We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (401)

Bruger siden ofte

God side til at finde den billigste pris. Grunden til at der ikke er 5 stjerner er at jeg ikke tager det for givet at det er billigste priser, før jeg har tjekket på andre måder.

Fint hjemmeside

Den er også let og arbejde med. Den giver muligheder for at finde de forskeliige områders priser.

Helt okay

Virkelig brugbar

EDB Priser har sparet mig for mange penge, ved at samle priser på IT udstyr på en side.
Det er utrolig så forskelligt det er, hvem der er billigst, og derfor er denne side guld værd.
Gode muligheder for søgning.
Kunne have endnu flere forhandlere med

har brugt edbpriser

i så mange år jeg ikke kan huske det mere, og for det meste stemmer priserne. jeg kunne bedre lide det ældre layout.

Okay

Sitet er okay, men forvent ikke at stedet indeholder alle butikker hvor varen kan købes.

Super

Ideen er perfekt. Gid i havde flere leverandører...

Godt værktøj

Bruger ofte EDBpriser, og det er et godt værktøj til at finde varen til en god pris.

Super godt værktøj

Et rigtigt godt værktøj, men der er plads til forbedringer, f.eks. med mere information om muligheder for tilbehør og evt. reservedele

Fin til overblik

Siden er god til at give et overblik over gennemsnitspriser; men den er knapt så god til at finde slagtilbud.

Fin pris søge maskine

Det er en god side.
Der kunne nogle gange godt lidt mere kontrol med varer/priser.
Slet forhandlere der flere gange ikke har styr på priser.

Uundværdigt

Edbpriser er sidEN når det kommer til at finde computerdele inden for et fast budget, og for at se hvilke komponenter der pt. kan betale sig.

Siden er dog en tand i den langsomme ende, men det er forståeligt grundet den gigantiske database.

Ned af bakke.

Giver ikke altid de bedste priser længere, Langsom, doven, forældet er nok sådan jeg bedst kan beskrive den.

Giver god prisoversigt

Bruger altid edbpriser.dk når der skal handles edb-udstyr, giver efter min mening det bedste overblik når det gælder prisen

Hurtig og Billigeste 'priser'

Edbpriser.dk er en hjemmeside som man kan bruge, hvis man ønsker at finde en vare, og den bedste pris!
Siden er nem at komme rundt på, og kategorierne er sat godt sammen.
Jeg har tænkt mig lidt om, og jeg kan ikke komme på noget dårligt at sige om edbpriser.dk, og det jo enlig bare super positivt.
5/5 herfra, og thumbs up!

Edbpriser

Næsten altid de billieste priser

Tjekker for det meste prisen hos edbpriser men nogen gange har jeg oplevet at der har været steder der er billigere men ellers fint site

God guide

Har haft stor glæde af dette site. Der kan dog findes billegere priser på nettet.

God informationssøgning

Jeg har brugt og bruger EDBpriser meget, og synes det er fedt der er et sted hvor man kan søge på produkter/hardware og finde den billigste forhandler.

Grunden til at jeg ikke giver 5 stjerner er, at med re-designet blev nogle produktgrupper flyttet som jeg mener gør det sværere at finde. Ligeledes bør man bruge samme termer for alt fx. SSD diske bliver kaldt forskellige ting på forskellige internet bukkters egne hjemmesider end de gør på EDBpriser, hvilket kan gøre det sværere for folk der ikke kender så meget til dette område, at finde det de søger.

Perfekt side.

Godt sted, når man skal finde nyt IT udstyr m.v. Nem at finde rundt på, og man tager brugerne alvorlig. Har fundet meget udstyr i løbet af tiden på denne side. Det er altid den side jeg starter på, når jeg søger nyt it-udstyr. En god siden når man skal bygge en ny computer.

Alt er på plads!

Fantastisk design, fantastisk løsning.
En must side hver gang man skal købe hardware!

Edbpriser

Fedt hurtigt at kunne se priser

Når man har forelsket sig i et nyt produkt, så er det fedt hurtigt at kunne finde den billigeste pris. sparer en masse tid :)

Siden der skal bruges.!

En super side, selv om jeg synes jeg nogen gange skal søge efter hardware på google, da de ikke har det derinde.

Hurtig og nemt

Denne side kan varmt anbefales. Hurtig og nemt til den billigste vare

Rigtig god service.

Har handlet i Silvan i 24 år og har aldrig haft problemer hvis der har været fejl.

Super søger

Edbpriser.dk er Danmarks bedste søg maskine når du søger efter priser på edb

Rigtigt god hjemmeside.

Til netop at finde ud af priserne på div. ting til netop din computer, eller kamera, what so ever.
bruger personligt ebdpriser hvergang inden jeg tjekker om det jeg nu skal købe, koster omkring de priser som de har med at gøre derinde.
var bla. derfra jeg købte ny mus, og headsæt til spanden.

Driftsikker i 10 år

Jeg er ikke 100% sikker på edbpriser.dk´s alder, men jeg har brugt det så længe jeg kan huske, og jeg har altid kunnet stole på at de bedste priser var her.

Jeg er aldrig blevet skuffet, så derfor solide 5 stjerner.

Edbpriser

Danmarks bedste sammenlignings portal for EDB udstyr

Dette er det absolut bedste sted du kan gå hen hvis du skal have computer udstyr, du vil altid finde de billigste muligheder, nemt overskueligt og hurtigt. EDBPriser er danmarks #1 stop til alt der har med computere at gøre. Hvis du skal bruge noget nyt så kik her først.

Stedet

Jeg bruger EDBpriser hver dag, For at de bedste priser på ting jeg skal bruge.

Super hjemmeside.

Har brugt Edbpriser i mange år efterhånden, og de skuffer aldrig. Dog er søgefunktionen ikke altid lige god, og det er ret vigtigt at den sidder lige i skabet på en service af denne kaliber.

Tak for en god service igennem mange år.

Edbpriser

Kanon ide og rigtig god "price finder" side

Skal der købes IT bliver det altid checket ved dem først for pris, man finder nemt og hurtigt det man skal bruge og bliver så sendt direkte videre til butikken der sælger emnet.

Outdated

OK side til pre-search, men siden virker - nogen gange - outdated...

Rigtigt godt

Det er for det meste det første stop når jeg handler elektronik på nettet. Deres søgning kan nogen gange komme med alt for mange ting som ikke passer ind, men jeg finder næsten altid hvad jeg skal bruge til sidst

Okay

Jeg synes EDBPriser er meget gammeldags og jeg synes ofte ikke jeg kan finde det jeg leder efter.

Desuden synes jeg nogengange at reklamerne kan blive for mange.

Perfekt!

Dejlogt med et opdateret sted, der giver mulighed for overblik over priser etc.

det er billit

jeg kiigede efter en cd med richard ragnvald den koster 150 i butikkerne men jeg fik den til 89 kroner ink fragt.

det er billit

God kilde til check

Jeg bruger edbpriser, når jeg er på udkig efter ny hard- eller software. Det giver mig en indikation af, hvad der er og, muligheden for selv at bruge mig egen dømmekraft.

Edbpriser è la tua azienda?

Impara a conoscere i tuoi clienti.
Rivendica la tua azienda adesso. Accresci la comprensione dei tuoi clienti e rispondi alle recensioni. Gratis.