[REPLY]
Jeg har for første gang foretaget køb over internettet. Jeg er meget tilfreds med resultatet ,og kan roligt anbefale det til andre.Elgiganten lever helt op til mine forventninger.Hilsen Kristian Clausen.
Lige efter bogen, og meget hurtig levering
Jeg har lavet en fejl men troede det var jer, men i gjorde alt for at hjælpe mig og til sidst måtte jeg pænt undskylde for fejlen var min egen. Tak fordi i tog jer tid til at hjælpe mig. mange mange mange tak. Jeg kommer gerne igen.
købte online en enkel lille mobil, hurtig og enkel betjening, perfekt.
Jeg var i El-giganten for at købe erstatning for to fjernsyn som jeg troede var gået i stykker. Jeg prøvede at forklare ekspedienten hvad der fik mig til at tro det. Han gav mig et par fiduser jeg kunne gå hjem og afprøve, hvilket sparede mig for at erstatte det ene.
EG havde et søndagstilbud anført med en internetpris. Det var svært (umuligt?) at se om varen kunne hentes i butikken eller skulle bestilles på hjemme siden og om det så efter følgende kunne hentes i bitkken.
Ringe til kunde service og fik en tyggegummityggende pige i røret.
Hun lagde ud med en "hvor svært kan det være attitude" men det vist sig hurtigt at hun også havde svært ved lige at gennmskue det. Hun havde i hvert fald svært ved at forklare det.
Efter bestilling fik jeg flere mail indeholdende track and trace numre som aldrig gav noget resultat. Jeg har aldrig fundet ud af om pakken blev leveret af Post DK eller Bring.
Varen blev dog leveret på tilfredstillend vis.
Har netop købt et Panasonic kamera i El-Gigantens netbutik. Det var helt igennem en god og tillidsvækkende oplevelse. Passende information fra først til sidst.
Nikolaj Nikolajsen
Da I ikke havde den i jeres almindelige forretning og anbefalede at bestille via nettet, blev dette gjort. Det var nemt og hurtigt, havde varen 2 dage efter.
Nemt at bestille på hjemmesiden, leveringstiden blev overholdt
Jeg købte en Doro mobil, bestilte expres og fik den leveret hurtigt,
Jeg fik problemer med at tilslutte den til min bluetuth i bilen og kontaktede kundeservice! ingen hjælp at hente, blev henvist til butik. Jeg kørte til tåstrup
ventede meget længe for at få at vide at de ikke kunne hjælpe. Ringede derefter til Doro og fik besked om at henvende mig i butikken. Telefonen er meget lækker, specielt når man er oppe i årene, Så jeg har valgt at beholde den og må så købe en anden som kan fungere sammen med min bil. Det med kompatibiliteten er sikkert svært, så i er måske undskyldt. Men lidt hjælp burde der være at hente.
Fint at købe via nettet og dejligt at vi fik informationer undervejs om at nu var varen sendt og sms om hvornår varen blev leveret.
Ingen problemer. Hurtigt levering. Tilfreds med varen.
det var simpelthen så nemt at købe en telefon, kigge lidt på varene, sammenligne lidt, bestemme sig , bestille, og inden man fik set sig om blev telefonen leveret . ovenikøbet blev jeg underrettet om at nu var den bestilt, nu var den på vej og hvornår den blev leveret! super god service. det er mit første køb på denne måde og bestemt ikke det sidste :+)
Jeg bestilte varen på internettet fredag før pinse og fik leveret onsdag efter pinse.
Hurtig levering (to dage) og købte IPad 4 til en god pris.
Bestilte en babyalarm til gave som ekspresordre, men efter en uge var pakken ikke kommet. Ringede derfor til kundeservice. Fik at vide at den var i restordre. Blev temmelig ærgerlig, da jeg jo skulle bruge gaven, og jeg ikke havde fået besked om det. Men jeg "måtte have ramt en opdatering", ja, som om. Bestilte i stedet hos Hvidevarebanditten og fik varen leveret næste dag.....
Super billigt med mulighed for at fortryde i 14 dage.
Efter adskillige nethandler med El-giganten kan jeg konstatere at den lovede vare og levering altid sker til aftalte tid. Thumbs up!!
fik lige det jeg havde forventet. Og det kom hurtigt
Nemt at bestille på nettet og hurtig levering.
Jeg bestilte mit fotoapparat lørdag før Pinse. Selvom det var både weekend og Pinse, skete leveringen allerede om onsdagen. Det var imponerende i betragtning af, at jeg havde valgt en standardlevering ikke ekspres.
Godt gået !
jeg bestilte og fik leveret som lovet alt forløb i skønneste orden
Det jeg bestilte kom efter 3-4 dage og det hele virker, er super glad
Hej du.
Prøv, men skynd dig. Du har varen inden det sidste punktum.
Så efter et helt bestemt kamera. fandt det til den bedste pris på Nettet hos Elgiganten. Leveringen lige så super!
det er faktisk rigtig nemt at bestille varer over nettet hos Elgiganten, man finder den varer som man skal købe og betaler og ikke ret mange dage efter bliver de leveret
Det var rigtigt nemt. Det var også nemt at få varen leveret til arbejdet i stedet for privaten, da det var en gave til manden. Pakken kom ret hurtigt. Vist i løbet af 3 dage.
Godt weekendtilbud på hjemmeside, hvor bestilling er let.
Hurtig levering ... ingen problemer ... god pris ...
Det har været en god oplevelse og god service at handle hos El-giganten
Foreløbigt har jeg ikke modtaget de bestilte babyalarmer, har ringet til kundesevice og i elgiganten havde man lavet en fejl.. Må nu vente ydeligere 4 dage hvis de ellers kommer tirsdag som nu Lovet... Det komiske er jo at jeg nu modtager mail hvor jeg skal beskrive min oplevelse af handel incl. Levering da der intet er kommet endnu.. Man kunne jo sende mig lidt komp... :-) god weekend