We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Eplehuset giudizi

Eplehuset Logo
È consigliabile comprare qui? - Vedi cosa pensano i clienti di Eplehuset e aggiungi il tuo parere su Eplehuset 101
Buono
8 su 10

101 recensioni
Valuta l´azienda
  • GIUDIZI (101)

Super venligt og professionelt

jeg købte for en styk tid siden en macbook pro 13" i Eplehuset Roskilde.
da jeg købte den fik jeg god vejledning og efter køb (selvom det er ude fra deres ansvarsområde og tidsperiode) har de gjort alt hvad de kan for at hjælpe og vejlede og bare i det hele taget sørge for jeg fik en god oplevelse med deres produkter...vil jeg købe der igen? OH HELL YEAH!

Giudizi pubblicati su Eplehuset

Eplehuset

Kærlige, dejlige, hjælpende medarbejdere!!!

SÅ! jeg bestemte mig endelig for at købe en MacbookPro, som jeg gennem længere tid har været lun på. Jeg tropper op i Eplehuset i Herning for at få en snak om hvad der ville passe til mig. Jeg er selv ret hardcore nørd, så jeg kan godt høre når ekspedienten ikke ved noget som helst om hvad de laver.

I Herning bliver jeg mødt af en ung kvinde som uden problemer hurtigt og effektivt fører mig igennem konfigurationen. Hun smilte og spurgte om der var noget jeg var i tvivl om eller noget jeg gerne ville instrueres i. Man kunne nemt se, at hun brændte for det :) Hun viste mig nogle af de features som hun benyttede sig mest af, og jeg var solgt med det samme.

Glæden var dog kort da jeg få uger senere opdagede en fejl på min nyindkøbte 17.000kr MacbookPro. Engang imellem fremkom der blå streger ned over skærmen hvilket ødelagde hele oplevelsen. Jeg kontaktede slukøret butikken og forklarer dem situationen. Jeg fremviser min mac i forretningen, og her fremkommer problemet naturligvis ikke, så jeg forventer, at de ikke tror på mig. Ikke nok med at de faktisk tror på mig, så får jeg en lånecomputer med hjem!!! Dette betyder, at jeg kan deltage på min skole, mens min computer bliver repareret gratis! Reperationen går mega hurtig, og da jeg kommer for at afhente bliver der hurtigt skiftet harddisk og jeg kan komme afsted igen. Jeg har flere gange været i forretningen og møder altid velforberedte medarbejdere der lytter og hjælper. Det er skønt og jeg elsker det. Jeg har ført været i andre forretninger der har handlet med apple produkter - handler kun i eplehuset nu.

Godt køb

Nemt køb af min macbook air, kan anbefales.

Serviceminded !

Jeg har tidligere købt min MacBook Pro i butikken i Esbjerg. Jeg hørte blandt venner om Elpehuset og valgte turen fra Vojens til Esbjerg for at få en service jeg sent glemmer ! Personalet er med en positiv indstilling og overskud til den enkelte kunde samt bevidste omkring hvad det enkelte individ søger af produkter, kvalitet og pris hvilket jeg som person sætter højt når jeg træder ind af døren ! - Jeg anbefaler på alle tænkelige måder Elpehuset i Esbjerg.

Henriette.

Kanon betjening

Sidste stykke tid har jeg gået og undersøgt ang. hvilken telefon jeg skulle have. Det er endt med en iPhone. Men til at starte med var det satme ikke bedste betjening man fik. Det virker som om når man går ind i deres butikker at ekspedienterne bare står og gamer med deres iPhones. DOG skal det siges at min ven fra Esbjerg hev mig ned i Esbjerg afdelingen da jeg var over hos ham. Og aldrig har jeg fået en bedre behandling. Tums up herfra. Ud over det fik jeg en helvedes masse gode råd, og at jeg altid kunne skrive dem hvis der var noget. De er for sindsyge i Esbjerg. Så kæmpe ros herfra til dem i Esbjerg, og det er kun dem jeg handler med fremover. ;)

Fantastisk positiv

Jeg er en tidligere kunde hos Eplehuset Esbjerg, jeg har købt min iPad 2 + min kones Macbook pro i butikken.
Jeg var yderst positivt overrasket over behandlingen fra personalet + den dejlige overskuelige butik.
Jeg kan varmt anbefale andre at stoppe forbi butikken, og "ose" lidt produkter.
Det er bestemt bedre end at smutte i El-Giganten.

Martin Lewis
Loud 'n' Proud Productions

Kanon god service

Eplehuset Esbjerg

Venligt og pænt personale, fin service til hjælp af opsætning med e-mail apple id og facebook. Høj faglighed blandt personalet og god rådgivning.

Eplehuset Roskilde

Eplehuset i Roskilde gør et fantastisk godt stykke arbejde! De er super professionelle dernede og har altid styr på tingene :)

Tak for super service.

I forbindelse med køb af flere enheder, har vi fået rigtigt god service og vejledning i eplehuset i Roskilde :)

hjælp i Eplehus

Altid super og god betjening .

Super behandling

Er altid glad for handle i eplehuset Slagelse, God betjening, de tager sig tid til én og er altid glade. Vejleder mig så jeg kan forstå det :-) Det sammen gælder hvis noget går i stykker, som næsten aldrig sker, men de er ikke sure når man kommer med noget og det er hurtig betjening hvis noget skal sendes ind! Tak for det :-)

Hurtig og god service

Super hurtig reperation af min computer, kun ikke være mere tilfreds, det tog kun et par timer :) :)

Rigtig god service

I eplehuset Herning fik jeg rigtig god service da jeg købte min ipad. Jeg fik forklare rigtig mange nyttige ting, som jeg helt sikkert kan bruge! Derfor synes jeg at eplehuset Herning skal have 5 stjerner.

Eplehuset Roskilde

Jeg har altid fået god service i butikken i Roskilde. Man bliver modtaget af professionelle medarbejdere, som har forstand på det de har med at gøre. Jeg er aldrig kommet ud butikken uden at have fået svar på det jeg har haft problemer med.

Kan ikke andet end at give 5 stjerner.

Fantastisk service!

Jeg kom ind i Eplehuset i Roskilde da jeg havde problemer med min mac pro 15 tommer. Medarbejderen kunne hurtigt fortælle mig at problemet skyldtes softwaren der havde en fejl. En halv time senere gik jeg ud af butikken med min computer der virkede igen og det havde kun kostet mig 199 kroner. Fantastisk service! Jeg vil helt klart anbefale Eplehuset i Roskilde. Allan og hans team er virkelig skarpe!

Mange tak

/Per

Forkert Ipod

Havde endelig fået taget mig sammen til at købe en Ipod, og efter lange overvejelser fik jeg slæbt mig ned i Eplehuset i Herning. Fortrød dog at jeg fik købt den for "lille", men det blev løst uden problemer.
Jeg kunne sagtens få lov til at opgradere til en nyere.

Eplehuset

Super service og rådgivning!

Var kunde i Eplehuset i Herning, og fik super god service og rådgivning. Det kan helt klart anbefales at handle her!

God rådgivning

Jeg var inde i Eplehuset i Herning for at købe en iPad. Der blev jeg mødt af en flink medarbejder der tog sig god tid til at hjælpe mig med at finde den rigtige model, svarede på alle mine spørgsmål og sørgede for jeg fik alt det nødvendige tilbehør med hjem.

Man kan mærke de brænder for de produkter de sælger og de ved noget om dem. Det er ikke sidste gang jeg handler der.

Bedste service i Århus

Ved køb af min IPad hos Eblehuset, Clemensbro i Århus fik jeg en helt uventet og super service.
Da IPad'en senere viste sig at have en fejl, fik jeg en ny. Undervejs kunne jeg følge med i hvad der skete og den nye iPad kom flere dage før lovet.
Jeg har i butikken været i "snak" med 3-4 medarbejdere og alle har været super servicemindede og hjælpsomme

Eplehuset

Kender ikke til begrebet service!!

Jeg valgte Eplehuset som mit første valg til at service min Mac, men ringere service skal man lede længe efter. Ingen form for forhåndsinformation inden indleveringen når man ringer til dem. Elendig modtagelse når man tropper op hos dem. Den forventede reparations tid er sindsyg lang. Derfor valgte jeg at tage min Mac til et andet Apple værksted.

Ulovligheder

Købt helt ny Ipad 14 dage gå skærm itu uden at være tabt eller andet, sender den ind til dem, de siger det er udefrakommende ting som har gjort den er gået itu, jeg spør om hvad de siger frost, ok siger jeg men det er vel dækket, men nej det koster 2561.97 kr. jeg siger det vil jeg ikke betale og vil have den retur det vil kost 497.- da de skal have for at kigge på den, nej det vil jeg ikke betale da det er ulovligt at forlange at man skal skrive uden på at man skal betale for at de kigge på om den er tjekket af garanti.
Jeg fortæller dem at jeg har købt den i Tyskland uden at pakke den ud flyver jeg hjem med den i min bagage og det her her den for frost, de siger at det stå der også i brugsanvisning, jamen jeg har ikke læst den anvisning da jeg ikke har pakket den ud og det stå ikke på kassen at den ikke kan tåle frost og kasse så åbenbart ikke er en transport kasse.
Nu kan jeg ikke få min IPad uden at betale de 497.- kr. da jeg ikke vil betale og de siger at jeg bare kan kontakte min forsikring da de sikke vil betale men hvorfor skal de det når jeg ikke har gjort noget forkert.
Nu vil jeg have min Ipad så jeg kan sammen med min advokat gå til forbrugstyrelsen.
Hvad de siger ved forbrugstyrelsen er det er helt ulovligt at forlange at man skal skrive under på at sende noget ind for at få det tjekket om det er dækket af garanti.
SÅ APPEL stå dog sammen arbejde med det svindle firma EPELHUSET… plat.

Træls oplevelse

Jeg er slemt skuffede over Eplehuset Esbjergs politik, jeg har d. 1 marts købt et Apple tv, til 929 DKK, nu er der så tilsyenladende kommet en ny apple tv som er bedre og billiger til 849 DKK, også kan jeg ikke få den byttet om? det er da en underlig politik, ellers burde man da oplyse til kunden at der kommer en ny når man er i butikken? føler mig godt og grundig snydt.

• Ammy
  • København, DK
  • 11 Giudizi

Dårligere service end en døgnnetto i myldretiden!

Personalet var nedladende og kunne/ville ikke besvare ét eneste af mine spørgsmål ang. reparation af en iPod, hvor jeg ikke var enig i deres afgørelse.
Jeg henviste til købeloven og forbrugerstyrelsens regler med et smil og viste dem på papir hvad reglerne sagde på området. Ekspedienten kastede hånligt papirene hen ad disken og nægtede at have mere med mig at gøre.
Han henviste mig blot syrligt til en 'manager' hvis navn han ikke gav mig og som ikke var til stede i butikken!

Hvordan er dette tilladt? Eplehuset kaster skam over et godt brand.

Super sted

Super godt sted...

Eplehuset

Tager penge for ikke at tage ansvar

Har købt en MacBook Pro 2011, og min højre alt-knap er langsomt begyndt at blive mere "sløv" i det. Det er den eneste knap på hele tastaturet der er sådan. Jeg taler med Apple over telefonen, og de siger jeg bare skal aflevere den hos Eplehuset eller Humac. Eplehuset var oplagt valg, da de lå tættest på.
Men så stoppede det da også med at være bekvemt!
Jeg fremviser fejlen, og manden i butikken kan godt se problemet, men siger at han skal opkræve 500 kroner for at kigge på det.
Penge for at de kigger på en fejl han kan se uden at skulle skille den ad?
Han sagde det var værkstedet der skulle godkende fejlen, trods for at han stod på værkstedet.
Jeg sagde ja, skrev under på at betale 500 kroner, hvis de ikke dækkede fejlen - men henteden computeren dagen efter, det er simpelthen for absurd penge-strategi.

Humac får min computer istedet.

Follow up 20/2
Har afleveret til min computer til Humac, han havde ingen interesse i at jeg skrev under på at jeg skulle betale, hvis der ikke var fejl på. Det er åbenbart slet ikke standarden!

Butikken i Slagelse

Tusind tak til [navn fjernet] i Eplebutikken Vestsjællandscentret i Slagelse for fantastisk god og tålmodig service.

Eplehuset

Fejlinformation - flere gange!

Jeg handlede i Eplehuset for at købe noget så simpelt som en iPod nano. I denne forbindelse havde jeg nogle få spørgsmål omhandlende det medfølgende headset samt brugen af iPod nano i forbindelse med træning med en Nike+ chip. Jeg talte, over to dage, med to forskellige medarbejdere, som begge fortalte mig om iPod nano'en. De kom med to forskellige forklaringer på mine spørgsmål, hvorfor jeg endte med en iPod nano uden headset, som kunne skifte nummer samt, at jeg var i troen om, at en iPod nano ikke skal bruge adaptor til at kunne bruges til løbetræning med nike+ chip.
Jeg har ikke handlet hos Eplehuset før og jeg gør det nok heller ikke igen. Jeg havde en idé om, at Eplehuset stod for høj service idet det er nogle ret så lukrative produkter det drejer sig om.

Kanon service

Kan klart anbefale eplehuset i slagelse, god og venlig betjening, det er ikke sidste gang at jeg har handlet der

Ingen problemer

Fin handel, hurtig levering, intet at udsætte.

Eplehuset

Ekstrem god kundeservice - holder hvad de lover!

Købte min Macbook Pro lige før juleaften, og kommer fra PC. Har aldrig haft Mac men havde taget beslutningen om, at købe.

Mulighederne er mange ifht. priser. Kunne købe den gamle model 1200kr som er næsten lige den nye model, bare dyrere. Få butikker ved siden af Eplehuset.

Eplehuset i Esbjerg tilbyder ingen rabatter. De har ingen kampagner, ingen gratis opstartskurser. Men de proklamer med de har den ultimative bedste service, og man er velkommen i butikken med sin Mac, hvis man har brug for hjælp. (alt med måde selvfølgelig) Og mere vigtigt. De vil give sig tid til at servicere en om det så tog en time. Koster ikke ekstra!

Så med en vis sikkerhed følte jeg, at jeg hellere vil betale den rette og dyreste pris, og få den service som jeg aldrig håbede, at få for.

Da jeg kom hjem havde jeg et installeringsproblem med iPhoto som blev leveret med maskinen. Den vil ikke opdatere... lille men irreterende problem.

Efter jul tog jeg computeren med ned til butikken, som lige præcis gjorde hvad de lovede.

Løste mit problem. Og sjovt nok, det tog en hel time. Masser af kunder i butikken, men sælgeren/teknikeren afveg ikke - selvom jeg sagde han gerne måtte servicere de andre. Jeg fik en hel times support uden beregning. Også forventet eftersom problemet var der fra start.
Og fik selvfølgelig en god snak og masser af gode råd som ny bruger på mac.

Moralen er blot, at Eplehuset bryster sig med en service udover det sædvanlige. Det koster normal prisen. Men jeg måtte sande, at jeg fik en out standing god kundeservice.

Jeg havde frygtet computeren skulle på værksted og jeg bare blev et nummer i køen, men absolut ikke.

Tusind tak fordi i holder hvad i lover :-)

Venlig betjening :)

Jeg var i Eplehuset for 2 måneder siden for at kaste mig ud i en ny macbook air. Jeg havde længe gået og kigget på den, men havde ikke pengene til den. Men for 2 måneder siden skulle det være og her blev jeg mødt af en venlig kompetent medarbejder som forklarede mig om enheden, samt satte mig ind i de forskellige programmer til den. Jeg forlod butikken med en følelse af at jeg havde gjort det rigtige køb, hos den rigtige forhandler :)

Forkert vejledning

Jeg har et par gange oplevet en noget skrantende vejledning i Eplehuset Århus. Senest da jeg skulle købe en bumper til en iPhone 4S (julegave). Dem der hang fremme var kun mærket kompatible med iPhone 4, hvorfor jeg spurgte en ekspedient hvorvidt de også passede til iPhone 4S (som har en lidt anderledes placering af mute knappen). Han forsikrede mig om at det gjorde den, og jeg købte den så.

Det viser sig så at det ikke er tilfældet, bumperen passer ikke til det nye layout på 4S'eren. Irriterende for mig, og hende der fik den i julegave.

Synes det er vagt af en butik der ikke laver andet, at man ikke har styr på vejledningen.

Eplehuset

Århus.Jeg har købt nogle høretelefoner fra Beats by Dre(sidste år), som skulle sendes til reparation. De lovede mig at få det ordnet senest 10 arbejdsdage efter de modtog dem, således at jeg fik dem før jul. Eftersom at jeg ikke hørte noget efter 14 dage, henvendte jeg mig i butikken og ville høre hvad der var sket. Der gik 5-6 min, hvor de så indrømmede at det var deres fejl og mit produkt stadig var på værksted i KBH. Jeg kunne enten få pengene tilbage eller købe nogle nye. Det kalder jeg for super service. De gav ikke skylden til en leverandør, ekstern service m.m. som mange andre gør i dag og det synes jeg er flot. Jeg vil helt sikkert købe varer hos dem igen, frem for at købe dem lidt billigere på nettet ....

• NP
  • København, DK
  • 2 Giudizi

Uheldig episode.

Jeg har efter flere års overvejelser endelig taget beslutningen om, at skifte min PC ud med en Mac.
Derfor var jeg fredag d. 17.12.2011 i eplehuset på Frederiksborggade 8, i Købehavn, hvor jeg investerede i en sprit ny Macbook Pro 2.4 GhZ med 8 GB Ram. Totalpris: kr 18.039,00.

Da jeg kommer hjem, pakker jeg maskinen ud, tænder for den og opdager til min store ærgrelse, at der er en pixel, som er gået i sort. (En stationær sort plet lige i synsfeltet).
Jeg pakker derfor Mac´en ned igen og møder op i eplehuset mindre end 20 timer efter den er købt.
Her får jeg at vide, at personalet ikke kan gøre noget ved det, da eplehuset er underlagt nogle restriktioner og krav fra apple´s side, som gør, at fejlen ikke betragtes som en fejl…
Jeg er ikke blevet oplyst om disse restriktioner fra eplehusets side og mener bestemt ikke, at jeg kan være underlagt disse! - Uden denne vitale information har jeg ikke haft en jordisk chance for at vælge til eller fra, inden mit køb.!!!

Da jeg ikke kan få medhold fra eplehuset og ikke kan få udleveret en ny vare uden fejl, beder jeg ekspedienten om at tage Mac´en retur og udbetale mine penge, så jeg kan finde et andet sted at købe min Macbook. Nu siger ekspedienten så, at det heller ikke kan lade sig gøre, da jeg har åbnet kassen og dermed brudt plomberingen. Det vil sige, at når man køber et produkt i eplehuset, så spiller man russisk roulette!
Man kan være heldig at (Kammeret er tomt) få et produkt som virker, eller man kan være uheldig at (kammeret er ladt) få en defekt vare - uanset udfaldet, så er varen nu din, både med eller uden fejl, og epleuhset fraskriver sig ethvert ansvar.

Da jeg køber det defekte produkt i eplehuset, mener jeg, at det er eplehuset, som skal udbedre fejlen (Altså give mig en ny Mac, uden fejl). Det kan simpelthen ikke passe, at det bliver mit problem og at eplehuset kan fraskrive sig ansvaret på den måde.

Ekspedienten oplyser mig om, at det godt kan være svært for dem at få medhold fra apple i sådan en sag og råder mig derfor til selv at ringe til apple og klage, i håb om at få udbedret fejlen.
Så alt i alt har jeg nu købt et defekt deltidsjob, hvor jeg skal arbejde for at få det produkt jeg har betalt 18039,00 kr. for!

Jeg takkede i midlertidigt nej til at bruge tid på at køre sagen med apple og overlod jobbet til eplehuset.

Mandag D. 19.12.2011
eplehuset, har nu ringet og oplyst mig om, at apple ikke vil udbedre fejlen og at jeg derfor ikke kan få erstattet den defekte macbook som jeg netop har køb hos dem. De vil derimod gerne sende den sprit nye Macbook på eplehusets værksted og udskifte skærmen til en ny. (på deres regning)

Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde over denne tilbagemelding...
Ifølge eplehuset, så skal jeg være lykkelig, fordi det er en "ekstraordinær" service de tilbyder netop mig... Det i sig selv er jo en smugle skræmmende, og her tænker jeg på alle de andre kunder som ender i samme situation, men ikke modtager samme "ekstraordinære" service...

Jeg håber selvfølgelig at denne her sag ender lykkeligt for alle parter, men indtil videre så er jeg mildest talt træt af min beslutning om at skifte til mac...

Onsdag d. 21.12.2011
Har nu været på eplehuset´s værksted og hente min Macbook pro, med ny skærm (uden pixel fejl:) og jeg må sige, at de har en glimrende og hurtig service. Mac´en virker nu som den skal!

Jeg havde ved samme lejlighed en snak med deres butikschef, omkring købeloven og en kundes rettigheder ved køb af varer i en fysisk butik eller på nettet. Det viser sig, at man ganske enkelt er bedre stillet ved at købe sine produkter online, da man her har mulighed for at returnere produktet, også selvom plomberingen er brudt.

Så til alle de mennesker som har tænkt sig at købe en computer, en fladskærm eller andet, som kan have en udefinerbar fejl... Køb det online, så er man tilsyneladende bedre stillet som slutbruger!

Som tak for ovenstående information, vil jeg gerne opgradere den enkelte kedelige stjerne til 3 stjerner.

Dette er helt klart en information, som jeg godt ville have haft tidligere. Håber folket kan bruge det til noget!

Glædelig jul.

Usability e Amp ritiene questo giudizio utile

Eplehuset

Super oplevelse - venlig, imødekommende, kompetent og hurtig.

Jeg stod og skulle bruge en Timecapsule hurtigst muligt, hvilket viste sig at være svært da den var udsolgt i både Eplehuset og Humac Århus.

Gik på Eplehusets webshop og købte en der, men fik dog ingen tilbagemelding om, hvorvidt den var på lager. Da jeg efter en time stadig ikke havde modtaget nogen mail om leverings situationen, ringede jeg for at høre, hvordan det stod til.

[Navn fjernet] fra Eplehuset som jeg fik fat i, satte straks en lille undersøgelse igang, hvilket bla. indebar, at [Navn fjernet] "løb nedenunder" for at finde den medarbejder der angiveligt havde med sagen at gøre. Han tog ikke telefonen, derfor den lille løbetur. (Her ville nogle butikker sikkert bare havde fortalt mig at han ikke svarede)

[Navn fjernet] fik fat i fyren, der blot kunne fortælle at min Timecapsule allerede var pakket og lå klar til forsendelse - han havde bare ikke lige nået papirarbejdet endnu. Nej det kan jeg godt forstå - der var jo også kun gået en time siden jeg afgav ordren via nettet.

Super service og venligt og imødekommende personale.

De bedste anbefalinger herfra.

En ven i nøden; Eplehuset vs. Humac

Jeg var i en nær tilstand af panik, da jeg for et par uger siden ikke kunne lade min nyindkøbte Macbook Pro op. Dette skete torsdag, hvor jeg havde en deadline på mit speciale mandagen efter -altså skulle jeg bruge min computer hele weekenden.

I Humac Aarhus, hvor jeg havde købt min mac svarede de at jeg skulle regne med at undvære den i "et par dage", hvor de ville checke om der var tale om en teknisk fejl, hvorefter de ville reparere eller udskifte min adapter.
Forslaget fra min side om at kunne låne en adapter, mens de testede min blev afvist med en kommentar om at de ikke have strømledninger liggende i butikken.

I min desperation (mens minutterne langsomt tikkede ned på batteriet) ringede jeg til Eplehuset Aarhus, hvor jeg forklarede sagen. Den medarbejder jeg snakkede med bad mig komme ind, så de kunne teste problemet. De tog min mac sluttede nogle ledninger til og lod den aflade lidt, hvorefter de kunne teste min adapter. Det viste sig at den var i stykker og jeg fik en ny uden videre.
Dette tog omkring en halv time og jeg kunne komme hjem for at arbejde videre med en fungerende adapter.

Jeg går udfra at Eplehuset kunne have afvist at hjælpe mig eftersom jeg egentlig er kunde i Humac -eller have krævet et gebyr. Men istedet fik jeg virkelig god service i en presset situation.

Så stor ros til Eplehuset Aarhus -I har fået en ny kunde.

/Henriette

Eplehuset

Det må kunne gøres bedrer

Forsøgte at købe en Ipod touch på hjemmesiden. Fik en fin bekræftigelse på købet, for så dagen efter at modtage en mail om at den ikke var på lager. Talte med personen som står for siden, der kunne fortælle at udvalget på hjemmesiden ikke afspejler lageret - det må kunne gøres bedrer! Selv her nogle timer efter, forsøger de fortsat at få folk til at købe den Ipod, som de ved ikke er på lager... Fik fin service og annuleret ordren via tlf.

Hurtig og præcis

Bestilte 2 headset med en besked om at de skulle skrive en besked på pakken. Beskeden var lavet fuldstændig som adspurgt og så var de 2 headset endda pakket ind selvom jeg ikke havde bedt om det. Pakken kom også hurtigt. Mere kan jeg ikke forlange.

Eplehuset

Aldrig oplevet så god service

JEg kan kun sige: Tag derind og få en oplevelse af service udover det sædvanlige.

Bedre end Apple

De første par gange, jeg kom i Eplehuset i Købmagergade, slog det mig, hvordan man hver gang blev mødt næsten ude på gulvet. En slående kontrast til at hive et nummer og stå og glo i Humac.
Det høje serviceniveau fortsætter på 1. sal, selvom der i sagens natur kan være ventetid. Jeg har haft et par uheldige oplevelser med mismatch mellem hardware og opdateringer af software - senest OSX Lion, der kapper forbindelsen til alle PC-baserede programmer (Microsoft Office inklusive!) - hvilket man næppe kan klandre Eplehuset for. Men det havde da været rart at vide på forhånd. Til gengæld er de altid hurtige til at melde tilbage, og hos Zahid er man i trygge hænder.

trova utile questo giudizio. Sei d'accordo??

Grazie per la sua recensione.

Per garantire che tutte che le recensioni su Trustpilot siano scritte da persone reali, è necessario verificare la sua e-mail prima di poter pubblicare la sua recensione online. Ha appena ricevuto un'e-mail con un link che verificherà la sua e-mail.

Chiudi