We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (569)

helemaal top!

Snel geleverd (binnen 1 dag) dus ze komen hun belofte na.
Ga zo door!

Perfecte service

Een nokia batterij besteld bij DigitalsOnline. De volgende dag al bezorgd, echter helaas bij aankomst DOA. Retouraanmeldingsformulier bij DigitalsOnline ingevuld, waarop direct reactie (RMA nr) werd toegezonden. Product gelijk teruggestuurd en na 1 dag alweer een nieuwe batterij in de bus. Prima service, zoals het hoort te zijn....

DigitalsOnline

Een shop die doet zoals het hoort.

Op zondag een bestelling gedaan, dinsdag binnen.
Direct overal een bevestiging van, helemaal top.

Betrouwbaar en snel

Meerdere bestellingen geplaatst hier, altijd snel en correct. Scherpe prijzen, no nonsense: Betalen, zelfde dag versturen, dag erna in huis. Zo hoort het ook. Prima verzendkosten ook, fijn dat er een mogelijkheid is per briefpost te versturen!

Alleen jammer dat mijn laatste bestelling nu iets later lijkt te komen. Donderdagochtend besteld en betaald, en vrijdag kreeg ik 'pas' bericht dat de order verstuurd was, normaal is dit de dag zelf (product was ook op voorraad) en nu komt mijn bestelling waarschijnlijk zaterdag aan. Jammer, dit keer wordt het niet gehaald om mijn bestelling dezelfde dag nog te versturen.

Maargoed, deze shop blijft een verademing bij vele andere shops. Altijd snel en betrouwbaar, dus dat het nu een keer een dagje later wordt maakt mij niks uit. 2 van de 3 keer is mijn bestelling de volgende dag bezorgd en nu eenmaal doet hij er 2 dagen over. Kunnen veel winkels nog wat van leren!

Bestellen,betalen en ontvangen in 24 uur zonder extra kosten

Gewoon een hele goede geen gezeur service.
Informatie omtrent verzending correct.
Prijs / service verhouding perfect.
Een webwinkel om te onthouden.
Beoordeling is achteraf gezien het meeste werk!
Succes en tot ziens online.

Super

Besteld en direct de volgende dag in huis! Super!

DigitalsOnline

Zeer goede service en scherpe prijzen

Batterij besteld en deze was niet goed. Heb heel snel een nieuwe gekregen met aanbevelingen om de batterij te calibreren. Ze leveren dus niet alleen materiaal maar ook support!

Zeer aan te bevelen.

DigitalsOnline

Perfecte prijzen en prima service

Goede prijzen en snelle service. Uitstekende ondernemer!

Helemaal top

Mijn bestelling werd keurig afgeleverd na 1 dag. Helemaal top dus en ook de prijs is uitstekend.

DigitalsOnline

Goed contact naar de klant.

Bestelling was spoorloos verdwenen.

Nieuwe afspraak gemaakt met de winkelier over een nieuwe zending.

Klantenservice stond mij vriendelijk te woord.

DigitalsOnline

Snelle service, goede prijzen en juiste verzending

afspraak = afspraak

op vrijdag aan het eind van de middag besteld en zaterdag bezorgd. Supersnel zoals beloofd, echt super!! Prijs ook prima.
Zeer content.

GE-WEL-DIG

Snel een bestelling gedaan op Digitalsonline 17:15uur dan zou ik het de dag er na in huis moeten hebben. Maar het kan nog beter! Anderhalf uur later stonden ze voor m'n deur. Pakketje!
Zo snel als dat het bezorgd is... SUPER.

eerlijke prijzen snelle levering

Gisteren besteld, vandaag per post netjes bezorgd.

Betrouwbaar en dus een aanrader.

Goede service en na service! Prima1

Besteld pakket was spoorloos. Contact met klantenservice, positieve correspondentie en service. Kortom, helpen meedenken en oplossen! Zeer goede klantenservice bij problemen!

goede service en producten

Ik heb de sony smartwatch gekocht via Digitals online. Niet alleen was hij veel goed koper dan op de andere sites, maar de service was super.
Na 2 dagen had ik mijn gadget al in de bus zitten !

Heel tevreden !

Nette en snelle afwerking

Helaas geen 5 sterren ivm het invullen van dit beoordelingsgedoe.

DigitalsOnline

Wacht nog op retour van een hardcover - vervolg

Ben dus heel tevreden over dienst na verkoop maar had de hardcover kort na deze melding op de site in ontvangst genomen.
Dus bij deze aangepast en kan alleen maar vol lof praten over deze firma DigitalsOnline.
Vlugge levering, correcte prijzen en zeer goeie dienst na verkoop want communicatie verliep heel vlot.
Batterij werkt nog altijd perfect en hardcover beschermt mijn Nokia N8 heel goed.
Groeten.
Yvan.

DigitalsOnline

Vertraagde ontvangst, na contact netjes afgehandeld

In een eerdere post aangeven dat na twee weken een accu voor een mobiel telefoon nog steeds niet ontvangen was. Contact gehad met Digitalsonline en als er twee dagen later nog niets zou zijn, dan weer contact opnemen. Inderdaad is de accu inmiddels ontvangen, bleek een nieuwe zending te zijn, waarvoor dank!

RMA (2271): Retouraanvraag ontvangen / RMA nummer toegekend

Na eerder geuitte klacht is er snel gereageerd. 31 maart is door digital persoonlijk een nieuwe accu afgeleverd. De posterijen bleken ook nog wat problemen te hebben gehad met de retourzending die uiteindelijk door Digital op 4 april is ontvangen. Uiteindelijk netjes en correct afgehandeld.

• Nieuwerkerk aan den IJssel, NL
  • 2 Recensioni

Netjes geregeld

Via Google gekomen.
Product gemakkelijk uit te zoeken via telefoonmerk en type.
Bestellen en betalen eenvoudig en snel.
Binnen paar minuten bevestiging via mail en daarna nog 2 updates tot verzending.
Kortom alles prima verlopen en zeker voor herhaling vatbaar

Perfect geregeld.

Zoals aangegeven, perfect geregeld, een uitstekend product tegen lage prijs en snel toegezonden. Dus in uitstekende orde ontvangen.

DigitalsOnline

Het klopt! Gisteren een SD Card besteld rond 16:00 (en betaald), en vandaag geleverd in een mooie bubbel envelop.

Super snelle levering

Gister 18:02 besteld / betaald vandaag bezorgd!!.
Aanrader!!

Super snelle levering

Super snelle levering en uitstekende service bij beantwoording mijn mail.

Supersnel geleverd

Onklopbare prijs en supersnel geleverd, wat wil je nog meer!

• Tilburg, NL

Super snel

Vrijdag om 16.45 uur batterijkapje besteld en zaterdags al voor 12.00 uur binnen sneller kan niet

DigitalsOnline

Super, snel, duidelijk en correct

Gisteren voor het eerst iets besteld bij Digitalsonline, namelijk een HTC map / hoesje voor de telefoon. Op de website staat: "Voor 18:00 uur bestellen, zelfde dag verzonden". Ik heb mijn bestelling rond 17:50 gedaan, en inderdaad lag de bestelling de volgende dag in de bus! Website geeft duidelijke bestelstatus weer, en niet te vergeten de GRATIS verzending. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Super snelle service

Als enige had dit bedrijf de hoes die ik wilde voor mijn Ipod.
Gistermiddag net voor 18.00 uur de hoes besteld en betaald met Ideal en vanmiddag belde de bezorger aan met het pakje.
Zat keurig verpakt en hoesje is precies wat ik zocht.

Volgende aankoop weer bij Digitals Online,

DigitalsOnline

Ik kon het me niet beter wensen. 5 sterren!

Voor een zeer schappelijke prijs een nieuwe originele accu voor mijn telefoon besteld. Binnen 2 dagen in huis. Chapeau!

DigitalsOnline

Klantrespect met een Hoofdletter K! Chapeau!

Rap geleverd, verzendkostenloos, over de hele linie onduur... ik neem mijn hoed af en heb tegelijkertijd een hoge pet van jullie op!

• zaanstad, NL

Goedkoop en snel

Snelle levering. Geen verzendkosten. En ook wel belangrijk, de goedkoopste.

DigitalsOnline

Absolute aanrader deze webshop!!!

Prima prijs, geen (of weinig) verzendkosten en supersnelle levering!!!

uitstekend

snelle levering
geen extra kosten vezending
anderen bieden goedkoop aan ,maar uiteindelijk ben je nog veel duurder uit ivm btw en belachlijke verzendkosten.
ben zeer tevreden en mijn volgende bestelling is zeker bij digitalonline
harry

Prima!

Duidelijke en concrete informatie over het product. Product is makkelijk te bestellen en te betalen via iDeal.
Product 's avonds besteld en 1,5 dag later bezorgd in nette verpakking.
Erg tevreden over de levering en behandeling.

• Nieuwerkerk a/d IJssel, NL

SUPER snel en goedkoop

Belkin Aircast besteld, prijs ligt 40% onder die van bv. Media Makt.
Binnen 24 uur afgeleverd !

Dick.

DigitalsOnline

Wacht nog op retour van een hardcover

Had de originele bestelling geplaatst, betaald en na ongeveer 7 dagen (Belgie) ontvangen. Inhoud was een polymeer batterij voor de Nokia N8 & een hardcover maar deze was stuk dus teruggestuurd. Geen enkel probleem want hadden deze na enkele dagen terug ontvangen (kreeg daar een mailtje van).
Toen was dit rond 20 januari en heb nog steeds geen hardcover ontvangen voor de smartphone...Jammer...
Enklele mailtjes heen en terug en moest nog een beetje geduld hebben.
De prijzen zijn scherp en die batterij zit nu in de Nokia (geen origineel) en werkt beter dan de originele (langere levensduur).
Hopelijk komt de cover deze week ???
Hopen dus...
Anders zeer tevreden over dienst na verkoop.
Yvan.