We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (400)

Nemt & billigt

Et fint sted at handle hvor du finder det billigste, også er det nemt at finde det man søger. Samlet en god hjemmeside!

Mere eller mindre?

Jeg bruger ofte EDBpriser til at finde priserne på de forskellige produkter. Ydermere har jeg for nogen år tilbage været den heldige vinder af et grafikkort i en julekonkurrence.

EDBpriser.dk har en nogenlunde søgemaskine, ikke noget man kan prale af. Den kommer med for mange foreslag når man søger noget specifikt med navn.
Men som deres titel på hjemmesiden hedder, "EDBpriser", må man sige de lever op til.

• København, DK
  • 7 Recensioni

Kanon side, som sparer dig for mange penge

Glem alt om reklamer og "gode tilbud" når det handler om elektronik. Tjek selv prisen på edbpriser.dk som sammenligner en masse internetbutikker. Smart indkøbsvogn-funktion, som kan finde den bedste sammensætning af leverandører når man køber flere varer. Det er genialt.
En ulempe er at nogle varer findes flere gange og er tilsyneladende ens, hvilket kan være forvirrende og tidskrævende at undersøge nærmere for at finde den rigtige. Desuden har den samme indkøbsfunktion drillet mig enkelte gange.
Men ikke desto mindre en genial side.

God pristjekker

Godt redskab, som hjælper meget i søgen efter billige varer. Dejligt de har en graf ved prisen på varen og prisen førhen.

Smart

Jeg har lige været inde og købe en computer via edbpriser.dk. Det fungerede flot og smart. Savnede dog nogle flere oplysninger om producenten, men det kan være jeg ikke kiggede det rigtige sted.

Super hjælp!

Edb priser hjælper mig gang på gang med at finde hvad jeg skal bruge, og den rigtige pris på det!

Racistisk side.

Det var nu en bedre side førhen da alle mærker var til at slå op og sammenligne.

Ville alle mærker ikke betale goodwill..?

Er blevet sløvt

Har tidligere været min første kilde til pris-søgning, men er blevet langsom og kompliceret i søgeafgrænsning.

Der mangler sku lidt

Den var bedre i gamle dage, nu er der ingen bruger menninger og visse produkter er undladt/ ikke tilmeldt ?

Edbpriser

Prisen går til EDBPRISER.

Har altid brugt jer, det er et super godt initiativ!

Edbpriser

god site til at finde billig eletronik kunne dog være bedre.

siden er uoverskuelig efter min mening og kunne godt trænge til en kær hånd af brugervenlighed. ellers fin site at bruge.

Perfekt!

Min go-to portal, nemt og overskueligt

Gode gamle EDB-priser

Lærte at benytte denne side som knægt af min far, som var helt oppe at køre over at EDB-priser gjorde det muligt at se, hvor han skulle handle komponenter til samle-computere, til den bedste pris.

Lige i øjet.

Edbpriser er en helt igennem super side. Man smider bare de krav man har til hvad man leder efter og siden finder alt der passer til dem. Du kan så sortere efter alt fra brugernes rating af udstyret til prisen. Og deres forum er en kæmpe bonus, masser af flinke folk der gør alt for at hjælpe andre med spørgsmål de har.

Rod i billigste priser

Pas på der finder du ikke nødvendigvis de bedset priser men er en forhandler betalt side.
Jeg har skrevet med medarbejder der et par gange men problemerne bliver ikke løst selv om de påstår det!
Få nu dem væk der ikke kan levere varen til den lovet pris!

Edbpriser

god men dyr og forvirrende side

den bedste side på markedet, men meget dyr for forhandlere. Flere har droppet edbpriser og derfor kommer de billigste priser ikke altid frem.
Hjemmesiden er rodet pga. alle de reklamer - det har taget overhånd.

Edbpriser

Godt sted at finde god priser!

Godt samlingssted over diverse forhandler, men finder som regel det man skal bruge til en rigtig god pris. Det skal dog siges at man nogle gange kan finde tingene lidt billigere ved de store kæder.

Edbpriser

Helt kanon service og mulighed for sammenligning af produkter

Bruger ofte EDB-priser da siden hurtigt giver et billede af produkterne.

Deres rating system er helt kanon.

Edbpriser

God side for oplysninger, dårlig for billigste pris.

Bruger EDBpriser til at læse om produkter og søge i blandt de ting jeg gerne vil købe, men når det kommer til den bedste pris så søger jeg uden for denne side da en del gode billige sælgere ikke er med her.

Super godt site

Jeg bruger altid edbpriser når jeg skal handle hardware eller software, har altid været tilfreds med dem.

Fantasisk til prissammenligning!

EDBpriser er genialt til at sammenligne priser på varer. Nemt, overskueligt og hurtigt at søge efter en bestemt vare, og få den sammenlignet på forskellige hjemmesider. Der kan forekomme forkerte priser af og til, hvis en butik lige har overstået et tilbud fx.
Kan klart anbefales!

Upålidelig

EDB-prisers system og prislister er upålidelig, da det er den virksomhed der betaler mest for eksponering der "ranker" bedst. Ikke nødvendigvis den med de billigste priser, og det ødelægger konceptet om en prissammenligningssite.

Super pristjekside!

Jeg har altid været glad for pricerunner, men er med årene gået over til edbpriser. Mest af alt fordi det jeg køber, hører til edb-afdelingen. Siden giver mulighed for en meget avanceret søgning, samt en overskuelig måde at sammenligne priser på. Det trækker dog ned, at linksene nogle gange er misvisende, i det man bliver fejlinformeret om den aktuelle pris.

Edbpriser

Brugervenlig og super let!

Edb-priser.dk er klart min fortrukne side, når der skal købes IT ind. Den er let, og kombineret med trustpilot.dk, kan man hurtigt finde ud hvilket side der er mest troværdig, og hvilken der har de bedste priser! Thumbs up herfra :)

Edbpriser

Bedste site til indkøb for nørder

Her kan man jo finde alt elektronisk.. mega nice på opsæting på siten og der er styr på sagerne der inde.. det er dejlig nemt at finde det produkt man skal bruge og til den bedste pris :)

Lækkert!

Man kan virkelig finde alt inde på edbpriser (selvfølgelig inde for IT) og det er virkelig en lækker hjælp at kunne tjekke de billigste steder op samtidig med at de vurderer hvor troværdig siden virker ud fra E-mærker og hvilke betalingsmuligheder der er på sider.

Supergod

Har brugt edbpriser i MANGE år... Er rigtig god, dog er det ikke alle netbutikker der har rent mel i posen, men det er jo ikke edbprisers skyld

Edbpriser

rodet, for mange reklamer, forkerte priser og filtre der ikke virker

Før i tiden var jeg meget stor fan af edbpriser.
Det er jeg bestemt ikke længere.
Interfacet/udseenet er blevet for rodet, med for mange reklamer og forkerte priser og filtre der ikke virker, eller manglende filtre.

Og så er siden tit langsom, eller har fejl.

overblik over nettet

med edb priser for jeg et stort overblik

Edbpriser

Finder det meste af mit harware her.

Nemt at bruge til af finde sin nye gadget, og at man finder det billigste er et plus.

Fremragende prisservice

Edbpriser har gennem årene sparet mig for rigtigt mange penge.
Det er nemt at overskue priser (tilmed om fragt er inkluderet).

en af de mest nyttige danske hjemmesider.

Edbpriser

Edbpriser gør internettet brugbart!

Det er sider som EDBpriser der gør at jeg elsker nettet - Ikke en masse nonsens, kun det man skal bruge... BAM 5 stjerner til EDBPriser

Fin service

Rigtig god til at tjekke markedet.

Fin sammenligningsside

God side med mange steder at handle billigt ind. Hvis man bruger den kombineret med trustpilot er den helt genial.

En meget god hjemmeside

Hjemmesiden er vejledende for hvor man måske kan finde prisen billigere end den lokale butik.

Med hjemmesiden har der været en del misforståelser den viser ikke de billigste af alle men af dem der er medlemmer der, så derfor kan der være nogle butikker der har en enkelt vare billigere end på hjemmesiden.

Dertil kommer at enkelte vare eventuelt ikke findes mere eller er listet ved en fejl, selve hjemmesiden kender kun de varer og priser som butikken oplyser dem.

Men for et hurtigt overblik og en nem sammenligning der er hjemmesiden meget god jeg bruger den selv når der skal ses på nye varer.

edbpriser.dk vi lander på en 5er

Begrundelse er:

siden er en god hjælp til et godt overblik også fra butikker man eventuelt ikke kender.

Dog et godt råd inden man køber så slå lige butikken op her på trust pilot da nogle butikker der har et dårligt ry (heldigvis er det ikke mange)
men en side der klart kan anbefales

Fantastisk

Brugervenlig og i forbrugernes tjeneste.

Kanon side

Jeg bruger den hver gang jeg skal have noget billigt grej.

Edbpriser è la tua azienda?

Impara a conoscere i tuoi clienti.
Rivendica la tua azienda adesso. Accresci la comprensione dei tuoi clienti e rispondi alle recensioni. Gratis.