[REPLY]
Købte en Teamspeak til vores guild og det gik hurtigt og let. og den var klar i løbet af få minutter.
Som så mange andre har jeg også oplevet ekstremt ringe service. Jeg har nu oprette flere tickets over en periode på 4 måneder og jeg har stadig ikke fået svar på dem eneste af dem, jeg har prøvet at maile til dem og ringe, men ligeledes ingen svar.
jeg vil STÆRKT anbefale folk ikke at bruge gamelaunch
Bestiller et produkt hos dem, det virker som sådan ganske okay, dog vil jeg gerne have ændret noget som der står i beskrivelsen at man kan.
Da jeg ikke kan finde indstillingerne til det, skriver jeg til deres support d. (12-12-2012 10:36)
Der er stadigt ikke kommet noget svar fra dem.
Skulle have lyttet til alle de andre i min omgangskreds der os brokker sig over dem.
Er godt træt af Gamelaunch og måden det bliver kørt på..
1. Får en server der kører OK den første måned eller halvanden, derefter får vi en fejl hvergang der joines på serveren der spørger om vi vil hente "servercfg.exe" fra en russisk hjemmeside. Skriver til support, der siger det nok ikke er noget - og stiller et spørgsmål, for 7 minutter efter at lukke den ticket.. Suk..
2. Serveren var lejet i 3 mdr., ikke mere og ikke mindre da det var lige hvad jeg skulle bruge. Efter de 3 mdr. er gået går jeg udfra den stopper automatisk - men næh nej, de forlænger automatisk uden at give en "heads up" et par dage inden så man kan nå at stoppe det.. Det kalder jeg bondefangeri, og en ynkelig måde at holde på kunder - føj GL!!
3. Kontaker dem endnu engang via en ticket, hvor jeg skriver jeg godt vil benytte mig af mine 14 dages returret - hvor svaret "De gjaldte fra den 23/8", datoen hvor serveren er købt i første omgang.. Og lukker naturligvis ticket med det samme!
Jeg skriver derefter en mail til deres såkaldte "service" mail, har intet hørt og det er nu en 2-3 dage siden!
Herfra ser jeg ingen anden udvej end at kontakte forbrugerombudsmanden og evt en advokat med henblik på at stoppe den her slags bondefangeri. Kan henvise til Viasat sagen der fik forbud mod netop denne måde at føre abonnementer videre..
Vil blot dele denne historie så der ikke er andre der skal fanges i det her lusede firma!
alexander qvist-hellum ritiene questo recensione utile
Jeg har kun oplevet positiv service hos Gamelaunch.dk, selv om man kan blive irriteret hvis man ikke lige får support midt om natten, men ved jo godt det på ingen måde kan forventes. Så snart nogen supportere ser mit spørgsmål på kanalen, så plejer de nok at svare mig. Så kun positivt herfra.
Har lejet servere flere forskellige steder, men har aldrig haft en så god som den jeg har nu.
Har bestilt en server idag kl10. Men har endnu ikke fået den..
De reagere hverken på deres support eller mail...
Gamelaunch.dk 's servere har en god og stabil oppetid, men har desværre en del lag spiks.
Ja må lige knytte en kommentar til gamelaunch, de har de bedste servere jeg til dato har haft med at gøre, deres service er ligeledes helt i top og de er altid til at snakke med :) havde problemer med noget betaling da jeg havde overset datoerne og vubti dem rykkede de bare lige så det kommer til at passe med der står penge på kontoen igen :)
Så gamelaunch kan helt klart anbefaldes til alle der skal bruge severe eller VT til CS eller CSS
min klan og jeg har haft stor glæde at vores Source server og den fungerer som det skal.
Har både haft cs server og ventrilo her, og det har altid fungeret rimelig okay. Deres kundeservice er også okay, men en smule besværligt at komme igennem til engang imellem. Alt i alt en okay sted at hoste sine servere.
Har ingen problemer med betaling eller kvalitet af min ts3 server fra gamelaunch vil dog sige at på de sidste 3 mdr har den været nede 3 gange hvilket jeg ikke mener er optimalt, men har dog fået svar tilbage den ene gang
Jeg har haft både CS 1.6 server og 50 slots VT hos gamelaunch. Begge dele har haft en oppetid på 100%. Det er der faktisk rigtigt mange hosting selskaber der kan præstere. Det der skiller gamelaunch.dk ud er servicen: Jeg havde ikke fået afmeldt automatisk fornyelse af min VT serveren, og derfor hev de retmæssigt en ret stor klat penge på min konto, og fornyede den i et helt år :-( Jeg skrev en mail til support om at det var en fejl og jeg gerne ville have serveren lukket (og mine penge tilbage). Indrømmet, så gjorde jeg mig faktisk klar på det helt store slagsmål, idet jeg selv havde glemt at framelde den. Men der var ingen brok overhovedet. Jeg fik mine penge tilbage, hver en krone. Jeg tror de fleste andre som minimum havde afkrævet mig mindst en måneds betaling. Men ikke her, så 5 stjerner!
Købte en Counter-Strike Source og en Ventrilo server her til aften. Levering af serverne skete under et minut og jeg har nu min egen FFA server kørende og vennerne sidder klar på Ventrilo. Så skal der skal games hele natten
Jesper Christensen ritiene questo recensione utile
Har haft cs server og vt server i en 3-4 år nu og har kun oplevet mikroskopiske problemer , god og kompetent support, de få gange man har haft brug for det. 5 herfra , klart
Jeg købte en counter strike source server i mandags, der var en fejl så ingen kunne joine serveren, jeg skrev en besked via deres support system og de svarede først da jeg skrev dem en email til deres "hoved" email.
de fik så rettet så man kunne joine, men hver gang man går ind og retter nogen settings omkring server navnet, sv_alltalk osv. og man genstarter den, så genstarter den ikke ordenligt så ens settings træder i kæft, jeg skrev så igår kl 21:50 og nu er klokken 19:00 og de har stadig ikke svaret, og jeg har endnu engang sendt dem en mail på deres "hoved" email, jeg håber jeg får et par dage oven i min periode da jeg slet ikke har kunnet bruge serveren optimalt endnu siden jeg købte den.
for mange år siden hvor jeg os havde server der synes jeg deres support var iorden de svarede indenfor 1-2 timer selv sent om aften.
Jeg synes godt der kan strammes lidt op, måske noget live support som har åbent nogen timer om aften?
Jeg købte igår en TeamSpeak 3 server hos Gamelaunch og det præcis som forventet.
Jeg valgte antal brugere på deres hjemmeside og oprettede en konto og betalte for serveren. Mindre end 10 sekunder efter var der en email i min gmail med server indformationerne.
Det kører faktisk så godt at vi allerede har opgraderet til flere brugere og det foregik også automatisk direkte fra deres hjemmeside.
Så nu kan vi være 40 mennesker online på samme tid :-)
Brian Madsen ritiene questo recensione utile
Var engang gode, hurtige og responsive, men nu går der 24 timer+ for simpel support med TS3 og meget meget ringe envejs support selv når det er aktuelt. Virksomheden tager sig dog stadig betalt for dine nede tid og når denne strækker sig i over 24 timer er det rimeligt lamt.
Deres kommentar om BETA software viser bare hvor ufatteligt ringe deres virksomheds forståelse er. Hvis man tager sig betaling for en service er det ikke kunderne der skal skrives af med ord som "BETA" eller "virker ikke".
Har en ventrilo server hostet hos gamelaunch.dk og der har aldrig været problemer med den. Supporten og kvaliteten er i top!
Keep up the good work, Gamelaunch!
Brian Madsen ritiene questo recensione utile
Hej alle sammen(: Hos http://www.gamelaunch.dk/ Får man sine ting hurtigt efter man har købt det, og jeg har købt en ventrilo server hos dem. Og de er mega gode derinde. Så kan kan anbefalde at købe ventrilo server der. Men i skal købe server hos www.Dhosting.dk Der har de de bedste server man kan få, man kører med low ping gos dem, og deres soupport er syg god(: Så skynd jeg ind og købe nogle servere(:
Hurtig service
stjerne betjening,
og kompetente mennesker!
Jeg har kun godt at sige om produkter, priser osv.
5 herfra.
Har købt BNC lifetime, billigt og virker bare. VT server, stabilt, lav ping og super nemt.
- Kan kun anbefale denne virsomhed, som dit købe sted. Hvis du skal have BNC, VT server, Mumble server, TeamSpeak server, CS server, CSS server, TrackMania Server, Condition server, Call of Duty server, HLTV server.
Man kan os købe spille grej, fx. musemåtter, mus, Mouse Skates osv.
GL and HF
Sjovt som historier har 2 sider Patrick :) du fortæller åbenbart en meget cutted version af det der er foregået :)
Jeg har kun oplevet positive ting omkring BNCs fra gamelaunch. De få gange jeg har skulle bruge hjælp til min BNC har den været der. Og de kører sku konstant.