We are hiring!

Recensione più recente
Valuta l´azienda
  • Recensioni (133)

Perfekt service

Købte et jakkesæt, en tirsdag eftermiddag, jeg skulle bruge fredag aften, og allerede onsdag var det på min adresse. Jeg fandt ud af, at jeg havde købt forkert størrelse og bestilte et nyt igen onsdag aften. Alligevel nåede jeg at få mine ting inden min begivenhed fredag aften. Kan kun anbefale hardcasa.

HARDCASA ApS

Trenchcoat der var defekt hos hardcasa glemte at infomere mig.

Jeg købte en trenchcoat hos Hardcasa, jeg købte den en tirsdag og fredag undrede det mig jeg ikke havde fået et track and trace number, så jeg skrev en mail til dem omkring hvad der var blevet af den.
Der gik en time til halvanden så svarede de mig:
"Hej Oliver

Jeg beklager at du ikke har modtaget besked endnu!

Grunden til at du endnu ikke har modtaget din pakke, skyldes at der desværre blev fundet en fejl på jakken inden den blev sendt afsted, hvilket har medvirket at vi blev nød til at sende den tilbage som en reklamation.

Samtidig viste det sig at være den sidste i din størrelse, så vi har derfor ikke mulighed for at sende dig en ny. Vi beklager meget for denne uheldige situation og har selvfølgelig ført pengene tilbage til din konto, som du også kan læse nedenfor:"

Så svarede jeg om de havde andre fede trenchcoats som jeg kunne købe i stedet. Det var der intet problem i, ud over det fik jeg et gavekort på 100 kr. til at købe for som undskyld for fejlen. Dette synes jeg er god service, at man altid levere god service uanset hvad der er sket.

Tusind tak for god service. Og jeg kan kun anbefale hardcasa til andre!

HARDCASA ApS

Revnede bukser byttet uden besvær.

Jeg havde et par bukser som revnede for ca. 4 måneder siden, som bare har ligget i skabet, fordi jeg ikke lige orkede at gøre noget ved det, da jeg ikke gik ud fra at reklamationen ville dække. Jeg fandt dem så frem her den anden dag, tog nogle billeder af dem og sendte i en mail.
Fik svar med det samme at jeg bare skulle sende dem retur. Fik så i dag et gavekort på 799kr., faktisk mere end jeg gav for bukserne, da der var tilbud.
Genial service!

HARDCASA ApS

Endnu en gang har jeg modtaget mine vare dagen efter bestilling.
Super tjekket og god service.
5 stjerner herfra.

Mark

HARDCASA ApS

Super fedt sortiment, gode priser og udemærket service :-)

Jeg har efterhånden bestilt en del ordrer hos jer, og der har aldrig været noget bøvl :-)
Jeg får de ting jeg bestiller i rigtig størrelse og det hele, jeg får tingene til en okay pris, og jeg får tingene til den tid, som det bør tage :-)
Alt i alt intet negativt herfra!

I er for seje

Jeg havde bestilt nogle sko, og nogle bukser.

De kom dagen efter ,så det var ikke det der var problemet. Problemet var at jeg havde bestilt mine sko i sort model, men fik dem i hvid. Selvom der står at de er sorte på deres kasse.

så skriver en der hedder Camilla fra kundeservice at jeg får nogle nye sko tilsendt - og jeg bare kan beholde de gamle- De er for seje - Vil altid handle her for nu af !! :)

HARDCASA ApS

Nemt, effektivt og anderledes fedt!

Jeg bestilte noget tøj søndag aften. Mandag fik jeg en mail, med en bekræftelse om, at pakken var sendt. Tirsdag lagde pakken på mit lokale posthus.
Det var super nemt og gik fantastisk.
På hjemmesiden er der tøj til enhver smag, og det er rigtig nemt, at finde rundt på hjemmesiden.
Jeg vil anbefale denne side til folk omkring mig, og til alle der benytter TrustPilot! :-)

Lækkert Udvalg!

Jeg er ikke ved at falde på halen over hvor fantastiske de er,
... har haft mange køb og mange er forløbet problemfrit:)

HARDCASA ApS

Umådeligt god kundeservice og alt for fedt tøj!

Hardcasa er en af de hjemmesider med det fedeste tøj der kan findes på nettet (faktisk federe end størstedelen af alle butikkerne). De fører tøjmærker der producerer fedt tøj i god kvalitet og med god pasform. Det er sjældent tøjet har en dårlig pasform, og størstedelen af tøjet ligner meget godt deres billeder på hjemmesiden.
Det er dog bare min smag omkring tøj.

Deres kundeservice er heller ikke til at klage over på nogen måde! De er super gode til at finde en god løsning for begge parter og er altid super flinke!
Jeg bestilte en dag et par bukser på tilbud, de var dog for små. Da de så ikke havde flere af min størrelse på lager, fik jeg en rabatkode så jeg kunne bruge denne eksklusive rabat, når de får ny kollektion hjem! Super fedt!

Det eneste minus er dog, at jeg savner nogle bedre beskrivelser af tøjet. Fx nogle mål på tøjet, da jeg har oplevet at bestille forskelligt tøj, hvor beskrivelsen tøjet har været ens, men målene ikke har været ens.
Der savnes også en lidt billigere fragtordning, da det kan gå hen og blive ret dyrt når man først får får fri fragt ved 900 kroner, og selv skal betale returfragt ved fx ombytning af varer.

Men alt i alt er det en super fed side med fantastisk kundeservice, og derfor fortjener de 5 store stjerner!

Suveræn webshop

Jeg købte julegaver hos Hardcasa.dk. Leveringstiden blev overholdt og tøjet skuffede bestemt ikke modtagerne.

Tak for en god oplevelse.

HARDCASA ApS

Hurtig levering, men ikke meget andet....

Der var primært to ting der gjorde købsoplevelsen dårlig.

Flere af de varer jeg havde købt var så anderledes ud end de gjorde på billederne. Dette skyldes sandsynligvis nok belysningen på billederne, men det er ingen undskyldning efter min mening da det stadigvæk vil være vildledende.

For det andet så sendes pakken i en "pose" som gør retunering af varer mere besværligt end det "burde" være. Jeg har handlet hos andre online tøj butikker og har her altid fået mine varer i en pakke og med en returlabel, er det for meget at forvente noget lignende her?

Super lækker side

Bestilte noget tøj i tirsdags, hvor pakken blev sendt samme dag, og jeg havde da også modtaget den igår (onsdag), hvis jeg havde været hjemme, da posten kom, så leveringen er gået så hurtigt, som den nu en gang kan.

Iøvrigt vil jeg rose Hardcasa for, at de skriver højden (og vægten) på modellerne og deres størrelse i det angivet stykke tøj, eftersom det betyder, at man meget bedre kan bedømme, hvor stort eller småt tøjet er. Det hjalp mig i hvert fald super meget, således jeg nu ikke behøver at sende tøj tilbage, fordi det enten er for stort eller for småt. Tak for det.

HARDCASA ApS

GOD SERVICE. GOD KVALITET.

det er alle pengene værd at handle hos hardcasa da de yder en fantastisk service. og de holder hvad de lover så kan roligt handle hos hardcasa uden nogle tvivl!

Fantastisk webshop

Har bestilt fra siden flere gange på grund af deres store udvalg til gode priser, samtidig har jeg fået en meget hjælpsom support :-)
- Kan intet andet end at anbefale siden! ;-)

• Sønderborg, DK
  • 2 Recensioni

Fantastisk hjemmeside.

Hardcasa har et bredt udvalg af lækkert tøj til billig penge!

Kan varmt anbefale dem, hurtig levering og høflig kundeservice! Kommer tilbage snart.

Stort udvalg, gode priser

God webshop, deres levering var meget hurtig og kundeservice var flink til at hjælpe med størrelse!

Jeg synes de har et stort udvalg og priserne er gode.

• Ukendt, DK
  • 15 Recensioni

Fedeste tøj på nettet!

Hardcasa.dk skiller sig ud i forholds til andre online tøj-sider. De har mærker som andre ikke har, som samtidigt er fedt og nyt.

Stort udvalg og lækre priser! + at det bliver leveret hurtigt! :)

Kan varmt anbefale Hardcasa til en hver tid.

5 STJERNER herfra!

Pletter på sko

Har modtaget et par hvide sko. Og leveringstiden var som lovet.
Skoene har dog begge gule pletter på siden, og på den ene lim rester fra kanten, oppe på selve skoen. Det ligner umiddelbart en produktionsfejl, men det kan stadig aldrig blive mit problem som køber. Produktet burde aldrig have været sendt afsted.. Retur med dem!
-------------------------

Jeg har efterfølgende været i kontakt med hardcasa, hvor jeg er blevet behandlet ualmindeligt godt. Helt klart 5 stjerne i den forbindelse. De er nemme at komme i kontakt med, og jeg blev virkelig behandlet som en konge :)

HARDCASA ApS

Muligvis den fedeste online tøj butik i Danmark !!!?..

Nu har jeg benyttet Hardcasa i mere end 2 år. Vi har haft firmaaftaler med dem, og derudover har jeg benyttet dem privat. Der bliver altid leveret indenfor retmæssig tid og de overholder altid deres aftaler. De har, de bedste priser, og det fedeste tøj man ikke har set i andre danske tøjbutikker..

Alt hvad man har brug for.

LoooVE.

Super fed hjemmeside:D

Fedt tøj, og nemt, at finde ud af:D
kan kun sige, at jeg helt sikkert køber her igen:D

Jesper Gabs Jensen ritiene questo recensione utile

HARDCASA ApS

Kundeservice i top! Kvalitet i top!

- Jeg vil helt klart begynde at købe fra hardcasa.dk!
Det er virkelig en god hjemmeside med en super god support. Jeg kom til at bestille mine bukser i et forkert nr. og skrev med det samme til "kundeservice + facebook siden" og efter 12 timer havde de læst mit brev og havde ændret min ordre!!

- Det er lækkert tøj med mange fede mærker!

6/5. Fordi det er den bedste webshop i Danmark!

Jesper Gabs Jensen ritiene questo recensione utile

HARDCASA ApS

Super service, og lækre produkter!

Hardcasa.dk er et fremragende sted at gøre sine indkøb, som modebevist mand. Jeg har bestilt derfra mange gange nu, selvfølgelig er tøjet ikke altid som det ser ud på billeder, men det tackler virksomheden rigtig flot. Tøjet kommer Torsdag middag, efter det er bestilt Tirsdag aften, kan ikke forestille mig hvordan det skulle gøres hurtigere. Hardcasa er et firma jeg vil anbefale til alle, både på grund af servicen, men i særdeleshed på grund af DET FEDE UDVALG!!
Glæder mig allerede til næste gang der skal købes tøj der.

HARDCASA ApS

God service efter små misforståelser

Grundet nogle få mangler i HARDCASA's system kunne de ikke flette mig og min kollegas ordrer sammen.. Det brokkede vi os en smule over, fordi vi ville sikre os at det blev sendt samlet, og ikke skulle betale for fragten. Jeg blev så ringet op, og de beklagede meget - helt i top!

Perfekt!

Fantastisk hjemmeside, med fantastiske tilbud.

Bestilte et par bukser, på udsalg, hos dem i Torsdags, og allerede i dag Mandag, kom posten med pakken til mig.
Det er det jeg kalder perfekt service.
Udvalget på hjemmesiden er ligeledes i top, der er noget for en hver smag, og der kommer altid nye ting til, hvorfor det jo er godt, at have den som favorit i sin browser!

Det er ikke sidste gang jeg køber hos hardcasa hvertfald!

HARDCASA ApS

Køber næsten kun tøj herfra

Ellers en rigtig god virksomhed som normalt plejer at sætte sig godt ind på service, og har et fedt sortiment - hurtig levering og hele molivitten, jeg har dog oplevet nogle fejl hos Hardcasa, men disse fejl er altid blevet løst efter kort tid hvilket betyder at det er en seriøs virksomhed der gør alt for deres kunder!

Hardcasa kan bestemt anbefales hvis man er til fedt drengerøvs tøj til alle aldre.

Bedste support

Dejligt sted at handle! Det har længe været min favoritshop! Jeg elsker at handle her, og leveringen er super hurtigt! Supporten er rigtig god, og da jeg skulle bestille mine sko i str. 42 var de der kun i 45. og jeg kontaktede dem og de fandt dem i str. 42 til mig på lageret!

Kan kun anbefales til andre der elsker fedt og smart tøj!

Kanon

Dejligt sted at handle. Super fedt tøj, gode tilbud, og generelt billigt. Man betaler for kvalitet, og leveringen er perfekt.
Jeg har bestilt en blazer, fik den 2 dage efter, den passede dog ikke, men de sendte en blanket med, så jeg kunne bytte den igen, og fik den hurtigt igen. Ingen problem der. Det er en perfekt sted at handle tøj.

Godt udvalg - hurtig leveringstid

Vil med glæde bestille hos Hardcasa igen. De har et rigtig fint udvalg af varer, til fornuftige priser og rigtig hurtig levering.
Glæder mig til at handle hos dem igen! :)

virkelig god kunde-service!

kan kun anbefale Hardcasa
hurtig levering samt god kvalitet af varene!

Hardcasa

SUPER GOD HJEMMESIDE.

Jeg har flere gange købt tøj på Hardcasa ,det er super godt tøj , og kvaliteten er iorden . Vedr. Kundeservicen, meget venlige og hjælpsomme.
Fantasisk hjemmeside,som jeg helt klart vil besøge igen.

HARDCASA ApS

Fantastisk Tøjbutik på nettet!

Jeg har flere gange købt, jeans, sko, skjorter osv. hos hardcasa. Jeg møder den samme gode og fantastiske kundeservice hvergang. Aldrig problemer.

Keep going the good work - Thumps up!

Sublim Butik

Jeg har bestilt tøj herinde fra i 1 et år, der har aldrig været knas med bestilling - eller hvis der skulle returneres noget. Kundeservice er helt exceptionel og er vidende og præcise med deres svar.
Indtil videre har jeg aldrig haft noget bøvl med jeres e-butik, og jeg regner med at fortsætte mine køb derinde fra! :)

5 Stjerner og max thumbs up herfra :o)

HARDCASA ApS

Gode priser, seje produkter god service. Jeg går ud fra at de selv opdagede at de glemte at sende en af de vare jeg bestilte, men har allerede sendt den i en separat pakke uden at jeg behøvede at kontakte dem. OG Hurtig levering

HARDCASA ApS

God pris, god kvalitet, og fedt design!

Jeg har købt 2 skjorter hos Hardcasa (seneste handel), og der er ikke andet at sige end - Super kvalitet til en god pris og ikke mindst mega fedt design! 2 super fede skjorter! og jeg ved at hvis der opstår nogle komplikationer, så er der altid god kundeservice hos Hardcasa!

Super butik!

Jeg bestilte et par bukser for godt en uge siden, som var fra deres sommer kollektion, hvilket jeg ikke fik oplyst. Det samme skete så med en anden ordre indenfor den seneste uge, igen blev jeg ikke informeret om det. Det var bare vigtigt at jeg har modtaget det ønskede i dag, så jeg blev ringet op igår og fik fortalt at jeg kunne vælge et andet par bukser, hvilket jeg så gjorde, og blev lovet at de blev leveret i dag. Jeg modtog dem for godt 2 timer siden med posten, hvilket jeg synes er super kundeservice! Det er som trækker det op på 5 stjerner igen. Jeg har lagt flere tusinde kroner ved dem, og det jeg vil fortsat handle hos Hardcasa!

Rasmus Rosengreen

Indtil nu har der ingen problemer været.
Hurtig ekspedition, god service, og nemt at returnere ;-)
thumbs up!

HARDCASA ApS

Ganske enkelt enestående og sublimt

Nu har jeg efterhånden brugt mange 1000 kroner hos HARDCASA og med god grund. For det første er deres ting altid opdaterede i fht. moden og med rimelige priser.

Jeg elsker især deres produktbilleder, hvor de gør meget ud af, at man kan se alle vinkler og detaljer af varerne. Dertil kommer at de skriver deres egen vurdering af om f.eks. sko er store eller små i størrelsen, så man bør have hhv. nummeret større eller mindre end sædvanligt.

Jeg har derudover aldrig oplevet en kundeservice der svarede så hurtigt tilbage og hvor kvaliteten af svaret var så høj.

Bedste mandlige tøjbutik på nettet. Ingen tvivl.

Rigtig tilfreds

Har engang købt en cardigan på hardcasa.dk - der er hurtig levering og kundeservicen er i top!

Tilfreds, intet mindre!

Endnu en gang har jeg haft en positiv oplevelse med Hardcasa.dk. Hurtig levering og en godt udvalg af produkter til en hver smag :).