[REPLY]
Ringede til Fonet, ingen vente tid :-) hjælpsom support, fik svar på alle mine spørgsmål vedr. overflytning.
Jeg havde selv en PAP2T adapter og skulle selv sætte den op, det blev gjort med guiden fra hjemmesiden ( bedste og nemmeste guide jeg har prøvet, forklare hvor der skal ændres og viser bagefter med screenshot, hvordan det skal se ud, sådan..... det kan alle finde ud af )
Fik mail 3 dage før portering af nummeret, jeg ændrede opsætningen på dagen og sluk/tænd PAP2T og så virkede det :-)
ser det faktisk ud til at Fonet nu har klaret i et snuptag. Vi overgik fra Telsome til Skyline... og så gik det helt galt. Deres kundeservice og support var meget uforskammede og nægtede at hjælpe mere med problemet de havde forskyldt.
Vi opsagde vores abonnement med Skyline og købte os til ip-telefoni hos Fonet bla pga de gode anmeldelser her på Trustpilot.
Der var problemer med at finde vores boks - men Fonet fandt problemet med det samme og vi har nu ip-telefoni igen med hjælp fra en meget behagelig hjælp fra supporten.
Jubiii!!!!
Vi er på 2. år kunder hos Fonet. Ikke én gang har vores linjer været nede. SUpporten er i top - der er svar med det samme - og næsten ALT kan lade sig gøre.
Vores forbrug faldt med over 50% efter skiftet fra TDC. Alt kan tweakes og indstilles hos Fonet. Når man vover sig ud i noget, hvor man ikke kan bunde, er der altid supportmulighed i nærheden.
Forhåbentlig uden at forarge de rare mennesker hos Fonet, vil jeg beskrive medarbejderstaben som nogle nørder - i positiv forstand! De brænder for det de laver - og de er dygtige til det.
Du får også rådgivning og hardware, software, internetforbindelser mv. hvis du ønsker det.
Jeg kan VARMT anbefale Fonet - du bliver ikke skuffet!
Med venlig hilsen,
Anders Ravn
Teknisk ansvarlig hos Aquatex aps (Ring gerne og hør nærmere - www.aquatex.dk)
Jeg har flyttet ca. 15 linjer og rundt 50 telefonnumre fra TDC til Fonet. Fonet har været en stor hjælp i forbindelse med flytningen. Hurtig til at besvare spørgsmål og meget videde omkring Asterisk PBX. Skønt endelig at være sluppet af med de fysiske forbindelser til TDC. Nu kan PBX'en leve i vores Xenserver og vi har kontrollen.
Så blev SKYLINE droppet til fordel for Fonet. Der var hurtig respons og hurtig oprettelse. Jeg lavede en fejl da nummeret skulle porteres, men et hurtigt opkald til Fonet løste det.
SKYLINE derimod har endnu ikke svaret på de fejl jeg har rapporteret, men nu kan de da helt slippe for at svare.
V.B. ritiene questo giudizio utile
Hej alle, fonet ip-telefoni er fantastisk og billig. De har en nem hjemmeside, og hvad der nok er en af de vigtiske ting; aldrig nogle problemer, og skulle der alligevel komme et problem, så løser de det hurtigt og effektivt. Ingen ventetid med at komme igennem på telefonen til dem(måske fordi der aldrig ER problemer).
Rigtigt godt selskab.
De får hermed mine varmeste anbefalinger.
De har også billig udlandstelefoni
Det er bare ip-telefoni der virker, og er der et eller andet der mod forventning ikke "spiller" så har Fonet en support man ovenikøbet kan ringe til, og få et kompetent svar!
Var tidligere kunde hos et andet selskab hvor der ikke var andet en bøvl og problemer. Efter skiftet til Fonet ved jeg at telefonen altid virker. Før var det sommetider.
Har nu anvendt Fonet i 5 år og også hjulpet venner og bekendte med at overføre deres gamle fastnet til IP-telefoni.
I alle tilfælde har jeg kun haft positive oplevelser med Fonet. Og deres priser er særdeles rimelige.
Utrolig god service.. Billigt.. og er der for kunderne. Det gamle selvskab, TDC måtte jeg ofte kæmpe med.. Hos Fonet er det aldrig problemer
har været kunde i et lille år.
Denne anmeldelse er lavet én dag efter at have skiftet selskab, så det er "kun" en meget kort erfaring.
I over en måned har jeg kæmpet med mit gamle selskab fordi der kun var lyd én vej på min telefon. Fik aldrig svar fra deres "support".
Besluttede derfor at skifte til Fonet - nu efter 24 timer er mit telefon nummer flyttet og virker. Hurtigt og effektivt. Glæder mig til at se om den "daglige" service er lige så god. Det vil jeg bedømme om et ½ års tid.
Søndag 18.03.2012 sendt ordre på abonnement på adapter samt anmodning om portering af nummer fra Skyline. Tirsdag 20.03 modtages adapter opsat til konto Onsdag 21.03 er portering gennemført og forbindelsen virker uden problemer. Hurtigere kan det vist ikke gøres. Der er givet god og hurtig tilbagemeldinger og informationer i forløbet.
Jeg har lige bestilt IP-telefoni og portering af mit gamle nummer fra Yousee. Alt er gået hurtigt og smertefrit.
Personligt har jeg aldrig oplevet så hurtig portering af et nummer! Sendte min fuldmagt til Fonet mandag aften, og allerede fredag morgen var porteringen gennemført. Godt gået!
Jeg kan varmt anbefale Fonet.
Alt virker, mindre end tre dage efter bestilling havde jeg sat det hele op. Venlig, effektiv betjening og tilgængelige brugervejledninger.
Jeg har haft FONET i et år og været utrolig tilfreds med denne leverandør. Jeg bor i udlandet og rejser meget, så det er praktisk med kun eet telefonnummer trods telefoner i to lande. Og telefonbeskeder pr. mail - uanset hvor i verden jeg er!
Paul Lyngbye, Græsted
Perfect service
Ingen ventetid for hjælp til opsætning
venlige og hjælpsomme
jeg er en meget tilfreds kunde
Levering til tiden, og hurtig og venlig respons ved henvendelser. Ingen problemer med Fonet. Porteringen fra TDC tog dog en evighed (udelukkende TDC og min egen skyld), men under hele forløbet har Fonet leveret hurtig og venlig support. EDIT: Har nu også haft kontakt med supporten, hvilket førte til et hurtigt og korrekt svar.
Min TELSOME konto blev high-jacked (købt) af et forfærdeligt selskab der hedder SKYLINE, det virkede overhovedet ikke. Uvidende ligeglade teknikere, med meget lidt kundetække.
Jeg er selv tekniker og det kunne bare ikke bringes til, at virke med min bedste indsats.
Jeg skiftede til FONET, alt kørte perfekt, med minimum indsats! Fantastisk service, fornuftige priser, stabil, gode opsætnings manualer m.m.
Det er pengene værd! AAAAAA++++++++++++++++++
Super system og service, alt mekanik er afhænger af supporten og menneskene bag.
Den manglende stjerne, er mangel på svar i en mail sendt d. 30.10.2011 10:48. Tidligere erfaringer har vist prompte respons, så det manglende svar er nok det der sker en gang i mellem.
Mit spørgsmål var, om jeg event. kunne ændre indstilling på RTP300, for at fjerne en knitrende skarp lyd, ved modtagne samtaler. Værst fra Skype abonnenter.
RedSpot har en anbefaling til at problemet event. kan løses, men jeg ønsker accept fra Fonet.
All over yderst tilfreds!
Jeg har konverteret mine 2 TDC-linier til IP-telefoni hos Fonet. Alt er gået fuldstændig smertefrit og de support spørgsmål jeg har haft i forbindelse med opsætningen er blevet besvaret hurtigt og præcist. Alt ialt oplever jeg et godt overblik over features via hjemmesiden, mange flere muligheder og så sparer jeg penge. Kan varmt anbefale Fonet.
Har benyttet fonet adskillige år
Har jeg haft brug for support er der kommet udførlige mail svar på meget kort tid.
Har jeg ønsket personlig kontakt, har ventetiden altid været sekunder, og alle ansatte har været venlige og kompetente.
Er langt fra en selvfølge, når jeg sammenligner med både vor danske og tyske netudbyder, så ubetinget 5 stjerner .
Mvh: Kai
Købte IP tlf med abonnement, et par dage efter ankommer tlf, opsat korrekt på forhånd.
Meget fin service det er bare noget der virker
god ide og fine funktioner, men ikke rigtig kompatibel med Waoo.
Når en kunde, som har sit telefon-abonnement hos Waoo, ringer til mig, hører han ikke at telefonen ringer. Vedkommende tror derfor at telefonen ikke virker. Som firma kan jeg derfor ikke bruge produktet. Supporten fra Fonet var flinke, men kunne ikke hjælpe.
Fonet beklager din dårlige oplevelse. Årsagen til problemet er kendt og ligger udenfor Fonet’s systemer og ansvar.
Det omtalte problem skyldes en fejl hos Waoo og er begrænset til Energimidt’s kunder.
Energimidt’s kunder har dette problem til ca. 50K+ kunder ud over til Fonet.
Waoo er bekendt med problemet, og der arbejdes på en løsning.
Fonet har forsøgt at få prioritet på en løsning, så pt. er der desværre ikke mere vi kan gøre.
Du er velkommen til at kontakte mig på 7734 4141.
Flemming Fogtmann
Fonet ApS
Hej
god support ved overgang fra amatørerne fra Onfone. Eneste grund til ikke at få fem stjerner er at man skal lede noget på hjemmesiden for at finde ud af sætte udstyret op. Bedre lydkvalitet end Onfone og ej så stor ventetid ved opkald.
Der er styr på tingende hos fonet alt virker 100%
Hurtig flytning fra Skyline, alt virker med det samme
Hvis TDC´s aktionære prøvede at være kunde hos fonet, ville de skynde sig at sælge deres TDC aktier. Hos FONET fungerer alt smertefrit og pludselig er man blevet til kunde der er sat i centrum, hvor man før var en belastning der bare havde at betale regningen. Jeg har intet at klage over og jeg fatter ikke hvorfor jeg har været TDC kunde så længe som jeg har været. I det hele taget forstår jeg ikke, at jeg kan få så meget service for de småpenge jeg betaler til fonet.
Søren Højsgaard
Efter at have været i 'kløerne på' TDC og tidligere prøvet oprettelse og kundeservice hos andre televirksomheder, er det som at komme i 'Kundeserviceparadiset' ved hele vores overgang fra TDC til Fonet. Fonets medarbejdere er kompetente og forberedte på andre teleselskabers manglende evne til at omstille og konvertere abonnementer. Det er en udelt fornøjelse at være kunde hos Fonet, hvor servicen er præcis og kontant. Tak!
Jeg kører IP telefoni via Fonet, og har aldrig haft problemer.
De spørgsmål jeg har haft, er altid blevet besvaret hurtigt og venligt - selv da jeg ringede søndag aften og forventede at høre en telefonsvarer som kunne fortælle mig telefontider... og så fik jeg god og venlig support med det samme :-)
Fik sip logins med det samme i en mail. 5 stjerner fordi deres system kører på open source.
Vi har været kunde hos Fonet i flere år og har på intet tidspunkt fortrudt. Deres services har altid været stabile og lavet til at virke uden alt for meget besvær.
Vi har til tider kunnet ønske flere features eller lettere mulighed for at bestille flere telefonnumre mm. Men der er også blevet lyttet til dette og langsomt men sikkert kommer flere features på deres website og administrationssider. Næste feature vi håber på er mulighed for telefonnumre fra flere lande :)
Deres oppetider er på højde med de dyrere hostingfirmaer i Danmark og der er intet at pege negativt på her. Vi har haft flere problemer med vores internetleverandører igennem årene end vi har med vores telefoni som vi er dybt afhængige af :)
Overvejer du Fonet til en enkelt privat telefon eller som os egen IP telefoni server med flere SIP trunks, kan vi varmt anbefale Fonet.
Tak for din fine og detaljerede anmeldelse.
Den efterlader et åbent spørgsmål mht. muligheden for udenlandske telefonnumre.
Jeg kan oplyse, at Fonet tilbyder dette pr. anmodning via mail til salg@fonet.dk.
Flemming Fogtmann
Fonet
Vi har gennem flere år haft fastnet hos Fonet. Det har fungeret perfekt.
Meget tilfredsstillende. Kontakten til Fonet er også upåklagelig, - de svarer altid hurtigt tilbage.
Har/havde nogle problemer med min Fritzbox router som jeg har købt gennem Fonet.
Har fået super kompetent hjælp fra deres support i den forbindelse! Stor tak for det!
Har nu to konti hos Fonet. Èn der er oprettet helt fra bunden og én der er porteret fra TDC. Der er kun et at sige: Det virker, og der er tænkt på alt. Fra A til Z. Enkel installation, fremragende lydkvalitet, hurtig support og god service. Og så er den lave pris et ekstra plus.
har nu haft dem i over 5 år og super glad for dem ,,
I forbindelse med overgangen til IP-telefoni og tilkoblingen af
ISDN-telefonerne i vores lille virksomhed, har jeg snakket med dem nogle gange. Og de har altid været supervenlige og afslappede at snakke med. Og der har ingen ventetid været - slå lige den, alle andre teleselskaber!
Kraftig anbefaling herfra!
Mere er der ikke at sige om det:-)
Vi har lige fået installeret en top professionel telefoni løsning
med Fonet som udbyder og det er rigtig som man kan se her på siden -de ved hvad de taler om. Fordelen : er flexibiliteten - faktisk uden grænser, prisen og systemet er meget brugervenlig. Ulempen : Ip kan være ustabel, man kan ikke betale efter forbrug så man skal huske at fylde op (Der er dog et påmindelsessystem hos fonet) - alt i alt et stærkt system.
Jeg meldte mig til Fonet i forgårs, udførte mit IP-tlf setup, og var oppe og køre upåklageligt. Udfyldte en porteringsblanket og indsendte denne til Fonet, i går lå der en besked om at porteringen var afsendt til mit nuværende selskab.
Jeg kan dog ikke forstå at telefonsvaren ikke er en selvbetjenings-opsætning, men at man derimod skal skrive en mail til Fonet for at få den oprettet. Dette gjorde jeg så i går aftes, og her til formiddags modtag jeg så en mail retur, da jeg manglede at opgive nogle oplysninger...det går bare stærkt hos Fonet og jeg håber at det det fortsætter således.
Glæder mig til at kigge nærmere på deres selvbetjeningsmuligheder i deres setup på hjemmesiden.
Topkarakterer herfra!