[REPLY]
Har købt enormt mange ting på ebay, til rigtigt gode priser. Ville mangle stort set alt mit elektroniske udstyr hvis ikke ebay havde været der.
eBay kan til tider være svært at finde rundt på - Men der er også utallige af produkter. Jeg anvender eBay flere gange om måneden. Sælgerne på siden er utrolig venlige, og jeg er aldrig blevet snydt.
Dog skal man være opmærksom på at der findes utallige kopivarer og at de ikke lever op til samme standard, som originale.
Jeg har dog aldrig oplevet nogle problemer - og tingene kører som de skal. PayPal er super nemt at betale med, og det gør samtidig også at man kan søge om at få sine penge tilbage, hvis det hele går galt.
De har masser af skønne vare til billige priser!
Men ofte er portoen dyr.
Da de fleste varer jo er fra udlandet skal man også vente lidt tid på dem.
Men jeg syntes dog at ventetiden er værd! (:
Turbo bestilt gennem ebay torsdag i tyskland og afleveret hos os med gls tirsdag, hurtig levering.
jeg elsker ebay, og kan bruge mange timer derinde! Jeg køber masser af ting derinde, og jeg har fået dem leveret til/før tiden hver gang! Når man først lærer det at kende, er det virkelig nemt at søge rundt derinde. Har så sent som i dag modtaget en pakke derfra, og skulle gerne modtage endnu én i løbet af denne eller næste uge :-)
Super lækker side masser af ting og sager
Køre rigtig hurtig og har kun haft positive oplevelser derinde fra.
Vi køber en del legetøj og andet på e-bay og sparer dermed en masse penge, så vi kan varmt anbefale denne løsning:-)
Jeg har ikke haft et eneste problem med sælgere på deres site, og hvis der er, så tager de hånd om det. Super!
E bay har alt hvad hjertet begærer :-) det kan bare godt være en smule svært at finde ud af det der paypal hvis man ikke har brugt det før
Kan finde SÅ mange billige dejlige ting man ikke kan undværer, man skal bare væreobs på hvad land og hvor leveringen er til..
Og paypal er den allerbedste opfindelse...
har bestilt en del fra UK , dete r her i løbet af et par dage og 2 gange fra Kina , der kan godt gå en mrd tid men en super side ;)
Har handlet meget ind på ebay på det sidste og det foregik stille og roligt, bare husk at betale gennem paypal.
Jeg har efterhånden købt over 200 varer på ebay, og jeg har i det store hele altid været tilfreds. Helt sikkert en side jeg ikke ville kunne undvære!
eBay er en af de sider jeg bruger allermest, nok mest ebay.com, men deres support er forfærdelig. Jeg er op til flere gange blevet smidt ud og blokeret på bud uden nogen grund og jeg skulle derfor vente 1 time i telefonen(et opkald på en time til USA er ret dyrt...) for at få det løst. Jeg skulle så sende en FAX med alle mulige oplysninger - fordi de ikke læser deres emails åbenbart.
Ebay er et fantastisk sted, hvor man kan finde alt fra knappenåle til elefanter. Jeg bruger det rigtig meget både når jeg skal finde materialer til mine hobbies og når jeg skal finde gaver til andre, eller sjove og finurlige ting.
eBay er et slaraffenland, fordi du kan købe stort set alt du ønsker dig, men pas på! Alt ser billigere ud end det er, fordi de fleste salg er auktioner, hvor prisen starter meget lavt, men har en tendens til at blive alt for høj. Man skulle tro nogle sælgere har stråmand til at presse prisen op, selvom det nok bliver meget svært at bevise...uanset hvad så bliver prisen presset godt op og du følger med, hvis du ønsker dig det højt...det er utroligt som man bliver revet med. Lige som i et spil! Du ender sikkert glad, men en del fattigere! Prøv først om du ikke kan skaffe dig det du vil ved at købe på normal vis...billigere et andet sted...i god tid inden uret tikker mod slut på auktionen og du har en tendens til at ville vinde den for enhver pris.
Man skal også passe på sælgere, der ikke holder hvad de lover - køb f.eks. aldrig elektronik fra Asien. Priserne er meget billige, men selvom varerne ligner the real thing, så lever de slet ikke op til den kvalitet, vi kender herhjemme og du ender med at føle dig snydt. Så reglen for dig bør være - hvis prisen er alt for lav i "buy it now" annoncer (altså ikke auktioner), så hold nallerne væk!
Køb kun på eBay's butikker i Europa, hvis du ikke ønsker dig en ekstra regning i form af told og skat.
Der findes også masser af vildledende salgsannoncer, hvor du skal læse "det med småt" for ikke at blive snydt - altså betale alt for meget for en vare, der ikke er som du havde forestillet dig ud fra beskrivelsen i titlen.
I de fleste tilfælde går alt dog fint og du er glad og tilfreds, men så kommer dagen lige pludselig, hvor du bitterligt fortryder og det kan man IKKE...og så ender du med at betale prisen eller bliver smidt ud, hvis du er stædig lige som mig og nægter at lade dig snyde...(jeg bliver snart smidt ud efter jeg blev snydt af en beskrivelse i farten!).
Vi danskere og sikkert mange andre vil gerne kunne fortryde vores køb, men sådan spiller klaveret IKKE på eBay. Du hænger på den, når du har bekræftet du gerne vil købe - lige meget hvor meget du føler dig snydt.
Der er dog tilfælde, hvor eBay hjælper dig godt i problematiske situationer - især hvis du ikke får dine varer eller du har argumenterne i orden for en vare ikke lever op til det lovede. Men du kan godt forberede dig på at skulle bruge mange timer på at få ret. Hvis du havde arbejdet i stedet, ville varen have været gratis i sammenligning....
Det er ikke som i Danmark. hvor man langt oftest kan købe med tiltro til at alt fungerer godt og du faktisk køber det du tror (de butikker det ikke går sådan, får jo hurtigt folk på nakken og lukker). Men "trust me" - lige meget hvor mange skruppelløse sælgere, du føler dig snydt af på eBay, så lukker eBay aldrig, for det er en mastodont, hvor du kun er en meget lille brik i det store spil!
Held og lykke - og pas godt på!
Pia Lind ritiene questo giudizio utile
Man finder jo alt. Så det gælder nok mest om at ha penge nok på kortet.
Jeg købte et cover til min iphone 4s, til langt under prisen i Dk, så kan anbefale at købe der. Var noget spændt på om det kom frem, men det kom inden for fristen, og mindre end en uge efter jeg bestilte.
I starten var jeg lidt skeptisk omkring det at købe noget fra et andet land, der ligger langt væk. Men da jeg så havde flere bekendte, der havde prøvet at købe derinde, tænkte jeg "hvorfor ikke?". Det er billigt, der er 7-10 dages levering (i hvert fald fra Storbritannien), og det er utroligt nemt!
Har indtil videre købt 7 forskellige varer ved 7 forskellige sælgere, og man skal bare gå efter dem, der har højest sælgervurdering. Jeg har ikke en eneste dårlig oplevelse med ebay.
Der er så mange spændende ting. Især til bilen, der er job mange eBay hjemmesider men bruger personligt selv kun .de netop fordi ikke at skulle betale en masse moms mm. Oveni
Fandt et par bukser jeg ville købe.. meen pg.a. af navigations problemer kom jeg til at trykke "køb" på samme varer 2 gange.. nu kan jeg ikke ændre det til at jeg kun vil have 1 vare.. det er UMULIGT at ændre. så nu bliver jeg nød til at lade være med at købe noget overhovedet for det kan ikke lade sig gøre. ærgeligt efter jeg ellers har haft gode erfaringer med ebay..
Kun gode oplevelser her igennem, so far... Har dog også kun købt fra købere der er 99,5 til at stole på, eller højere :)
Man kan finde stort set alt, dog skal man lige holde øje med hvor meget porto der er på varen, da dette varierer utrolig meget fra sælger til sælger (på samme vare) :)
jeg har flere gange handlet på Ebay og jeg er ovenud tilfreds.
har en enkelt gang haft fat på kundeservice og og fik det indtruk at det var nogle gode og kompetente medarbejde de har siddende til at svare på spørgsmål for kunder og forhandlere på ebay.
har flere gange fundet de ting jeg ledte efter, og til en noget lavere pris end hvad jeg kan købe varen til i DK.
Vi har brugt ebay i de sidste 12 år - og vi køber MANGE ting - hver uge. Og vi har endnu ikke haft en dårlig oplevelse.
Vi modtager 2-3 pakker om ugen, og har endnu ikke oplevet ikke at få de købte ting eller at tingene ikke var som ønsket / angivet hos sælger.
Vi har dog også lært at bruge sitet, så man kigger sig bedre for og ikke byder på de første varer, der dukker frem ved søgning. Det er også en super idé at tjekke sælgers feedback, inden man køber eller byder.
Kan klart anbefales til div. køb.
Det er min ABSOLUTE ynglings hjemmeside på nettet! :-) Det eneste problem er nok bare at den er lidt for god, og jeg kommer til at bruge en del penge ....
Super nemt og ofte meget billige produkter. Jeg har sparet mange penge, ved at finde en vare jeg søgte på Ebay!
Jeg har handlet meget over Ebay - både fra Frankrig, Italien, England osv. Jeg er ALDRIG blevet snydt eller ikke modtaget det bestilte. Og det er ud af nok ca. 70 handler :)
Ebay er et fantastisk sted, hvor man kan finde, byde på, købe eller sælge varer til og fra hele verden.
De har et skønt og sikkert betalingssystem (paypal), og der arbejder folk, som står til rådighed, hvis man har en konflikt med en sælger eller køber (det sker sjældent, men sker det, er man ikke uden hjælp)
Jeg har købt over 140 varer på ebay i årenes løb, og jeg er stadig super tilfreds.
De er helt ok, med deres sælger og køber protection
Jeg har handlet rigtig meget på ebay (både den engelske, den internationale, den danske og den tyske) og har extrem mange gode køb bag mig. Vil tro jeg har ca. 500 køb bag mig, og man kan finde de fleste varer MEGET billigere end i alm. webshops/ fysiske butikker. Tør slet ikke tænke på hvor mange penge jeg har sparet gennem årene. Det er utrolig nemt når man lige sætter sig ind i søgefunktionerne og får sig en paypalkonto. Har også gode oplevelser med paypal, hvis man ikke modtager det man har købt er de utrolig søde til at få ens penge tilbage :)
Kan klart anbefale ALLE at kigge lidt på siden....der er som sagt MANGE penge at spare.
Kan fortælle at mit seneste køb er noget rideudstyr som normalt koster 2.500kr, jeg fik det til 450kr. INCL. porto!! :)
Total aller ynglingssted at handle på nettet.
Man kan finde stort set ALT til billige penge. Største minus er dog at leveringstiden er noget lang, fordi man bestiller fra udlandet.
ET GODT STED AT KØBE T DISCS TASSIMO DE HAR FLERE SMAG MEN ER OGSÅ LIDT DYRE SÅDAN ER DET HVIS MAN VIL HA FLERE SMAG
ja somme tider er der lang vente tid, men det er det hver! Man sparer mere end 50% for det meste, og har kun oplevet god kvalitet. Altid dejligt at handle på ebay!
Det er fedt at der er så mange forskellige ting samlet på et sted. Man betaler med paypal og det kan ikke gå galt!
Da jeg handlede der var jeg lidt i tvivl om jeg var blevet snydt, men det var jeg heldigvis ikke.
En godt side :)
Jeg har handler tit på ebay.dk jeg synes det er godt lavet. Man kan godt find alle slags vare på et hjemmeside. Jeg synes der er god mulige til kontakt med sælger.... rigtigt god levering.
Super dupper tiltag, bl.a med betalingsfuktionen paypal kan det faktisk ikke gå galt. Har fået penge retur fra flere forskellige varer pga mistanke om kopier osv.
Sitens opbygning er super overskuelig og har flere indbyggede funktioner såsom indbereting af klager/tvists, aktionsværktøjer, produkt overvågning m.m. Lige min smag!
Det er super let og brand sikkeret at handle i hele verden med Ebay.
Ebay's medarbejde er hele tiden på stikkerne efter brodne kar, og arbejder konstant på, at gøre ebay til et af verdens bedste og mest omfattende og sikre sted at handle online.
Et af de bedste internet tiltag i dette årti!
Super nemt at finde ud af. Jeg havde aldrig prøvet det før - god og brugervenlig hjemmeside.
og jeg fik mig bare et super lækkert køb jeg er yderst tilfreds med.
Martin Miseré ritiene questo giudizio utile
Jeg har netop købt en vare på e-bay, og til min ærgelse var denne fuldstændig defekt da jeg modtog den -i modsætning til hvad der blev beskrevet på hjemmesiden.......
Det er desværre ingen hjælp at hente hos e-bay når dette sker, så nu aner jeg ikke hvad jeg skal stille op med min defekte vare og tabte penge........
Martin Miseré ritiene questo giudizio utile
Jeg har købt et utal af vare på ebay, som er gået godt. Men jeg har netop haft en situation hvor jeg modtog en defekt vare fra en forhandler. Sælger ville ikke ombytte varen, hvorefter jeg startede en sag ved ebay customer service. Uheldigvis afgjorde ebay at jeg ikke kunne få pegene tilbage da det kostede alt for meget at sende varen tilbage pga de høje danske postpriser til England. Dertil nægtede sælger at refundere både forsendelsen frem og tilbage, hvilket betød at hele varens pris ville blive ædt op af forsendelsesomkostninger, hvis den skulle returneres.
Jeg kontaktede derefter forbrugerstyrelsen, som oplyste at forbrugerloven om fjernsalg også gælder ved køb i England (EU generelt) - sålænge sælger skilter med at han sælger til Danmark.. Jeg anmodede derfor VISA om at tilbageføre beløbet. Men der gik megen tid med sagen, da den både blev behandlet hos ebay, paypal, og min kreditkortudsteder.