[REPLY]
Super tilfreds med levering's tiden og vil købe flere spil i fremtiden..
Varerne blev afsendt samme dag som ordren blev lagt, og ankom med posten dagen efter. Mere kan man vist ikke bede om.
:))) så hurtigt leaving og jeg er så glad for spilerne
1000 tak
Bestilling = levering med det samme.
Kan under ingen omstændigheder blive bedre.
Det er SERVICE - TAK.
Hurtig og nem handel. Hurtig forsendelse - handler gerne her igen
Det er første gang, jeg bruger GameZoo, men sikkert ikke den sidste. Det var nemt at navigere på hjemmesiden og nemt at finde frem til den rigtige vare. Priserne er yderst rimelige og levering af varerne var hurtig og uden problemer.
Meget tilgængelig hjemmeside, hurtig kvittering for bestilling og levering i løbet af de lovede 1-3 dage.
Det er nemt at handle hos GameZoo.dk.
Jeg købet Mexican Train et rigtig godt spil. Jeg gik ind og bestilte spillet og et par dage efter var den her. Det er da nemt
Mit køb online hos GameZoo er sket uden besvær, så brug uden tøven firmaet.
Du bestiller, Du betaler, Du modtager hurtigt din vare, både gameZoo og posten arbejder hurtigt
MZ145276
Jeg modtog min pakke et par dage efter, at jeg havde bestilt den. Så det eneste jeg vil sige at det har været en fornøjelse at handle hos jer.
Nemt og leveret lige til døren
Bestilte vare ikke hjemme eller udgået, får ikke besked før man ringer til dem.
Hele forløbet fra start til slut har været håndteret profesjonelt , og til min fulde tilfredshed.
Fik varen leveret hurtigt, og uden problemer inden for 3 dage. :-)
Jeg er meget tilfreds og vil en anden gang også handle med gamezoo
jeg modtog varen kort tid efter bestillingen
Leverin fra dag til dag. Perfekt!
hurtig betjening - fin service
Jeg har ikke modtaget min vare så den ene stjerne betyder ikke noget.
perfekt,det var hurtigt og nemt at finde ud af
Ingen problemer !! Super priser !! Hurtig levering !! :)
+++++ herfra ...
Jeg kan blot anbefale at handle her.
Bestilte mit spil, modtog en mail samme dag med, at det var blevet afsendt og modtog efterfølgende spillet dagen efter.
Super tilfreds.
Jeg synes det var virkelig træls at jeg først modtog mit spil 1½ måned efter jeg bestilte det. Derudover er jeg glad for at i holdte mig underrettet om hvor lang tid det ville tage. Men da jeg bestilte spillet stod der at det var på lager.
Jeg bestilte varer fra Gamezoo fredag aften og havde dem tirsdag, ugen efter. Det kan man roligt kalde god service og ikke mindst, hurtig betjening. Ingen tvivl om, at jeg vil benytte mig af Gamezoo igen :o)
Jeg har købt Pro Farm 1
dette blev leveret hurtigt og uden problemer, jeg er yderst tilfreds.
mvh Tom J Hansen
Synes ikke det var optimalt.. èt spil må aldrig tage op til 3-4 uger at sende! Det er simpelthen for lang tid i mine øjne.. Det er ikke acceptabelt.. kun 2 stjerner herfra.. Det var første og sidste handel..
God service, bestilte søndag aften, modtog mandag bekræftelse på pakken var afsendt, - og modtog pakken tirsdag. Så kan det vist ikke gøres hurtigere.
Nem hjemmeside at bestille på, og jeg havde varen 1,5 døgn senere. Det kan ikke være bedre :-)
Bestilte 27/7 - fik ordrebekræftelse 28/7 med besked om, at varen ville blive afsendt samme dag med 1-2 dages leveringstid. Modtog dog først pakken 3/8, men det skyldes udelukkende PostDKs langsommelighed. Handler gerne hos GameZoo igen.
Bestilte nogle ældre spil, jeg ikke kunne finde andre steder. De var ikke på lager, men blev fremskaffet rimelig hurtigt, og jeg blev informeret når der var ændring i status.
Tak for god service:-)
Jesper.