[REPLY]
Op website wordt niet vermeld dat bij bestellingen die voor een feestdag worden geplaatst niet op de dag na de feestdag worden geleverd maar de 2e dag er na! Bij pakjes die niet in de brievenbus kunnen is dat hinderlijk....in mijn geval niet want het pastte er in!
heerlijk om tussen al die ongemanierdheid in winkels en webwinkels van tegenwoordig een zeer klantvriendelijke winkel te ervaren. stipte levering, veel keus, goeie kwaliteit en overzichtelijke site. en niet in de laatste plaats regelmatig een goeie aanbieding!
en als ik een tijdje wil stoppen dan is er geen enkel probleem gewoon even aangeven op de site en klaar is kees. dat is de reden waarom ik Flinndal trouw blijf en altijd weer mijn supplementen en vitamines bij hen koop. en het ook van harte aanbeveel bij vrienden en kennissen.
Het heeft een week geduurd voordat de pillen er waren. Dat is veel te lang. Overigens gaat de bestelling on line prima. Ten aanzien van de prijs zien we te vaak allerlei aanbiedingen voor de pillen die wij in continuiteit afnemen. Dat voordeel wordt voorzover bekend niet doorgegeven.
Flinndal bestelling gedaan, volgende dag keurig afgeleverd in verpakking. Met een doosje om de tabletten in te bewaren. Via mail nog een vraag gesteld, wordt snel beantwoord. Ik ben een tevreden klant.
Waarom nog door weer en wind naar de drogist gaan? product uitverkocht? dan maar een ander proberen? misschien verder zoeken naar een voordelige aanbieding? Het kan gemakkelijker, koop online bij Flinndal, altijd goed, in alle opzichten
Voor mij de eerste maal dat ik bij Flinndal een bestelling heb gedaan.
Het viel direct op hoe snel en netjes alles afgeleverd werd.
Ga zo door Flinndal.
De bestelling is super snel en zeer correct geleverd. Binnen 24 uur.
Betrouwbaar en goed bedrijf waar ik zeker meer ga bestellen.
dit is een goed bedrijf met fijne produkten
groetjes dat is goed en bestellingen ook is goed gegaan/
vriendelijke dank
Ik zou uw bedrijf bij mijn vrienden aanbevelen als zij mij om advies zouden vragen. Wij zijn zeer tevreden en we hopen dat het zo blijft!!
Fijn dat een zending na een melding meteen gestopt kan worden.en ook dat er overleg over mogelijk Is .Goede prijs / kwaliteit verhouding
Keurige verzending.
Ik ben zeer tevreden over de snelheid van de bestelde producten
Bij de vorige bestelling had ik op een verkeerd knopje gedrukt en dus een ander product gekregen dan ik bedoelde. Geen probleem, stuur maar terug en binnen een paar dagen had ik wat ik bedoelde. Geweldig toch?!
de service en levering zijn heel correct.
Hoi flinndal,
Om maar meteen met de duer in huis tevallen, als ik een bestelling bij jou doe
is de beschrijving van het produkt goed maar kan ik me er niets bij voorstellen.Een plaatje erbij
zou deze onduidelijkheid mischien oplossen?Hopenlijk kun je iets mee.
Ik kreeg automatisch een e-mail berichtje toen de vezeltabletten van mijn man bijna op waren. Omdat deze nog niet in de automatische kwartaalzending zitten, zou ik ze bijna vergeten en dan kom je er opeens te kort. Nadat ik ze daadwerkelijk besteld had, kreeg ik ze de volgende dag al in huis. Mooi systeem en geweldige service. Bedankt, Flinndal.
Het is net als bij de apotheek op recept per 3 maanden gemakkelijk. snel goede verpakking pas in de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.
De vorige bestelling kwam goed aan, deze niet!
Ik heb hem in de prullebak gemikt nadat ik zo'n 10 pillen met breukstreep in gruzelementen heb gesneden. Deze pillensnijder werkt voor geen meter. Weggegooid geld.
De prijs vond ik vergeleken met andere aanbieders op het interrnet: redelijk.
De verzendkosten, die erg laag zijn, dragen hiertoe bij.
Mocht u iets nodig hebben wat u bij flinndal kunt kopen via internet, het word goed en snel geregeld.
Altijd goede service en levering.
Een bedrijf waar je nu eens niet aangespoord wordt om meer producten te kopen en soepel zijn met opzeggen van een productaankoop.
Mijn bestelling bij Flinndal werd razendsnel geleverd: een dag later had ik de bestelling al thuis. Echter, ik had een verkeerde bestelling ontvangen. Na 1 telefoontje ontving ik een dag later de juiste bestelling, met een extra bewaardoosje voor de verkeerde levering die ik mocht houden en een extra zakje Glucosamine+. Prima service!
Het enige wat me tegenvalt is dat ik, nadat ik nu al jarenlang klant ben, niet van dezelfde aanbiedingen kan profiteren welke je ontvangt als nieuwe klant. Vandaar dat ik me eerst afgemeld heb als klant en meteen daarna weer een nieuwe bestelling heb gedaan.....
Ik ben tevreden over de produkten en de bijbehorende prijs. De klantenservice werkt prima en doet wat ze zeggen. Ik ben NIET tevreden over de aflevering van de produkten. Op de site wordt gezegd, dat produkten, die voor 18.00 uur besteld worden vaak de volgende dag al geleverd worden. Dit is beslist niet waar. Mijn laatste bestelling heb ik op maandagmiddag zo rond 15 uur besteld en pas ontvangen op de vrijdag daarop.
De prijs is prima en de verpakking die door de brievenbus kan, vind ik erg handig. De verzending was snel. Wat ik ook fijn vond, was dat je een ander product kon bestellen voor maar 1,95. Kortom een 10 met een griffel.
This review has been reported to customer service by the company
for only being about the product.
Customer service is in the process of investigating this review.
Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.
See our review guidelines here.
Het adres was onjuist, maar na telefonisch contact dadelijk veranderd. Werd erg vriendelijk te woord gestaan. Vlotte toezending. Werkelijk een pluim waard.
Zoals gezegd zijn het prima producten die op een snelle en practische wijze worden
toegezonden.
Beste Annie,
Het produkt was er na 2 dagen. In mijn ogen is het een veilige winkel.
T.
Voor het eerst iets besteld. Werd keurig geleverd en het product schijnt ook nog te werken.
ik heb geen klachten van Flinndal
heel goede service en altijd heb ik de levering op tijd
gewoon top dus
groetjes en ga zo door
ik ben heel blij dat ik finndal leren kennen heb
Alles is goed geregeld, alleen jammer dat de tabletten zo groot zijn.
Ik heb maar een uitkering dus zou dan ook nog een tabletsnijder kunnen kopen en heb daar geen geld voor, helaas. En sta helaas ook nog onder bewindvoering
Ik ben al 3-4 jaar klant bij Flinndal en ik ben nog steeds erg blij. Ik heb ook wel eens een pakketje kosteloos retour gestuurd en binnen no time had ik dan mijn geld terug.
Top!
Ik had een bestelling geplaatst en binnen 2 dagen was het in huis,super goede service.
Goed, duidelijk en klantvriendelijke organisatie.