hvis ikke pga af prisen, så, om ikke andet, pga den meget kyndige vejledning, og ikke mindst den efterfølgende håndtering af eventuelle problemer, der medfølger!
betalte fornylig 180 dkr for en udskiftning af slange på min datters 12" cykel. Dette er meget dyrt , har efterfølgende tjekket op på samme ydelse hos andre cykelhandlere i området, cykelexperten er markant dyrest !
Denne oplevelse gjorde at jeg valgte at lægge mit eget køb af ny cykel andetsteds.
Fik købt mig en dejlig Avenue cykel. God, hurtig og effektiv betjening.
Den manglende femte stjerne er kun fordi at butikken til trods for de mange ansatte, havde utrolig travlt. Så betjeningen gik lidt for hurtigt. Så man nåede ikke helt at kunne gå i dybere detaljer.
Overskuelig hjemmeside. Hurtig svar på henvendelse via e-mail. Rimelige priser - dog ligger fragt prisen i den højere ende.
Var noget nervøs for hvor god cyklen var pakket ind, da den skulle sendes. Men det var gjort helt perfekt, så cyklen stod som ny da jeg modtog den.
Jeg købte en ny cykel i cykelexperten vanløse.
Men jeg skulle have flyttet nogle ting fra min gamle cykel til min nye.
Den klarede de til billige penge.
Men da jeg skulle hente min gamle cykel var den beskidt, fuld af ridser. Det er jo ærgeligt når det ellers er en god god butik. Øv øv. Håber det er eneste gang nogen oplever det.
Jeg var tidligere på ugen inde hos cykelexperten i vanløse og købe en Cannondale Scalpel. Jeg var i tvivl om hvilket mærke og model jeg skulle vælge, men sælgeren gjorde valget meget nemt for mig.
Jeg fik lov til at prøvekøre et par forskellige mærker og modeller, det gjorde jeg valgte cannondalen. Kan kun sige, super service og et imødekommende personale.
God forstand på MTB
Har efterhånden købt en del mountainbikes og uanset hvor jeg har kigget, så har Cykelexperten altid været billigst. Udover gode priser er servicen helt i top. Havde en defekt på min forrige cykel hvilket de hurtigt reagerede på og forærede mig en ny ramme. Sælgerne er altid imødekommende og flinke, og tager sig tid til at give gode råd om alt fra cykelruter til vedligeholdelse.
Jeg vil til en hver tid anbefale Cykelexperten!
Har købt en batavus London hos cykelexperten og hvilken service.
Her blev der virkelig brugt tid på hvilken cykel der præcis passede til mine behov, ja tror jeg var der i en time!!
Fik prøvet diverse cykeler, og ekspedienten var meget tålmodig og hentede den ene cykel efter den anden.. Fantastisk.
Nåh min elskede batavus London fik desværre rust i gearne, jeg anede ikke man kunne dreje på "dimsen" ved gearne.. Jeg ringede til cykelexperten som straks ordnede tingene med stort smil, som de siger "vi har jo 6 års garanti"
Jeg vil klart anbefale cykelexperten til alt og alle. Super service og virkelige kompetente medarbejder der kan der kram.