[REPLY]
"Sweet dreams" er min nye last :-D...og jeg glæder mig til at prøve nogle af de andre teer, jeg købte hos jer.
Super hurtig levering.
Kun +++ herfra
Jeg læste om discoverrussia.dk i et ugeblad, og fik lyst til at prøve deres the. Jeg bestilte 2 slags russisk the, som blev leveret dagen efter med posten. Super hurtig ekspedition, og virkelig de mest fantastiske theer jeg har smagt. Jeg bestilte et par dage efter mere af samme slags the plus en del andre theer. Da discoverrusia selv havde forsinkelse på deres levering fra deres leverandør, kontaktede de mig straks angående dette, vejledte mig i hvordan jeg kunne følge postforsendelsen, orienterede mig om hvornår jeg kunne forvente at modtage pakken, og var i det hele taget meget opmærksom på at give mig en god, venlig og behagelig service. jeg modtog pakken som oplyst, og der var vedlagt gratis smagsprøve, gratis theæg og gratis gaveposer. Det er SUPER godt.
Hurtig og nem bestilling. Dagen efter havde jeg varene - der var vedlagt Russisk Chokolade uden beregning - mums.
Mine varmeste anbefalinger.
Mange forskellige smagsoplevelser som man bliver helt afhængig af. God forklaring på hver pose angående smag og temængde samt trækketid. Nem og hurtig bestilling og levering. Absolut værd at prøve. Jeg har prøvet mange forskellige og har fundet mine favoritter.
Gode online beskrivelser af teen. Hurtig levering og lækre produkter. Jeg er meget tilfreds.
Jeg vil gerne bruge Discover Russia igen, når jeg mangler the.
Jeg har privat købt te og teæg 2 gange
første gang manglede der et teæg hvilket blevrettet fra dag til dag med en pose te som kompensation
iøvrigt flot service - jeg bruger gaveposer med te som værtindegaver, de er ret populære
5 Stjerner fra mig
Købt russisk te for første gang men det er ikke sidste gang, har smagt 4 forskellige slags te, fundet 2 virkelige gode. Vil prøve flere slags te, da det er smart med disse smagsprøver.
Kan virkelig anbefales
jeg giver 4 stjerner og dette pga. den hurtige service jeg har ikke smagt teen endnu derfor kan jeg ikke give 5 stjerner...
Køb via hjemmeside, bekræftelse og levering kørte bare helt fint.
At der så også bliver fulgt op på henvendelsen, viser bare at Discoverrussia er et seriøst firma.
Jeg kan kun anbefale at handle med DiscoverRussia.
Discover Russia har et meget overskueligt website, med gode vejledninger. Theen blev leveret hurtigt i god emballage. Det eneste man kunne ønske var omtale og forklaringer på engelsk da produkterne ejner sig glimrende til gaver.
jeg har købt russisk te hos discoverrussia.dk.
teèrne virker!!! Og jeg sendte min bestilling fredag eftermiddag. og modtog pakken lørdag! hurtigere kan det vist ikke blive :-)
Det er første gang jeg købte te hos Discover Russia, men ikke sidste!!
Hurtig levering og super te. Vil anbefale dem til alle der elsker te!!!
Discover Russia: Varen kom efter 2 dage, dog manglede 25 gr. af en vare. Dette blev rettet indenfor en uge med ekstra 25 gr. som "plaster på såret". God service.
jeg synes at internett-siden er god og oversiktilg.
Ordren ble ekspedert raskt, og produktet stod til forventningene.
Så under småt og godt i " Isabellas". Bestilte onsdag eftermiddag, fik med posten torsdag. God information om indhold, tilberedelse. God smag og aroma.
På trods af den store afstand mellem DK og Grønland havde jeg varerne to dage efter bestilling, hvilket er uhørt hurtigt...super sted at handle:o)
Har nu prøvet nogle stykker af Discover Russias teer - de smager dejligt. Jeg har fundet nogle favoritter, men har tænkt mig at arbejde mig igennem dem alle. En god ide, at man kan købe smagsprøver - har prøvet at stå med 100 g te, som jeg ikke kunne lide. Til en tedrikker kan man jo bruge de små poser som en værtindegave
Jeg har prøvet en række af Discover Russias grønne teer - og de smager alle super godt (meget bedre end hvad man kan købe i supermarkeder). Og teen er ikke engang dyr. Emballagen - med en beskrivelse af, hvad teen indeholder mv. - er rigtig god og informativ. Kan klart anbefales.
jeg har købt forsk. slags russisk te hos discoverrussia og er meget tilfreds det kom meget hurtigt frem til mig og det smager godt
Jeg undrer mig over, hvorfor der er tilsat ikke nærmere definerede aromastoffer, når de te-erne er smagt til med mange forskellige smagsgivende frugter, urter, blomster krydderier mm.
Teerne smager godt; men jeg bekymrer mig lidt om, hvad aromastoffer er???? og hvorfor de er nødvendige????
Hej Bente,
Aromastoffer er ganske ufarlige. Disse bruges til at fremhæve smagen i teen. Der findes bl. a. også aromastoffer i kaffe, vin, slik osv. Uden dette vil smagen være meget svag.
/Søren
5. Hurtig ekspedition, Varen helt ok.
Ide til jer kunne være at lave en pakke med forskellige smagsprøver ( 2 af hver) eks. Så man kan smage dem i ro og mag. Yderliger måske lave en liste, hvor man kan finde eks. stofskifte - og så kan man når man trykker på den se hvilken te der bruges.
Bare en ide.
Tak for hurtig betjening
har bestilt nogle gange,god service,hurtig levering og det smager rigtig godt.
Jeg har ikke smagt alle teerne endnu, men indtil videre er mine forventninger blevet indfriet. Et plus ved indpakningen er beskrivelsen af hvad det er for en te og hvad den er god for. Ikke at det er det afgørende, jeg går mere efter om det er en smag jeg kan lide.
discoverrussia. den lovede levering kom som der stod i bestillingsmaterialet, så alt er ok. jeg glæder mig til at smage teen. m.v.h.
Jeg har købt flere forskellige slags te hos discoverrussia. Jeg er rigtig godt tilfreds. De smager bare godt. Har allerede anbefalet jer til flere....
Hej
Det er første gang jeg handler hos Discoverrussia te, jeg har købt en del forskellige te og de er ved at blive prøvet af, det er svært at sige hvilken te der er bedst, men jeg er meget positiv, det blev leveret i fine poser hvor der står en historie og vandet tempatur, samt hvor længe det skal trække, dejligt.
Jeg har også købt te med gave poser til værtinde gaver, og det glæder jeg mig til at give.
Mange kærlige te hilsner Hanne
Fra jeg bestilte til jeg havde pakken gik der meget kort tid. Kvaliteten på deres produkter er helt i top. Jeg kan varmt anbefale deres grøn te produkter til andre. Det kunne være lækkert hvis de havde gode te kander fra Asien i stentøj til en overkommelig pris.
Bestillingen gik helt smertefrit og theen er fantastisk.
Det er faktisk den bedste the til prisen på markedet.
Jeg kan kun anbefale alle at prøve det rigtig gode produkt.
Mads
Aldrig så snart er bestillingen sendt afsted, før du har en bekræftelse i din mailbox. Hver gang har jeg modtaget varen punktligt og uden forsinkelse (næsten for hurtigt til at være sandt!) Theen dufter og smager godt, blandt andet vanille og caramel, uhm! Theen var også (en af poserne) små bitte kugler, som vakte megen moro blandt kolleger og personale. Jeg har bestilt et par gange, men slet ikke prøvet alle sorterne endnu. Derfor 4 ud af 5 stjerner, for jeg skal jo lige have smagt hele sortimentet. Så kommer den 5. stjerne!
Lisbeth