We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (75)
Friluftslageret ApS

Lever ikke op til at være en seriøs friluftsbutik og den danske købelov

Har i flere år været ret tilfreds kunde ved friluftslageret og købt et par forskellige ting der, oftest noget af det "hvor det er rart nok at have en rigtig butik hvis der nu skulle være er et eller andet i vejen".

Første gang jeg fik brug for at der var en butik var med et par Klättermusen skalbukser, som var revnet (ikke en lille revne, hele benet var revnet op fra midt på låret til ankel). Bukserne revnede ved brug i snedækket landskab uden brug af steigeisen eller kontakt med skarpe genstande. Fint nok - det kan ske, men intet problem, det er jo under to år siden at de er købt.

Sender dem ind til friluftslageret i januar 2013 - og herfra så hopper kæden helt af:
1) Friluftslageret forlægger pakken efter at de har modtaget den fra postdanmark, og får den først lokaliseret efter jeg efter en måned vil høre hvordan det står til.
2) Der svares ikke på mails før anden ellerr tredje (lettere irretable) rykker.
3) Efter endnu en måned (efter at jeg igen rykker efter det - der er ikke noget der er kommet serveret her), får jeg at vide at Klättermusen har afvist skaden og vurderet den som selvforskyldt. Reperation tilbydes for 700 kr.
4) Da jeg mener at købet er omfattet af dansk købelov, uanfægtet Klättermusens holdning, beder jeg Friluftslageret forholde sig til købelovens bestemmelser herunder Friluftslagerets egne handelsbetingelser og varebeskrivelser:

I) Der foreligger en mangel ved salgsgenstanden, hvis (...) genstanden i øvrigt er af anden eller ringere beskaffenhed eller brugbarhed, end den ifølge aftalen og de foreliggende omstændigheder skulle være (Købelovens §76 stk. 4), hvilket normalt tolkes som fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse (link).

II) Bukserne revnede under almindelig brug i snedækket landskab uden steigeisen eller andre skarpe genstande. Der er således ikke tale om skade sket ved anvendelse i nærheden af bål eller lignende, men nærmere forhold som passer meget godt med "som overtræksbuks til forskellige former for krævende friluftsliv på fjeldet og som gedigen regnbuks til hjemligt brug" (http://www.friluftslageret.dk/Product.aspx?PId=1159364&PIdx=0).

III) På Friluftslageret.dk tilbyder vi mærkevarer af høj kvalitet, og vi lægger stor vægt på, at produkterne også kan holde til at blive brugt. (http://www.friluftslageret.dk/Static.aspx?text=terms.Reklamationsret)

IV) På de mest udsatte steder er Eitre Pant ekstra forstærket med pålaminerede Duracoat™ -paneler, der simpelthen ikke er til at slide op (http://www.friluftslageret.dk/Product.aspx?PId=1159364&PIdx=0). Bukserne er netop revnet i disse forstærkninger hvilket gør det helt absurd.

V) Det er vist ikke første gang at I oplever problemer med Klättermusen (http://www.friluftslageret.dk/Product.aspx?PId=1222810&PIdx=4)

Herefter har der været dyb tabshed (igen) fra friluftslageret.

For mit vedkommende er jeg færdig med friluftslageret. Jeg havde måske accepteret at der ikke var noget skidt som Klättermusen sælger, men at der ikke var noget at gøre - men ikke en så dårlig kundeservice.

Hvis man stadig overvejer at købe gennem friluftslageret så betragt dem som et muligt sted at købe på linie med de mange gode (og ofte billigere) steder i Tyskland, Frankrig, England eller lignende hvor man også vil have svært ved at lave reklamationer. Jeg har dog selv haft ret gode erfaringer med kundeservicen i udlandet på trods af manglende dansk købelov.

Benny Nielsen ritiene questo recensione utile

Friluftslageret ApS

Rigtig god service, men varelageret er ikke opdateret ordentligt

Rigtig god fysisk butik med meget behjælpelige medarbejdere, men bestilles der via nettet, risikeres der at de bestilte varer som oftest ikke er på lager, på trods at de stod som værende dette ved bestillingen.

Friluftslageret ApS

God ærlig service og hurtig respons og levering

Jeg har handlet på friluftslageret.dk omkring 10 gange over de sidste 3-4 år, og er altid blevet mødt med fornuftig og hurtig respons på mail. Der har været nogle smuttere med manglende opdatering af varelager på hjemmesiden, men de har altid informeret mig samme dag som bestilling, eller dagen efter. Nogle gange med forslag til ændring. Desuden har de skrevet at jeg skal være opmærksom på små/store størrelser på det jeg har købt, så jeg har fået en chance for at revurdere min ordre inden den er blevet sendt.
Leveringen er hver eneste gang sket inden samme dag eller efterfølgende arbejdsdag.
Jeg har også handlet i andre friluftsbutikker på nettet, men er gradvis begyndt at gøre alle mine køb her, fordi servicen simpelthen er bedre. Indrømmet, det er ikke altid de er billigst, men jeg giver gerne nogle få procent ekstra for god og hurtig service.

En negativ ting dog: lige meget hvor meget man køber koster det i forsendelse. Det er efterhånden en sjælden ting, og jeg havde gerne set det bortfalde ved køb over X kr..

jeg ville give 4,5 stjerner hvis muligt :)

Friluftslageret ApS

Varelageret er ikke opdateret..

Har ventet 2 uger på mine varer. Først da jeg emailer dem, får jeg at vide, at 3/4 af de varer jeg har bestilt er udsolgt. Det var ikke engang udsalgsvarer. Sindsygt irriterende og vildt dårlig kundeservice.

Super

Bestilte en jakke (til meget fin pris) søndag. Den blev afsendt mandag og var her på adressen tirsdag. Bestilte to fleecetrøjer mandag efter at jakken var afsendt. Disse ankom onsdag. De rigtige varer, gode priser og hurtig levering.

Friluftslageret ApS

Varelageret ikke er opdateret!

2 ud af 3 ting jeg bestilte var ikke på lager. Det fik jeg at vide, da jeg efter et par dage ringede og rykkede for min bestilling (bør de vel gøre opmærksom på inden der går 3 dage), alligevel kan jeg stadig gå ind og finde de 2 produkter på hjemmesiden som værende hjemme.
Det virker særdeles uprofessionelt ikke at kunne holde siden opdateret.

Friluftslageret ApS

Har i dag handlet med friluftElageret for første gang. er meget overrasket over de fine priser og den rigtig gode service jeg fik hos deres kundeservice..

mit spørgsmål er bare om varerne er ægte, til så fordelagtige priser? i så fald er det ikke sidste gang jeg handler her:)

Friluftslageret ApS

Hurtig levering og god service

Kan sagtens anbefale Friluftslageret. De er iøvrigt meget venlige i kundeservice.

God og hurtig levering

Jeg bestilte i søndags en jakke fra Friluftslagerets hjemmeside. Tirsdag da jeg kom hjem fra skole, lå der en seddel, så jeg kunne hente pakken i posthuset.
Super lækkert udvalg på nettet, og super hurtig og god betjening. Fik mail om at ordren var modtaget, og en mail om med tracking nummer fra postdanmark.
Kan kun snakke godt om friluftslageret, både i internet butikkerne og de fysiske butikker.

Friluftslageret ApS

Gode priser, stort udvalg, hurtig levering

Gode priser, stort udvalg og hurtig levering. Især det sidste var vigtigt op til jul :). Det var mit første køb på Friluftslageret, men det bliver nok ikke det sidste...

SUPER GOD SERVICE!

Bestilte en Haglöfs taske en sen eftermiddag. Næste formiddag blev den afsendt, og jeg modtog varen næste eftermiddag - sendt med Post DK.
God opfølgning på ordre via mail.

Det bedste ved handlen var, at varen kostede 50 % af, hvad den koster i butikkerne.

100 % OK.

Friluftslageret ApS

Hurtig levering og halv pris på en jakke, bedre bliver det ikke.

Thumbs up :-)

Fin pris. Hurtig levering. Ingen problemer.

Sådan skal det bare være :-)

Billigt og hurtig levering

Bestilte søndag aften nogle strømper og incprænering til mine støvler, modtog det idag, tirsdag. Eneste minus er at de ikke sender en mail om at de har sendt varene, det klare Post Danmark heldigvis.

Super hurtig levering og lav pris

Bestilte en Haglofs Arete skaljakke onsdag middag, fik den leveret allerede næste eftermiddag. Undrede mig lidt over ikke at have fået en mail når ordren var afsendt, og ved check af konto var pengene trukket, så håbede bare jakken var på vej. . Næste morgen var der mail fra PostDanmark med tracking nummer og besked om at pakken ville blive leveret samme dag. Super! Jakken var kun halv pris af normalprisen og kvaliteten perfekt.

Super hurtig levering og lav pris

Har købt lavu, + bund og indertelt. Fik klart svar på leveringstid og lagerbeholdning. Lavuen kom med posten dagen efter og som aftalt blev resten eftersendt 3 dage efter.
Skarp pris og god service.

Dårlig service

Jeg bestilte et par sko fra Friluftslageret.dk i sidste uge, og fik en besked fra dem samme aften, hvor de sagde at de havde modtaget ordren, og hvis produktet ikke hvad på lager, ville jeg høre fra dem. der gik så et par dage, men de havde endnu ikke trukket pengene fra min konto, så jeg tænkte, at der måske kunne være noget galt. jeg ringede så til dem, og de fortalte at produktet var udsolgt, men de kunne havde det hjemme i løbet af ugen efter og at jeg også kunne have dem i hus samme uge. det var jo så i orden. Det bliver så næste uge, og de har stadig ikke fået trukket pengene, så jeg ringer op igen, og nu siger de, at de måske kan have dem hjemme fredag, ellers mandag og at jeg så kunne få dem i løbet af næste uge. Det syntes jeg er utrolig dårlig service.

Super hurtig levering!

Friluftslageret har været super hurtige til at pakke og sende. Bestilte sent onsdag aften, og modtog pakken fredag formiddag. Deres udvalg er rigtig stort og godt. Synes dog at deres side er lidt rodet, det kunne godt gøres mere overskueligt.

Det fungerer bare

Min kæreste og jeg havde fået øje på nogle Meindl-vandrestøvler til os begge hos www.friluftslageret.dk og vi overvejede kort at køre til Odense, men da vi bor i Aalborg ville det koste en del i benzin + den tid det tager at køre frem og tilbage.
Så vi satsede og bestilte dem online til forsendelse til min arbejdsplads - fragten var kun 64 kr. Mine passede perfekt, mens min kærestes måtte ombyttes til ½ størrelse større. Det var heller ikke noget problem, vi sendte tilbage (kostede dog 82 kr) og købte et nyt par. Pengene gik hurtigt ind, og skoene passede.
Så det kostede lidt ekstra i fragt, men skoene var markant billigere end andre steder.

Eneste lille minus er, at man ikke får en bekræftelse, at ordren er sendt. Dog fik vi tjekket vores konto, hvor pengene var trukket, så vi håbede de var på vej. Men hvis bare man ved levering er så hurtig, så gør det ikke, det store. Selvom et tracking-nr altid er rart at have.

Perfekt handel!

De også en fin kundeservice og et stort udvalg af varer - + de svarer hurtigt og præcist. Leveringen og indpakningen var der heller ikke noget at udsætte på. Alt i alt en super god butik og en god kundeservice!

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der!

Rigtig fin service

Bestilte en bæretaske herfra, fik den få dage efter. Ingen problemer

Friluftslageret ApS

Gode priser, vejledning og produkter

Leverer god vejledning om produkter og har ofte rigtig gode tilbud. Nogen gange kan det tage et par dage før produkterne bliver sendt fra deres lager.

Super pris - hurtig levering

Bestilte et par Fjällräven bukser der var på bud.
De havde kun enkelte størrelser tilbage så jeg var spændt på om lagerbeholdningen stemte..

Men 2 dage efter bestilling fik jeg bukserne som er perfekte.
Der havde i mellemtiden været fin information med trackingnummer.

Super handel - mange tak !

Lave priser, hurtig levering

Lynhurtig levering, tit dagen efter. Altid god service!

hurtig levering i juledage

Hurtig og problemfri levering den 21 til 22 december ... det er godt klaret:).

Friluftslageret ApS

Fuld tilfredshed og hurtig levering

Bestilte 4 varer kort før jul, blev ringet op dagen efter at den ene vare (vaskemiddel) var i restordre og fik foreslået alternativ med lignende funktion som jeg takkede ja til - og 2 dage efter ordre lå alle varer på min adresse. Fuld tilfredshed herfra.

1 ud af 3 er ikke godt nok

2 ud af de sidste 3 handler på friluftslageret.dk var ikke tilfredsstillende. Når en vare på ordren er i restordre går det helt skævt. Varen er tilsyneladende på lager, men når det kommer til stykket når den ikke frem. Det betyder at jeg venter ca 3 uger på noget jeg normalt får leveret efter 3 dage. Det ville klæde friluftslageret.dk at kontakte kunden eller sende de varer der er på lager med det samme. Ved den sidste ordre måtte jeg ringe 3 gange og skrive 2 mail inden jeg fik oplyst leverings dato. 3 gange lovede medarbejderne at vende tilbage, men gjorde det ikke. Hvis ikke friluftslageret.dk bliver bedre til at holde hvad de lover kan jeg ikke anbefale at handle hos dem.

Katrine Wulff

Bestilte en Fjällräven jakke samt en thermoflaske. Blev ringet op dagen efter med den melding, at thermoflasken desværre var udsolgt. Der blev foreslået en alternativ vare, som jeg takkede ja til - dagen efter kom pakken med posten :)

Jeg er ovenud tilfreds med den hurtige forsendelse! Specielt taget i betragtning, at vi er så tæt på julen...

Fuld tilfredshed

Fik hvad jeg bestilte, leveres efterfølgende dag. Perfekt

Blandede oplevelser

Jeg har handlet en hel del på sitet. Jeg er overordnet tilfreds, men jeg oplever ofte at varelageret ikke er opdateret. Sidst jeg handlede fik jeg leveret det forkerte ur. Der var ingen brugsanvisning eller æske med. Batteriet kom ved siden af. Jeg skulle kontakte jer flere gange for at finde en løsning, men det lykkedes til sidst at få pengene retur.

Super service....

Jeg har flere gange handlet hos Friluftslageret - både i butikken og via hjemmesiden. I begge tilfælde har jeg oplevet en virkelig god service, og et personale der har stor viden om produkterne. Senest havde jeg en særlig positiv oplevelse, da jeg ringede for at få information om størrelse og funktion på en vare jeg ville købe via hjemmesiden. Servicen er altså helt i top her.... God jul til alle:)

Hilsen Peter

hurtig levering

Jeg bestilte varen om onsdagen og modtog den om torsdagen. Det kalder jeg en effektiv og hurtig varelevering - og så her i ugen op til jul.:)

Friluftslageret ApS

Fremragende service og rigtigt godt udvalg

Jeg har gentagne gange handlet hos Friluftslageret i både deres fysiske butik og deres netbutik, og er begge steder blevet mødt af dygtigt personale, som ved noget om udstyret og giver en fantastisk service. Jeg har et par gange oplevet, at det ønskede udstyr ikke var på lager, men fik begge gange et bedre produkt til samme pris. Det er god service, og rigtigt fedt når man skal bruge sit udstyr her og nu.

Godt tilfreds

Jeg har set med egne øjne brugt en formue på firluftlageret.dk det sidste års tid. Priserne er altid i orden og ud af de ca. 20 ordrer jeg har lavet online er det kun sket et par gange at varen ikke var tilstede. Den er dog altid dukket op før eller siden. Har ingen problemer haft med at bytte eller få penge retur. Købte en Montane lige inden skitur som jeg opdagede der var fejl på. Fik af vide jeg bare kunne bruge den på skiferie og få penge retur efter ferie, super service. Eneste anke er jeg ikke får mere rabat taget i betragtning jeg har brugt for over 10000 der inden for et år ;-)

super shop

rigtig gode beskrivelser og størrelser
god overskueligt site
hurtig levering og bare et herligt sted at købe.

Friluftslageret ApS

masser af fejl - men også god løsning

Jeg har haft en del besvær med en enkel bestilling hos Friluftslageret - bl.a. at varen ved en fejl ikke blev sendt - og det blev først opdaget, da jeg selv kontaktede dem.

Til gengæld har der været hurtig afklaring efter min endelige klage, og sagen er nu løst til min tilfredshed.

Uprofessionelt

Varerlager og website stemmer ikke overens.. ikke første gang for mit vedkommende. Det holder bare ikke..:(
Den varer jeg fik at vide ikke var på lager OG ikke kunne skaffes er stadig til salg på deres hjemmeside? Få dog styr på jeres

Friluftslageret ApS

Mange gode handler. Men...

...den seneste, som jeg stadig venter levering på fjerner den sidste stjerne. Jeg har nu ventet et par uger på en jakke, som de afventer fra den udenlandske grossist. Det er med de mange gode sites, der findes at handle med ikke positivt fra friluftslageret, at de sætter nyheder på sitet, som de åbentbart ikke har hjemme endnu... Ellers fint med 20 procent på mange varer, hvis man er medlem.