[REPLY]
Jeg købte 3 t-shirts til en samlet pris for 500kr hos Fashionwear.dk.
Da jeg modtog pakken nogle dage efter, var de alt for store, så jeg sender pakken retur, med kvittering og t-shirtsne i god stand og original emballage, samt jeg beder om, at få refunderet pengene.
Jeg venter 2 uger på at få pengene udbetalt, men intet sker. så starter jeg med at sende dem mails, men intet sker. Sidenhen har jeg sendt dem utallige mails, hvilke de alle sammen har ignoreret..
Nu sidder jeg tilbage uden t-shirts og uden penge, og det er over et halvt år siden mit første og sidste køb på Fashionwear.dk!
Jeg har lige fået en mail om at mine bukser er sendte, så det virker til at være en meget troværdig hjemmeside
Synes dog godt de kunne have et lidt større udvalg af mærker
God service. utrolig meget rabat, hvis man handler der flere gange (30%).
shoppen burde have et større udvalg.
Jeg købte i februar måned et par bukser til min søn. Da vi fik dem var de alt for små og derfor sendte jeg dem retur som foreskrevet på deres webside.
1 måned senere kom bukserne retur til mig igen. "Forsendelsen ikke afhentet" - stod der på pakken.
Jeg ringede straks til Fashionwear.dk og de fortalte at det var postens skyld. Normalt skulle de nemlig ikke afhente deres pakker på posthuset og der var lige en periode hvor de forresten heller ikke havde fået besked om at der lå pakker til dem på posthuset.
Så jeg sender dem en gang til... Nu har jeg brugt 100 kr i porto på at returnere et par bukser vi ikke ønsker.
Og jeg får pakken tilbage igen for 2. gang. "Forsendelsen ikke afhentet" nok en gang.
Jeg har handlet meget hos dette firma, men nu er det slut. Det er alt for besværligt og jeg undrer mig over om firmaet er ved at lukke ned, siden de ikke gider hente deres pakker på posthuset?
Jeg købte en J.Lindeberg skjorte hos Fashionwear.dk, men ville gerne returnere den, da jeg følte pris og kvalitet overhovedet ikke hang sammen, samt at den ikke var så pæn, som jeg havde troet.
Jeg regner selvfølgelig med at det ikke bliver noget problem for Fashionwear.dk, at returnere beløbet for skjorten til mig, og få dage efter kommer der dog også penge ind på min konto. Af en eller anden mærkværdig årsag synes de dog at de skulle returnere 50,- kroner mindre, end hvad jeg faktisk havde givet for skjorten.
Jeg har sendt dem adskillelige mails, men de vælger at ignorere mig fuldstændig.
Handl ikke hos dem! De snyder dig, hvis de får mulighed for det!
nogle gange fint, andre gange mindre fint.
jeg har godt nok kun købt en trøje her og jeg fik den til tiden som jeg skulle så kan ikke rigtig finde noget problem hos dem. fik det jeg skulle
Jamen, jeg har gentagende gange Handlet hos Andreas, og ved han yder en god service :)
Ingenting at komme efter ;)
Havde bestilt en masse tilbudsvare, blandt andet en hættetrøje til 100 kr .. BILLIGT! Da jeg modtog pakken, havde de sendt en forkert vare, istedet for hættetrøjen.. det var en t-shirt! jeg kontaktede da straks kundeservice på siden, over deres mail system. Modtog ikke svar, så skrev igen efter 3 dage, stadig intet svar.
Jeg skrev der efter 10-12 mails på 2 dage, og til sidst fik jeg svaret: Ja ja, vi har set din mail men vi har travlt, hvis du sender varen retur så skal vi nok sende den hættetrøje.
Jeg stiller spørgsmåls tegn ved tilbage betalingen af porto pengene, og de svare så at det skal de nok refundere..
OK SÅ sender det..
Der sker intet i de næste 2-3-4 uger, hverken svar eller trøje får jeg..
Jeg får endelig et svar, ved at igen at spame dem med mails, der skriver de blot at de ikke har modtaget noget, og de nægtede at sende mig trøjen eller pengene..
Har stadig ikke fået noget.. ca. 6 måneder siden nu!
LORTE STED!
Jeg har handlet ved denne side rigtig mange gange efterhånden, og har haft en positiv oplevelse med den alle gangene.
Så er der den kæmpe fordel, at der fra starten er 10% rabat. - Man får så 1% for hver gang man har købt for 1000,- kr. (Rabatten stopper dog ved 20%)
Virkelig god side.
Det er en super god side. God kundeservice og gode priser (; Klart den bedste tøj side på nettet !
Bestilte et par lækre jeans herfra, og fik rådgivning pr. mail før jeg bestilte. Super kundeservice, hurtig levering og gode priser. Skal helt klart handle her igen.
det fint nok tøj. og det god kvalitet. men jeg syns det er dårligt at de ikke har styr på Nogle af varende
Jeg er langt fra tilfreds med kundeservicen hos Fashionwear. I første omgang tilsendte de mig den forkerte vare, hvilket selvfølgelig kan ske for alle (dog ikke dem med styr på tingene). Problemet er dog opstået, da jeg nu har ventet 10 dage på at de har sendt mig den rigtige vare, samtidig med at de ikke har svaret på tre af mine mails. Det er fandme dårlig kundeservice.
Lasse Nielsen ritiene questo giudizio utile
Seriøs og fornuftig shop, med et super udvalg af kvalitetsvarer.
Kan klart anbefales herfra.
Kan kun sige godt om FW .. Har fået en kanon service.. ;) Og en lille rabat hehe.. , Det var jeg glad for!
Lasse Nielsen ritiene questo giudizio utile
Klart den bedste webshop på nettet med tøj +++++++++++++
Fashionwear er en kanon online webshop, det er en kanon god service man får, og et bredt udvalg af tøj. helt klart min foretrukne tøjbutik. kan helt sikkert anbefales.
- jeg syntes at det er en rigtig fed hjemme side med meget stilet tøj' og servicen er i top'
Fashionwear.dk er en fed netshop hvor man kan købe rigtig meget nyere tøj tilen billig penge.. De tilbyder oven i købet, at hvis de ikke har det man søger, kan man skrive og efterlyse det og så finder de ud af om det er noget de kan skaffe billigere.. Denne service var jeg glad for da jeg sidst brugte Fashionwear.dk..
Jeg synes hjemmesiden er for nice, og jeg køber tit tøj derinde ;)
kan varmt anbefales .
En rigtig lækker online tøj shop, har selv bestilt en del der inde, størrelserne passer, tøjet er virkelig lækkert kvalitet, priserne er gode og leveringen er hurtig :-)
Har handlet der 5 gange, og er bestemt ikke færdig med at handle der! Fine priser, kanon service, og det bedste efter min mening - hurtig levering! :) Kan varmt anbefales..
Absolut den fedeste side på nettet... altid levering til tiden og perfekt service... 6 ud af 5 stjerner fra en tilfreds kunde
tja jeg oplever kun god service HVER gang jeg handler hos FW ergo de 5 fede stjerne da det ikke er muligt at give flere ;)
Kanon hjemmeside med alt det dejlige tøj som ik findes i butikkerne, dk's bedste shopping mulighed inden for tøj, forsendelsen sker fra dag til dag. Tusind tak for en masse god handler. HELT I TOP.
Virkelig fin hjemmeside med en rigtig god service. Ejeren er let at få fat på og er indstillet på at hjælpe kunden bedst muligt. Denne hjemmeside hører til bladt de bedste inden for Eshopping.